televisie : Showbizzkanaal

19/10/2017

Aflevering 7 van Het Lichaam van Coppens, donderdag 19 oktober 2017 om 20.35 bij VTM

Het Lichaam van Coppens, vtm, vtm Het Lichaam van Coppens, Komt de waarheid uit de kindermond? Volgens een krantenartikel wel. Kinderen jonger dan drie jaar zouden niet in staat zijn om te liegen. Maar Staf en Mathias geloven niet zomaar wat er in krantenartikels staat… en dus trekken ze zelf op onderzoek. Wat hebben ze hiervoor nodig? Een spruitje, een snoepje en een aap. Zo eenvoudig kan wetenschap zijn. En eindelijk komen we ze te weten wie de grootste leugenaars zijn: jongens of meisjes.

In Barcelona bouwen de Catalanen menselijke piramides, een eeuwenoude traditie. Maar hoeveel gewicht staat er op de schouders van de onderste vier mannen in zo'n piramide? De broers Coppens vliegen naar Barcelona, met een weegschaal in hun bagage, en onderwerpen zichzelf aan zeven verdiepingen Spaanse mannen, vrouwen en kinderen. Volgens begeleider Jonas is zo’n piramide bouwen niet gevaarlijk: “In 200 jaar zijn er maar twee doden gevallen. Dat zijn er minder dan in ’t voetbal”. Toch zijn de broers Staf en Mathias er niet gerust in. 

Tijdens het koudste experiment van dit seizoen bewijzen Staf en Mathias dat ijs magische krachten heeft. Het kan zichzelf namelijk herstellen. Wetenschapper Lieven Scheire probeert uit te leggen hoe dat komt, maar over ijs bestaat blijkbaar nog veel onduidelijkheid. Zo kunnen wetenschappers niet verklaren waarom ijs glad is. Staf weet het wel: “Dat is gewoon omdat dat glad is. Punt. Voor ons is dat genoeg.”

Ten slotte vragen de broers Coppens zich af of je kan waterskiën achter een graafmachine. Staf trekt de waterski’s aan en Mathias neemt de stuurknuppels in de hand.

11:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het lichaam van coppens, vtm, vtm het lichaam van coppens |  Facebook | |  Print |

VTM-programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? verkocht aan Duitsland

vtm.JPGHet nagelnieuwe VTM-programma Hoe Zal Ik Het Zeggen? is op de tv-beurs in Cannes verkocht aan de Duitse RTL-groep. Amper twee weken na de succesvolle lancering in België kan het format, dat op de markt de Engelse titel ‘Did You Get The Message?’ draagt, al rekenen op internationale bijval. 

Shelter, het productiehuis dat Hoe Zal Ik Het Zeggen? maakt, heeft ook internationale succesvolle formats als Benidorm Bastards en WAT ALS? op zijn palmares staan. Bedenkers Tim Van Aelst en Sofie Peeters zijn bijzonder blij met het succes van hun nieuwste programma. “In een land als Duitsland met meer dan 80 miljoen inwoners vallen er allicht heel wat boodschappen te versturen. De eerste case is alvast binnen: zo weet ik uit goede bron dat Angela Merkel haar korsten nooit opeet. Haar man Joachim wil daar dringend komaf mee maken …”, aldus Tim Van Aelst vanuit Cannes. 

De kijkcijfers van Hoe Zal Ik Het Zeggen? zijn in Vlaanderen na twee afleveringen alvast zeer positief. De eerste aflevering wist 651.417 (live+7: 732.407) kijkers te boeien en scoorde op de VVA 18-54-doelgroep 31,6% marktaandeel. De tweede aflevering, die vorige maandag op antenne ging, behaalde opnieuw meer dan 600.000 kijkers (uitgesteld kijken nog niet meegerekend) en wist haar marktaandeel nog aan te dikken tot 32,5%. 

De rechten van het format worden verdeeld door Be-Entertainment, het pas opgerichte internationale distributiebedrijf van Medialaan. 

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: hoe zal ik het zeggen?, duitsland |  Facebook | |  Print |

Droomkamers is vanaf 22 oktober 2017 elke zondag om 18.30 uur te zien op Nickelodeon

nickelodeon.JPGIn Droomkamers, de nieuwe show van Viacom-zender Nickelodeon, draait het allemaal om het in het zonnetje zetten van een speciaal vriendje of vriendinnetje die het echt verdient. Vanaf 22 oktober zie je elke zondag om 18.30 uur hoe Iris Hesseling en Stef Poelmans samen een bijzondere kandidaat belonen met een verrassingsmake-over van hun slaapkamer. De geluksvogel wordt op pad gestuurd op een leuk uitje, terwijl Stef samen met vriendjes en vriendinnetjes in het geheim aan de slag gaat. Het uitje blijkt niet de verrassing te zijn, maar wel het feit dat zijn of haar slaapkamer is veranderd in een echte droomkamer! Zo zien we bijvoorbeeld een strandkamer voorbij komen met een privéstrandje en aansluitend balkon, maar ook een winterkamer compleet met sneeuwmachine.

10:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: droomkamers, nickelodeon |  Facebook | |  Print |

Soms is het beter om te vergeten. Laat je meeslepen door Tabula rasa

eén.JPGTabula rasa is een meeslepende, psychologische thrillerreeks over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak. Mie D’Haeze (Veerle Baetens) zit vast in een psychiatrische instelling. Ze krijgt er bezoek van politie-inspecteur Wolkers die de onrustwekkende verdwijningszaak rond Thomas De Geest  probeert op te lossen. Om de spoorloze De Geest terug te vinden, moet Mie opnieuw haar weg zoeken in het raadselachtige doolhof van haar recente verleden… Geen eenvoudige opdracht door haar geheugenverlies. 

Hoe meer Mie zich herinnert, hoe meer ze iedereen rondom zich begint te wantrouwen… maar vooral zichzelf. Zijn de nieuwe herinneringen echt of is het haar verbeelding die de gaten in haar geheugen probeert te vullen? Samen met Mie proberen de kijkers de puzzelstukken te leggen en een antwoord te vinden op de vraag: wat is er met Thomas De Geest gebeurd? Waar kan je nog op vertrouwen als je twijfelt aan je eigen herinneringen en omgeving? Wie kan jou helpen om de weg te vinden? En hoe onderscheid je de waarheid van de waan? Een frustrerende zoektocht die uiteindelijk leidt tot de waarheid.

Tabula rasa is een spannend en beklijvend drama over de duistere krachten van ons menselijke brein. Een reeks die onder je huid kruipt en niet meer loslaat. Bloedstollend en vernieuwend. Niet te missen.

Tabula rasa: vanaf 29 oktober elke zondag om 21.30 uur op Eén.

Tabula rasa is een programma van Caviar voor Eén.

10:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: tabula rasa, caviar, eén |  Facebook | |  Print |

Aflevering 2 van Alloo bij de Wegpolitie, donderdag 19 oktober 2017 om 21.45 bij VTM

alloo bij de wegpolitie,vtm,vtm alloo bij de wegpolitieEen man die zijn hondje Jack zoekt, rijdt door het rode licht. De man vraagt om medelijden, waar hij maar deels op kan rekenen: “Ik heb begrip voor de situatie, maar niet voor het feit dat hij door het rode licht rijdt” aldus Inspecteur Gino. Na de interventie gaat de man haastig verder op zoek naar zijn hond. Nog steeds met de wagen, “want mijn hond kent mijn ‘claxon’”.

Een auto rijdt op de autostrade een anoniem voertuig van de wegpolitie aan hoge snelheid voorbij. Als de patrouille het voertuig volgt, vergeet de chauffeur op de koop toe twee keer zijn richtingaanwijzer te gebruiken. Hiervoor krijgt hij een boete van 58€. “Maar dan zijn we heel soepel”, meldt Inspecteur Francis, want voor de snelheidsovertreding wordt hij niet bekeurd. “Die snelheid hebben we niet kunnen vaststellen, maar we moeten toch laten voelen dat we er zijn”.

Een vrouwelijke truckchauffeur wordt betrapt omdat ze haar gsm gebruikt achter het stuur. Cindy geeft haar fout toe: “110€. Eigen schuld … Ik had er maar moeten afblijven”, klinkt het. “Ik zou de boete halveren, omdat ze zo eerlijk is”, reageert Luk.

En ook de motorrijders halen een chauffeur die met zijn gsm in de weer was uit het verkeer. Het blijkt een echte ongeluksdag voor Gino, want eerder die dag heeft hij zijn duim verwond: “Ik was het nummer van mijn dokter aan het zoeken, daarom was ik met mijn gsm in de weer”. 

Een Bulgaarse vrachtwagenchauffeur staat stil op de pechstrook om zijn rusttijden te respecteren, wat niet is toegestaan. Maar dat is niet zijn zwaarste overtreding. Omdat de papieren van de lading in zijn vrachtwagen niet in orde zijn, riskeert hij een boete van €1500.

09:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo bij de wegpolitie, vtm, vtm alloo bij de wegpolitie |  Facebook | |  Print |

Undercover Boss NL na zes jaar terug bij SBS6

tv.JPGIn het SBS6-programma Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd krijgt hij de kans om te zien wat er zich allemaal afspeelt in zijn bedrijf, want de werknemers hebben geen idee dat hun ‘nieuwe collega’ eigenlijk de hoogste baas is. In 2011 zond SBS6 al een Nederlandse versie uit van het internationale succesformat. Undercover Boss NL is vanaf donderdag 26 oktober zien bij SBS6.

Hoe wordt er over het werk, het bedrijf en de baas gedacht? En hoe kan hij het bedrijf verbeteren? Wat gebeurt er als de directeur zijn ware identiteit onthult? In de eerste aflevering gaat de Managing Director Noord Europa van NH Hotel Group, Maarten Markus, vier dagen undercover de werkvloer op. In de Nederlandse vestigingen werken 2.500 werknemers verdeeld over 35 hotels. Maarten werkt mee in de schoonmaak, bediening en in de keuken. Hij ervaart hoe hard er gewerkt wordt, maar ziet ook dat zijn werknemers zich niet altijd strikt aan de regels houden. En zonder dat zij het doorhebben, leveren zij kritiek op de hoogste baas in zijn bijzijn…

Andere bedrijven waarvan de hoogste baas dit seizoen undercover gaat zijn: Vebego, Feenstra, Sandd, Trigion en Libéma.

Undercover Boss NL wordt geproduceerd door IDTV.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf donderdag 26 oktober 21.30 – 22.30 uur.

08:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: undercover boss nl, sbs6 |  Facebook | |  Print |

18/10/2017

Ergernissen bij de post, woensdag 18 oktober 2017 om 20.35 bij VTM

de post, post, vtm, Ooit al eens 200 postzegels besteld? Tom Audenaert doet er bijzonder lang over in Kafka op woensdag 18 oktober. Het nummersysteem dat aanduidt wanneer het zijn beurt is om naar het loket te gaan lijkt vrij wispelturig. Het is gewoon één grote bingo. En bovendien is de bediende (Karlijn Sileghem) net iets te attent bij het kiezen van de juiste zegel. Die moet dan ook nog in grote getale in stock zijn. En als de computer nu eenmaal néé zegt…

Maar verder zijn ze in Postbus Kafka X heel goed uitgerust: als beambte Tiny Bertels zelfs onberispelijk Nederlands niet meent te verstaan, staat er wel een legertje tolken klaar.

In het sorteercentrum van de Post proberen gastacteurs Joren Seldeslachts (Spitsbroers) en Mark Verstraete (De Kotmadam) creatieve oplossingen te vinden als een postpakket niet geplooid mag worden.

Op de bouwwerf vergadert werfleider Stefaan Degand bij een uitgebreid ontbijt over de weekplanning. Hoe vroeg gaan de bouwvakkers dit keer de omwonenden uit hun ochtendslaap halen? De opdrachtgever van de werf wordt letterlijk gebetonneerd en aannemer Nico Sturm heeft het moeilijk om extra werk ingepland te krijgen.

De militair vertelt emotioneel over een traumatiserende ervaring, de manager heeft last van het vervelend gepraat en de  irritante lach van een sollicitante en de telefonistes in het callcenter hebben wel wat beters te doen dan klanten vooruit helpen. En de altijd behulpzame Gert Portael geeft heel nuttige tips over heroïne spuiten. Of werd er gevraagd naar het afsluiten van een reisverzekering?

Vaste cast: Tiny Bertels, Tom Audenaert, Frank Focketeyn, Karlijn Sileghem, Charlotte De Bruyne, Stefaan Degand, Nico Sturm, Flor Decleir, Ilse De Koe, Goele Derick, Steve Geerts, Dirk Van Dijck, Gert Portael, Iris Van Cauwenbergh, Michael Vergauwen, Mathias Sercu, Günther Lesage, Tania Van Der Sande en Ingrid De Vos. Met gastrollen van: Ricko Otto, Erhan Demirci, Marc Lauwrys, Ikram Aoulad, Lukas De Wolf, Mieke Dobbels, Joren Seldeslachts en Mark Verstraete. 

12:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de post, post, vtm |  Facebook | |  Print |

Descendants 2 - 28 oktober 2017 op Disney Channel!

Descendants 2, disney, Disney Channel, Het verhaal van de tienerzonen en -dochters van Disney’s meest gekende schurken gaat verder in Descendants 2; een hedendaagse, bruisend vol van muziek, film als opvolger van de meest succesvolle Disney Channel film ooit in België: Descendants! Dove Cameron (Liv & Maddie), Cameron Boyce (Jessie), Sofia Carson (Hollywood Records artiest, Adventures in Babysitting) en Booboo Stewart (X-Men Days of Future Past) hernemen hun rol als Mal, Evie, Carlos en Jay, en ontmoeten de kinderen van andere schurken, waaronder de zeer dreigende Uma, dochter van zeeheks Ursula (De Kleine Zeemeermin), glansrijk vertolkd door China Anne McClain (A.N.T.Farm).
 
Het verhaal gaat verder waar het verhaal van "Descendants" stopte. De kinderen van de schurken Mal, Evie, Carlos en Jay wonen nu in het prinselijke Auradon. De meesten van de schurkenkinderen hebben zich het idylissche leven in het koninkrijk eigen gemaakt met uitzondering van Mal, zij worstelt met haar ideeën over wat van haar verwacht wordt in haar nieuwe rol als ‘jonkvrouw van het hof’ aan de zijde van koning Ben.
 
Wanneer de druk om in het perfecte plaatje te passen haar te veel wordt, ontvlucht Mal Auradon en keert terug naar haar kwaadaardige roots op Dwaaleiland. Op het eiland ontmoet ze Uma, de nieuwe koningin van de stad, en haar piratenbende. Ben en de andere schurkenkinderen komen door een samenloop van omstandigheden ook op Dwaaleiland terecht, waar ze ontdekken wat Uma echt wil: alle schurkenkinderen die opgesloten zitten op Dwaaleiland voor eens en voor altijd, vrije toegang geven tot Auradon. Naarmate het verhaal vordert komen de schurkenkinderen en de piratenbende oog in oog te staan in een bloedstollend gevecht.
 
Descendants 2 is een avontuurlijk verhaal vol emoties, het gaat erover om jezelf te waarderen, vriendschap, de sterktes van de vrouw, zelfontplooiing, teamwork en jezelf goed voelen in je vel. De soundtrack van de film brengt hedendaagse sounds en 6 gloednieuwe liedjes met het zeer opzwepende ‘Ways To Be Wicked’ en het energetische rapnummer ‘What’s My Name’, 1 cover van het gekende "Kiss the Girl" uit "De Kleine Zeemeermin," en 2 reprises uit Descendants "The Space Between" en "If Only".
 
Descendants 2 werd geregisseerd door Emmy® Award-winnaar Kenny Ortega ("Descendants," "High School Musical" saga). Daarnaast was hij executive producer en choreograaf.  Kara Saun ("Descendants," "Project Runway") staat in voor het ontwerp van de schitterende kostuums. David Lawrence ("High School Musical" en "Teen Beach”) wie eveneens genomineerd was voor een Emmy voor de Descendants muziek staat in voor de soundtrack van Descendants 2.

Als aftelling naar de première van deze langverwachte film zet Disney Channel elke woensdagmiddag één van de hoofdrolspelers van Descendants in de kijker tijdens ‘I Love Descendants’. Neem een kijkje achter de schermen, bekijk een interview met de acteurs en geniet van de series waarin één van hen centraal staat.

I Love Descendants, elke woensdag vanaf 12:30 uur op Disney Channel.

11:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: descendants 2, disney, disney channel |  Facebook | |  Print |

Wie wint Bake Off Vlaanderen 2017?

vier.JPGToen waren ze nog met drie. Hans, Valerie en Alexander spelen morgenavond de grote Bake Off finale: ze brachten de 21 opdrachten die Regula en Herman hen oplegden met verve tot een goed einde - van cake tot koekjes, van brood tot bladerdeeg, van trifles tot pies . Een wekenlange veldslag van chocolade, karamel en merengue. Ze overleefden het allemaal en nu resten hen nog drie finale opdrachten.

Voor het signatuur gebak moeten de bakkers drie verschillende petit fours maken, lekker en verfijnd. De technische opdracht is een klassieker om u tegen te zeggen: een traditionele zwartewoud-taart. De eerste verz(w)akkingen worden zichtbaar in de tent, maar de bakkers kunnen altijd nog iets recht zetten bij het spektakelstuk.

De huwelijksklokken luiden en romantiek hangt in de lucht, want de bakker bakken een huwelijkstaart. Vijf uur op de klok om dé taart der taarten te bakken.

De jury verwacht niets minder dan perfectie. Wie kraakt er onder de druk? Wie levert er een meesterwerk? En wordt de winnaar van Bake Off Vlaanderen 2017.

Goed nieuws voor wie de smaak na acht zoete woensdagen te pakken heeft: VIER brengt in 2018 een tweede seizoen van Bake Off Vlaanderen, en kandidaat-bakkers kunnen zich nu al aanmelden voor het nieuwe seizoen via www.vier.be

Bake Off Vlaanderen - Vandaag om 20u35 bij VIER

10:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bake off vlaanderen 2017, vier, vier bake off vlaanderen 2017, bakken, taart |  Facebook | |  Print |

Arnout Hauben werkt aan nieuw programma voor Eén over ZOO Antwerpen

een_zoo.JPGNa het erg gesmaakte De helden van Arnout, dat op gemiddeld 728.265 kijkers kon rekenen (laatste aflevering nog niet meegeteld; live +7,+4)  werkt reportagemaker en meesterverteller Arnout Hauben momenteel aan een nieuw programma voor Eén. Dat nieuws deelde hij vanochtend zelf via zijn Facebookpagina:

"Nu de reeks De helden van Arnout op zijn einde loopt, kan ik met veel trots vertellen dat ik sinds deze zomer te gast ben in de mooiste stadstuin van het land: de zoo van Antwerpen. Over enkele maanden mag de dierentuin 175 kaarsjes uitblazen. Reden genoeg om te feesten én om in een televisiereeks terug te blikken op de rijke geschiedenis van deze mythische plaats! Vanaf eind januari op Eén."

In 2018 bestaat ZOO Antwerpen 175 jaar. De perfecte reden voor Arnout om de kijker mee op sleeptouw te nemen doorheen de wonderbaarlijke geschiedenis van de Antwerpse ZOO.

De zoo spreekt al generaties lang tot de verbeelding. Haar roemrijke verleden maakt deel uit van Vlaanderens collectief geheugen. Ook de vroegste herinneringen van Arnout bestaan uit beelden van olifanten die apennootjes eten en van de imposante gorilla Gust. Tegelijkertijd is ZOO Antwerpen veel meer dan geschiedenis alleen: het is een ontmoetingsplaats voor mens en dier, en de zoo speelt een belangrijke rol bij zoölogisch onderzoek en natuurbeheer in binnen- en buitenland.

Arnout volgt voor deze reeks verrassende verhalen over mens en dier, leeft mee met de verzorgers, en praat met bezoekers en onderzoekers. En zoals steeds koppelt hij de geschiedenis naadloos aan het leven van nu. In elke aflevering staat een historisch figuur centraal. Hij of zij vormt de rode draad doorheen de aflevering en staat symbool voor een bepaalde periode uit onze geschiedenis.

Nieuw programma van Arnout Hauben: in 2018 op Eén.

Dit programma wordt gemaakt door De Chinezen voor Eén.

09:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: arnout hauben, zoo, zoo antwerpen |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende