televisie : Showbizzkanaal

18/01/2018

De Powerpuff Girls viert 20ste verjaardag

De Powerpuff Girls, Vanaf het moment dat ze begonnen met de wereld te redden voor bedtijd werden de drie superheldinnenzusjes Blossom, Bubbles en Buttercup meer dan alleen personages in een show. De reeks groeide uit tot een wereldwijd fenomeen van empowerment dat, onder andere dankzij de nieuwe reeks die in 2015 van start ging, vandaag nog volop aanwezig is.

Met meer dan $ 2,5 miljard inkomsten uit retail sinds de start is De Powerpuff Girls een van de succesvolste en langstlopende Cartoon Network reeksen aller tijden. Zo sloot Cartoon Network door de jaren heen meer dan 150 wereldwijde partnerships af met tal van entertainment-, speelgoed- en kledingmerken. Daartoe behoren partners zoals designer Jeremy Scott en Moschino, Spin Master, Ferrero, McDonald’s, Live Nation en vele anderen.

De Powerpuff Girls wordt geproduced door Cartoon Network Studios, met Nick Jennings als executive producer en Bob Boyle als co-executive producer. De originele reeks, gecreeërd door Craig McCracken, ging in 1998 in première en behaalde sindsdien 2 Emmy Awards, vijf Emmy nominaties en tal van andere prijzen en accolades.

20:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de powerpuff girls |  Facebook | |  Print |

VTM gaat de wereld rond met 80-jarigen

VTM, Dit voorjaar gaat VTM op zoek naar senioren die nog jong van geest en benen zijn om hen de reis van hun leven te bezorgen. In het nieuwe programma De Wereld Rond met 80-jarigen zullen 8 hoogbejaarde Vlaamse vrouwen en mannen – die nog volop in het leven staan en elkaar niet kennen – de kans krijgen om samen een wereldreis te maken. Mensen die zelf nooit veel gereisd hebben, maar altijd wel van verre bestemmingen droomden, kunnen zo een groot stuk van de wereld ontdekken. 

Wie 78 is of ouder, en er al heel zijn lange leven van droomt te wandelen op de Chinese muur, de tango te dansen in Buenos Aires, mee te rijden met sleehonden in Lapland of op een kameel door de woestijn te toeren, kan zich vanaf nu inschrijven op vtm.be. 

DROMEN LATEN UITKOMEN

De Wereld Rond met 80-jarigen belooft een warm televisieprogramma te worden, waarin 8 hoogbejaarde mensen de reis van hun leven maken en een ultieme droom in vervulling kunnen zien gaan in 8 landen over de hele wereld. De reis beleven ze aan één stuk en hun eigen levensverhaal loopt als rode draad door de uitzendingen. Ze reizen in groep en smeden zo nieuwe vriendschappen voor het leven.

De zoektocht naar de deelnemers start nu, een uitzenddatum voor het programma is er nog niet. Wie het programma zal presenteren, wordt later bekend gemaakt. 

20:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vtm |  Facebook | |  Print |

VIJF verleidt dit voorjaar met Temptation Island en digitale primeur Goedele on Top

vijf.JPGHet voorjaar van VIJF pakt in 2018 uit met een dubbele portie verleiding. De kandidaten uit het nieuwe seizoen van Temptation Island klappen voortaan uit de biecht in het gloednieuwe online-programma Goedele on Top. Ook onze favoriete stylingheld Jani keert terug met een tweede seizoen van Shopping Queens.

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Dit voorjaar zal Temptation Island op donderdagavond te zien zijn. Vanaf donderdag 1 februari kunnen VIJF-kijkers schaamteloos genieten van het nieuwe seizoen dat meteen met een dubbelaflevering van start gaat. Onder andere Zwanetta, Laetitia, Fabrizio en Joshua zullen de koppels het vuur aan de schenen leggen...

Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma dat Temptation Island is, kan voortaan na elke aflevering terecht bij Goedele on Top. Op VIJF.be praat Goedele na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag? Wat is er nu preciés gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. Met Goedele on Top wil VIJF in 2018 inspelen op de digitalisering van het kijkgedrag én de talkability van Temptation Island - als dat even kan - zowaar nog groter maken. Deze digitale primeur is meteen het eerste volwaardige VIJF-programma dat alleen en integraal op tablet, smartphone en PC kan worden bekeken.

Later dit voorjaar kleurt stylingheld Jani opnieuw het scherm van VIJF met een tweede seizoen van Shopping Queens. Het eerste seizoen van deze lokale daily - waarin vier vrouwen strijden om de titel van ‘Shopping Queen’ - deed het vorig jaar uitstekend. De regels blijven ongewijzigd: scoor voor een speciale gelegenheid dé bijpassende outfit met een beperkt budget. Topstylist Jani geeft zoals steeds zijn ongezouten mening over de geshopte outfits.

VIJF verbreedt haar serie-aanbod met de nieuwe dramareeks Doubt waarin Katherine Heigl (Grey’s Anatomy, Knocked Up) schittert als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt. Ook nieuwe afleveringen van de populaire series Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Elementary, Saving Hope en The Night Shift maken dit voorjaar hun opwachting.

20:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: temptation island, goedele on top vijf |  Facebook | |  Print |

ZES verrast dit voorjaar met gloednieuwe series MacGyver en Constantine

tv.JPGOok in 2018 laat ZES het beste van zichzelf zien: van blockbusters op maandag, tot de grootste filmklassiekers op dinsdag en spannende actiefilms op woensdag. Donderdag is topseriedag bij ZES, goed voor marathonuitzendingen van first class Amerikaanse topseries. Bingewatchen geblazen op vrijdag en zaterdag, want dan mag de kijker zich verwachten aan de meest bloedstollende crime reeksen. Zondagavond is supernatural night: say hi to sci-fi! 

ZES breidt zijn serieaanbod dit voorjaar uit met enkele gloednieuwe reeksen. De science fiction serie Constantine - gebaseerd op de Hellblazer strips van DC Comics - gaat op zondag 28 januari van start. De reeks zoomt in op het verhaal van John Constantine, een man die de hachelijke opdracht krijgt om de mensheid te beschermen tegen het kwaad. Later dit voorjaar verschijnt ook de gloednieuwe serie MacGyver op ZES. De remake onthult een nieuwe kijk op de klassieke serie waarin de jonge MacGyver centraal staat. Wanneer hij gerekruteerd wordt door een geheime organisatie, moet hij zijn unieke problem solving skills inzetten om desastreuze rampen te voorkomen. Duct tape to the rescue!

Wat staat er verder nog op het voorjaarsprogramma van ZES? Het derde (en inmiddels ook laatste) seizoen van de topserie Zoo, de samenvatting van de Oscaruitreiking, gloednieuwe afleveringen van crimeseries The Blacklist en Blue Bloods, en nieuwe seizoenen van Gotham, Supernatural en Smallville.

De jongste zender van Vlaanderen scoorde vanaf dag één ruim boven het objectief van 1 procent: door consequent Amerikaanse films en series te programmeren op vaste themadagen of in marathonuitzendingen haalt ZES sinds zijn start een sterk gemiddeld all day marktaandeel van 2.3% op VVA 18-54. Bovendien is de zender deze maand bezig aan zijn sterkste maand ooit met een gemiddeld all day marktaandeel van maar liefst 3% op VVA 18-54. Nu VIER en VIJF in primetime steeds meer lokale producties uitzenden, kunnen de film- en serieliefhebbers terecht bij ZES voor het beste uit de USA.

19:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: zes, macgyver, constantine |  Facebook | |  Print |

17/01/2018

Temptation Island 2018: De koppels...

vier.JPGVerlossing: op 1 februari start VIJF met het nieuwe seizoen van Temptation Island. Dit voorjaar zal Temptation Island elke donderdagavond te zien zijn.

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Tim en Deborah, Megan en Kevin, Jeremy en Vanessa en Daniëlle en Mezdi trokken naar Thailand voor de ultieme relatietest.

Vanaf donderdag 1 februari zie je in het nieuwe seizoen van Temptation Island hoe zij het ervan af brachten.

Temptation Island - Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF

Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst
Deborah en Tim leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds.

Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen.

Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. 

In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…

Megan (18) & Kevin (22) uit Oostende

Megan en Kevin leerden elkaar een jaar geleden kennen in Oostende. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel.

Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst.

Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. . Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog.  Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren.

Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.

Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam (NL)

Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren.

Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft.

Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde.  Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. 

Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet.

Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.

Daniëlle (20) & Mezdi (20) uit Groningen

Daniëlle en Mezdi leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.

Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet.

Na een geslaagd avontuur, willen Daniëlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.

20:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: temptation island 2018, vier, vier temptation island |  Facebook | |  Print |

Aflevering 3 van De Wensboom, donderdag 18 januari 2018 om 20.35 bij VTM

De Wensboom, vtm, vtm De Wensboom, Terwijl Lier ontwaakt, zijn de eerste vroege vogels al onderweg naar school. Wat zij echter niet weten, is dat ook Niels Destadsbader onderweg is met de enige echte wensboom. Hij strandt in basisschool Sint-Ursula Klim op om nieuwe kinderdromen waar te maken.   

Miro doet een wens voor zijn oom Feike, die zich al jaren inzet als vrijwilliger in het kinderziekenhuis van Gasthuisberg in Leuven. Een groot deel van het speelgoed van de zieke kinderen is versleten en daarom dacht Miro hen plezier te kunnen doen met een lading gloednieuwe spulletjes. Niels neemt Miro en zijn oom mee naar een speelgoedwinkel, waar ze hun karretjes onbeperkt mogen volladen. “Dit voelt als Sinterklaas en de Kerstman tegelijk”, zegt Feike enthousiast.

Een andere bijzondere wens komt van Marte. Ze vindt dat meester Tom superleuke gedichten schrijft en wil dat iedereen de kans krijgt om ze te lezen. “Het lijkt me fijn om ’s morgens bij het ontbijt wakker te worden met een gedicht van hem”, zegt ze. En dat is exact waar Niels voor zorgt. Hij laat een gedicht van Tom op de broodzakken van álle bakkers in Lier drukken. “Wauw! Van zo’n groot publiek kan een dichter alleen maar dromen”, reageert meester Tom wanneer hij zo’n broodzak onder ogen krijgt.

Smokkelen met boter en eieren op zak, wegvluchten voor de Duiters en landmijnen ontwijken: als de overgrootvader van Zoë over zijn oorlogsverleden vertelt, is ze altijd erg onder de indruk. Ze wenst daarom voor hem een ballonvaart om over alle plaatsen te vliegen waar de Tweede Wereldoorlog plaatsvond. Maar Niels heeft nog iets veel spannenders in petto: hij laat tanks en soldaten aanrukken om Zoë en Louis terug mee te nemen naar 1941... 

Lenke heeft een verrassing in gedachten voor haar vriendinnen, die erg veel voor haar betekenen. Op haar vorige school werd ze gepest, maar in haar nieuwe klas voelde ze zich al vanaf dag één welkom. Circusdirecteur Niels wacht de vriendinnengroep van Lenke op. De meisjes zeggen dat ze voor mekaar door het vuur gaan. En dat neemt Niels vandaag héél letterlijk…

20:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de wensboom, vtm, vtm de wensboom |  Facebook | |  Print |

13/01/2018

La Mamma: aflevering 5 op maandag 15 januari 2018 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGDe vijfde aflevering van La Mamma wordt niet alleen een verrassing voor de mama van Evi Hanssen. Ook voor Sergio Herman neemt het programma een onverwachte wending. “Ik word zelf niet graag verrast en dat geldt ook voor mijn mama. Daarom heb ik haar gewoon gezegd dat Sergio komt koken. Maar Sergio weet niet dat zij het weet, dus wordt het eerder een verrassing voor hem”, lacht Evi. Sergio’s verbazing is dan ook groot, wanneer hij moeder en dochter Hanssen samen aantreft in het ouderlijk huis.

Evi Hanssen groeide op als jongste en enige meisje in een nieuw samengesteld gezin met 5 oudere broers. Samen met haar dierbare collega uit Mijn Pop-uprestaurant en topchef Sergio wil ze haar mama Arlette culinair bedanken. Zij zette zich haar hele leven in om haar omvangrijke kroost het allerbeste te geven. “Ik vind het tof om haar nu iets terug te geven”, aldus Evi. Want ook nadat ze een ernstige kanker overwon, blijft mama Arlette het ankerpunt van de familie. Alle kinderen en kleinkinderen kunnen bij haar terecht voor morele steun, maar ook voor een portie zelfgemaakte stoemp uit haar rijk gevulde diepvriezer. “Als Evi thuis vers kookt, komt het eigenlijk uit mijn diepvriezer”, verklapt Arlette.

Over haar all-time favourite gerecht moet Arlette niet lang nadenken. “Paling in ’t groen”, klinkt het resoluut. Sergio gaat ermee aan de slag. Als hoofdgerecht kiest hij voor Arlettes signature dish: stoemp. Een erg gewaagde keuze volgens Evi: “Ik denk dat zij zich aan iets spectaculairder verwacht”. Maar dat is buiten de stoemp “met ballen” van Sergio gerekend. Kan hij de kritische Arlette overtuigen met zijn gepimpte klassiekers?

Tussen alle voorbereidingen door, praten Evi en Sergio bij over hun jeugd en culinaire herinneringen. Eén guilty pleasure hebben ze alvast gemeen: een witte boterham met gezouten boter en jonge kaas. En voor Sergio mag daar zelfs nog wat hagelslag bovenop… “Een recept van mijn vader. Het lijkt een bizarre combinatie, en toch omarm ik ze."

22:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: la mamma, vtm, vtm la mamma |  Facebook | |  Print |

11/01/2018

FOX presenteert spionagethriller ‘Deep State’

fox.JPGIn april 2018 presenteert seriezender FOX de nieuwe spionagethriller ‘Deep State’. In acht afleveringen neemt de serie de kijker mee in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht. Onder anderen Mark Strong, Joe Dempsie, de Belgische Lyne Renée en Khadija Alami maken deel uit van de cast. Met de aankondiging van vandaag wordt tevens de officiële trailer vrijgegeven met de eerste explosieve beelden.

Meeslepende spionagethriller
'Deep State' is een even rauwe als meeslepende thriller-serie die de kijker vanaf het allereerste begin op het puntje van zijn stoel houdt. Voormalig geheim agent Max Easton (Mark Strong) ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken. Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waar de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker van elkaar te onderscheiden zijn?

Actueler dan ooit
In de huidige tijd waarin het vertrouwen in overheden steeds verder afneemt is ‘Deep State’ actueler dan ooit. Wat is waarheid en wat is een leugen? Wie is er nu echt aan de macht? Vorige week kwam de term ‘Deep State’ veelvuldig in het internationale nieuws na een reeks opvallende tweets van Donald en Eric Trump en de reactie daarop van journalisten, volgers en talkshow-host Ellen DeGeneres.

‘Deep State’ is de eerste volledig eigen productie van FOX Networks Group Europe & Africa en gaat in april 2018 in 50 landen in première. De cast bestaat onder anderen uit Mark Strong (Zero Dark Thirty, Kingsman-The Golden Circle), Joe Dempsie (Game of Thrones, Skins), Karima McAdams (Vikings), Alistair Petrie (The Night Manager, Rogue One), Lyne Renée (Split) en Pip Torrens (The Crown).

'Deep State' is vanaf april te zien op FOX

20:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: deep state, fox |  Facebook | |  Print |

Opnames van nieuw BBC drama Les Misérables gepland in België

Ons land zal enkele maanden het decor vormen van de nieuwe BBC herwerking van het historische drama 'Les Misérables'. De regie van Victor Hugo's adaptatie is in handen van Tom Shankland ('The Missing' en 'House of Cards') en werd geschreven door Andrew Davies ('House of Cards' en 'Bridget Jones's Diary'). De hoofdrollen zijn weggelegd voor Dominic West ('The Square') als Jean Valjean en David Oyelowo ('Selma') als Javert. De twee acteurs zijn eveneens ook executive producers van de reeks. Ze worden bijgestaan door Lily Collins ('Mirror', 'Mirror') als Fantine. Met een opvallende relevantie voor vandaag, getuigt 'Les Misérables' van de strijd van de Franse onderklasse en hoe ver ze moeten gaan om te overleven. De zesdelige adaptatie van Hugo's levenswerk zal de levendige personages en spectaculaire beelden maar vooral het ongelooflijke en toegankelijke verhaal, authentiek tot leven brengen. 

De opnames zullen 100 draaidagen in beslag nemen en gaan van in februari tot en met eind juli op verschillende locaties in België. Er zal ook Belgisch talent ingezet worden en daarvoor zijn de castings momenteel bezig. 

"Na 'The White Queen' en beide seizoenen van 'The Missing' is dit ondertussen al de vierde samenwerking tussen CZAR Film & TV en de BBC. De interessante combinatie van economische fondsen zoals Screen Flanders en Screen Brussels met de Belgische tax shelter maatregel maakt het nog steeds mogelijk om zo'n prestigieuze dramareeksen naar België te halen. We kijken er erg naar uit om na 'The Missing' weer met regisseur Tom Shankland samen te werken en natuurlijk ook met de gekozen A-list cast zoals West en Oyelowo." aldus producer Eurydice Gysel. 

'Les Misérables' kwam mede tot stand met steun van het Screen Flanders, een initiatief onder de bevoegdheid van Vlaams minister van Economie Philippe Muyters en minister van Cultuur Sven Gatz en BNP Paribas Fortis Film Finance dat instond voor een deel van de financiering via de Belgische Tax Shelter.

20:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: les misérables |  Facebook | |  Print |

Nicolette van Dam presenteert Veel liefs uit Holland vanaf 6 februari 2018 bij Net5

nicoelle_van_dam.JPGIn het nieuwe Net5-programma Veel liefs uit Holland gaan vijf Nederlandse expats (vier mannen en een vrouw) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het 'Nederlandse gevoel' kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder dan samen op de bank met een zak stroopwafels Nederlands praten en aan een half woord genoeg hebben. De zoektocht is echter niet eenvoudig. Vinden de expats een partner die bereid is alles achter te laten en te emigreren voor de liefde? Veel liefs uit Holland is vanaf dinsdag 6 februari te zien bij Net5 en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Eind augustus was de introductieaflevering van Veel liefs uit Holland te zien bij Net5. Hierin werden avontuurlijke Nederlandse singles opgeroepen te reageren als ze een leven met één van de expats wel zagen zitten. De vijf expats met de meeste reacties van geïnteresseerde singles worden nu gevolgd in hun zoektocht naar een geliefde uit Nederland. Dit zijn William (35) in Australië, Joep (28) in Frankrijk, Lieke (33) uit Nieuw-Zeeland, Tom (31) in Thailand en Joep (45) in Kenia.

Na het zien van de videoboodschappen komen de expats naar Nederland om op Hollandse bodem hun favoriete singles te ontmoeten tijdens de speed- en groepsdates. Zo duikt William met zijn dames de koude Noordzee in voor een hartstochtelijke surftrip, terwijl de mannen van Lieke proberen haar hart te verwarmen door een ouderwets vuurtje te stoken. Slaat de vonk over en welke vier potentiele liefdes krijgen een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren? Tijdens de logeerweek leren de singles de expat en het land pas echt goed kennen. Kunnen ze aarden op de savanne van Afrika, hoe bevalt het leven van een Australische beachboy en is leven als een God in Frankrijk echt zo romantisch als het klinkt?

Na deze week kiest de expat twee favoriete singles. In Nederland maakt de expat kennis met familie en vrienden van zijn of haar potentiele liefde en wordt duidelijk voor welke single het hart van de expat sneller gaat kloppen. Is er liefde opgebloeid en durft de overgebleven single huis en haard achter te laten en te emigreren voor de liefde?

Veel liefs uit Holland wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: Net5, vanaf dinsdag 6 februari om 20.30 uur.

19:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nicolette van dam, veel liefs uit holland |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende