singles : Showbizzkanaal

22/03/2018

Anneke van Hooff gaat solo in het Nederlands

anneke_van_hoof.jpgAnneke van Hooff, bekend van 2000s Dance formatie “TLD” (samen met Regi) maar ook van “De Grietjes” is terug van weggeweest. Ze gaat voor het eerst in haar carrière solo en doet dit in het Nederlands!

“Hoog tijd voor iets nieuws!”, dacht Anneke. En nu staat ze klaar om haar eerste catchy en zelfgeschreven Nederlandstalige Pop/dance single "Ik schreeuw het uit" de wereld in te sturen. Het is een song die ze samen met Christophe Severs schreef in diens studio. Al enkele jaren schrijft Anneke, samen met de zoon van de immer sympathieke Paul Severs, songs voor andere artiesten. Maar “Ik schreeuw het uit” stal haar eigen hart. Daarom zocht ze samen met Christophe, producer van de song, naar een toffe sound met een vleugje Duitse pop. Voor de backing vocals deed zelfs de schoondochter van Paul Severs mee.

De opvallende hoes symboliseert meer dan je zou denken. "Een blanco blad, een nieuw begin, een gedurfde toekomst! De tijd is rijp om mijn eigen ding te doen. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Ik ga vol goede moed en positiviteit de toekomst tegemoet! Dat dit met een eigen geschreven song kan, maakt het alleen maar leuker. En wat is er leuker dan zingen over de liefde? Mensen die mij boeken kunnen een programma vol ambiance verwachten. Naast mijn eigen song(s) zal ik ook Vlaams- en Nederlandstalige hits zingen. Iedereen zal vrolijk naar huis gaan. En ik ook!” zegt Anneke enthousiast.

Anneke is een artistieke duizendpoot. Zo is ze ook bekend geraakt door haar rol als secretaresse Shirley in de reeks “Familie”, haar deelname aan Steracteur Sterartiest, als frontvrouw van TLD (waarmee ze zelfs internationaal scoorde) en door verschillende gastrollen. Ze doet ook veel als stemacteur zo vertolkt ze de stem van Tip in “Tip de muis” en Emma in de Lego Friends tekenfilms. Daarenboven zingt ze kindercd’s in en doet modellen- en presentatiewerk.

'Ik schreeuw het uit', de nieuwe single van Anneke van Hooff kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

20:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: anneke van hooff |  Facebook | |  Print |

Nieuwe single Wesly Bronkhorst - Trots Op Jou

wesly.JPGWe hebben even moeten wachten op de nieuwe single van Wesly Bronkhorst, maar dat was niet voor niks. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

De nieuwe single 'Trots Op Jou' is een juweeltje.

Voor de videoclip heeft Wesly zijn fans gevraagd om een foto te sturen van hun trotste moment. Het was moeilijk om uit honderden foto’s een selectie te maken. Het liefst zouden we alle foto’s een plaatsje geven in de clip, maar dat was echt onmogelijk. Dan zou de clip de lengte van een speelfilm hebben.

"Na het succes van mijn vorige single 'Zal Ik Jou Ooit Nog Zien' lag de lat voor de opvolger heel hoog. We hebben de afgelopen maanden dan ook met het hele team keihard gewerkt aan deze nieuwe plaat en we zijn super trots op het resultaat."

Wesly Bronkhorst neemt je met dit nummer mee naar die ene persoon of dat ene moment waar je trots op bent. Ongemerkt dwalen je gedachten af en beschrijft iedere regel van deze  prachtige songtekst weer dat gevoel.

Wesly Bronkhorst is uw zanger voor ieder feest of evenement. Of het nou een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival is, Wesly Bronkhorst is voor iedere gelegenheid de juiste keus.

Met zijn geweldig, gevarieerd en voornamelijk eigen repertoire weet hij van iedere gelegenheid een feest te maken. Zijn hits die u dagelijks voorbij hoort komen op radio, tv of in de kroeg zijn zo bekend dat deze door iedereen moeiteloos worden meegezongen.

In 2017 vierde hij met een uniek concert zijn 15 jarig artiesten jubileum in een uitverkocht Concertgebouw en trad daarmee in de voetsporen van Andre Hazes. Ook werd hij dat jaar door het publiek gekozen tot populairste horeca artiest van 2017.

Wesly Bronkhorst is dan ook niet voor niets een van de meest geboekte artiesten van dit moment.

Jubileumconcert Wesly Bronkhorst
Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.Jubileumconcert Wesly Bronkhorst.

Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl

19:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: wesly bronkhorst, trots op jou |  Facebook | |  Print |

21/03/2018

NIEUWE SINGLE van WIM SOUTAER // Neem Me Bij De Hand

Neem Me Bij De Hand, WIM SOUTAER, Eind volgende week brengt hij z'n nieuwste album 'Verbonden' op de markt maar vandaag stellen we u al graag de nieuwe single van Wim Soutaer voor. 'Neem Me Bij De Hand' is de perfecte opvolger voor Wim's vorige single 'Wachten Op Margot' die op heel wat bijval mocht rekenen op menig radiozender. Wim zorgde zoals gewoonlijk zelf voor de tekst en muziek en werd voor de muziek ook bijgestaan door Anton Mostin. 'Neem Me Bij De Hand' is een uiterst dansbare song die in een eigentijds arrangement werd afgeleverd uit de studio van producer Bert Gielen. Het nummer is vanaf vrijdag verkrijgbaar als digitale download of via streaming en zal uiteraard ook niet ontbreken aan de tracklisting van Wim's nieuwe album 'Verbonden' dat op vrijdag 30 maart a.s. in de handel en digitaal verschijnt.

21:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: neem me bij de hand, wim soutaer |  Facebook | |  Print |

20/03/2018

Patrick Onzia zet de tijd stil met nieuwe single

patrick_onzia.jpgVorig jaar had Patrick Onzia een stevige hit te pakken met het uptempo nummer ‘Vergeet niet te leven’. De single, die hij samen met Udo schreef, stond wekenlang in de Vlaamse Top 50. Na deze uptempo single kiest hij nu voor een rustiger tempo. Met 'Zet nu de tijd maar stil' brengt hij 2 verhalen door elkaar. Het eerste verhaal beschrijft de eerste liefde die we uit het oog verliezen. "Op zo een momenten hopen we de tijd stil te kunnen zetten om nog wat langer te genieten van die mooie momenten" zegt Patrick. Het 2de verhaal gaat over de schouderklop en de duim omhoog die er nooit komt. "We geven te weinig schouderklopjes aan de mensen die het echt verdienen, we laten te weinig zien hoe trots we zijn op elkaar." zegt Patrick.

'Zet nu de tijd maar stil', de nieuwe single van Patrick Onzia kan u beluisteren op Spotify en te downloaden op iTunes!

20:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: patrick onzia, zet nu de tijd maar stil, single zet nu de tijd maar stil |  Facebook | |  Print |

'Als ik naar hem kijk' de nieuwe single van Micha Marah

micha_mara.jpgNa de succesvolle zomerhit ‘Liefdesliedjes’ ging Micha op zoek naar een opvolger. Ze klopte daarvoor aan bij het succesvolle schrijverstrio Mary Boduin, Wim Claes en Gene Thomas. Als een hecht viertal begonnen ze ijverig ideeën te spuien en met de juiste ingrediënten begonnen ze te kokkerellen. Tot er na enige tijd 'Als ik naar hem kijk' op tafel kwam te liggen.

"Het thema is universeel maar als je tussen de regels leest, begrijp je dat er op liefde en houden van geen leeftijd kan of mag geplakt worden. Leeftijdsgenoten, rijpe man met jonge vrouw, jonge man met rijpe vrouw,.. Soms heeft de grote liefde maar een korte tijdspanne, maar daarom is ze niet minder hevig. Ze heeft misschien geen toekomst maar: ‘geef ons toch de dag van nu' " zegt Micha met een lach.

'Als ik naar hem kijk', de nieuwe single van Micha Marah kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

20:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: micha marah, als ik naar hem kijk, single als ik naar hem kijk |  Facebook | |  Print |

Nieuwe single voor SASHA & DAVY // Lente

sasha_davy.jpgMomenteel gooien ze hoge ogen in de Ultratop Albumcharts met hun eerste Engelstalige album 'In The Jukebox' maar we kennen Sasha & Davy natuurlijk vooral van hun mooie Vlaamse popsongs. Op hun huidige Nederlandstalige album 'Leef En Lach' staat een nummer waarvan de titel morgen wel heel toepasselijk zal zijn... 'Lente'.

Inderdaad, morgen breekt de lente officieel aan, iets waarnaar de meeste Belgen al enkele maanden halsreikend uitkijken. Sasha & Davy maakten er een prachtige song over, hopelijk gaat de zon er morgen spontaan van schijnen! Voor de tekst en muziek tekenden Davy Gilles, Cliff Vrancken en Mickael Ophoff.

'Lente' van Sasha & Davy verschijnt morgen, woensdag 21/03/2018 als digitale download en via streaming.

19:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: lente, single lente |  Facebook | |  Print |

13/03/2018

Eerste single uit 'Liefde Voor Muziek' // Niels Destadsbader - Verover Mij

niels.jpgLiefde voor Muziek maakt zich klaar voor een nieuwe topeditie. Zeven straffe stemmen doorbreken binnenkort alle muzikale grenzen door elkaars songs op een originele manier te coveren. Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Sarah en Gert Bettens van K’s Choice, Silvy De Bie van Sylver, Sharon den Adel van Within Temptation en Niels Destadsbader lenen hun meest gekoesterde songs uit en laten zich verrassen door de nieuwe versies van hun collega’s.

Niels Destadsbader heeft vanmiddag via z'n sociale media in absolute primeur zijn eerste single uit Liefde voor Muziek de wereld in gestuurd. Hij doopte 'Believe' – één van de grootste hits van K’s Choice – om tot 'Verover Mij'.

'Verover Mij' van Niels Destadsbader is vanaf donderdag 15 maart 2018 te koop als digitale download of via streaming. Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek is binnenkort bij VTM te zien.

19:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: liefde voor muziek, niels destadsbader, verover mij |  Facebook | |  Print |

09/03/2018

Nieuwe single voor LISSA LEWIS // M'n Eigen Gang Gaan

lissa_lewis.jpgIn 2014 werd ze nog dé revelatie van de Vlaamse showbizz genoemd, een titel die nadien niet onterecht bleek want ze won de felbegeerde Radio 2 Zomerhit Award voor Beste Doorbraak! Lissa Lewis doorzwom ondertussen al heel wat muzikale watertjes, trad op voor het Nederlandse koningspaar en maakte haar opwachting op het Schlagerfestival in Hasselt. Anno 2018 valt ze niet meer weg te denken uit ons huidige muzikale landschap.

Vorige zomer nog had ze de eer om een duet op te nemen met niemand minder dan Rob De Nijs, 'De Wereld Draait Door'. Ondertussen zijn we weer enkele maanden later en werkt Lissa druk aan een nieuw album dat later zal verschijnen. Als nieuws single koos Lissa voor "M'n Eigen Gang Gaan", een autobiografisch nummer waarvoor de tekst werd geschreven door Stefaan Fernande. Lissa verliet onlangs het veilige nest van haar ouders om te gaan samenwonen met haar vriend, haar nummer beschrijft op sumblieme manier welke gevoelens en gedachten deze mijlpaal met zich meebrengt.

"M'n Eigen Gang Gaan" van Lissa Lewis verschijnt vandaag als digitale download en via streaming.

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: lissa lewis, m'n eigen gang gaan |  Facebook | |  Print |

05/03/2018

Steve Tielens richt eigen platenlabel op en neemt je meteen mee "Naar de zevende hemel"

steve_tielens.jpgSteve Tielens wist 2018 prima in te zetten, met 'In ons cafeetje', een autobiografisch nummer van eigen hand, staat hij ondertussen al 8 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50. Ook de optredens blijven vlot binnenlopen. Maar voor zijn nieuwe single verlaat Steve even zijn 'cafeetje' en neemt ons allen mee 'Naar de zevende hemel'. "Met mijn nieuwe single 'Naar de zevende hemel' hoop ik opnieuw goed opgepikt te worden. Het is echt een zeer tof en vloeiend nummer, met een mooie videoclip. Ik componeer en schrijf nog verder aan boeiende teksten voor het Vlaamse publiek, want muziek is en blijft mijn leven en passie!", zegt Steve enthousiast. 

Als kers op de taart richtte Steve ook zijn eigen platenlabel ST RECORDS op. "Voor mij breekt nu een nieuw en boeiend muzikaal jaar aan, hopelijk brengt het me 'Naar de zevende hemel'!", besluit Steve met een lach.

Kom op dinsdag 24 april om 14u00 in de Obelisk in Boom Steve zijn verjaardag vieren. Maureen, Johan Veugelers, Eveline Cannoot, Johan Van Mechelen en Stephen MC Queen zullen hem vergezellen die avond. Tickets kosten 18 euro en kan je bestellen op 03/8888192 !

'Naar de zevende hemel', de nieuwe single van Steve Tielens kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

16:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek, Singles | Tags: stephen mc queen, steve tielens, maureen, johan veugelers, eveline cannoot, johan van mechelen |  Facebook | |  Print |

02/03/2018

Tom Dice | Nieuwe single 'Better Days' & videoclip

tom_dice.JPGTom Dice lanceert vandaag zijn nieuwe single 'Better Days': een 100% feel good song die je een energieboost geeft.

"Met mijn vorige single Cannonball wilde ik een hoofdstuk afsluiten. Zo is mijn nieuwe single net het tegenovergestelde, namelijk het begin van iets nieuws.

Laat ons maar optimistisch vooruit kijken. Dat geeft ons niet alleen een beter gevoel, maar je haalt er ook energie uit!

Het gisteren kun je niet meer veranderen, het morgen wel. 'Better Days’ are coming."  - Tom Dice

BELUISTER ‘BETTER DAYS’ HIER: https://tomdice.lnk.to/BetterDays

 

21:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: better days, tom dice |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende