televisie : Showbizzkanaal

16/04/2018

Nick & Simon presenteren en zingen in Sing It bij SBS6!

nick_simon.JPGSing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. Namelijk met een speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan mag dat uiteraard, maar ze mogen dit ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of aan een andere favoriete artiest. Sing It! is vanaf zondag 22 april te zien bij SBS6.

Iedere aflevering bestaat uit een mix van kleine en grote verhalen. Voor elke muzikale boodschap geldt dat alles op alles wordt gezet om tot een zo mooi mogelijke uitvoering van het lied te komen. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven. Op locatie wordt de persoon voor wie dit lied bedoeld is op een bijzondere manier met dit unieke optreden overvallen. In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in Sing It! boodschappen over op de ‘ouderwetse’ manier: van mens tot mens.

In de eerste aflevering gaan Nick en Simon onder andere langs bij Serena, die haar stiefvader een bijzondere vraag stelt in een lied. Verder hebben de zangers de populaire rapper Ronnie Flex weten te strikken. Samen geven zij een speciaal verrassingsoptreden namens de docenten van een middelbare school in Rijswijk.

Sing It! wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 22 april 21.30 – 22.30 uur.

19:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nick & simon, sing it |  Facebook | |  Print |

Ketnet-wrapper Sien Wynants verwelkomt dochtertje Yoko

baby.JPGGisteren liet Ketnet-wrapper Sien Wynants weten dat Yoko geboren is. De kersverse ouders laten weten dat alles goed gaat en dat ze nu vooral genieten van de tijd samen met hun pasgeboren dochtertje.

“Eindelijk is ze er! We hebben hier enorm hard naar uitgekeken en zijn ontzettend gelukkig. Mama, papa en Yoko stellen het heel goed”, aldus Sien Wynants.

Sien geniet nu van haar moederschapsrust en zal dus even van het scherm verdwijnen. Tegen de zomer zal ze opnieuw te zien zijn op Ketnet en trekt ze er opnieuw op uit met de KetnetBand.

19:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sien wynants, yoko |  Facebook | |  Print |

15/04/2018

Matchmakers - Morgen om 20u35 bij VIER

jani_vier.JPG...in de eerste aflevering van het gloednieuwe Matchmakers

De achtentwintigjarige Zita uit Gent is al twee jaar single. Haar vrienden Annelies, Nastasia, Laura en Stijn en zus Carmen begrijpen niet waarom de knappe en grappige Zita al twee jaar alleen is en schreven haar stiekem in voor Matchmakers. Zita zelf vindt het stilaan ook tijd voor een relatie, maar Tinderdaten ligt haar niet zo goed. In een ideale wereld ontmoet ze iemand tijdens het uitgaan, maar de ware is ze er nog niet tegengekomen. Omdat haar vriendengroep zich aan het settelen is, is het voor haar ook tijd om die stap te zetten...Enter Jani en zijn matchmakers, die Zita tot drie keer toe laten daten zonder dat ze het weet.

In Matchmakers wordt elke week een gedurfd complot gesmeed met de vriendenkring van een single. Samen met de vrienden kiest Jani drie singles uit die perfect bij de single passen en samen zorgen ze ervoor dat de matches elkaar bij toeval ontmoeten. Jani volgt de dates samen met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen.

Steeds meer mensen zijn single in Vlaanderen. En de vrijgezellen gaan vooral online op zoek naar een geschikte partner: als losgeslagen vee moeten ze de online weide op en gaan snuffelen.

Alleen beperkt dat snuffelen zich tot een goed gekozen Tinderfoto en een beperkt profieltje met hobby’s en interesses. Daar is altijd wel iets op aan te merken en dus gaat de date niet door. En als die toch doorgaat, dan liggen de verwachtingen om aan dat online profiel te voldoen heel erg hoog. Gevolg: de zenuwen spelen de single parten en het angstzweet breekt uit terwijl hij zich van zijn beste kant wil laten zien. Die date is vaak gedoemd te mislukken.

Stel nu dat die vrijgezel als bij toeval iemand leuk ontmoet. Hij maakt samen iets leuk mee met een toffe persoon. Hij knoopt een gesprek aan en die andere blijkt ook single te zijn. Bovendien blijkt hij of zij nog bij hem te passen ook? Geen verwachtingen, geen datestress. Matchmakers hoopt op liefde, maar zit in elk geval boordevol vriendschap.

Matchmakers - Morgen om 20u35 bij VIER

18:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: matchmakers, vier, vier matchmakers |  Facebook | |  Print |

13/04/2018

Een nieuwe week Shopping Queens - Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 bij VIJF

vijf.JPG“Ik ben de Vlaamse Naomi Campbell, dus watch out”

Vanaf dinsdag 17 april nemen vier carrièrevrouwen het tegen elkaar op in de strijd om het felbegeerde kroontje van Shopping Queen.

Ondernemende vrouwen: Wie zijn ze? Wat doen ze? En vooral: wat hangt er in hun garderobes? Anne-Laure (50), Nadège (24), Julie (24) en Winny (46) graven diep in hun fashion memory en brengen de eighties terug naar 2018. Althans, dat is hun opdracht. De dames moeten alles uit de kast halen om elkaar te imponeren. En dit met een budget van 300 euro. Wie wint gaat naar huis met het kroontje én met de hoofdprijs: een weekendje weg. Let’s go ladies!

21:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: shopping queens, vijf |  Facebook | |  Print |

Jeroen van der Boom deelt muzikale passie met Maan, Ali B, Trijntje en OG3NE in nieuw seizoen van De Beste Liedjes Van…

jeroen_van_der_boom.JPGJeroen van der Boom neemt weer plaats achter zijn piano in het nieuwe seizoen van De Beste Liedjes Van… In dit muzikale programma, dat vanaf zaterdag 21 april te zien is bij SBS6, ontvangt Jeroen wekelijks een bijzondere gast, waarmee hij zijn gezamenlijke passie voor muziek deelt.

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, Trijntje, Ali B en Maan zijn de hoofdgasten van dit nieuwe seizoen. Met hen maakt Jeroen een muzikale reis door hun leven. Waar komt hun passie voor muziek vandaan? Wie inspireert hen? Wat is hun drijfveer? Ze spelen samen favoriete hits uit het heden en het verleden. Elke week komt een special guest op verzoek van de hoofdgast een duet zingen, maar ook diverse andere gasten maken hun opwachting, zoals Kenny B, Sevn Alias, Romy Monteiro, Jennie Lena, Brace, Yes-R, Shirma Rouse en Jim van der Zee.

Eurovisie Songfestival
Op zaterdag 5 mei, een week voorafgaand aan het Eurovisie Songfestival, staat De Beste Liedjes Van… helemaal in het teken van dit evenement. Vele muzikale hoogtepunten van ruim 60 jaar Eurovisie Songfestival komen voorbij, samen gezongen met hoofdgast Gerard Joling en Marga Bult en Lisa, Amy en Shelley van OG3NE.

De Beste Liedjes Van… wordt geproduceerd door FTV Productions.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 21 april 23.00 - 24.00 uur.

21:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: jeroen van der boom, de beste liedjes van |  Facebook | |  Print |

11/04/2018

Aflevering 3 Boxing Stars op donderdag 12 april 2018 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGIn de derde aflevering van Boxing Stars, op donderdag 12 april, nemen vier zwaargewichten de bokshandschoen op. Bij de vrouwen kruipen Eline De Munck en Hilde De Baerdemaeker de boksring in. Bij de mannen vechten krachtpatsers Bill Barberis en Hans Van Alphen. Wie worden de tegenstanders van Marie Verhulst en Kamal Kharmach in de finale van de zwaargewichten?

BILL BARBERIS vs. HANS VAN ALPHEN

Bill Barberis: “Het gaat volgens mij heel pittig worden tegen Hans. Ik denk dat ik een beetje de underdog ga zijn tegenover zo’n conditie en zo’n spieren. Pas als ik in de ring ga staan, begint het voor mij en wil ik echt winnen.”

In deze aflevering nemen twee reuzen van venten en leeftijdsgenoten het tegen elkaar op: de 36-jarige Bill Barberis en Hans Van Alphen. Er rust een zware last op de brede schouders van Bill. Hij is immers de enige deelnemer van Boxing Stars die ook bij de eerste editie van het programma bij CAZ in de ring stond. Na zijn nederlaag zette Bill zijn bokstrainingen verder. Hij krijgt nu een herkansing tegen ex-olympiër Hans Van Alphen. Zijn vriendin en grootste supporter Tanya is de drijvende kracht achter Bill en ze gelooft in zijn kunnen: “Hij is er tijdens de voorbereiding vol voor gegaan. Ik ben benieuwd naar zijn progressie.”

Hans Van Alphen: “In atletiek heb ik altijd alles zelf onder controle en nu is dat niet zo, dus dat is echt iets totaal nieuw voor mij. Ik ben van nature heel kalm, maar ik denk wel dat ik hard kan slaan.”

Hans zette, onder andere door zijn schitterende vierde plaats op de Olympische Spelen in Londen, tienkamp op de kaart in België. Nu gaat hij voor een gouden medaille tegen Bill. Kim, de echtgenote van Hans duimt alvast voor een goede afloop: “Hij is eigenlijk vrij rustig van aard, dus ik hoop dat hij hier het beest in zichzelf kan loslaten en dat we eens een heel andere kant van hem gaan zien.” Tijdens de opnames van de kamp liep het wel even mis. Bij een verkeerde beweging schoot de schouder van Hans uit de kom.

HILDE DE BAERDEMAEKER vs. ELINE DE MUNCK

Hilde De Baerdemaeker: “Ik heb voor mezelf beslist: dat boksen, ik ga dat gewoon doen. Het is genoeg met sociaal wenselijk gedrag, ik ga Eline proberen pijn doen en er gewoon voor gaan.”

De 39-jarige actrice Hilde De Baerdemaeker zal in de ring moeten uithalen naar Eline De Munck. Hilde is de grootste onder de vrouwelijke boksers. Letterlijk dan toch, maar of dat ook voldoende is om Eline uit haar lood te slaan is nog maar de vraag. Hildes broer is onder de indruk van haar deelname aan Boxing Stars: “Ik was geschrokken, want Hilde is normaal geen vechter.”

Eline De Munck: “Het is niet gewoon slaan op iemand. Je moet niet met je hart boksen, maar echt met je verstand.”

De 30-jarige actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw Eline De Munck is van alle markten thuis. Ook op sportief vlak moet ze voor niemand onderdoen. Zo liep ze in het verleden o.a. al de marathon van New York. ‘The beast from Beveren’ gaat vol voor winst, dat weet ook haar vriend Six: “Als Eline zich ergens in vastbijt, gaat ze er 100% voor. Hilde is de komende drie rondes geen vriendin.”

Volgende week, op donderdag 19 april, geven Astrid Coppens, Stéphanie De Roover, Andy Peelman en Oscar Willems het beste van zichzelf.

20:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boxing stars, vtm, vtm boxing stars |  Facebook | |  Print |

Politieke thriller met Peter Paul Muller in hoofdrol

vara.JPGDe opnames voor een nieuwe AVROTROS-dramaserie, genaamd MORTEN, zijn in volle gang. De politieke thriller over verraad, macht en verleiding vertelt het verhaal van Morten Mathijsen, een politicus met ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden. Peter Paul Muller speelt Morten in deze serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Levander, pseudoniem van journalist Dominique van der Heyde en schrijfster Annet de Jong. Jean van de Velde en Barbara Jurgens hebben de verhalen bewerkt tot een achtdelige serie die van de Velde ook regisseert. MORTEN is begin 2019 te zien bij AVROTROS op NPO 2.

Morten is een man die voor zijn vak geboren lijkt, op weg naar een stralende toekomst als minister-president. Zijn partij, De Nieuwe Liberalen, doet het verrassend goed in de peilingen en de media en zijn collega’s volgen hem op de voet met een frons en een glimlach. Dan dreigt een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie te schaden. Morten wordt achtervolgd door iemand die meer van hem weet en hem bedreigt. Met een briljante spindoctor aan zijn zijde doet Morten er alles aan om het onheil af te wenden. Zijn gezinsleven en het landsbelang staan op het spel. Morten moet zijn ware gezicht laten zien.

MORTEN wordt geproduceerd door PVFiction.

20:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: peter paul muller |  Facebook | |  Print |

10/04/2018

Tweede seizoen realityserie ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’

André Hazes, André Hazes: ik haal alles uit het leven, Na de succesvolle eerste serie geeft André Hazes opnieuw een uniek kijkje in zijn privéleven en zijn pad naar de top. Lukt het hem zijn carrière naar een nog hoger niveau te tillen en ook privé alle ballen in de lucht te houden? Het tweede seizoen van de reallifesoap ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’ is te zien vanaf woensdag 18 april bij SBS6.

In de vorige serie kwam André’s grote droom uit, toen hij tot twee keer toe voor een uitverkocht Ahoy stond. Ook in 2018 gaat zijn carrière als een speer: hij mag zich tot de populairste artiesten van Nederland rekenen en door optredens op Vrienden van Amstel Live en de Olympische Spelen in Zuid-Korea, gaat zijn jaar meteen op het hoogste niveau van start.

Met een spiksplinternieuw album in de maak, een overvolle agenda met optredens met zijn live band, spannend nieuw tv-werk en maar liefst drie shows in Ahoy op stapel, blijft zijn ster rijzen en is hij niet te stoppen. Bijgestaan door tourmanager Djarno, geluidstechnicus Peet en manager Ricardo streeft hij in er in deze tweede serie naar, zijn carrière naar the next level te tillen: een van de grootste live-acts van Nederland worden!

Ook privé dendert André’s leven door. Het contact met zijn moeder Rachel is na een lange periode van stilte voorzichtig hersteld en thuis zijn er wat harde noten te kraken. Samen met Monique, de liefde van zijn leven, heeft hij besloten dat het hoog tijd is om een eigen plekje te vinden; verder weg van het terrein van zijn schoonouders. Want hoe zeer ze ook gehecht zijn aan de familie en oma Corrie, het huis wordt echt te klein en het jonge gezin heeft privacy nodig in deze roerige tijden.

Daarnaast is Monique ook bezig haar eigen carrière verder te ontwikkelen en is er natuurlijk de zorg voor de anderhalf jaar oude André jr., die inmiddels loopt en zijn eerste woordjes zegt. André wil heel graag meer tijd met zijn zoon doorbrengen, maar vreest dat hij door zijn drukke werkschema nu al belangrijke dingen in het jonge leven van André jr. heeft gemist.

Hoe houden André en Monique hun turbulente relatie goed onder de druk van een carrière in de spotlights, in combinatie met het zoeken naar een nieuwe, eigen plek?

En lukt het André die extra stap te zetten in zowel werk als privé, en weer alles uit het leven te halen?

'André Hazes: ik haal alles uit het leven' wordt geproduceerd door MediaLane.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf 18 april 21.30 – 22.30 uur.

19:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: andré hazes, andré hazes: ik haal alles uit het leven |  Facebook | |  Print |

Na Vlaams succes verovert Taboe nu ook rest van de wereld

één.JPGOok aandacht voor Taboe op het prestigieuze MIPTV congres in Cannes

Mooi nieuws van Eén: nadat heel Vlaanderen zwichtte voor het gedurfde format van Taboe, verovert de reeks momenteel ook de rest van wereld. Deze week wordt de reeks voorgesteld op het prestigieuze MIPTV congres in Cannes. En nog voor de reeks daar te zien is, kan ze al rekenen op overweldigende internationale aandacht: al in negen landen werden opties op het format van Taboe verkocht.

Na het overweldigende succes in Vlaanderen, met gemiddeld 1.772.183 kijkers, gemiddeld 56.9% marktaandeel (live +7, 4+) en vooral ontelbare positieve reacties, staat zo de poort open naar internationaal succes. Taboe werd al gekocht door Kinetic Content in de Verenigde Staten, Wall to Wall in het Verenigd Koninkrijk, We Make in Frankrijk, Monday in Denemarken, Warner in Zweden, Feel Good in Noorwegen, Moskito in Finland, El Terrat in Spanje en Gil Productions in Israël. Ook andere internationale productiehuizen vechten nog om het format te mogen produceren.

Dit alles gebeurde zelfs nog voor Taboe in de kijker gezet werd op het MIPTV congres in Cannes, dat momenteel loopt tot en met 12 april. MIPTV is de globale televisie- en digitale contentmarkt voor alle genres, waar meer dan 10.500 industrieleiders uit het entertainment-veld naartoe komen. En ook daar zal Taboe niet onopgemerkt voorbijgaan: de reeks werd er geselecteerd als vernieuwend Fresh TV format en werd deze voormiddag vertoond tijdens de exclusieve screening 'the Wit'. 'The Wit' toont een selectie van de meest interessante nieuwe programma's van over de hele wereld, en wordt gevolgd door 2000 kopstukken uit de televisiewereld. Zo staat de deur naar nog meer internationale aandacht voor deze fel gesmaakte reeks open.

Taboe is een programma van Panenka voor Eén.

19:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: taboe |  Facebook | |  Print |

Kees van der Spek krijgt rake klappen in nieuw seizoen Oplichters in het buitenland

kees_van_der_spek.JPGIn het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks laat Kees zich in Londen, Nepal, Kenia, Krakau, Los Angeles en op het Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig met de verborgen camera in de val lopen. En dat wordt meerdere keren behoorlijk riskant. In de eerste aflevering, die op donderdag 19 april te zien is bij SBS6, is het meteen raak…

Het Poolse Krakau wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 Nederlandse toeristen. De historische stad vormt overdag de uitvalsbasis voor reizigers die een bezoek willen brengen aan concentratiekamp Auschwitz, maar maakt ’s avonds een vreemde transformatie door. Dan bepalen talloze foute nachtclubs het straatbeeld. Kees laat zich door een van de vele proppers mee naar binnen lokken, ook in een tent waar enkele weken eerder nog een Britse toerist tijdens een afpersing overleed. Met de verborgen camera legt Kees vast hoe schaarsgeklede dames op schokkende wijze zijn creditcard proberen te skimmen. Ook komt het tot een handgemeen met twee gespierde uitsmijters. Kees krijgt een paar rake klappen, nadat hij ontdekt dat hij 88 euro heeft betaald voor een glas limonade in plaats van champagne.

Oplichters in het buitenland wordt geproduceerd door Simpel Media.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf donderdag 19 april 20.30 – 21.30 uur.

19:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: kees van der spek, oplichters in het buitenland |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende