theater : Showbizzkanaal

20/03/2018

'The Best of Musicals' bist ook op zondag 6 mei 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen

musicals.JPGEind februari presenteerde Music Hall in Stadsschouwburg Antwerpen 'The Best of Musicals'. De wervelende productie met een spervuur aan hits en klassiekers, uit tot de verbeelding sprekende titels als Les Misérables, Grease, Cats, The Phantom of The Opera, Mamma Mia! en Jekyll & Hyde, werd op luid applaus en met veel enthousiasme onthaald door de musicalfans. In die mate zelfs dat producent Music Hall besloot dit ultieme musicalfeest niet enkel de komende seizoenen terug te laten keren, maar ook dit seizoen, op 4 mei in Stadsschouwburg Antwerpen en 5 mei in Capitole Gent, het feestje nog eens over te doen.

De belangstelling is echter dermate groot voor deze extra shows in mei, dat er nog een extra show wordt toegevoegd aan het programma. Zo mag Stadsschouwburg Antwerpen zich op zondag 6 mei (15u) opmaken voor nog een rondje 'The Best of Musicals' en kan het publiek ook dan gaan genieten van hits als 'Don’t Cry For Me Argentina', 'Waterloo', 'Greased Lightning’, ’This is The Moment’, 'Laat het los' en 'Stayin' Alive', en beklijvende songs zoals 'The Music of the Night', 'Memory' en 'I Dreamed A Dream'.

Tickets & info 'The Best of Musicals': www.musichall.be

21:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: the best of musicals |  Facebook | |  Print |

13/03/2018

Doornroosje betovert de Koningin Elisabethzaal

doornroosje.JPGDoornroosje komt in augustus naar de Koningin Elisabethzaal aan de ZOO. Dat is groot nieuws voor productiehuis Deep Bridge.

ZOO Antwerpen en Deep Bridge, dat ook al scoorde met de ‘Rocky Horror Show’ en ‘Ridders van de ronde keukentafel’, slaan de handen in elkaar deze zomer. Doornroosje kreeg in het prille voorjaar al meer dan vijftienduizend bezoekers in Antwerpen, Hasselt en Gent. De voorstelling werd door pers en publiek bijzonder positief onthaald en speelt nu dus, als eerste in een reeks, tijdens de zomer in de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal.

Voor de voorstellingen in de Koningin Elisabethzaal wordt de cast aangevuld met Helle Vanderheyden. Tinne Oltmans zal immers een aantal voorstellingen verstek moeten laten gaan om de concerten van Ghostrockers te spelen. Met Helle halen we echter een topper in huis om Tinne enkele dagen te vervangen. Voor deze voorstellingen worden bovendien extra decors gebouwd, en wordt het ensemble uitgebreid.

Doornroosje speelt vanaf 2 augustus in de Koningin Elisabethzaal, de ticketverkoop start op 16 maart via www.deepbridge.be en www.koninginelisabethzaal.be. De samenwerking met ZOO Antwerpen resulteert ook in een mooi voordeel voor ticketkopers. Wie een ticket voor Doornroosje koopt, krijgt meteen een mooie korting op een ZOO-ticket. De ideale manier dus om beiden te combineren en een dagje in Antwerpen te vertoeven.

20:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: koningin elisabethzaal, doornroosje |  Facebook | |  Print |

Maarten Cox & Gunter Reniers in 'Bloedbroeders'

maarten_cox.jpgZanger en presentator Maarten Cox, acteur Gunter Reniers(o.a.De Kotmadam) en Limburgse vedette Kathleen Smolders voeren de cast aan van ‘Bloedbroeders, de musical’ in Theater De Roxy in St-Truiden.

Reniers : “Ik zag deze musical voor het eerst meer dan 20 jaar geleden in Londen.  Ik was op slag verliefd op het verhaal en de muziek.  Ik ben zo blij dat we nu, zoveel jaren later, deze prachtige musical naar Limburg kunnen halen en dat ik er ook zelf in kan meespelen in een volledige vlaamse versie !’’ 

Voor de regie werd regisseur, auteur en acteur Yves Caspar ingeschakeld.  Na zijn versies van ‘Edith, het legendarische verhaal van Edith Piaf’, ‘Vriendinnen’, ‘Kalendermeisjes’ en vele andere voorstellingen wil hij nu ook van ‘Bloedbroeders’ een pareltje maken. 

Caspar : “Bloedbroeders heeft alles !  Het drama wordt afgewisseld met komedie en voortdurend klinkt de prachtige muziek.  Kathleen Smolders bewees in haar eigen personality-shows ‘La Smolders’ en ‘Smolders & de mannen’ dat ze kan zingen én komisch talent heeft.  In ‘Bloedbroeders’ gaat ze nog een stapje verder en zorgt ze ook voor de nodige dramatiek.  De rol van Maarten Cox is op zijn lijf geschreven.  Hij presenteert de voorstelling als het ware en op enkele momenten bepaalt hij mee de loop van het verhaal.  De broers Mickey en Eddy, om wie de voorstelling draait, worden met verve gespeeld door Gunter Reniers en Ronald Ilsbroux.  Ikzelf speel Sammy, hun oudere broer.  De Hasseltse Dorien Schrijnemakers studeerde enkele jaren geleden af aan de musicalafdeling van het conservatorium van Brussel.  Zij maakt met de rol van ‘Linda’ een prachtig debuut in Theater De Roxy.  Verder kunnen we ook nu weer een beroep doen op enkele zeer getalenteerde liefhebbers : Cindy Vangeffelen, Johan Van Herk, Debbie van den Neucker, Ann Thierie, VivianeAppeltans en Liesbeth Lahaye.  De muzikale leiding zit bij Dirk-Kan Kerris en via de haspengouwse academie vonden we onze jonge, beloftevolle drummer Arno Salmon.”

Het verhaal :

‘Bloedbroeders’ is het verhaal van een tweeling die kort na de geboorte gescheiden wordt. Hun moeder is een alleenstaande vrouw uit het arbeidersmilieu. Zij kan maar net de eindjes aan elkaar knopen en staat noodgedwongen één van haar pasgeboren zonen af aan haar rijke, kinderloze werkgeefster. Onder druk van deze laatste, maken de vrouwen de afspraak dat de tweelingbroers nooit van elkaars bestaan mogen afweten.
Maar wanneer ze zeven zijn, ontmoeten de jongens elkaar per toeval toch. Ondanks hun verschillende achtergrond en opvoeding, ontstaat er tussen de twee een hechte vriendschapsband. Naarmate de jongens ouder worden, worden de verschillen tussen beiden steeds duidelijker en kent hun vriendschap vele beproevingen. Het lot van beide jongens lijkt mijlenver uit elkaar te liggen... tot ze er achter komen dat ze broers zijn.

Bloedbroeders is een musical die u móet gezien hebben! Een bijzonder grappig, maar tegelijk ook dramatisch verhaal dat niemand onberoerd laat.

Praktisch :

Speeldata 23-24-25 maart 6-7-8-12-13-14-20-21-22 april – telkens om 20u15, op zondag enkel om 15u

Waar : Theater De Roxy, Rijschoolstraat 51, 3800 St-Truiden

Tickets (€16) www.deroxy.be 0479/027052

19:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: maarten cox, gunter reniers, bloedbroeders |  Facebook | |  Print |

‘Er was eens…’ zet sprookjeswereld jaarlijks op z’n kop!

EWE.jpgOp minder dan een jaar tijd lanceerde Deep Bridge 3 mooie voorstellingen. Deze werden stuk voor stuk bijzonder positief onthaald door de pers, publiek en partners. Tegelijk met alle andere titels lanceerden we ook ‘Er was eens…’. Deze voorstelling zou oorspronkelijk een concert worden met sprookjesfiguren, maar evolueerde naar een veel breder project.​

‘Er was eens…’ wordt een jaarlijks weerkerend event, met telkens een actueel thema. Als eerste thema koos Deep Bridge voor social media bij jongeren. Deze aanpak resulteerde al snel in een breder potentieel voor het project en tal van vruchtbare samenwerkingen.

In nauw overleg met cast & creatives zijn we tot de conclusie gekomen dat we ‘Er was eens...’ verder moeten ontwikkelen én in een periode moeten plaatsen waarin we ook scholen kunnen betrekken. Klasbak, ons scholenplatform, uitgeverij Van Halewyck en een aantal andere sterke partners zetten hun schouders onder dit project. Het éénmalige concert op 31 maart vervangen we door een langere speelperiode in Capitole (Gent) en Stadsschouwburg (Antwerpen)​.

Er was eens... zal nog meer inzetten op een unieke totaalbeleving en zet de sprookjeswereld voortaan jaarlijks op z'n kop.

Vandaag gaan de voorstellingen op zondag 23 september 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen en zaterdag 29 september 2018 in Capitole Gent in verkoop. Kwaliteit is voor Deep Bridge het hoogste goed. Daarom zijn we er van overtuigd dat de voorstellingen naar september verplaatsen de juiste beslissing is.

Tegelijk lanceren we trots het nieuwe beeld van het project: Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Rapunzel anno 2018!

Ondertussen zitten we niet stil en werken we intensief verder aan de voorstelling. De repetities in maart zullen gewoon doorgaan, met een workshop en toonmoment op donderdag 29 maart. Ad Van Dijk maakt van de extra tijd gebruik om een aantal nieuwe nummers te schrijven. We laten jullie, zoals steeds, graag meekijken achter de schermen. Je zal het resultaat van de workshop dus kunnen volgen op onze social media. Bovendien lanceren we voor de zomer het themalied van de voorstelling. Deze single zal worden ingezongen door de vier prinsessen van dienst.

Ticketkopers werden intussen gecontacteerd, zij worden volledig terugbetaald en krijgen de kans om nieuwe kaarten te boeken.

19:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: er was eens…, theater er was eens… |  Facebook | |  Print |

12/03/2018

Sois Belge et Tais-Toi in Capitole Gent (16 maart) en Stadsschouwburg Antwerpen (29 maart)

chris_van-aspen.JPGIn Franstalig België lopen fans storm voor de theatervoorstelling van ‘Sois Belge et Tais-Toi’. De jaarlijkse shows zijn dan ook een waar begrip in Wallonië. Dit jaar viert het gezelschap z’n 20ste verjaardag. Om dat te vieren, houdt de show ook halt in Vlaanderen: op vrijdag 16 maart in de Capitole in Gent en op donderdag 29 maart in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. De Franstalige acteurs krijgen er het gezelschap van hun Vlaamse collega-acteurs Guga Baúl, Walter Baele en Chris Van Espen. De shows in Vlaanderen worden dus een mix van Frans én Nederlands. Vorige week repeteerden de acteurs een laatste keer samen, want vrijdag is er al de eerste show in Gent.

Het wordt een even hilarische als scherpe satire over de belangrijkste gebeurtenissen in ons land van het afgelopen jaar. Het Belgische Koningshuis, de media, maar vooral de politiek en het communautaire gekibbel zullen op de korrel worden genomen tijdens een voorstelling die bestaat uit sketches en dialogen, parodieën en imitaties, maar ook zang en dans.

De shows in Gent en Antwerpen zullen een mix worden tussen Frans én Nederlands en zullen dan ook voor ruim een kwart in het Nederlands verlopen. En wie weet duiken er plots enkele bekende Vlaamse politici hun opwachting op het podium… Enkele politici kochten trouwens wél al een ticket en zitten dus in de zaal.

20 jaar Sois Belge et Tais-Toi (met Vlaamse gastacteurs)
Vrijdag 16 maart – Capitole Gent – 20u.
Donderdag 29 maart – Stadsschouwburg Antwerpen – 20u.
Tickets te bestellen op www.teleticketservice.com of www.soisbelge.be

20:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: sois belge et tais-toi |  Facebook | |  Print |

Ballet Biarritz keert terug naar Antwerpen met 'Marie-Antoinette'

klassiek.JPGAfgelopen weekend, op zaterdag 10 en zondag 11 maart, presenteerden Music Hall, Malandain Ballet Biarritz en het Belgische symfonische orkest La Passione, de donkere en sensuele balletvoorstelling 'Beauty and the Beast', in een telkens tot de nok gevulde Stadsschouwburg Antwerpen. Geruggesteund door het succes en de vele positieve reacties op deze voorstelling, keert het gerenommeerde Malandain Ballet Biarritz in maart 2019 terug naar Stadsschouwburg Antwerpen met een nieuw ballet. Volgend seizoen is het verhaal van Marie-Antoinette, echtgenote van koning Lodewijk XVI van Frankrijk, aan de beurt. Naast haar veelbesproken dure smaak die haar de bijnaam ‘Madame Déficit’ bezorgde, had Marie-Antoinette ook een uitgesproken voorliefde voor kunst, theater en muziek. Vanuit deze invalshoek, met de focus op het theatrale, heeft choreograaf Thierry Malandain een wervelende productie uitgewerkt voor zijn 22-koppig ballet, op muziek van Joseph Haydn. Een absolute aanrader voor liefhebbers van het betere ballet met een moderne twist. 'Marie-Antoinette' staat op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets & info: www.musichall.be

Malandain Ballet Biarritz
Het Malandain Ballet Biarritz is één van de negentien ‘Centres Choréographiques Nationaux’ (CCN) in Frankrijk. Sinds de oprichting in 1998, staat het ballet onder leiding van directeur-choreograaf Thierry Malandain en is het gehuisvest in het ‘Gare du Midi’ van Biarritz, dat omgebouwd werd tot evenementenhal. Het vaste gezelschap bestaat uit 22 dansers en hun stijl wordt doorgaans onder ‘neoklassiek’ gecatalogeerd.

‘Marie-Antoinette’
Productie: Music Hall TS ism Malandain Ballet Biarritz
Choreografie: Thierry Malandain
Muziek: Joseph Haydn
Balletgezelschap: Malandain Ballet Biarritz

‘Marie-Antoinette’, op 23 en 24 maart 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen.
Tickets & info: www.musichall.be

20:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: ballet biarritz, marie-antoinette, antwerpen |  Facebook | |  Print |

11/03/2018

Sven De Ridder richt eigen theatergezelschap op: de Sven De Ridder Company

de sven de ridder companySven De Ridder verliet op 25 februari jl. na 36 jaar(!) het Echt Antwaarps Teater.

Stoppen met theater doet hij echter niet.  Integendeel. Samen met zijn vrienden producer Marc Punt en collega-acteur Brik Van Dyck richtte hij zijn eigen theatergezelschap op:  de Sven De Ridder Company.

En deze zomer volgt al een eerste productie: De Crème Glace Oorlog, een komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder met Leen Dendievel, Jan Van Dyke, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck en Sven De Ridder.

Korte inhoud:

De grote vakantie is in aantocht. Pierre Pistache (Jan Van Dyke), ijsverkoper van vader-op-zoon, bereidt zich naar goede gewoonte samen met zijn jongere vrouw Isabelle (Leen Dendievel) voor op een lange, hete en vooral drukke zomer.

Maar plots krijgt Pierre concurrentie. Ene Roberto Montana (Sven De Ridder), een flamboyante Italiaan met een hoop praatjes, heeft zijn ijskar pal tegenover die van Pierre geparkeerd.

Pierre Pistache heeft geen zin in competitie. Hij roept de hulp in van de districtsburgemeester (Luc Verhoeven) en een bevriende arbeider van de groendienst (Brik Van Dyck), maar Montana wil van geen wijken weten.

De Crème Glace Oorlog barst in alle hevigheid los.

De Crème Glace Oorlog gaat in première op donderdag 12 juli 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen en loopt daar tot en met 19 augustus 2018.

09/03/2018

"Een inspecteur belt aan" in première

een inspecteur belt aan,loge10 theaterproducties,laura seys,guillaume devos,nathalie wijnants,dirk bosschaert,wim van de velde,jan schepens,andrea croonenberghsDonderdag ging in Antwerpen "Een inspecteur belt aan" in première, een productie van Loge10 Theaterproducties. Traditiegetrouw mochten ook de BV's niet ontbreken onder meer Annie Geeraerts, Ray Verhaeghe, Erik Goris, Marilou Mermans, Bert Cosemans, Bram Bierkens, Luc Verhoeven, Ann De Winne, Leah Thys, Loes Van den Heuvel en Sandrine André. Bekijk hier het fotoverslag! 

Het verlovingsfeest bij de familie Birling wordt ruw verstoord wanneer een inspecteur aanbelt.

Hij  komt de familie enkele vragen stellen over de dood van een meisje dat eerder die dag gestorven is door inname van een grote dosis desinfecteermiddel.

Aanvankelijk lijkt niemand een link te hebben met het meisje. Dan blijkt dat vader Birling het meisje ooit ontslagen heeft uit zijn fabriek. Ook dochter Sheila heeft het meisje onrecht aangedaan. De maskers beginnen af te vallen en uiteindelijk blijkt iedereen in de kamer voor een deel schuldig te zijn aan de dood van het meisje. De inspecteur ontmaskert hen één voor één. 

Het Stuk

De theaterthriller 'An Inspector Calls' van JB Priestley is een ware klassieker in zijn genre.

Het verhaal werd reeds meerdere malen verfilmd en het theaterstuk ging aan de haal met meer dan 19 belangrijke theaterprijzen.

Loge10 zet haar thrillertraditie (De Muizenval, Moord op de Nijl, Moord op de Orïent-Express, Toen Waren er nog Nul,...) verder met deze spannende whodunit, wereldwijd reeds bezocht door meer dan 4 miljoen toeschouwers.

Cast: Andrea Croonenberghs - Jan Schepens - Wim Van de Velde - Dirk Bosschaert - Nathalie Wijnants - Guillaume Devos - Laura Seys

Nog tot 1 april in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. Info & tickets: www.loge10.be

07/03/2018

Aflevering 6 van Tegen De Sterren Op, donderdag 8 maart 2018 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGZe kroop al in vele gedaantes, maar nog niet in die van een wc-madam. Voor alles is echter een eerste keer, getuigt Nathalie Meskens, in de zesde aflevering van Tegen de Sterren Op op donderdag 8 maart 2018. Cathérine Moerkerke (Clara Cleymans) verkent als journaliste werelden die ons allemaal boeien en nieuwsgierig maken, zo ook de wereld van de wc-madammen.

Als je vindt dat twee Boxy’s samen chaos zijn, wacht dan tot je er vier tegelijkertijd te zien krijgt… Louis Talpe en Guga Baùl halen hun beste West-Vlaams boven om de culinairste tweeling van ons land op de rooster te leggen. Geen probleem als je niet meer weet wie wie is, het levert in elk geval een hilarisch interview op.

Nadat Karen Damen haar gsm-nummer op Facebook gooide zodat de fans van haar nieuwe album haar persoonlijk konden bellen, wagen nog een hele hoop andere BV’s zich eraan. Annelien Coorevits (Clara Cleymans) wil te weten komen wat iedereen van de nieuwe Temptation Island vindt, Lieven Van Gils (Jonas Van Geel) richt zelf een spervuur van vragen tot zijn beller, Marc Coucke (Jonas Van Geel) luistert graag naar suggesties van voetbalsupporters, Koningin Mathilde (Nathalie Meskens) probeert vooral uit te dokteren hoe het telefoontoestel werkt en Laura Tesoro (Clara Cleymans) krijgt bezorgde fans aan de lijn, na haar bebloede Boxing Stars-foto’s.

In Blind Getrouwd aast Tine Embrechts als een hete Sybille Vanweehaeghe op de bedperikelen van de koppels. Na de huwelijksreis krijgt ze de deelnemers nog eens over de vloer en ze is erg benieuwd of er ondertussen al fysieke handelingen gebeurd zijn.

20:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: tegen de sterren op, vtm, vtm tegen de sterren op |  Facebook | |  Print |

Vera Mann geeft cast ‘Blood Brothers’ workshop

vera_mann.JPGMusicalactrice Vera Mann geeft op zaterdag 10 maart een spel- en zangworkshop aan de cast van de musical ‘Blood Brothers’ in de theaterzaal van Tutti Fratelli in Antwerpen.

InTeam Producties vond Vera Mann bereid om een workshop te leiden met de cast van ‘Blood Brothers’. Vanuit haar expertise zal ze voornamelijk focussen op de geloofwaardigheid van de spelscènes en de manier waarop de acteurs ook tijdens het zingen hun verhaal vertellen. Zelf zegt ze daarover: ‘Alles staat of valt met geloofwaardigheid. Ik wil de acteurs gereedschap meegeven zodat ze niet teveel in hun comfort zone blijven zitten en toch lekker naturel kunnen spelen en zingen.’ Ook de verbinding met emoties en die durven te laten zien op het toneel zijn aandachtspunten in de workshop.

Vera heeft zelf een nauwe band met de musical ‘Blood Brothers’: ze speelde in 2015 de rol van Mrs. Johnston in de Nederlandse versie ‘Hartsvrienden’. 

Muzikaal wordt de workshop door Pietro Ramman aan de piano begeleidt.

OVER VERA MANN

Vera Mann studeerde in ’86 af aan de Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en volgde met het winnen van de Pall Mall export Prijs intensief lessen aan de Actors studio in Los Angeles en New York. Ze debuteerde bij het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen in de Musical My Fair Lady als lid van het ensemble en mocht een paar maanden later de hoofdrol in de musical Evita vertolken. Dat was het startschot van een uitgebreide carrière in diverse musicals en toneelstukken.

Musical o.a. My Fair Lady (Eliza Doolittle), Les Misérables (Eponine), Sacco&Vanzetti (Rosa Sacco), Peter Pan (als Peter Pan), West Side Story, Evita, Diana (solo voorstelling over prinses Diana) Mamma Mia (Nl/B), In de Schaduw van Brel, Cats (Grizabella), The Wild Party (Queenie), Blood brothers (MrsJohnstone), SweeneyTodd (MrsLovett).

Ze won diverse prijzen waaronder de Johny Kraaykamp Musical Award voor Diana, In de Schaduw van Brel, Passion , de Conny Stuart prijs voor SweeneyTodd en de Vlaamse Musical Award voor Passion en Mamma Mia.

OVER BLOOD BROTHERS

Blood Brothers vertelt het verhaal van een tweeling die kort na de geboorte gescheiden wordt. Mevrouw Janssens, een alleenstaande moeder die maar net het hoofd boven water kan houden, besluit één van haar zonen af te staan aan de kinderloze mevrouw De Leeuw.

De afspraak wordt gemaakt dat de tweelingbroers nooit van elkaars bestaan zullen afweten: Mickey groeit op in het arbeidersgezin Janssens en zijn tweelingbroer Edward in het bevoorrechte gezin De Leeuw.

Het is een speling van het lot dat bepaalde welke rol elk van de broers gingen spelen. Dat onafwendbare lot leidt het verhaal naar een dramatische afloop.

BLOOD BROTHERS, tekst en muziek door Willy Russell,waséén van de langstlopende producties op het Londense West end en werd overladen met prijzen. In Nederland was de voorstelling in drie versies te zien, in 1989, 1999 en in 2015 met Vera Mann in de hoofdrol. In Vlaanderen was de productie slechts éénmaal professioneel te zien: in 2004 in een uitvoering door Studio100 in Zaal Elkerlyck.

BLOOD BROTHERS wordt gepresenteerd in een vernieuwend concept met een cast van afgestudeerde musicalacteurs en getalenteerde amateurs, in de voorstellingen begeleid door een live orkest.

Cast: Elias Bosmans, Eline Goetgeluk, Sarah Kefi, Jeroen Logghe, EmelienRaats, Liesbeth Roose, Phaedra Segers, Pieter Van Bavel, Berten Vanderbruggen, Filip Vanderhoeven, Annelies Van Dorsselaer, Pieter van Keymeulen en JervinWeckx

Creative team: Niels de Valk (regisseur), Hans Focking (producent), Pietro Ramman (muzikaal leider), YannicDuchateau (decor- en kostuumontwerper), Pascale De Turck (zangcoach) en Frank De Peuter (choreografie)

VOORSTELLINGEN op 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 en 15 april in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Tickets via www.fakkeltheater.be & www.inteam-producties.be

20:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende