Showbizzkanaal

11/08/2017

Holographic Dimension 1.0 : 3D hologrammen & 15 top-artiesten in Brussel

Holographic-poster-highres.jpgMaak jullie op voor een ongezien event! Belgian Beats en Noir Jaune Rouge Events staan klaar om op zaterdag 14 oktober een nog nooit eerder vertoonde show in België te presenteren in Paleis 12 van Brussels Expo. Het event is helemaal opgebouwd rond 3D hologrammen die samen met unieke beelden op een podium van meer dan 150 m2 zullen geprojecteerd worden. Op bepaalde momenten zullen de bezoekers zich door middel van 3D brillen ook helemaal in het spektakel bevinden. Daarenboven wordt in twee zalen een line-up van 15 vooraanstaande buitenlandse en Belgische top artiesten aangeboden om dit bijzondere spektakel compleet te maken.

Holograpic Dimension 1 is helemaal opgebouwd rond hologrammen met een exclusieve, visuele show bestaande uit een gigantische productie die het hele podium van Paleis 12 zal coveren (+/- 150m²) met daarin zwevende 3D effecten en buitengewone beelden die speciaal voor dit event in een studio worden ontworpen. En als kers op de taart van dit enorme spektakel: stereoscopische inhoud waarbij de bezoekers helemaal deel zullen uitmaken van de show en dit gedurende intervallen van 5 minuten tijdens ieder uur. Wanneer zij hun 3D brillen opzetten, zullen grote figuren op hen afkomen op de dansvloer: een show die nog nooit naar België werd gebracht!

Het is echter niet omdat het Belgian Beats team, dat wordt bijgestaan door de organisatoren van de Noir Jaune Rouge events, de focus leggen op een unieke show en het interactieve aspect met het publiek,  dat het muzikale deel van de avond verwaarloosd zal worden, integendeel.

Het feest gaat om 21u00 van start en zal duren tot 6u ’s ochtends met twee volwaardige podia: op de Main / Holo stage mag je je verwachten aan een hele reeks ronkende internationale namen als Boris Brejcha ;  Kolombo ; Jay Lumen ; Sasha Carassi ; Fjaak (Live) en Ian Pooley. Op de Belgian Beats stage vind je bekende Belgische talenten als Fabrice Lig ; Filterheadz ; Pole Folder b2b CP ; Zzino & Guss Carver ( Live ) ; Waats ( Live ) ; Flart und Kuss ( Live ) en de winnaar van de DJ contest. In totaal zullen meer dan 15 artiesten aantreden op de beide stages.

Holographic Dimension 1.0, een evenement waar je compleet overweldigd zal worden, zowel op muzikaal, visueel als mentaal gebied. Een nieuwe dimensie in het Belgische nachtleven met het oog op de toekomst. Een event zoals je er nog één nooit zal meegemaakt hebben!

En voor zij die zich afvragen wat die hologrammen nu eigenlijk inhouden, check de video van Eric Prydz’ live-show EPIC: https://www.youtube.com/watch?v=olPVOqXZ3UY

Praktisch:

Locatie:

Paleis 12,  Avenue de Miramar, 1020 Brussel

Uren:

van 21u. tot 6u.

Tickets:

30 Euro  ( + kosten: 2,5 Euro)  tot 13/10  - middernacht

39 Euro :  na 13/10 middernacht & aan de kassa

Line-up:

Main / Holo Stage:  Boris Brejcha , Kolombo , Jay Lumen , Sasha Carassi, Fjaak ( Live ), Ian Pooley

Belgian Beats Stage : Fabrice Lig, Filterheadz,  Pole Folder b2b CP ; Zzino & Guss Carver (Live) ; Waats (Live) ; Flart und Kuss (Live)

Meer info:

https://www.belgianbeats.net/e-shop-tickets/

20:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: holographic dimension 1.0, brussel |  Facebook | |  Print |

Louisa en (zwangere!) Rosanna gaan op zoek naar hun roots (TLC, 24 augustus 2017)

Rosanna, Louisa, TLC, Groot nieuws voor het bekendste transgender koppel van Nederland: Louisa en Rosanna verwachten een kindje! De twee zijn helemaal extatisch nu ze weten dat Rosanna eindelijk zwanger is. Louisa vindt het belangrijk om haar gypsy-roots door te geven aan hun kind, maar ze realiseert zich dat ze eigenlijk maar weinig weet over de hele cultuur. En wat zijn de roots van Rosanna eigenlijk? Ze gaan op reis door Europa om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Roma en de Sinti en de achtergrond van Rosanna. Aangezien Rosanna zwanger is en geen lange autoritten kan maken, gaat Louisa’s nicht Johanna mee. Het wordt een reis om nooit te vergeten en eentje die naast veel nieuwe inzichten over hun cultuur natuurlijk ook weer de nodige hilarische scènes oplevert. Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde is vanaf donderdag 24 augustus tot en met donderdag 28 september om 20:35 uur te zien bij TLC.

Het avontuur van Louisa en Rosanna begint in Duitsland. Op aanraden van een neef van Louisa – die tot grote jaloezie van haar nog op wel een caravanpark woont – reizen ze af naar Keulen waar elk jaar een groot gypsy-festival plaatsvindt. Waar Louisa had gehoopt op veel caravans, kampvuurtjes en waagzegsters, lijkt het toch meer op een gewoon festivalletje, waar de muziek ook niet is wat ze hadden verwacht en het eten ook nog tegenvalt (onder meer omdat er volgens Louisa ‘een pruik’ in zit). Als ze de volgende dag Keulen bezoeken, ontmoeten ze bij toeval een Turks-Duitse Roma die hen uitnodigt om bij hem te komen eten, waar hij vervolgens wel meer kan vertellen over de Duitse gypsy-cultuur. Zo leert Louisa bijvoorbeeld dat zij ook tot de zogeheten Sinti behoort.

Deze Erkan woont, net als alle Duitse zigeuners in een huis, omdat wonen in caravans bij wet verboden is. Maar zijn huis ademt vanbinnen wel de hele gypsy-cultuur waar Louisa zo van houdt – al gaan de rolgordijnen met de afbeelding van Erkans moeder erop zelfs voor Louisa wel wat ver. Erkan brengt ze ook in contact met een gypsy-familie die met 18 gezinnen in één straat woont. Hoewel ook zij in huizen moeten wonen, is Louisa wel jaloers op de gezellige familiaire sfeer die hier heerst en die haar doet denken aan haar jeugd op het caravanpark. Het liefst zou zij ook weer in Nederland op een park gaan wonen – en zelfs hun kind daar geboren laten worden – maar Rosanna twijfelt of zo’n caravan wel genoeg ruimte biedt voor hun aanstaande gezin.

Om de ervaring met deze Duitse Sinti-familie helemaal compleet te maken, worden ze uitgenodigd voor een straatfeest. Daarvoor willen Louisa en Johanna er wel goed uit zien, dus gaan ze eerst langs een gypsy-kapper en schaffen ze een flamboyante jurk aan. Maar zijn ze daarmee niet iets te overdressed? Louisa weet het uiteraard treffend te omschrijven als ze eenmaal in vol ornaat op het feest aankomen: “Ik voel me net een dansende aubergine.” De toon voor het nieuwe seizoen is gezet.

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde is vanaf donderdag 24 augustus tot en met donderdag 28 september om 20:35 uur te zien bij TLC.

20:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: rosanna, louisa, tlc |  Facebook | |  Print |

10/08/2017

Joss Stone en Melanie C op Night of the Proms 2017

Melanie C, Joss Stone, night of the proms 2017, Tijdens Night of the Proms 2017 geven dames de toon aan. De Britse soulzangeres Joss Stone, de voormalige Spice Girl Melanie C en onze eigen Isabelle A zijn de eerste namen die op de affiche worden geplaatst voor de concerten in Antwerpen en Hasselt. Ook de 16-jarige pianiste Emily Bear, bekend in Amerika van tv-optredens in o.a. de Ellen DeGeneres Show, tekent present. Voor het derde jaar op rij staat het orkest onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche. Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt.

Joss Stone, Grammy-winnares en soullegende

Soul-, r&b-, en blueszangeres Joss Stone maakt in november haar Night of the Proms-debuut. Als zestienjarige verbaasde de Britse de muziekwereld met het spraakmakende coveralbum ‘The Soul Sessions’ (2003). Het wekte ongeloof dat ze de nummers op haar debuut op zo’n jonge leeftijd had ingezongen. Haar stem leek namelijk veel meer op die van een door het leven getekende zangeres die er al jaren in rokerige nachtclubs op zitten. Het album werd dan ook zeer snel een moderne klassieker, waarvan er sindsdien miljoenen exemplaren zijn verkocht. Zelf beschouwt ze haar tweede album ‘Mind, Body And Soul’ (2004) als haar echte debuut, omdat ze de nummers hiervan grotendeels zelf heeft geschreven. Hits uit dit album zijn ‘You Had Me’ en ‘Right To Be Wrong’. Haar derde studioalbum, ‘Introducing Joss Stone’, was goed voor het hoogste debuut van een Britse solozangeres in de hitlijsten van de VS. Haar soulvolle stem leverde haar in 2006 een Grammy Award op. Haar meest recente album ‘Water For Your Soul’ (2015) was haar eerste reggae-album en leverde haar de titel van ‘Billboards Reggae Artist of The Year’ op. Een pittige dame dus die verrast in heel veel gedaantes.

Popicoon Melanie C

Joss Stone deelt het podium met haar landgenote Melanie C, die in de jaren negentig de wereld rondtoerde als lid van de popsensatie Spice Girls (‘Sporty Spice’) en toen alle verkooprecords brak. Eind 1998 debuteerde ze als soloartieste aan de zijde van Bryan Adams met het nummer ‘When You’re Gone’. Solo scoorde ze met de top 10-hits ‘Never Be The Same Again’ en ‘I Turn To You’. Op Night of the Proms zal ze zowel hits uit haar solocarrière vertolken als nummers van de Spice Girls.

Talent van eigen bodem met Isabelle A

Naast deze internationale gasten prijkt ook onze Vlaamse Isabelle A op de affiche. Zij gooide eerder dit jaar hoge ogen in het populaire tv-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Met succes bracht ze recent het album ‘Zo Zal Het Zijn’ uit, dat sinds de release in de top 5 van de Album Top 50 blijft staan. Isabelle A is erop gebrand dit najaar iets unieks te brengen met de andere artiesten en muzikanten van Night of the Proms.

Emily Bear: indrukwekkend pianotalent uit Amerika

De klassieke artieste dit jaar is meteen ook de jongste ooit op Night of the Proms. De Amerikaanse Emily Bear – op 30 augustus wordt ze 16 – staat al op de planken sinds haar 5de en trad 6 maal op in de Ellen Degeneres Show op de Amerikaanse televisie; de allereerste keer was ze 6. Ook concerteren in het Witte Huis, in de befaamde Carnegie Hall en een album producen met 28-voudig Grammy Award-winnaar Quincy Jones kan ze van haar bucketlist schrappen. Tijdens Night of the Proms wil ze het publiek niet alleen laten genieten van haar virtuoze pianospel, maar ook tonen hoe je op een klavier de grenzen tussen verschillende muziekgenres kan doen vervagen.

Night of the Proms 2017, in Ethias Arena Hasselt op woensdag 22 november om 20.30 uur, in Sportpaleis Antwerpen op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 november om 20.30 uur. Kaarten van 26 tot 52 euro. Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) of www.notp.com/belgie. Groepstarieven en groepsboekingen (+20 personen) via 03 400 60 44 of groepen@sportpaleisgroup.be.

22:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: melanie c, joss stone, night of the proms 2017 |  Facebook | |  Print |

45.000 bezoekers voor BIGFOOT JUNIOR!

bigfoot.jpgIn de eerste week na de release van BIGFOOT JUNIOR in België gingen maar liefst 45.000 bezoekers naar deze vrolijke avonturenfilm waar zoonlief in de (grote) stappen van zijn verdwenen vader treedt Dit is een absoluut record voor de nWave Studios, want dit aantal ligt maar liefst 28% hoger dan Robinson Crusoe, 13% hoger dan Flits en het Magische Huis en 81% hoger dan Sammy. 

BIGFOOT JUNIOR werd geregisseerd door Ben Stassen & Jérémie Degrusonde en is de nieuwe animatiefilm van de Belgische animatiestudio nWave, dé expert in 3D-animatie, die ook eerder o.a. 'Fly me to the Moon', 'Sammy', 'Sammy2' en 'Flits en het Magische Huis' maakte. Sinds 2 augustus is de film te zien in de Belgische bioscoop. 

Deze Vlaamse acteurs verleenden hun stem aan deze Vlaamse versie : Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Sven De Ridder, Ivan Pecnic, Kobe Verdonck, Dieter Troubleyn, Kobe Vanherwegen en Govert Deploige.
De muziek werd geschreven en vertolkt door de Belgische groep PUGGY die ook enkele nummers speciaal voor de film componeerde. Naar aanleiding van de première op 26 juli, gaf PUGGY ook een exclusieve showcase.

Synopsis :
De 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA. Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...

22:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: bigfoot junior, film bigfoot junior |  Facebook | |  Print |

Nieuwe single: Een nacht in het paradijs - Luc Van Meeuwen

luc_van_meeuwen.jpgNa een aantal succesvolle singles en een album te hebben gemaakt met hartsvriendin Mieke is er na lange tijd weer een solosingle van Luc van Meeuwen met als titel. “Eén nacht in het paradijs''. De uit Meeuwen afkomstige jonge zanger timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Luc verovert meer en meer een vaste plaats in de galerij van nationale en internationale grootheden in showbizzland. Luc treedt veelvuldig op en beschikt dan ook over een agenda om 'U', tegen te zeggen.

Deze single, welke wordt ondersteund met een gewaagde, sensuele clip,' zal ongetwijfeld de weg naar de liefhebber weten te vinden. Luc laat opnieuw zien van vele markten thuis te zijn. De vele fans van Luc zullen wel zeer gelukkig zijn met deze nieuwe opname. Ook wordt er gewerkt aan een compleet nieuw solo album.

22:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: luc van meeuwen |  Facebook | |  Print |