singles : Showbizzkanaal

20/09/2017

Johan Veugelers brengt met ‘Beloof Me’ ultra-dansbare versie van ‘Il Mondo’

Johan Veugelers - Beloof Me.jpgVorige maand stelde zanger en accordeonist Johan Veugelers in het bijzijn van familie, vrienden en fans zijn debuutalbum ‘Beloof Me’ voor. Vandaag brengt Johan de titeltrack van het album als single uit.

Voor z’n nieuwe single ‘Beloof Me’, de titeltsong van het gelijknamige debuutalbum dat Johan op 18 augustus laatstleden voorstelde, ging de immer sympathieke spring-in-t-veld de mosterd halen bij Jimmy Fontana. Die laatste had in 1965 een dijk van een hit met ‘Il Mondo’.

Bij het zoeken naar nummers voor zijn debuutplaat, stootten Johan en zijn producer op deze golden oldie waarop heel wat verliefde stellen hebben gedanst. En dansen, dat wil Johan zijn fans ook laten doen op zijn versie van het nummer; al mag dat wel met iets meer schwung zijn!

‘Il Mondo’ werd omgedoopt tot ‘Beloof Me’, de arrangementen van het nummer werden volledig herwerkt, het tempo werd wat opgevijzeld en Johans ‘trekzak’ zorgt voor de vrolijke noot in het nummer. Het resultaat is een ultra-dansbare versie geworden waarbij niemand kan blijven stilzitten.

Johan schreef zelf de tekst van het nummer en haalde daarbij ongetwijfeld de inspiratie in zijn persoonlijke leven. Johan is sinds een hele tijd gelukkig met Anja en de tekst van het nummer is de twee op het lijf geschreven. ‘Beloof Me’ is hét voorbeeld van hoe muziek en liefde perfect hand in hand kunnen gaan!

‘Beloof Me’, de nieuwe single van Johan Veugelers, is vanaf nu verkrijgbaar als download in iTunes.

06:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: johan veugelers, il mondo |  Facebook | |  Print |

12/09/2017

JE BENT THUIS (Titelsong van de serie 'Thuis') // vanaf nu verkrijgbaar als volwaardige single

Thuis, titelsong Thuis, THUIS, wie kent het populairste programma van Vlaanderen niet? Sinds 1995 houdt deze serie elke Vlaamse huiskamer in de ban. De tonen van de begingeneriek “Je Bent Thuis” zijn intussen deel van het collectief geheugen en een dagelijkse oorwurm voor meer dan een miljoen kijkers.

Om de start van het nieuwe seizoen te vieren werd de begingeneriek -eindelijk!- uitgewerkt tot een volwaardige song. “Je Bent Thuis”, ingezongen door Sonny Vandeputte en Stefanie De Meulemeester, klinkt instant vertrouwd in de oren en heeft alles om een nieuwe Vlaamse Klassieker te worden!

“Je Bent Thuis” is eveneens verkrijgbaar als bonustrack op de pas verschenen 2CD-compilatie “FRENS IN THE MIX by DJ ADIL”, met op CD1 de aanstekelijke FRENS-mix van DJ Adil en op CD2 alle favoriete tracks van 22 populaire personages uit de reeks.

13:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles, Televisie | Tags: thuis, titelsong thuis |  Facebook | |  Print |

Youston Music Promo - 'Volg Mij'

youston.JPGNet voor de zomer bracht Kenny Philippaars zijn eerste solo-single ‘In Mijn Armen’ uit. Als Youston wil hij duidelijk maken dat hij Get Ready! ontgroeid is en vastbesloten is om het op eigen kracht te maken.  Dat statement wordt meteen kracht bijgezet met zijn tweede single ‘Volg Mij’; een swingend feel-good nummer dat op 14 september uitkomt.

Een strak, Nederlandstalig en poppy repertoire. Dat is wat Kenny ons net voor de zomer beloofde.  En hij heeft woord gehouden. Zijn eerste single ‘In Mijn Armen’ werd gekenmerkt door een eigentijdse sound waarbij vooral het poppy refrein in de oren bleef hangen. 
 
‘In Mijn Armen’ werd goed onthaald door heel wat radiozenders en dook ook op in heel wat landelijke hitparades.  Meer nog: het nummer stond zelfs enkele weken genoteerd in de Vlaamse Ultra Top 50.  Een mooiere start van zijn solo-carrière kon Youston zich niet wensen!

Spiegel

Nu de zomer stilaan op z’n laatste benen loopt, vindt Youston het hoog tijd om te beginnen aan een nieuw muzikaal avontuur. “Belangrijk bij de songkeuze voor de opvolger van ‘In mijn armen’ is dat het nummer positiviteit en energie uitstraalt,” zegt Youston.  “Ik ben zelf een bezige bij en probeer positief in het leven te staan en dus wil ik dat de nummers die ik ben een soort afspiegeling zijn van mijn persoonlijkheid.”
 
‘Volg mij’ is opnieuw een nummer geworden met een zeer herkenbare melodie.  Het is een song waarbij je instant een goed gevoel krijgt en waarbij het haast onmogelijk is om stil te blijven staan.  Alsof Youston wil zeggen: ‘stoelen en tafels aan de kant, volg mij én we gaan er een lap op geven!’.  Wat zeker bijdraagt aan de opgewekte sfeer van het nummer is het swingend koortje en het stukje parlando waar Youston zich bijna op het einde aan waagt!
 
‘Volg Mij’, de nieuwe single van Youston is vanaf 14 september verkrijgbaar als download in de iTunes Store.

08:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: volg mij, single volg mij, youston music promo |  Facebook | |  Print |

06/09/2017

'Parking-Song' - Nieuwe single Karree Konfituur!

muziek.JPGDe Nederlandstalige popgroep KarreeKonfituur komt met hun gloednieuwe single ‘Parking-Song’ naar buiten. En het is geen gewoon lied, het ondersteunt meteen een goed doel: ‘Parkili’. Dat is de naam van het initiatief  waarin 7 jonge parkinsonpatiënten van plan zijn de Kilimanjaro te overwinnen samen met acteur (en peter van het project) Peter Thyssen.

De groep klimmers wil tonen dat het leven niet stopt bij de diagnose Parkinson en bovendien willen ze zo het belang van bewegen bij Parkinson meer in de aandacht brengen.

“Ik vermoed dat ik de titel niet meer moet uitleggen” lacht Bart Foubert, zanger van KarreeKonfituur en schrijver van het lied.  “De titel Parking-Song is inderdaad voortgekomen uit de ziekte ‘Parkinson’. Acteur Peter Thyssen is een goede vriend van me en kwam met het idee af. Ik zag het onmiddellijk voor me: mensen die precies ‘geparkeerd’ staan, waarin het leven niet zo flitsend en snel gaat als we gewoon zijn… het beeld klopte direct.”

Er wordt ook een reportage gemaakt van de tocht. “Ik hoop dat we de top bereiken”, aldus Peter Thyssen. “Het zal niet makkelijk zijn, maar de tocht en de weg ernaartoe zal op zijn minst al een avontuur op zich zijn. Mijn moeder heeft zelf Parkinson, ik ben dus zeer blij dat we het op deze manier eens in de verf kunnen zetten en iedereen bewuster maken. Wie weet kunnen we het in de toekomst voorkomen.”

Peter Thyssen nam samen met Jessie Thijs (The Voice), wiens stiefvader ook de diagnose Parkinson heeft , de tweede stemmetjes in het lied voor hun rekening.  De opbrengst van het lied gaatintegraal naar Parkili en het onderzoek naar Parkinson. Het is duidelijk dat KarreeKonfituur het hart op de juiste plaats heeft. De energieke band is met dit project trouwens niet aan zijn proefstuk toe. Eerder schreven ze al de single ‘Gek of geniaal’ ten voordele van Vesta, een vzw die mensen met een handicap ondersteunt.

“Dat maakt het lied ook zo speciaal. Het is zo fijn om ook écht een verhaal te vertellen in een lied” aldus Bart Foubert. “Over de liefde heeft iedereen al 100 000 keer geschreven. Maar zeg me 1 liedje dat gaat over Parkinson. Daarbij gaat het ook over rust zoeken in het leven, en ik denk dat dat herkenbaar is voor iedereen. En al zeker voor mij!” lacht Bart.

De Parking-Song is verkrijgbaar via iTunes:

https://itunes.apple.com/be/album/parking-song/id12762897...

En beluisterbaar op Spotify:
https://open.spotify.com/album/2sUN2p5XEdMQNBgM143XPc?si=...

22:03 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles | Tags: karree konfituur, parking-song, single parking-song |  Facebook | |  Print |

Henk Dissel valt Vlaanderen binnen als "Een Bom"

henk_dissel.JPGDe sympathieke Nederlandse zanger Henk Dissel, droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalisten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 seconden later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door in Nederland.

5 jaar later wilt ook Henk, Vlaanderen laten kennismaken met zijn succesverhaal. Met 'Een Bom' hoopt hij ook hier alle harten te veroveren. "Een Bom is een leuk, up-tempo single met een vrolijke en dansbare beat. Met mijn vast team, producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman, hebben we er samen voor gezorgd dat 'Een Bom' een knaller van een single is", zegt Henk. Dat hij voor deze single in augustus van dit jaar een gouden plaat in ontvangst mocht nemen beaamt alleen maar het succes ervan. Met meer dan 4 500 000 views voor 'Een Bom' op Youtube en 250 boekingen per jaar, mag Henk zich dan ook tot de grotere zangers rekenen die Nederland rijk is.

De clip van 'Een Bom' kan je hier bekijken! 

'Een Bom' is te verkrijgen op iTunes en te beluisteren op Spotify!

12:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: henk dissel, een bom, single een bom |  Facebook | |  Print |

"Ik Toost Op De Dag", de nieuwe single van Doran

doran.JPGVoor zijn nieuwe single ‘Ik Toost Op De Dag’ vond Doran de inspiratie in zijn eigen leven. Sinds hij het liefdesgeluk hervond loopt de zanger op wolkjes. ‘Ik Toost Op De Dag’ is hem dan ook op het lijf geschreven. Het is een stevig uptempo-nummer dat een positieve boodschap uitdraagt: ‘pluk de dag, wees positief én geniet!’. ‘Ik Toost Op De Dag’, de nieuwe single van Doran, is vanaf 18 09 2017 te verkrijgen als digitale download op iTunes.

11:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles |  Facebook | |  Print |

"Joost Is Anders Geaard", de nieuwe single van De Stoempers

de_stompers.jpgHet vrolijke viertal van De Stoempers heeft sinds kort weer een nieuwe single uit, 'Joost Is Anders Geaard'. Het nummer is al de 8ste single die verschijnt uit het debuutalbum 'Te Gek' en zorgt steevast voor een vrolijke noot op de optredens. Dat De Stoempers net dit nummer brengen getuigt op z'n minst van een gezonde portie zelfrelativering, de helft van de ambianceformatie uit de Kempen is immers zelf homoseksueel. 'Joost Is Anders Geaard' van De Stoempers is nu digitaal verkrijgbaar als digitale download of via streaming, uiteraard is het nummer ook terug te vinden op het debuutalbum 'Te Gek'.

09:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: joost is anders geaard, de stoempers |  Facebook | |  Print |

05/09/2017

Ellis, who the f**ck is Ellis ?

ellis.jpgRond haar 18de ontmoet Elke Taelman, geboren in Lier op 4 december 1986,  zangcoach Wilfried Van Beveren die haar ervan overtuigd dat ze zeker iets moet doen met haar mooie stem. Ze voegt de daad bij het woord en in 2012 wint ze de “Muziekklas” bij Radio 2.Het harde werken loont en Elke brengt een aantal succesvolle singles op de markt. Denk maar aan “Je bent zo anders”, “Dat hemels gevoel”, “Bel, bel, bel”.....

Toch is er iets waar ze al jaren van droomt. Ze wil dolgraag een Engelse song maken in het country-pop genre. Samen met Jo Cassiers werkt ze aan een aantal nieuwe nummers. En ze spreekt Brigitte Devos aan die meteen enthousiast is over de nieuwe songs en samen met haar aan een nieuwe weg begint te timmeren...

Jo Cassiers : “Elke is een intelligente dame die weet wat ze wil, en eens haar keuzes gemaakt zijn, gaat ze er keihard voor. Ze gelooft wat ze doet en dat maakt haar credible. Country met een pop inslag of pop met een Country toets , dat is wat ze me kwam vragen toen ik haar voor het eerst ontmoette. En zo geschiedde , en mijn gevoel ... dat als alles op zijn plaats valt , er wel een mogelijke hit inzit”

Brigitte Devos : “Ik ken Elke al jaren en ik vind haar een fantastische dame. Toen ze me aansprak om samen te werken voor haar nieuw project, was ik meteen overtuigd”.

Elke : ‘Eigenlijk ben ik ooit begonnen met country songs te zingen. Dus dit is voor mij thuiskomen. Ik hou nog steeds van het Vlaamse lied en ik zal dat ook met plezier blijven zingen. Maar mijn hart ligt bij de country-pop stijl, en de tijd is gekomen om dit nu met de wereld te delen. Het is voor mij een eer om te mogen samenwerken met een van de meest fantastische gitaristen/songwriters in België.

Ik ben ook heel gelukkig met Brigitte Devos als mijn manager. Ze gaat door het vuur voor haar artiesten. Ze is niet alleen een harde werker maar ook een fijne vriendin. Ik vertrouw haar voor honderd procent’.

Vandaag is het eindelijk zover! Elke zet haar carrière verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw project :   Ellis, Jo Cassiers en Brigitte Devos zijn een perfecte match!

20:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles | Tags: ellis, elke taelman |  Facebook | |  Print |

Niels Destadsbader onthulde vandaag zijn nieuwe single "Sara"

single_sara.jpgNiels Destadsbader beleefde dit jaar zowat de zomer van z'n leven. Met meer dan 60 live gigs met band op de teller, een plaatsje op Werchter Boutique en de Zomerhit van 2017 'Skwon Meiske' op zak leek het de zanger/presentator/acteur voor de wind te gaan. Vorige week werd ook bekendgemaakt dat Niels in het voorjaar van 2018 z'n opwachting zal maken in de nieuwe editie van 'Liefde Voor Muziek'. Ondertussen loopt Niels' album 'Speeltijd' nog steeds als een trein, bijna 1 jaar na release stond het album vorige week nog op nummer 1 van de Ultratop 200 albumcharts.

Vanochtend onthulde Niels z'n nieuwe single 'Sara' met bijhorende videoclip en daarin zien we een opvallende verschijning, niemand minder dan actrice Moora Vander Veken. Het moet dit jaar zowat 5 jaar geleden zijn dat Niels en Moora in 'Amika' kusten, Niels moest dan ook niet lang zoeken om z'n ideale 'girl next door' te vinden als tegenspeelster.

'Sara' van Niels Destadsbader is vanaf nu verkrijgbaar als digitale download of via streaming. Uiteraard staat het nummer ook op de albums 'Speeltijd' en 'Speeltijd (Niels & Wiels Editie)'.

20:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: niels destadsbader, single sara |  Facebook | |  Print |

01/09/2017

"Ik Heb Vannacht Van Jou Gedroomd", de nieuwe single van Herbert

herbert.JPGHet belooft weer een bruisend najaar te worden voor Herbert. De zanger kan terugblikken op een meer dan geslaagde zomer en hij is vastbesloten om dit najaar op hetzelfde elan verder te gaan. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album, maar voor het zover is, brengt de zanger vandaag zijn nieuwe single ‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ uit.

De afgelopen maanden heeft Herbert heel wat tijd doorgebracht in de opnamestudio van zijn producer Peter Keereman. “Peter en ik hebben inderdaad keihard gewerkt aan mijn nieuwe plaat die midden september verschijnt,” weet Herbert. “Het is opnieuw aan album geworden waar we heel trots op zijn. Veel meer wil ik er nog niet over kwijt,” lacht hij mysterieus.

Op ‘Verbonden’ – want zo zal het nieuwe album heten - is het nog even wachten. Herbert stelt het schijfje midden september voor tijdens zijn fandag in Walibi; dè gelegenheid bij uitstek om de fans kennis te laten maken met de nieuwe nummers.

Twee nummers die op verbonden prijken, zullen de fans bekend in de oren klinken. “Zonder jou’ en ‘Klein Geluk’ (met harpiste Janu) brachten we al als single uit. Maar met ‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ slaan we opnieuw een andere muzikale weg in,” verklapt Herbert.

‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ is een pittig uptempo-nummer dat opnieuw werd geschreven door Herbert en geproduced werd door Peter Keereman. Het nummer zet de artistieke veelzijdigheid van Herbert nog maar eens in de verf. Van gevoelige ballads tot swingende uptempo-songs: Herbert gaat werkelijk geen enkele muzikale uitdaging uit de weg.

‘Ik heb vannacht van jou gedroomd’ verschijnt op 31 augustus 2017 als download op iTunes en zal terug te vinden op het album ‘Verbonden’ dat medio september verschijnt.

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: herbert, ik heb vannacht van jou gedroomd |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende