singles : Showbizzkanaal

15/04/2018

Nieuwe single "Eerste Liefde " van Mieke vanaf nu beschikbaar!

eerste_liefde_mieke.JPGMieke is een grote naam in de geschiedenis van de Nederlandsche en Belgische muziek. Tijdens een rijke carrière die inmiddels ruim vijf decennia beslaat heeft ze zich met regelmaat een plaats weten te veroveren op nationale en internationale hitparades en was veelvuldig te gast in diverse radio en tv programma's in binnen en buitenland. Eigenlijk behoort Mieke inmiddels een beetje tot het culturele erfgoed van de Benelux.

Na lange tijd duetten te hebben gezongen met diverse collegae is het eindelijk tijd solo weer eens voor de dag te komen met het aanstekelijke 'Eerste liefde'. In deze song is te horen dat we te maken hebben met een zangeres die met haar stem en persoonlijkheid door de jaren heen enkel aan warmte heeft gewonnen.

Vorig jaar was er het nieuwe album 'Parels' en sleept ze samen met zanger Bandit, de in België prestigieuze prijs 'De Loftrompet' in de wacht voor beste videoclip bij het populaire Ment TV. Ook was er de koninklijke bestseller 'De Nieuwe Mode van Oranje' daarin stond schrijfster Els Smit uitgebreid stil bij de song 'En opeens', die handelt over het trieste lot van Prins Friso. Ook met de documentaire 'Mieke een carrière ', oogste ze veel lof.

2017 was in vele opzichten een bijzonder jaar voor Mieke. 2018 belooft niet minder te worden.

Koop "Eerste liefde" via Itunes

18:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: mieke |  Facebook | |  Print |

13/04/2018

Lindsay roept de hulp in van haar fans: “Wat is mijn ultieme single?”

lindsay.jpgVoor Lindsay is 2018 een feestjaar, want de Oost-Vlaamse zangeres viert met een jubileumconcert en het nieuwe verzamelalbum ’10 jaar Lindsay” haar 10-jarige carrière. Op zondag 29 april geeft ze om 16.00 uur de aftrap van haar concert en speelt ze met haar live band in concertzaal De Doos in Geraardsbergen. De laatste tickets zijn nu te koop op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Op vrijdag 27 april verschijnt het verzamelalbum ’10 jaar Lindsay’ in een standard jewelcase versie met 18 nummers (inclusief 5 nieuwe liedjes) en in een luxe versie (in beperkte oplage) , inclusief een booklet met uniek fotomateriaal en 24 nummers. “Maar ik zou graag eens willen weten wat mijn fans en mijn publiek het ultieme Lindsay-nummer vinden? Da’s de vraag die journalisten mij de voorbije tien jaar het meest hebben gesteld in interviews”, zegt de zangeres. Je kan Lindsay helpen door te stemmen voor haar ultieme Lindsay-song op https://form.jotformeu.com/80944491384364 Op 29 april, tijdens haar verjaardagsconcert, verklapt Lindsay welk liedje het uiteindelijk is geworden.

‘Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat’ was het eerste liedje dat Lindsay als soloartieste uitbracht, tien jaar geleden. Haar debuutsingle werd een nummer één-hit, net als haar eerste full cd, die in een recordtempo werd bekroond met goud. De voorbije tien jaar werd Lindsay een vaste waarde in de showbizz met 5 gouden albums, talrijke nummer één-hits en een resem muzikale prijzen en onderscheidingen. “Die 10 jaar zijn voorbijgevlogen en da’s een goed teken, want dat wil zeggen dat ik mij goed heb geamuseerd. 10 jaar Lindsay is voor mij een mooie aanleiding voor een jubileumconcert en dat geef ik zondag 29 april om 16.00 uur in De Doos in Geraardsbergen. Samen met de muzikanten speel ik bijna alle nummers van mijn nieuwe verzamel-cd ’10 jaar Lindsay’. Universal Music brengt hem uit in 2 versies: In jewelcase met 18 songs en de luxe-editie die bestaat uit 24 nummers, hardcover en een exclusief 24 blz. booklet met foto’s uit het privé-archief. Op beide versies staan er ook 5 nieuwe nummers, waaronder ‘Een verlangen te groot’, geschreven door Jan Smit en mezelf, en opgedragen aan onze dochter Lisa-Marie én ‘Ware liefde’, mijn huidige, nieuwe single”, zegt Lindsay.

Ultieme Lindsay-song?

Maar wat is nu de ultieme Lindsay-song? Met welk liedje gaat Lindsay voorlopig de onsterfelijkheid in? “Awel, dat is de vraag die ik stel aan mijn fans en mijn publiek. Ik ben heel benieuwd wat voor hen het mooiste nummer is dat ik tot nu toe heb opgenomen. Ik heb die vraag al tientallen keren gekregen in interviews, dus ik ben heel benieuwd wat mijn fans vinden. Ik zie de antwoorden graag toekomen op https://form.jotformeu.com/80944491384364”.

Het album ’10 jaar Lindsay’ verschijnt 27 april 2018 op het Top Act/Universal Music De laatste tickets voor Lindsay haar jubileumconcert bestel je nu op www.ticketkopen.eu of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

21:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: lindsay, lindsay 10 jaar |  Facebook | |  Print |

11/04/2018

Anneke van Hooff - Ik schreeuw het uit

anneke_van_hooff.jpgAnneke van Hooff, bekend van 2000s Dance formatie “TLD” (samen met Regi) maar ook van “De Grietjes” is terug van weggeweest. Ze gaat voor het eerst in haar carrière solo en doet dit in het Nederlands met haar nieuwe single 'Ik schreeuw het uit'! 

Voor de videoclip van 'Ik schreeuw het uit' trok Anneke naar het prachtige Brugge en zijn omgeving. Brugge staat vooral symbool voor het 'oude' en analoge. Omdat er tegenwoordig vooral gecommuniceerd wordt via de computer en smartphone wou Anneke dit contrast op een toffe manier verwerken in haar videoclip. Hoogstaande technologie tegenover het authentieke Brugge. Net als op het hoesje van de single, geeft Anneke zich ook in deze clip even 'bloot'. Het symboliseert een nieuw begin, een nieuwe start in het leven! “Ik hoop dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen bij het kijken naar mijn clip. Het was echt de bedoeling om een 'feel good' clip te maken. Geen toeters en bellen maar zo puur mogelijk. En natuurlijk mag meezingen uit volle borst ook!” zegt Anneke enthousiast. 

Bekijk de videoclip van "Ik schreeuw het uit" hier.

'Ik schreeuw het uit', de nieuwe single van Anneke van Hooff kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

Meer info via www.annekevanhooff.be

20:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: ik schreeuw het uit, anneke van hooff |  Facebook | |  Print |

10/04/2018

NIEUWE SINGLE voor Ive Rénaarts & Margriet Hermans // De Wereld Draait Maar Door

margriet_hermans.jpgIve Rénaarts wordt dit jaar 40 en viert dat natuurlijk op gepaste wijze met een nieuw album dat later dit jaar zal verschijnen. 1 van de nieuwe nummers op dat album wordt tevens Ive's nieuwe single, een duet dan nog wel met Margriet Hermans. Als nummer werd er niet voor niets gekozen voor het mooie 'De Wereld Draait Maar Door', een nummer dat Margriet in 1999 schreef en destijds bracht met Paul De Leeuw. Anno 2018, bijna 20 jaar later wordt het nummer nog eens van onder het stof gehaald, kreeg het een eigentijds arrangement met zich mee en valt Ive Rénaarts de eer te beurt om het samen met Margriet ten beste te brengen.

Het nummer is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar als download of via streaming.

05:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: ive rénaarts, margriet hermans |  Facebook | |  Print |

07/04/2018

Guy Neve en Lia Linda in voetsporen Frank en Nancy Sinatra met nieuwe duetsingle

guy_neve.jpgDe muzikale carrières van Lia Linda en Guy Neve vertonen zoveel gelijkenissen, dat het zelfs een beetje verwonderlijk genoemd mag worden dat ze met ‘Toen ik je tegenkwam’ nu pas hun eerste duet uitbrengen. Ze wonnen in het begin van hun carrière meerdere muziekwedstrijden, waaronder beiden de Baccarabeker (Guy in 1982 en Lia - met de Antwerpse ploeg - een jaar later in 1983), waren in de jaren 80 graag geziene gasten in TV- en radioprogramma’s (In 1986 en '87 had Lia Linda zelfs haar eigen primetime TV-specials ‘Lia Linda zingt Vera Lynn’ en ‘Lia Linda in concert’) en stonden vaak samen geprogrammeerd op de grote podia in Vlaanderen.
 
Na deze vliegende start, besloten ze beiden om, ietwat uit de schijnwerpers van de media, hun muzikale - en andere dromen verder te zetten. Guy Neve trad in 2015 opnieuw op het voorplan met muzikaal werk en wist sindsdien de harten van vele fans te veroveren, met zijn sfeervolle Nederlandstalige versies van popcorn classics en oldies. Guy liep al een tijdje rond met het idee om een Nederlandstalige versie van ‘Something Stupid’, het nummer waarmee Frank & Nancy Sinatra een nummer 1 scoorden in 1967, op te nemen en dacht meteen aan zijn vriendin en gewaardeerde collega Lia Linda. Lia moest niet lang nadenken en nu presenteert het ervaren duo, met veel enthousiasme en een gezonde dosis spanning, hun meeslepende single ‘Toen ik je tegenkwam’.

Bekijk HIER de clip!

“Spannend blijft de release van een nieuwe single altijd, maar voor mij voelt het toch echt weer aan als een nieuwe start”, zegt Lia Linda. “Ik ben blijven optreden, zowel met de comedy shows ‘Lachspirine’, als met mijn 12-talig repertoire, op cruiseschepen en doorheen gans Vlaanderen, maar dit is weer even de spotlights in. Dat merkte ik al bij de opnames van ‘De Vlaamse Top 10’ van Ment TV, waar we de single brachten. Na afloop werd ik gevraagd voor tal van interviews en foto’s, heel leuk allemaal!”
 
“Ik ben heel blij dat ik dit duet met Lia kan doen. Ik liep al een tijdje rond met het idee om een Nederlandstalige versie van ‘Something Stupid’ te brengen, maar zo’n nummer staat of valt natuurlijk met de chemie tussen de duetpartners. Lia Linda is een vriendin en iemand die ik enorm waardeer als artieste, hopelijk kunnen we een fractie van het succes van Frank & Nancy Sinatra behalen met ons duet”, besluit Guy Neve met een lach.

'Toen ik je tegenkwam', de nieuwe single van Guy Neve en Lia Linda, is verkrijgbaar op iTunes en te beluisteren op Spotify!

19:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: guy neve, lia linda, nancy sinatra |  Facebook | |  Print |

02/04/2018

Laura Lynn verrast met country ambiance in nieuwe single 'Ik trek het me niet aan'

laura_lynn.jpgLaura Lynn was de voorbije weken achter de schermen druk aan het werk aan een nieuw album dat in de zomer zal verschijnen. Onze schlagerkoningin zal verrassend uit de hoek komen met een ‘country’ getint album met veel ambiance en een hoge feel good factor.

De eerste single is daar alvast een mooi voorbeeld van. ‘Ik trek het me niet aan' is een uiterst aanstekelijk nummer, waarbij je niet kan blijven stilzitten. Producer Steve Willaert vond de perfecte match tussen ambiance en country, want een Fiddle and Steel gitaar is nooit ver weg.

“Verwacht van mij niet dat ik voortaan met een cowboyhoed ga rondlopen”, lacht Laura. “Mijn liedjes zullen country geïnspireerd zijn en heel wat country elementen bevatten, maar mijn album zal wel Laura Lynn blijven. De liedjes die we aan het opnemen zijn, zijn alvast heel aanstekelijk en perfect om een feestje mee te bouwen.”

BIj de single hoort een hele vrolijke video met line dancers, maar ook met een nietsvermoedende buurman, die oog in oog komt te staan met Laura. “Buurman, wat ziet u nu?”  Wel de beelden spreken voor zich…

Bekijk hier alvast de teaser van de videoclip: https://youtu.be/X-ejjkHU6GU

12:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: ik trek het me niet aan, single ik trek het me niet aan, laura lynn |  Facebook | |  Print |

22/03/2018

Anneke van Hooff gaat solo in het Nederlands

anneke_van_hoof.jpgAnneke van Hooff, bekend van 2000s Dance formatie “TLD” (samen met Regi) maar ook van “De Grietjes” is terug van weggeweest. Ze gaat voor het eerst in haar carrière solo en doet dit in het Nederlands!

“Hoog tijd voor iets nieuws!”, dacht Anneke. En nu staat ze klaar om haar eerste catchy en zelfgeschreven Nederlandstalige Pop/dance single "Ik schreeuw het uit" de wereld in te sturen. Het is een song die ze samen met Christophe Severs schreef in diens studio. Al enkele jaren schrijft Anneke, samen met de zoon van de immer sympathieke Paul Severs, songs voor andere artiesten. Maar “Ik schreeuw het uit” stal haar eigen hart. Daarom zocht ze samen met Christophe, producer van de song, naar een toffe sound met een vleugje Duitse pop. Voor de backing vocals deed zelfs de schoondochter van Paul Severs mee.

De opvallende hoes symboliseert meer dan je zou denken. "Een blanco blad, een nieuw begin, een gedurfde toekomst! De tijd is rijp om mijn eigen ding te doen. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Ik ga vol goede moed en positiviteit de toekomst tegemoet! Dat dit met een eigen geschreven song kan, maakt het alleen maar leuker. En wat is er leuker dan zingen over de liefde? Mensen die mij boeken kunnen een programma vol ambiance verwachten. Naast mijn eigen song(s) zal ik ook Vlaams- en Nederlandstalige hits zingen. Iedereen zal vrolijk naar huis gaan. En ik ook!” zegt Anneke enthousiast.

Anneke is een artistieke duizendpoot. Zo is ze ook bekend geraakt door haar rol als secretaresse Shirley in de reeks “Familie”, haar deelname aan Steracteur Sterartiest, als frontvrouw van TLD (waarmee ze zelfs internationaal scoorde) en door verschillende gastrollen. Ze doet ook veel als stemacteur zo vertolkt ze de stem van Tip in “Tip de muis” en Emma in de Lego Friends tekenfilms. Daarenboven zingt ze kindercd’s in en doet modellen- en presentatiewerk.

'Ik schreeuw het uit', de nieuwe single van Anneke van Hooff kan u beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

20:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: anneke van hooff |  Facebook | |  Print |

Nieuwe single Wesly Bronkhorst - Trots Op Jou

wesly.JPGWe hebben even moeten wachten op de nieuwe single van Wesly Bronkhorst, maar dat was niet voor niks. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

De nieuwe single 'Trots Op Jou' is een juweeltje.

Voor de videoclip heeft Wesly zijn fans gevraagd om een foto te sturen van hun trotste moment. Het was moeilijk om uit honderden foto’s een selectie te maken. Het liefst zouden we alle foto’s een plaatsje geven in de clip, maar dat was echt onmogelijk. Dan zou de clip de lengte van een speelfilm hebben.

"Na het succes van mijn vorige single 'Zal Ik Jou Ooit Nog Zien' lag de lat voor de opvolger heel hoog. We hebben de afgelopen maanden dan ook met het hele team keihard gewerkt aan deze nieuwe plaat en we zijn super trots op het resultaat."

Wesly Bronkhorst neemt je met dit nummer mee naar die ene persoon of dat ene moment waar je trots op bent. Ongemerkt dwalen je gedachten af en beschrijft iedere regel van deze  prachtige songtekst weer dat gevoel.

Wesly Bronkhorst is uw zanger voor ieder feest of evenement. Of het nou een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival is, Wesly Bronkhorst is voor iedere gelegenheid de juiste keus.

Met zijn geweldig, gevarieerd en voornamelijk eigen repertoire weet hij van iedere gelegenheid een feest te maken. Zijn hits die u dagelijks voorbij hoort komen op radio, tv of in de kroeg zijn zo bekend dat deze door iedereen moeiteloos worden meegezongen.

In 2017 vierde hij met een uniek concert zijn 15 jarig artiesten jubileum in een uitverkocht Concertgebouw en trad daarmee in de voetsporen van Andre Hazes. Ook werd hij dat jaar door het publiek gekozen tot populairste horeca artiest van 2017.

Wesly Bronkhorst is dan ook niet voor niets een van de meest geboekte artiesten van dit moment.

Jubileumconcert Wesly Bronkhorst
Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.Jubileumconcert Wesly Bronkhorst.

Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl

19:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: wesly bronkhorst, trots op jou |  Facebook | |  Print |

21/03/2018

NIEUWE SINGLE van WIM SOUTAER // Neem Me Bij De Hand

Neem Me Bij De Hand, WIM SOUTAER, Eind volgende week brengt hij z'n nieuwste album 'Verbonden' op de markt maar vandaag stellen we u al graag de nieuwe single van Wim Soutaer voor. 'Neem Me Bij De Hand' is de perfecte opvolger voor Wim's vorige single 'Wachten Op Margot' die op heel wat bijval mocht rekenen op menig radiozender. Wim zorgde zoals gewoonlijk zelf voor de tekst en muziek en werd voor de muziek ook bijgestaan door Anton Mostin. 'Neem Me Bij De Hand' is een uiterst dansbare song die in een eigentijds arrangement werd afgeleverd uit de studio van producer Bert Gielen. Het nummer is vanaf vrijdag verkrijgbaar als digitale download of via streaming en zal uiteraard ook niet ontbreken aan de tracklisting van Wim's nieuwe album 'Verbonden' dat op vrijdag 30 maart a.s. in de handel en digitaal verschijnt.

21:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: neem me bij de hand, wim soutaer |  Facebook | |  Print |

20/03/2018

Patrick Onzia zet de tijd stil met nieuwe single

patrick_onzia.jpgVorig jaar had Patrick Onzia een stevige hit te pakken met het uptempo nummer ‘Vergeet niet te leven’. De single, die hij samen met Udo schreef, stond wekenlang in de Vlaamse Top 50. Na deze uptempo single kiest hij nu voor een rustiger tempo. Met 'Zet nu de tijd maar stil' brengt hij 2 verhalen door elkaar. Het eerste verhaal beschrijft de eerste liefde die we uit het oog verliezen. "Op zo een momenten hopen we de tijd stil te kunnen zetten om nog wat langer te genieten van die mooie momenten" zegt Patrick. Het 2de verhaal gaat over de schouderklop en de duim omhoog die er nooit komt. "We geven te weinig schouderklopjes aan de mensen die het echt verdienen, we laten te weinig zien hoe trots we zijn op elkaar." zegt Patrick.

'Zet nu de tijd maar stil', de nieuwe single van Patrick Onzia kan u beluisteren op Spotify en te downloaden op iTunes!

20:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: patrick onzia, zet nu de tijd maar stil, single zet nu de tijd maar stil |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende