radio : Showbizzkanaal

13/04/2018

Nieuwe Vlaamse radio NRJ start dit najaar op FM

SBS Media Belgium, de samenwerking tussen Mediahuis en De Vijver Media,plant om dit najaar vanuit Antwerpen de uitzendingen te starten op FM van een nieuwe Vlaamse radio voor actieve stedelingen: NRJ. Via kernsteden in Oost-Vlaanderen (Gent/Lokeren/Aalst/Sint-Niklaas), in Antwerpen (Antwerpen/Mechelen), in Vlaams-Brabant (Brussel/Leuven/Vilvoorde), in Limburg (Hasselt/Genk) en in West-Vlaanderen (Oostende/Brugge/Roeselare/Kortrijk) heeft NRJ een theoretisch FM-bereik van 65% van de Vlaamse bevolking.

“Het ijzersterke internationale merk NRJ krijgt vanaf het najaar een volledig eigen creatieve Vlaamse invulling”, zegt directeur Tom Klerkx, die zowel de Vlaamse radio Nostalgie aanstuurt als de nieuwe radio NRJ (zeg: ‘energy’). “Op vrijdag 25 mei organiseren wij in Antwerpen een talentendag voor jonge Vlaamse radiomakers: we geven nieuw talent meteen de kans om dit nieuwe radiostation samen creatief verder uit te bouwen. De oproep wordt binnenkort gelanceerd.”

NRJ richt zich op actieve luisteraars (doelgroep 14-44) en focust op hun leven en populaire muziek in de Vlaamse steden. De nieuwe radio is na de zomer via FM, online en via de kabel te beluisteren. In de toekomst zal dit ook via DAB+ mogelijk zijn. Twee Vlaamse media-groepen vormen de integrale aandeelhoudersstructuur van NRJ Vlaanderen: 50 % Mediahuis (oa De Standaard/Het Nieuwsblad) en 50 % De Vijver Media (o.a. SBS Media Belgium, Woestijnvis en SBS Belgium met de tv-zenders VIER, VIJF en ZES). Via Mediahuis is er een rechtstreekse link en wordt er ook operationeel samengewerkt met de landelijke Mediahuis-radio Nostalgie. SBS Media Belgium koestert nog steeds de ambitie om naast NRJ ook een landelijke radio op te kunnen starten.

In Vlaanderen is NRJ te ontvangen via het kleinste FM-frequentiepakket, daarom kiest de nieuwe Vlaamse radio er bewust voor om de krachten te kunnen bundelen binnen het grootste internationale radio-netwerk: NRJ is actief in meer dan 15 landen zoals Zweden, Duitsland, Frankrijk en Rusland.

Meer informatie over het NRJ-zendschema en de commerciële regie in Vlaanderen volgt de komende maanden.

21:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: vlaamse radio nrj, fm, radio |  Facebook | |  Print |

09/03/2018

Qmusic-dj Vincent Fierens maakt nieuw WK-lied om Rode Duivels aan te moedigen

wk_lied.JPGDe Rode Duivels laten vertrekken naar Rusland zonder WK-lied? Dat wil Qmusic-dj Vincent Fierens niet laten gebeuren. Om een nieuw WK-lied te maken gaat hij met alle supporters op zoek naar verschillende bekende Belgische artiesten om het lied in te zingen. Vincent krijgt in zijn zoektocht alvast de volledige steun van LIVE Entertainment. Iedereen kan vanaf nu zijn favoriete Belgische artiest voor het WK-lied doorsturen naar vincent.fierens@qmusic.be. Vanaf volgende week zal Vincent elke dag tussen 19.00 en 22.00 een artiest bekendmaken tijdens zijn programma F.C. Fierens. Wat de titel wordt en hoe het nummer gaat klinken, zal later bekendgemaakt worden.

Qmusic-dj Vincent Fierens: “Mijn programma heet niet voor niets F.C. Fierens, ik ben een echte voetbalgek. Voetbal is ook luid meekelen met typische voetbalnummers, dus een WK zonder een WK-lied? Dat kan toch niet! Qmusic staat als één blok achter onze Rode Duivels, dus we gaan hen samen met onze luisteraars aanmoedigen met een opzwepend WK-lied. Dus luisteraars, laat van jullie horen en help mee de voetbalbond uit de stront. Wie willen jullie het WK-lied horen zingen?”

Henk Vermeulen, managing director LIVE Entertainment: “We zijn uitermate fier om onze creatieve krachten te bundelen met Vincent Fierens en Qmusic. Samen dromen we van een nieuw voetballied met heel wat Belgische artiesten waarin we tonen dat we allemaal achter de Rode Duivels staan.

De oproep van Vincent is terug te vinden op Qmusic.be.

20:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: vincent fierens, rode duivels, wk-lied |  Facebook | |  Print |

02/03/2018

Jens Lemant wordt de nieuwe stem van Start je dag bij Radio 2 West-Vlaanderen

Jens Lemant, Radio 2 West-Vlaanderen, Vanaf maandag 5 maart presenteert Jens Lemant het ochtendprogramma Start je dag op Radio 2 West-Vlaanderen. Hij neemt de fakkel over van Nico Blontrock die kandidaat is bij de komende gemeenteraadverkiezingen in Brugge.  

Jens is sinds 2011 aan de slag bij Radio 2 West-Vlaanderen, hij presenteerde 2 jaar lang Avondpost. Sinds 2013 is hij elke zomer te horen aan de kust en ook als vaste nieuwsstem. Nu gaat het nog een versnelling hoger voor de radiomaker van 27 uit Lauwe.

Start je dag: van maandag tot en met vrijdag van 6 tot 8 uur op Radio 2.

22:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: jens lemant, radio 2 west-vlaanderen |  Facebook | |  Print |

18/02/2018

"Mia" van Gorky opnieuw beste Belgische nummer

studiobrussel.JPGDe luisteraars van Studio Brussel hebben "Mia" van Gorky voor het vierde jaar op rij verkozen tot het beste Belgische nummer. Het nummer staat op 1 in De 100 van Eigen Kweek. Op de tweede plaats staat "Goud" van Bazart. "Can't live in a living room"van Red Zebra vervolledigt het podium. 

De voorbije week stemden de luisteraars van Studio Brussel voor De 100 van Eigen Kweek. De lijst met de honderd beste Belgische nummers werd vandaag uitgezonden op Studio Brussel en was het orgelpunt van De Week van Eigen Kweek, een week waarin de radiozender de beste Belgische muziek draait.

Net als de afgelopen drie jaar staat Gorky helemaal bovenaan de De 100 van Eigen Kweek met het iconische nummer "Mia". De jonkies van Bazart kwamen vorig jaar de top drie binnen en schuiven nu zelfs door naar nummer 2 met "Goud". Ook Red Zebra doet het goed, "Can't live in a living room" stijgt zes plaatsen en eindigt zo op nummer 3. 

De hoogste nieuwkomer is Tamino, winnaar van De Nieuwe Lichting 2017. Hij komt de lijst binnen op nummer 14 met "Habibi". Ook de Belgische hiphop laat zich gelden met twee opvallende nieuwkomers: Coely met "Ain't chasing pavements" (29) en Roméo Elvis met "Bruxelles arrive" (45).

dEUS is opnieuw de meest genoteerde artiest in de lijst met 7 nummers. Ook Oscar and the Wolf, Stromae, Balthazar, Daan, Admiral Freebee en Arno zijn goed vertegenwoordigd met elk 3 nummers.

Het jongste nummer in de lijst staat op naam van Equal Idiots met "Put my head in the ground", ook een nieuwkomer in de lijst (89). Het oudste nummer is van de hand van Jacques Brel: "Ne me quitte pas" (30).

Top tien
Dit is de volledige top tien:

"Mia" - Gorky
"Goud" - Bazart
"Can't live in a living room" - Red Zebra
"Instant street" - dEUS
"Synrise" - Goose
"My heroics, part one" - Absynthe Minded
"Universal nation" - Push
"Champagne" - Millionaire
"Help" - Channel zero
"Formidable" - Stromae

13:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: mia, gorky, studio brussel |  Facebook | |  Print |

15/02/2018

Anushka Melkonian wordt nieuwe stem MNM Urban50

radio.JPGNieuw, jong radiotalent krijgt een kans op MNM: Anushka Melkonian (23 jaar, uit Aarschot) presenteert vanaf vrijdag 16 februari de MNM Urban50. Aanstaande vrijdag neemt Anushka voor het vrijdagavondprogramma de fakkel over van MNM-dj Brahim Attaeb. Nadien presenteert ze vast de wekelijkse uitzending elke vrijdagavond van 19 tot 21 uur.

Anushka Melkonian (MNM-dj):

"Fantastisch dat ik nu al een programma mag presenteren dat eigenlijk op mijn lijf geschreven is. Hoewel ik dit toen nooit had verwacht, ben ik zo ongelooflijk blij dat ik mij heb ingeschreven voor de MNM Talentendagen en deze kans krijg. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ik heb er zot veel zin in!"

Anushka werd vorig jaar ontdekt tijdens de MNM Talentendagen. Vandaag opent de jongerenzender de inschrijvingen voor editie 2018. Met de MNM Talentendagen wil MNM nieuw, jong radiotalent alle kansen geven om de zender te versterken. Radio-, online, muziek-, stem-, research of creatief talent? Iedereen kan zich online inschrijven en tonen waar hij of zij in uitblinkt.

De MNM Talentendagen zijn een jaarlijkse traditie bij MNM. Ze leveren elk jaar een paar goede, creatieve radiotalenten op. Na een intense opleiding door professionele dj’s, zoals Brahim, Astrid Demeure en Bart De Raes, mogen de jonge radiowolven zich uitleven en hun eerste radiostappen zetten bij MNM. Zo doen jonge talenten heel wat bruisende media-ervaring op bij de VRT. Ook MNM Dance 50-dj Laura Govaerts en MNM Rewind-dj Evelyn De Backer werden ontdekt op de MNM Talentendagen.

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM:

"Bij de VRT werken we graag met talentvolle medewerkers. En talent vind je overal. Daarom zoeken we graag met MNM naar mensen met verschillende talenten. Met hun talenten proberen we MNM nog beter te maken. Jaarlijks zien we op de MNM Talentendagen heel veel jonge mensen met ontzettend veel talent, die nadien de kans krijgen om hun eerste stappen te zetten in de boeiende wereld van de radio en MNM."

MNM Urban50: elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur op MNM.

MNM Talentendagen: info en inschrijven op mnmzkttalent.be.

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: anushka melkonian, rino ver eecke, mnm urban50 |  Facebook | |  Print |

14/02/2018

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe spelen gastrol in De Buurtpolitie

tv.JPGBekende gezichten op donderdag 15 februari in De Buurtpolitie: het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Maarten: “Wij zijn uiteraard geen acteurs. Maar in De Buurtpolitie kregen we de kans om onszelf te spelen. Alle mensen die meewerkten aan de aflevering waren superlief en daardoor was het van begin tot einde een super toffe ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe professioneel en efficiënt er gewerkt wordt bij De Buurtpolitie. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!”

Ook Dorothee had plezier op de set: “Ik vond het super fijn om dit eens te mogen doen, het was de eerste keer voor mij. De sfeer achter de schermen was heel gezellig en op de set lekker uitgelaten. En de catering was ook dik oké!”, lacht ze. 

Benieuwd naar de acteerprestaties van de twee? Afspraak op donderdag 15 februari om 18.20 bij VTM.

Eén dag later, op vrijdag 16 februari, wordt overigens alweer een speciaal moment want dan is de reeks aan haar 500ste aflevering toe!

20:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: maarten vancoillie, dorothee dauwe |  Facebook | |  Print |

09/02/2018

De Eregalerij 2018 eert Axelle Red, Mary Boduin en Stefaan Fernande

2018.JPGRadio 2 en Sabam for Culture nemen dit jaar Axelle Red, tekstschrijfster Mary Boduin en auteur-componist Stefaan Fernande op in De Eregalerij voor een Leven vol muziek. Met het initiatief bekronen Radio 2 en Sabam for Culture jaarlijks zowel artiesten als tijdloze nummers die veel betekenen voor de Belgische muziekwereld. Vorig jaar viel die eer nog te beurt aan Urbanus, Jan De Smet en Jean Blaute. 

Christel Van Dyck en Jelle Cleymans zijn gastduo op de prijsuitreiking op donderdag 8 maart 2018 tijdens een schitterende liveshow in Kursaal Oostende met optredens van onder meer Clouseau, Stan Van Samang, Günther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Willy Sommers, Free Souffriau en Dana Winner.

De Eregalerij: gala-voorstelling donderdag 8 maart in Oostende vanaf 20 uur.

Axelle Red
De roodharige Limburgse singer-songwriter Axelle Red is een van de bestverkochte Belgische artiesten aller tijden. In 1993 studeerde Axelle Red af als juriste aan de VUB. Datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum, waarmee ze internationaal doorbrak. Een paar jaar later en vele hits rijker (denk maar aan 'Sensualité', 'Le monde tourne mal', 'Elle danse seule', 'Je t’attends', 'Restez femme', 'A tâtons'…) werd Axelle Red in 1999 bekroond tot vrouwelijke artieste van het jaar, door de Franse Grammy-equivalent 'Victoire de la Musique'. Daarna volgden talrijke hits in binnen- en buitenland waaronder 'Parce que c’est toi', 'Un coeur comme le mien', 'Rouge ardent' en haar nieuwste 'Who’s gonna help you'.

Axelle Red is een van de weinige Vlaamse artiesten die erin geslaagd is ook in het buitenland potten te breken. Haar eerste single in 1989, 'Kennedy boulevard', is meteen een schot in de roos in eigen land. In 1993 verovert ze met haar debuutalbum in één ruk ook Frankrijk, Zwitserland en Canada. De zangeres pendelt tussen de Franse en Belgische hoofdstad, reist de wereld rond als mensenrechtenactiviste en neemt albums op in Memphis, Nashville, Woodstock en L.A. Zowel haar muzikaal als haar humanitair werk levert haar in de loop der jaren verschillende onderscheidingen op, waarvan de meest prestigieuze ongetwijfeld de Franse 'Chevalier dans l'Ordre des Arts et des Lettres' is.

Haar internationale successen hebben Axelle Red een plaats bezorgd in de lijst van bestverkochte Belgische artiesten aller tijden, met meer dan 5 miljoen albums gemaakt in een carrière van 25 jaar waarin de artieste zichzelf voortdurend heruitvond. Muziek is voor haar al die tijd een métier geweest dat ze met gedreven perfectionisme bedrijft. Bij elk aspect van het vak wil ze betrokken worden en zijn. Axelle Red is zoveel meer dan de succesvolle zangeres. Een carrière om in de spotlights te zetten, vindt ook de jury van De Eregalerij.

Mary Boduin
De Rotterdamse Mary Vijg belandde aanvankelijk in België als actrice. Ze acteerde tien jaar bij de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, waar haar artiestennaam Boduin ontstond. Na enkele jaren kreeg ze een aanbieding om een rolletje te spelen in een film met Louis de Funès, 'Les grandes vacances'. In die periode vroeg Anton Peters haar om eens een tekst voor Louis Neefs te schrijven op muziek van Freddy Sunder. Het was in de reeks Canzonissima, de toenmalige uiterst populaire jarenlange reeks die songs zocht voor het Songfestival. Het werd 'Alleen met z'n twee' dat meteen succes kende en de B-kant werd van 'Oho ik heb zorgen'. Onmiddellijk kwamen de meeste zangers bij haar om teksten.

Enkele jaren daarna vroeg Maurice Huysman, directeur van de Muntschouwburg haar om een vertaling te maken van 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat', de eerste musical van Andrew Lloyd Webber. In diezelfde periode werd Mary gevraagd om artistiek directrice te worden van de Mudra, de dansschool van Maurice Béjart. Ze werkte daar enkele jaren en kon met Béjart op reis naar Venetië en andere buitenlandse evenementen. Ondertussen schreef Mary verder en haar repertoire mondde uit in meer dan 500 songs, die niet altijd uitgegeven zijn.

Mary schreef in opdracht van de toenmalige BRT namelijk ook talloze teksten en vertalingen voor zangers als Jimmy Frey en Anneke Soetaert die nooit op plaat kwamen, maar enkel voor radiouitzendingen geschreven werden. Ze werkte voor artiesten als Liliane St-Pierre, Gunther Neefs, Samantha, Johnny White, Jo Vally, Udo en vele anderen. Met Ann Christyscoorde ze drie nummer 1-hits: 'Dag vreemde man' (tekst), 'Gelukkig zijn' (tekst en muziek) - het nummer waarmee Ann ons land vertegenwoordigde op het Eurosongfestival in Stockholm in 1975 - en 'Blij bij jou te zijn' (tekst). Met het verhaal over deze muzikale vriendschap treedt Mary al verscheidene jaren op in de Vlaamse culturele centra, met 'Dat heet dan gelukkig zijn'. In maart staat ze met deze voorstelling nog in Antwerpen en Gent.

Stefaan Fernande
Hij had geen plan B, de kleine Stefaan Fernande, toen hij op zesjarige leeftijd achter zijn orgeltje gezeten, besloot om te leven van het schrijven van muziek. Op zijn 12 schakelde Stefaan al van Nederlandstalig over naar Engelstalige nummers, tegen dat hij 16 was had hij al 100 nummers bij elkaar geschreven. Even waagde Stefaan zijn kans op het podium, als backing vocal-keyboardspeler van de groep The Big Noise. Maar de roep van het schrijven was groter dan die van het podium.

Zijn carrière nam een vliegende start met nummers als 'Nobelprijs', 'Meisjes aan de macht' en 'Porselein', waar Stefaan instond voor tekst en muziek. Later werkte hij mee aan de Ultratop-nummer 1-hits 'Vonken en vuur', 'Scars', 'Dum Tek Tek' en 'Vliegtuig' en daarmee is hij een van de weinige mensen in Vlaanderen die van muziek schrijven weet te leven. Zuinig leven, verduidelijkt hij graag zelf, maar wel leven. Intussen zijn er tussen de 800 en 1000 nummers uit zijn pen gevloeid – en schreef hij voor artiesten uit quasi elk genre, van Guido Belcanto tot De Kreuners, van Will Tura tot 2Fabiola. Met 'Dum Tek Tek' van Hadise en 'Impossibile' van de Italiaanse Matteo Becucci veroverde hij ook zijn plaats in de internationale charts.

Met zijn songs haalde Stefaan drie keer een Zomerhit voor 'Beste lied' binnen, achtereenvolgens met 'Vergeef me' van Andes, 'Gek op jou' en 'Vliegtuig', allebei van Clouseau. En wie in contact komt met kleine kinderen, zal op dit moment niet anders kunnen dan blootgesteld worden aan nog ander werk van Stefaan, namelijk 'Stip na stip', het nieuwe nummer van de Ketnet Move tegen pesten, waarvoor Stefaan naar jaarlijkse traditie de song schrijft.

21:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: axelle red, mary boduin, stefaan fernande |  Facebook | |  Print |

30/01/2018

Finalisten 100% NL Awards zijn bekendgemaakt (incl video)

radio100nl.JPGAfgelopen weken is er massaal gestemd op de genomineerden voor de 100% NL Awards. Het aantal stemmen is in vergelijking tot voorgaande jaren aanzienlijk gestegen en dat laat een duidelijke groei in de populariteit van de Nederlandse popmuziek zien. Een groot aantal artiesten zijn verrast door 100% NL DJ’s Lars Boele en Koen Hansen met de bekendmaking van hun finaleplaats. Via de website van 100% NL kan er tot en met 16 februari gestemd worden op de finalisten in zeven verschillende categorieën.

Grote namen als Kensington, Armin van Buuren, Nick & Simon, BLØF, Guus Meeuwis, 3JS, RONDÉ, Marco Borsato en André Hazes zijn verrast in Ahoy Rotterdam. Armin van Buuren, één van de finalisten in de categorie ‘Hit van het Jaar’, zegt dat hij vooral enorm trost is op het onverwacht succes van ‘Sunny Days’. “Het is voor mij een hele andere richting. Dat die plaat zo goed is opgepakt had ik eigenlijk niet verwacht.” Nick & Simon vinden vooral dat André Hazes de 100% NL Award voor ‘Beste Zanger’ mee naar huis mag nemen. “André, jij hebt een topjaar gehad, ik vind dat jij die Award het meest hebt verdiend.” Met een finaleplek in maar liefst vier categorieën is BLØF de grootste kanshebber. “Mochten wij een 100% NL Award winnen, dan komt deze elke week bij iemand anders thuis te staan” aldus een trotse Paskal Jakobsen.  

 Bekijk hier de hele video

05:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: 100% nl awards, radio 100% |  Facebook | |  Print |

15/01/2018

Astrid Demeure presenteert voortaan de voormiddag op MNM

radio.JPGAstrid Demeure vergezelt voortaan de MNM-luisteraars tijdens de voormiddag tussen 10 en 12 uur.

Astrid loodst iedereen doorheen de voormiddag met de grootste hits van het moment. En er is meer. Elke dag gaat ze op zoek naar de muzikale actualiteit: geeft Ed Sheeran een concert? Is het de verjaardag van Beyoncé? Je hoort het zeker bij Astrid.

En in januari steunt Astrid de MNM-luisteraars ook bij hun goede voornemens. Veel mensen zijn vast van plan om in 2018 meer te bewegen, ook Astrid zelf. Zij staat iedereen bij met een echte workout-playlist, waar iedereen elke dag zelf platen aan kan toevoegen. Op die manier gaat Astrid samen met de MNM-luisteraars op een fitte manier het nieuwe jaar tegemoet.

20:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: astrid demeure, mnm |  Facebook | |  Print |

10/01/2018

Ann Van Elsen krijgt hulp van dochter en moemoe in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe

joe.JPGKelly Pfaff en dochter Shania eerste gasten op zaterdag 13 januari van 10.00 tot 12.00

Joe start op zaterdag 13 januari met het gloednieuwe radioprogramma De Familie Van Elsen. Ann Van Elsen nodigt elke week een bekend gezicht uit die een familielid meebrengt. Samen met Ann gaan ze dieper in op de band die ze onderling hebben. Is er een familiegeheim? Wordt er over alles openlijk gebabbeld? Wat zijn hun mooiste familieverhalen? De naam van het programma is niet toevallig gekozen, want Ann trekt het ook letterlijk door naar haar eigen familie. Zo stelt haar dochter June stoutere vragen aan de gasten en legt haar moemoe hen enkele dilemma’s voor. In de eerste uitzending op zaterdag 13 januari is Kelly Pfaff en haar dochter Shania van 10.00 tot 12.00 te gast.

“Het weekend is voor veel mensen pure quality time met de familie”, vertelt Ann. “Maar hoe zit het met bekende gezichten en hun familie? Wat zijn hun familiegewoontes? Waarover wordt er al eens boel gemaakt? Dat wil ik graag ontdekken in De Familie Van Elsen. Ik vind het ook fijn om mijn dochter en moemoe te betrekken. Mijn moemoe is niet op haar Molse mondje gevallen en June gaat de vragen stellen die ik niet durf te stellen.”

SHANIA: “MIJN MAMA WORDT ENORM HARD ONDERSCHAT DOOR VLAANDEREN”

Ann krijgt in de eerste aflevering, op zaterdag 13 januari, Kelly Pfaff en haar dochter Shania over de vloer. 16 jaar geleden leerde iedereen de familie van Jean-Marie Pfaff kennen in het realityprogramma De Pfaffs bij VTM. Ondertussen is Kelly’s dochter Shania uitgegroeid tot een jonge vrouw van 17 jaar. In De Familie Van Elsen komen de luisteraars te weten welke scènes van De Pfaffs Kelly en Shania graag voor altijd willen wissen, of het al wel eens durft te kletteren ten huize Gooris en welke troetelnaampjes het gezin voor elkaar heeft. Voor de show begint nemen Kelly en Shania plaats in een biechtstoel, waarin de twee iets toevertrouwen aan Ann wat ze nog niet weten van elkaar.

“Ik denk dat Vlaanderen mijn mama enorm hard onderschat in haar talenten”, vertelt Shania. “Ik weet wel waar dat vandaan komt, want ze gaan haar altijd zien als ‘de dochter van die van De Pfaffs’. Maar ze kan veel en mensen beseffen dat niet. Want ze is bijvoorbeeld één van de beste dj’s die ik ken en dat wordt zo hard onderschat.”

Ann begon vorige zomer bij Joe en presenteerde de ochtend in het weekend en samen met Born neemt ze de ochtenden in de schoolvakanties over van Sven & Anke. Collega-dj Kenneth Stevens neemt nu de ochtend in het weekend voor zijn rekening.

SVEN ORNELIS VOORTAAN OOK OP ZONDAG EN NIEUW SEIZOEN ZOT GEDRAAID MET KRIS WAUTERS

Sven Ornelis, die met Anke Buckinx het vaste ochtendduo van Joe vormt, is vanaf 14 januari elke zondag van 21.00 tot middernacht te horen in ‘Sweet, Soft & Lazy’, waarin hij zijn favoriete platen loslaat op de Joe-luisteraars. “Op zondagavond laat ik de muziek horen waar ik het meest van hou. Van Michael Bublé tot Randy Crawford, van Frank Sinatra tot Louis Neefs, het passeert allemaal de revue. Ik heb er enorm veel zin in. Het wordt een chille zondagavond op Joe”, vertelt Sven.

Op zondag 14 januari start er een nieuw seizoen van Zot Gedraaid, waarin Kris Wauters elke zondagvoormiddag (10.00 - 12.00) in de platenkast van bekende gasten als Ben Crabbé, Jan Verheyen en Evi Hanssen duikt. Peter Verhoeven palmt vanaf 20 januari de zaterdagavond (21.00 - 00.00) in met de beste dance-hits en -classics, en presenteert ook elke weekdag tussen 04.00 en 06.00.

20:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: ann van elsen, de familie van elsen, joe, radio joe |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende