theater : Showbizzkanaal

13/10/2017

Extra voorstellingen ‘Bumba en het Magische Wonderboek’

bumba.jpgDe allerleukste clown ter wereld trekt samen met zijn vriendjes opnieuw naar het theater met een nieuwe show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Bumba gaat samen met zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een feestelijk avontuur! Omwille van de aanhoudende vraag naar tickets heeft Studio 100 beslist om 3 extra shows te plannen.

Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!
 
Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!
Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)
Bumba en het Magische Wonderboek gaat op 3 november 2017 in première in Scherpenheuvel en is vanaf dan te zien in: Geel, Brugge, Mol, Torhout, Overijse, Sint-Truiden, Sint-Niklaas, Heist-Op-Den-Berg, Kortrijk  Herentals, Dendermonde, Oostende, Asse, Genk, Vilvoorde, Ninove, Diest, Gent, Antwerpen en Hasselt.

EXTRA VOORSTELLINGEN OP:

5/11 De Werft in Geel om 16u00

26/11 Schouwburg Rex in Mol om 16u00

12/11 Concertgebouw Brugge om 16u00

Tickets & info via www.studio100.com

06:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: bumba en het magische wonderboek, bumba |  Facebook | |  Print |

12/10/2017

Ilse La Monaca en Wout Verstappen voor het eerst in musical in Vlaanderen

Ilse La Monaca, Wout Verstappen, Vanaf 10 december 2017 kan u in Stadsschouwburg Antwerpen gaan genieten van het indrukwekkende spektakel 'Mozart! - de Musical'. De uiterst getalenteerde Belgische musicalacteur Ruben Van keer, staat als hoofdrolspeler natuurlijk vol in de spotlights tijdens dit coming-of-age drama rond de 'rock star avant la lettre', maar wordt ook geruggesteund door een uitgebreide cast. Dat de rol van de "kleine Mozart" Amadé in Vlaanderen afwisselend gespeeld zal worden door de 9-jarige Dries Van Cauwenbergh en meisjes Linde Degeest (9 jaar - Schelle) en Anneleen Lambrecht (10 jaar - Lovendegem), was reeds bekend, maar naast Ruben Van keer, maken nog 2 verrassende namen hun grote musicaldebuut in Vlaanderen. Zo zal Ilse La Monaca (rechercheur Brigitte Broeckx in 'De Buurtpolitie') in de huid van Cecilia Weber - de schoonmoeder van Mozart - kruipen. Wout Verstappen (Ghost Rocker Alex) zal op zijn beurt de rol van collega-componist Salieri voor zijn rekening nemen en maakt ook deel uit van het ensemble. Hoewel beiden een musicalopleiding volgden en Ilse La Monaca in het buitenland reeds tal van hoofdrollen in grote musicals op haar palmares heeft staan, betekent 'Mozart! - de Musical voor Ilse en Wout dé kans om eindelijk hun kunnen als musicalartiest te tonen aan Vlaanderen. Leuke extra is dat Wout Verstappen ooit nog zangles kreeg van Ilse La Monaca, dus "lerares en leerling" maken samen hun debuut.

Vanaf zondag 10 december 2017 kan u in Stadsschouwburg Antwerpen kennis komen maken met de man achter de legende en ook genieten van de prachtige muziek in 'Mozart! - de Musical', gebracht door een groot live orkest. Tickets & info ‘Mozart! – de Musical’: www.musichall.be

Ilse La Monaca Wout verstappen
(c: Luk Monsaert)

"Ik ben Music Hall, en Geert Allaert in het bijzonder, enorm dankbaar voor deze prachtige opportuniteit. In Vlaanderen kent iedereen me als Brigitte Boeckx uit De Buurtpolitie, terwijl ik eigenlijk van opleiding een musicalactrice ben en in het buitenland, vooral de Duitstalige gebieden, zowat 13 jaar lang in grote musicals stond. In o.a. Oostenrijk, Zwitserland en het noorden van Italië, speelde ik hoofdrollen in producties al 'Footloose', 'Hair', 'Moses' en Hairspray', tot ik een aantal jaar geleden mijn grote liefde terug naar Vlaanderen volgde en hier in 'De Buurtpolitie' belandde. Het is ook het internationale productieteam dat me gekozen heeft voor deze rol, puur op basis van mijn auditie, want in Oostenrijk is 'De Buurtpolitie' natuurlijk niet op de buis (lacht). Ik kijk er dan ook enorm naar uit om aan de repetities van deze waanzinnige productie te beginnen en met de collega's aan de slag te gaan"
- Ilse La Monaca -

"De rol van Salieri is in deze musical geen hoofdrol en niet te vergelijken met hoe deze ingevuld werd in de film. 'Mozart! - de Musical focust meer op de persoon Mozart en de innerlijke strijd die hij levert. Ik vind het alleszins fantastisch om deel uit te mogen maken van de cast, want alle registers worden werkelijk opengetrokken voor deze spektakelmusical. Ook voor mij betekent het mijn musicaldebuut, ondanks dat ik een theateropleiding volgde. Halverwege die studies kreeg ik de kans om in Ghost Rockers mee te doen en die heb ik met beide handen gegrepen. Mijn studies heb ik toen op pauze gezet, maar ik ben heel blij dat ik met 'Mozart! - de Musical' die draad weer kan oppikken!
- Wout Verstappen -

Deze indrukwekkende musical toont de legendarische componist als een fragiel, tastbaar persoon. Een man van vlees en bloed, die worstelt om zich te verlossen van zijn liefhebbende, maar tirannieke vader, van de maatschappij en de verwachtingen.

Krachtige, moderne muziekstijlen, zoals ballades, ragtime en zelfs rocknummers, worden afgewisseld met originele, subtiele Rococo-thema’s van Mozart..

Voor liefhebbers van grote spektakelmusicals zoals ‘Les Misérables of Phantom of the Opera', is dit een absolute must-see!

FACTS & FIGURES
Aantal bezoekers wereldwijd: 2,2 miljoen
Aantal shows: 2.200
8 landen: Oostenrijk, China, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Japan, Zuid-Korea, Zweden
6 talen: Tsjechisch, Duits, Hongaars, Japans, Koreaans, Zweeds

‘Mozart! – de Musical’ vanaf zondag 10 december in Stadsschouwburg Antwerpen.
Tickets & info: www.musichall.be

Leeftijd: 9 jaar
Een productie van Music Hall TS

20:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: ilse la monaca, wout verstappen |  Facebook | |  Print |

08/10/2017

Eerste single van 'Ridders van de ronde keukentafel' nu uit

musical.JPGDrie weken voor première... Maar je kan nu al genieten én meezingen met de 'Ridders van de ronde keukentafel'. Vanaf vandaag kan je op www.deepbridge.be gratis hun eerste single downloaden: 'Sexy Kissing’!

'Ridders van de ronde keukentafel' is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle jongerenboek van Mark Tijsmans. Deze familiemusical vertelt het verhaal van prins Arthur, Gwynevere, Lancelot, Tristan en Isolde. In de voorstelling staan 28 jongeren op het podium en één volwassene, Ludo Hellinx. Die laatste kruipt in de huid van Merlijn de tovenaar.

Met 'Sexy Kissing' brengt de musical, op bijna één maand voor première, al een eerste single uit. De vocals werden opgenomen bij MotorMusic in Mechelen, de studio waar o.a. ook Clouseau, Raymond van het Groenewoud, Triggerfinger en Stan Van Samang al albums inblikten. Voor de muziek trok Deep Bridge naar de wereldberoemde Bullet Sound Studio's in Amsterdam, waar ook sterren als Prince, Skunk Anansie en Lenny Kravitz al werkten. De gitaarpartij is van de hand van Eric Melaerts. Voor de compositie tekende Ad van Dijk, de arrangementen zijn van Marco Braam en de lyrics komen van Mark Tijsmans zelf.

Bij de musical hoort ook een echt full album. Deze zal te verkrijgen zijn vanaf half oktober en zal ook verkocht worden op de voorstellingen. 'Sexy Kissing’, de eerste single van het album, is een catchy, aanstekelijk uptempo nummer, dat gezongen wordt door de volledige cast en de sfeer perfect weergeeft van deze meeslepende familiemusical. Downloaden kan je de single dus vanaf vandaag!

BOEKENBEURS
Op woensdag 1 november, tussen 11u30 en 12u30 kan je de cast ook live aan het werk zien in de Spiegeltent op de Boekenbeurs in Antwerp Expo. Nadien is er ook een heuse meet & greet met de voltallige cast en regisseur Mark Tijsmans aan de stand van Van Halewyck Uitgeverij.

'Ridders van de ronde keukentafel' gaat in première op 29 oktober. De voorstellingen vinden plaats in Theater 't Eilandje in Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.deepbridge.be of via 070 691 002.

21:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles, Theater | Tags: sexy kissing, ridders van de ronde keukentafel |  Facebook | |  Print |

Komedie Vapeurs klaar voor de naderende première - Extra Shows

cast_vapeurs.jpgDe repetities van het allereerste stuk onder het concept 'Ladies At The Theatre’ zijn al even bezig en het loopt bijzonder vlot, weet regisseur Martin Michel te vertellen. Een vleugje "feel-good" mocht dan ook niet ontbreken op het persmoment van "Vapeurs". De welbekende EVANNA-boot in het Willemdok aan het MAS was dan ook de place to be om de cast eens extra "in the spotlights" te zetten. Actrices Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils werden voor het eerst in personage door Jani Kazaltzis voorgesteld aan Vlaanderen. De personages kregen meteen wat deskundig stijladvies wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. Bovendien kondigde producent Uitgezonderd. nu al vier extra voorstellingen aan. 

VIER SUCCESVOORSTELLINGEN
"Vapeurs" is een echte vriendinnenkomedie waarin vier dames leren omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. Het Vlaamse publiek heeft duidelijk zin in deze komedie over de menopauze, want de producent mocht vandaag, ruim twee weken voor de première,  al vier succesvoorstellingen aankondigen.
De extra voorstellingen zijn op 19 en 26 oktober, en 2 november en 4 november. De feestelijke première van "Vapeurs" is op 20 oktober in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. 

"VAPEURS", een échte vriendinnenkomedie van 19 oktober tot en met 5 november in het Fakkeltheater te Antwerpen. 

Deze swingende komedie gaat alvast het spook van de overgang niet uit de weg... "VAPEURS" is een herkenbare vriendinnenkomedie over en door vrouwen die in de overgang zitten, er tegenaan hikken of het net achter de rug hebben. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen... het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, grappige scènes en af en toe een heerlijke song. Deze komedie wordt gespeeld door vier bijzonder straffe actrices:  Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.

Alle info over het concept van "Ladies at the Theatre" lees je op www.uitgezonderd.be

"Vapeurs" van 19 oktober tot en met 5 november in Rode Zaal Fakkeltheater

EXTRA VOORSTELLINGEN:
19 oktober, 26 oktober en 2 november om 20u30.
4 november om 15u00

  • Info en tickets: www.uitgezonderd.be
  • Regie: Martin Michel - Tekst: Allard Blom - Muziek: Jeroen Seyfer
  • Een productie van Uitgezonderd. 
  • Met: Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils

05/10/2017

Jo Hens als Boze Wolf in 'Roodkapje, de sprookjesmusical'

jo_hens.JPGMet ook al konijntjes, een eekhoorn, egel, vos, hert en een das op het podium, belooft 'Roodkapje, de sprookjesmusical hoe dan ook al een gezellige beestenboel te worden, maar het wordt zeker ook uitkijken naar de strapatsen van de onvermijdelijke Boze Wolf.  Jo Hens, die in de vacht van de Boze Wolf kruipt en op alle mogelijke manieren zal proberen Roodkapje (Lauren De Ruyck) van haar pad te krijgen, had reeds aangekondigd dat hij geen doorsnee Boze Wolf zou zijn en dat blijkt nu ook. Jo, die er ook als zanger van Level Six natuurlijk de nodige kennis en ervaring mee heeft, voegt een stevige dosis rock 'n roll toe aan de gewiekste Boze Wolf...en ziet er naar zijn normen ook verrassend harig uit! 'Roodkapje, de sprookjesmusical' speelt in de herfstvakantie 2017 in Antwerpen, Hasselt en Gent, en in de kerstvakantie in Gent. Tickets en info: www.musichall.be

Het verhaal
'Roodkapje, de sprookjesmusical' bewandelt het pad van het gekende sprookje van de gebroeders Grimm, maar wijkt er, net zoals het lieftallige meisje met het rode kapje in het originele sprookje, toch even van af. De grote boze wolf, grootmoeder, Roodkapje en haar moeder, we komen ze allemaal tegen! Maar deze keer maken we ook kennis met de Goede Fee en loopt Roodkapje in het Toverbos niet enkel de boze wolf tegen het lijf... Blijft Roodkapje op het goede pad of wordt ze er toch van afgeleid door de boze wolf? Moet de goede fee Roodkapje te hulp komen? En welke dieren komt ze nog meer tegen? Kom het vanaf oktober ontdekken in Antwerpen, Hasselt of Gent! Meet & greet met de sprookjesfiguren! Zoals de Music Hall-traditie het vraagt, kunnen de kids na afloop van deze familievoorstelling ook kennismaken en op de foto gaan met de sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet.

PRAKTISCH
Herfstvakantie 2017
Stadsschouwburg Antwerpen
Vr 27/10/17: 19u30
Za 28/10/17: 11u - 14u - 16u30
Zo 29/10/17: 11u - 14u - 16u30
Ethias Theater Hasselt
Woe 01/11/17: 14u
Capitole Gent
Za 04/11/17: 11u - 14u
Zo 05/11/17: 11u - 14u
Kerstvakantie 2017
Capitole Gent
Za 23/12/17: 11u - 14u
Za 30/12/17: 11u - 14uLeeftijd: voor kinderen vanaf 2 jaar
Duur: ±75 min zonder pauze

Tickets en info: www.musichall.be
Een productie van Music Hall TS.

 

20:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: jo hens, boze wolf, roodkapje, de sprookjesmusical |  Facebook | |  Print |

01/10/2017

‘Jet & Lammes’: Spanningen tussen Hilde Van Wesepoel en Wim Van de Velde

Hilde Van Wesepoel, wim van de velde, Sinds enkele dagen hangt er in Mechelen een doordringende geur van verse wafels. Na lang zoeken wist men eindelijk te achterhalen waar de geur vandaan kwam. Actrice Hilde Van Wesepoel (bekend uit ‘Familie’) is namelijk al enkele dagen intensief wafels aan het bakken bij theater M. Niet dat men daar zo graag wafels eet, maar Hilde repeteert er samen met Wim Van de Velde en Anke Helsen aan de komische theaterproductie ‘Jet & Lammes’. Hilde’s personage blijkt een fervente wafelbakster te zijn en dat moet dus ook gerepeteerd worden.

Niet enkel de geur van verse wafeltjes zal zorgen voor fijne avonden bij theater M. Ook de chemie tussen ex-‘Spoed’ collega’s Wim Van de Velde en Anke Helsen spat van het podium. Samen beleefden ze jarenlang tal van fijne momenten tussen de spuiten en patiënten op tv. Nu amuseren ze zich in Mechelen op de planken met Hilde en haar wafeltjes.

Theater M geeft jong talent graag kansen. Liesbet De Visscher, bekend van het boek ‘Bambi Bosteels, berewijf uit Blazegem’ kreeg de opdracht een theaterstuk te schrijven en zo werd ‘Jet & Lammes’ geboren. Het verhaal is zo herkenbaar als ‘Iedereen beroemd’ en zit vol onderhuidse humor.

Jet (Hilde Van Wesepoel) en Lammes (Wim Van de Velde) zijn een koppel zoals ge dat achter menig Vlaamse huisgevel tegenkomt. Dat stoot mekaar af, dat trekt mekaar aan. Jet is een braaf mens. En Lammes, dat is een geval apart. Dat leeft al jaren onder één dak en dat durft al eens tegen te steken bij momenten. En dan is er nog de zus van Lammes (Anke Helsen) alsook de hond. Waar hij hen als koppel verbindt – zelfs nadat Lammes met zijn zotte kop het huis heeft verlaten, voor wrevel zorgt en de boel op stelten zet – vervult dit onschuldige beest zijn rol als martelaar voor hun liefde.

In samenwerking met ‘I can be’ en ‘Progress in work’ plant theater M naar aanleiding van deze voorstelling een heuse ‘Date night’ in hun 17de eeuwse kelder. Koppels kunnen die avond hun liefde terug aanwakkeren en singles planten hopelijk een zaadje voor een nieuwe relatie. Info en inschrijvingen via helga@theaterM.be.

Cast: Wim Van de Velde, Hilde Van Wesepoel en Anke Helsen
Regie: Frans Ceusters
Tekst: Liesbet De Visscher
Met de steun van de stad Mechelen en de provincie Antwerpen.

Speeldata: 12, 13, 20, 21 en 28 oktober 2017 (om 20u30) | 29 oktober 2017 (om 14u30)
Date night: 27 oktober 2017 (vanaf 19u00)

Tickets en info: www.theaterM.be
Locatie: theater M – Oude Brusselsestraat 10 – 2800 Mechelen

09:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: hilde van wesepoel, wim van de velde |  Facebook | |  Print |

27/09/2017

"ADELA EN HELENA" in première

chtis_lomme.JPGADELA EN HELENA ging op dinsdag 26 september in première met in de hoofdrollen Katelijne Verbeke, Simone Milsdochter en Chris Lomme.

Er zijn ruim 40 voorstellingen gepland. Regisseur Ignace Cornelissen mocht samen met prominenten en pers het beklijvende resultaat aanschouwen. Het verhaal, dat Kris Van Steenberge neerschreef, is op zijn minst aangrijpend te noemen. De personages van Adela en Helena zijn gebaseerd op het leven van de moeders van Jean Kluger en Hans Kusters. Beide dames zochten hun heil en de hoop op een beter leven in een ander land, nl. België.

PRAKTISCHE INFO

Tickets: € 26,00 (inclusief € 2 reserveringskost)
Info: www.hanskustersmusic.be

Van 21 september tot en met 30 september in het Fakkeltheater Antwerpen. Vervolgens te zien doorheen Vlaanderen tot eind december. Info: www.hanskustersmusic.be
Ticketinformatie en tour: http://hanskustersmusic.be/nl/adela-en-helena/

06:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: adela en helena, première adela en helena |  Facebook | |  Print |

26/09/2017

Extra shows voor musical Pippi Langkous

Pippi Langkous, Extra shows, Productiehuis Uitgezonderd. heeft de juiste keuze gemaakt om de roodharige, sproeterige spring-in-'t-veld opnieuw naar het theater te brengen. Vlaanderen wil deze stoere musical voor geen geld van de wereld missen. Een dikke maand voor de eerste voorstelling gingen reeds 5000 tickets de deur uit en mag men al twee extra voorstellingen aankondigen.

Volgens de makers heeft de goede ticketverkoop meerdere redenen : "Pippi Langkous is voor de ene pure nostalgie en voor de andere een ware heldin. Dat deze musical nog eens bezet wordt met enkele verrassende namen zoals William Boeva, Eline Demunck en Free Souffriau geeft de mensen een extra reden om te komen zien” , verklaren producenten James Cooke en Bob Jennes.

Het productiehuis is dan ook bijzonder fier dat ze nu reeds twee extra shows mogen openzetten. Vanaf vandaag kunnen de Pippi-fans nu ook tickets boeken voor de extra voorstellingen op 29 oktober en 1 november, beide om 17 uur.

De volledige cast van Pippi Langkous bestaat uit gevestigde musicalwaarden Free Souffriau, Bert Verbeke, An Lauwereyns, Peter Thyssen en Goele Deraedt, jong aanstormend musicaltalent als Charlotte Peetermans en Dorian Liveyns en opvallende medianamen met Eline De Munck en William Boeva. Uitgezonderd. brengt de familiemusical 'Pippi zet de boel op stelten’ in de herfstvakantie, in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Pippilotta Victualia Rolgordijnia Kruizemuntina Tafelkledia Langkous heet ze, maar iedereen noemt haar Pippi. Haar typische kenmerken : oranje vlechten die haaks op haar hoofd staan, een paard dat ze met het grootste gemak boven haar hoofd tilt en een aap als trouwste vriend. In 2004 kreeg het meisje met de langste naam uit de kinderliteratuur een eigen musical. Het werd de allersterkste musical ooit en was goed voor maar liefst vijf Musical Awards en vier Vlaamse Musical-prijzen.

Na het grote succes van de musical 'Pippi Langkous' komt deze spring-in-'t-veld opnieuw naar het theater. Deze keer zet ze de boel op stelten in een vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin. In een bewerking van Stany Crets en met muziek van Ronny Mosuse maak regisseur Tijl Dauwe (bekend van o.a. de Ketnet-musicals) een eigenzinnige en swingende voorstelling!

De musical vertelt het verhaal van een meisje dat bij haar oma op zolder een kist met Pippi-kleren vindt. Ze trekt ze aan en op dat moment wordt ze Pippi Langkous. Samen met haar buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de meest spannende en bizarre avonturen. Daarin wordt ze bijgestaan door haar papa Efraïm, koning van Takatukaland.

Een aanrader voor al wie fan is van de vrolijke spring-in-het-veld en een fantasierijke verbeelding heeft.

ROLVERDELING "PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN"
Free Souffriau: Pippi - Lieveling
An Lauwereyns: oma - Anderson - Takatukalander 3
Goele Deraedt: moeder - Takatukalander 1
Dorian Liveyns: Tommy
Charlotte Peetermans: Annika
Bert Verbeke: Bert, Donder-Karel
Eline De Munck: Schavuit, Van Den Berg, Takatukalander 2
Peter Thyssen: Efraim, Agent, Piraat
William Boeva: Blom

PIPPI ZET DE BOEL OP STELTEN - PRAKTISCHE INFO

Tickets: www.uitgezonderd.be of 070-691.002

Locatie
Theater Elckerlyc - Antwerpen
Frankrijklei 85-87

Voorstellingen - HERFSTVAKANTIE 2017

28 oktober 2017 14u00
29 oktober 2017 14u00
29 oktober 2017 17u00 - EXTRA SHOW
1 november 2017 14u00
1 november 2017 17u00 - EXTRA SHOW
2 november 2017 14u00
3 november 2017 14u00
4 november 2017 14u00
5 november 2017 14u00

Creatives
Regie: Tijl Dauwe
Tekst: Stany Crets
Muziek: Ronny Mosuse

20:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: pippi langkous, extra shows |  Facebook | |  Print |

20/09/2017

Studio 100 zoekt acteurs en figuranten voor spektakel-musical 40-45!

40-45.jpgDe voorbereidingen voor de spektakel-musical 40-45 zijn momenteel in volle gang. Het wordt de opvolger van de succesproductie 14-18, waar meer dan 335.000 bezoekers naar kwamen kijken.

Nadat in juni reeds de hoofdcast werd voorgesteld voor dit prestigieuze project, is Studio 100 nu op zoek naar acteurs voor het ensemble en naar figuranten. In dit totaalspektakel staan er immers meer dan honderd mensen op het podium.

Voor het ensemble zoekt Studio 100 goede acteurs die ook kunnen zingen en dansen. Mensen die ervan dromen om tussen een Vlaamse topcast te staan in een megaproductie kunnen hun kans wagens als figurant. De figuranten zullen worden opgedeeld in drie groepen die elkaar zullen afwisselen. Het is een unieke kans om deel uit te maken van dit overdonderend massaspektakel.

ensemble
minimumleeftijd: 18 jaar (geboren voor 01/08/00)
fulltime beschikbaar zijn vanaf 14/08/18
inschrijvingen open tot 15/10/17

figuranten
minimumleeftijd is 16 jaar (geboren voor 01/08/02).
vanaf 18/08/18 op regelmatige basis beschikbaar zijn
inschrijvingen open tot 01/12/17

info & inschrijvingen via www.40-45.live

21:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: studio 100, 45-45, musical 40-45 |  Facebook | |  Print |

Bert Visscher als trouwambtenaar in Prinses op de Erwt

Cabaretier verleent stem aan familiemusical van Langhout Theaterproducties

Na het grote succes van de met 5 sterren bekroonde De Nieuwe Kleren van de Keizer brengt Langhout Theaterproducties dit jaar het sprookje De Prinses op de Erwt naar de Nederlandse theaters. Niemand minder dan Cabaretier Bert Visscher is aan het einde van deze voorstelling te horen als trouwambtenaar. De hoofdrollen worden gespeeld door Femke Hermans (o.a. Nijntje op de fiets) en Joost Kamer (o.a. Elizabeth, Sound of Music en De Tweeling). De Prinses op de Erwt is een vrolijke bewerking van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. De voorstelling is vanaf 24 september 2017 t/m 13 mei 2018 te zien door heel Nederland.

Prinses op de Erwt
Prins Koen moet trouwen, maar hij vindt meisjes stom. Tot hij in het bos Annabel tegen komt. Is dat meisje wel geschikt om met hem te trouwen? Dankzij konijnen en natuurlijk de erwt komt gelukkig alles goed. Een avond met vrolijke liedjes, mooie kostuums en veel humor wordt op ludieke wijze het sprookje van prinses Annabel verteld. Een familievoorstelling voor jong en oud!

Naast Femke Hermans en Joost Kamer worden de overige rollen gespeeld door: Sanne Franssen, Brian Verhagen, Annebeth Moolenburgh en producent van de voorstelling Hans Langhout. De regie is in handen van Benno Hoogveld en muziek is gemaakt door Jasper Westerhof.

Praktische informatie
De Prinses op de Erwt is vanaf 24 september 2017 t/m 13 mei 2018 te zien door heel Nederland. Voor meer informatie en een volledige speellijst ga naar: www.langhout-theater.nl.

06:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: bert visscher, prinses op de erwt |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende