Showbizzkanaal

14/03/2018

Boxing Stars is vanaf 29 maart elke donderdag te zien bij VTM om 20.35 bij VTM

vtm.JPG“Float like a butterfly, sting like a bee”, zei bokslegende Mohammed Ali ooit. Nu wordt zijn beroemde uitspraak ongetwijfeld het motto van de 16 bekende gezichten die elke week de ziel uit hun lijf knokken in Boxing Stars. Het programma start op 29 maart 2018 en zal elke donderdag om 20.35 te zien zijn bij VTM. Alle 16 boksers zijn voor Boxing Stars opgedeeld in twee gewichtscategorieën: lichtgewichten en zwaargewichten. In de eerste aflevering op donderdag 29 maart om 20.35 gaat het meteen hard tegen hard tussen vier zwaargewichten: Natalia vs. Marie Verhulst en Kamal Kharmach vs. Erik Goossens. Wie mept wie K.O.? Wie smijt uiteindelijk de handdoek in de ring? Let’s get ready to rumble!   

Natalia vs. Marie Verhulst

Natalia: “Ik weet nog dat mijn vader vroeger tegen me zei: als je voelt dat ze gaan motten, moet je zorgen dat je eerst mot en hard genoeg slaat zodat ze blijven liggen. Het gaat voor mij echt een overwinning zijn om een koek op een vrouw haar gezicht te geven.”

In het eerste duel bij de vrouwen neemt de 37-jarige zangeres Natalia het in de boksring op tegen Marie Verhulst, de 22-jarige dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst en actrice in Ghost Rockers. Kempische furie Natalia blaast zonder moeite enkele Sportpaleizen omver, maar heeft ze in de ring ook nog zoveel noten op haar zang? Haar zus Patsy is er alleszins heilig van overtuigd dat ze de kamp zal winnen: “Mijn zus heeft nog nooit gebokst, but she is going to kick some ass, baby!”

Marie Verhulst: “Ik wil de eer van de familie Verhulst redden. Met mijn lange armen kan je raken zonder geraakt te worden. Daar heb ik wel geluk mee.”

Marie is vegetariër, maar lust haar tegenstandster rauw. Ze is uit op revanche voor haar broer Viktor, die zijn kamp tegen VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx verloor in de eerste editie van Boxing Stars bij CAZ. Papa Gert en broer Viktor zitten alvast klaar om haar naar de overwinning te schreeuwen en ook zij geloven in de kansen van Marie. “Ons Marie is mentaal heel sterk en als ze een doel heeft dan gaat ze ervoor, dus dat gaat ze tegen Natalia ook doen”, zegt Viktor. “Ik wil mijn dochter niet alleen in het donker tegenkomen”, vult Gert al lachend aan.

Kamal Kharmach vs. Erik Goossens

Kamal Kharmach: “Ik zeg altijd: go hard or go home. Het is opeten of opgegeten worden. En ik eet heel graag.”

Ook de 26-jarige comedian Kamal Kharmach en de 50-jarige zanger en acteur Erik Goossens smijten zich volledig in de tweede zwaargewichtenkamp. Naast de ring is hij een echte teddybeer, maar in de ring verandert Kamal in een krachtpatser die zijn tegenstander met huid en haar opeet. Bij de vorige editie van Boxing Stars gaf hij al aan dat hij graag eens wilde meedoen aan het programma. Die wens komt nu dus uit. Zijn jeugdvriend Hamed heeft het volste vertrouwen in een goede afloop: “Ik denk dat we allemaal versteld gaan staan en we een beest gaan zien waarvoor we moeten oppassen.”

Erik Goossens: “I’m a lover, not a fighter. Mijn stijl van boksen is een kruising tussen Muhammad Ali en Charlie Chaplin.”

Samen met zijn vrouw en Boxing Star Bieke Ilegems won Erik het programma Dansdate, maar lukt het hem als bokser dit keer ook alleen? “Ik denk wel dat als Erik één klap krijgt, dat hij serieus wat klappen zal uitdelen”, zegt Bieke zonder aarzelen. En ook dochter Mila weet dat haar papa geen doetje is: “Ik denk dat Kamal wel schrik moet hebben voor mijn papa. Ik had er zelf ook schrik van als ik hem bezig zag.”

Sean Dhondt en An Lemmens presenteren,
Sergio Quisquater is ringmaster

Sean Dhondt en An Lemmens kruipen in de boksring voor de presentatie, net als bij de vorige editie bij CAZ. Zij worden bijgestaan door ringmeester Sergio Quisquater. Hij zweept het publiek op en kondigt de boksers aan met zijn stevige stem. 

Het bokscommentaar komt van ex-bokser Freddy De Kerpel en boksspecialist Jan Van den Berghe. Alle boksers worden intensief begeleid door een professionele bokscoach en kregen 20 uur boksles om zich voor te bereiden op hun kamp. Zowel hun fysieke paraatheid als hun mentale weerbaarheid worden op de proef gesteld. 

De komende weken nemen ook Laura Tesoro en Bieke Ilegems, Eline De Munck en Hilde De Baerdemaeker, Astrid Coppens en Stéphanie De Roover, Hans Van Alphen en Bill Barberis, Andy Peelman en Oscar Willems, en Faroek Özgünes en Sieg De Doncker het tegen elkaar op.

20:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boxing stars, vtm, vtm boxing stars |  Facebook | |  Print |

13/03/2018

Voice Male zet er punt achter

voice_mail.jpgNa ruim twintig jaar zet Vlaanderens bekendste a capella groep er een punt achter. Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee door Vlaanderen en Nederland in het najaar van 2018 en voorjaar van 2019.

Voor sommigen zat het er al een tijdje aan te komen, voor anderen is het een complete verrassing. In ieder geval hadden de jongens er geen volksraadpleging voor nodig: 2019 wordt het jaar van de Voice Male Exit. De Vexit? Vmexit? Wat maakt het uit, ze stoppen ermee.

In de loop der jaren werden ze in recensies wel eens een mannenkoor genoemd, zei iemand dat ze helemaal a capulco zongen, zonder instrumenten, en werd hun naam op de radio al een keer uitgesproken als Voitsjee Malee. Deze kerels zijn dus wel wat gewend. En dat ze bakken ervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland zal helemaal duidelijk worden tijdens de voorstelling.

Wat het precies zal worden, is nog een verrassing maar u kunt zich alvast verwachten aan een combinatie van verhalen van vroeger, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach een traan, een kippenvelmoment, iemand die zijn tekst vergeet, een gemist danspasje, een blik achter de schermen, of in de tourbus, een schuine mop, gedraai met ogen, een gewaagd arrangement, pakkende vertolkingen, nachtegalenzang, handgeklap, voetgestamp, geen polonaise, kledij waar toch net iets langer over had nagedacht kunnen worden, the Lion sleeps tonight, veel toemtoem en pampam, … en wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt.

Had u nog niet de kans om hen te gaan bekijken? Aarzel dan niet. Deze heren zijn pensioengerechtigd. Ze verwachten u, op de gekende bezoekuren.

Voice Male begon ooit als Kamer 11, een groepje enthousiaste koorknapen uit het Antwerps Kathedraalkoor. De grote doorbraak kwam er in 1999 met de deelname aan Eurosong. Vanaf toen ging het enkel bergop voor de zes heren. Tournees door Vlaanderen, Nederland en Duitsland. Passages in Turkije, Zuid-Afrika, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Zwitserland en een aantal verrassende samenwerkingen met o.a. Sertab Erener, Belle Perez, Amanda Strijdom, Sandra Kim, enz.
Talloze keren waren ze te horen en te zien op de Nederlandse en Belgische radio en televisie in o.a. De Wereld Draait Door, bij Paul de Leeuw, de Grote Prijs Bart Peeters, Viva Vlaanderen en Giel Beelens ochtendprogramma op 3FM.

In 2014 bracht Voice Male hun tiende album Friday – The Radio Sessions uit, naar aanleiding van hun wekelijkse passage bij Q-music.

Voice Male bestaat uit Jan Vannot, Tijl Corremans, Jo Annemans, Jan Coesemans, Jean-Pierre Bodson en Harald Van Beeck.

o.a.
Voorprogramma Mariah Carey (Sportpaleis)
Grote Prijs Bart Peeters
Eurosong 1999
Voice Male Friday (bij Ornelis en Rogiers op Q Music)
De Zevende Dag

Marktrock
Gentse Feesten
AB
Heineken Music Hall (NL)
Gelderdome (NL)
De Wereld draait door (NL)
The Passion (NL)
Nederlands Radio Gala (NL)
NachteGiel (NL)
Paul de Leeuw (NL)
Voice Male Friday (bij Ornelis en Rogiers op Q Music)
De Zevende Dag
Filmtoer Kinepolis België
Premiere Voice Male at the Movies (Tuschinski Amsterdam)
Concerten in België, Nederland, Duitsland, Italië, Turkije, Zuid-Afrika, Zwitserland, …

Ze zongen duetten met: Sertab Erener (Zor Kadin - 3 maanden nr 1 in Turkije), Belle Perez (Hijo de la luna), Angela Groothuizen, Do, Amanda Strydom, …

20:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: voice male, einde voice male |  Facebook | |  Print |

Doornroosje betovert de Koningin Elisabethzaal

doornroosje.JPGDoornroosje komt in augustus naar de Koningin Elisabethzaal aan de ZOO. Dat is groot nieuws voor productiehuis Deep Bridge.

ZOO Antwerpen en Deep Bridge, dat ook al scoorde met de ‘Rocky Horror Show’ en ‘Ridders van de ronde keukentafel’, slaan de handen in elkaar deze zomer. Doornroosje kreeg in het prille voorjaar al meer dan vijftienduizend bezoekers in Antwerpen, Hasselt en Gent. De voorstelling werd door pers en publiek bijzonder positief onthaald en speelt nu dus, als eerste in een reeks, tijdens de zomer in de gerenommeerde Koningin Elisabethzaal.

Voor de voorstellingen in de Koningin Elisabethzaal wordt de cast aangevuld met Helle Vanderheyden. Tinne Oltmans zal immers een aantal voorstellingen verstek moeten laten gaan om de concerten van Ghostrockers te spelen. Met Helle halen we echter een topper in huis om Tinne enkele dagen te vervangen. Voor deze voorstellingen worden bovendien extra decors gebouwd, en wordt het ensemble uitgebreid.

Doornroosje speelt vanaf 2 augustus in de Koningin Elisabethzaal, de ticketverkoop start op 16 maart via www.deepbridge.be en www.koninginelisabethzaal.be. De samenwerking met ZOO Antwerpen resulteert ook in een mooi voordeel voor ticketkopers. Wie een ticket voor Doornroosje koopt, krijgt meteen een mooie korting op een ZOO-ticket. De ideale manier dus om beiden te combineren en een dagje in Antwerpen te vertoeven.

20:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: koningin elisabethzaal, doornroosje |  Facebook | |  Print |

Undercover geselecteerd in Cannes

Undercover, een productie van De Mensen voor Eén met Tom Waes in de hoofdrol, is als enige Belgische reeks genomineerd voor de competitie op het festival Canneséries. Dat is een nieuw festival dat ambieert om voor series te worden wat het Festival de Cannes is voor de film. De organisatie pakt tijdens MIPtv –de belangrijkste internationale televisiebeurs- meteen groots uit met een hele reeks wereldpremières. Undercover zal vertoond worden op 10 april, in aanwezigheid van acteurs Tom Waes en Anna Drijver.

Canneséries

Vanuit de hele wereld werden een 150-tal reeksen ingezonden, waarvan er slechts 10 in competitie mogen gaan. Undercover neemt het dus op tegen veelbelovende internationale titels als het Israëlische ‘When Heroes Fly’, het Mexicaanse ‘Aquì En La Tierra’ van Golden Globe winnaar Gael Garcia Bernal (Coco), het Amerikaanse ‘Killing Eve’ met Sandra Oh (Grey’s Anatomy) en het Noorse ‘The State of Happiness’. Op 11 april deelt de jury, o.l.v. schrijver Harlan Coben (Home, Fool Me Once) met onder anderen topacteur Michael Kenneth Williams (The Wire, 12 years a slave…), de prijzen uit tijdens een ceremonie die live wordt uitgezonden op Canal+.

Tom Waes: “Het was al een cadeau en een ongelooflijke ervaring om deze rol te mogen spelen met fantastische collega’s als Anna Drijver, Kevin Janssens, Frank Lammers en alle anderen. Dat onze reeks nu, terwijl ze nog niet eens afgewerkt is, deze selectie krijgt, daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Daar in Cannes over de rode loper wandelen zal een nieuwe ervaring zijn voor mij. En ik hoop vooral dat de Vlaamse kijkers volgend jaar, als Undercover op Eén komt, even enthousiast zullen zijn als de mensen van Canneséries. Dat is eigenlijk nog veel spannender…”

Pieter Van Huyck, hoofd fictie De Mensen: “Het was een grote, maar héél fijne verrassing toen onze distributeur Federation Entertainment ons belde met dit goede nieuws. Dit is een groot compliment voor showrunner Nico Moolenaar en het hele team achter Undercover, en terecht. Het blijft opwindend om vanuit ons kleine landje met onze beperkte budgetten te proberen mee te spelen met de grote jongens. Het is gewoon fantastisch dat meer en meer van onze Vlaamse producties erin slagen om hun neus aan het venster te steken. Dat is goed voor onze sector, voor al die gedreven makers en vooral ook voor de kijker.”

Andere reeksen die tijdens Canneséries in première worden voorgesteld zijn het derde seizoen van het internationaal gelauwerde ‘Versailles’ en het gloednieuwe ‘Safe’, met Michael C. Hall (Dexter) en Amanda Abbington (Sherlock) in de hoofdrollen.

Undercover

In Undercover spelen Tom Waes en Anna Drijver twee agenten met een gevaarlijke missie. Hun target is de Nederlander Ferry Bouman, één van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in een sjieke villa, maar zit tijdens de weekends en vakanties in een chalet op een camping vlakbij zijn huis. De Belgische politie installeert twee undercoveragenten, een man en vrouw die een koppel moeten spelen, op de camping om contact te leggen en het XTC-netwerk te infiltreren.

Undercover wordt geproduceerd door Pieter Van Huyck, Ivy Vanhaecke en Jan Theys. Nico Moolenaar (Vermist) schreef samen met Piet Matthys en Bart Uytdenhouwen het scenario en is ook de showrunner. De regie is in handen van Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée d'Amour). De cast bestaat uit Tom Waes (De Zaak Alzheimer, Nieuw Texas, Reizen Waes), Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter, Bride Flight, Loft), Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter, Rundskop), Elise Schaap (Valentino, Ja, ik wil! Familie Kruys), Raymond Thiry (Penoza, Wolf & The Paradise Suite), en Kevin Janssens (D’Ardennen, Vermist).

Undercover wordt in 2019 uitgezonden op Eén, en is ook al aangekocht door Netflix en ZDF. Federation Entertainment heeft de rechten voor Frankrijk verworven en staat ook in voor de verdere wereldwijde distributie.

Undercover is een reeks van De Mensen voor Eén, in samenwerking met Proximus, Netflix, Dutch FilmWorks, ZDF, Federation Entertainment, Good Friends, Gardner and Domm, Gallop en de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid. 

20:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: undercover, serie undercover, cannes, cannes undercover |  Facebook | |  Print |

Topper Gezocht!: Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als vijfde Topper?

topper_gezocht.JPGWelke nog onbekende ster staat in mei in een bomvolle Amsterdam ArenA op het podium tijdens Toppers in Concert 2018? In het nieuwe programma Topper Gezocht! gaan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar. Man/vrouw, jong/oud, nieuwkomer/routinier; iedereen kan zich opgeven maar de uiteindelijke winnaar moet wel bij de Toppers passen. En dat is lang niet voor iedereen weggelegd. Topper Gezocht! wordt gepresenteerd door Irene Moors en is vanaf zaterdag 17 maart te zien bij SBS6.

De Toppers zelf nemen achter de jurydesk plaats en tijdens vier auditierondes beslissen zij welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, wat nogal eens wil gebeuren bij de heren, dan beslist het publiek. In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een medley met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25 en 26 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar twee avonden voor 65.000 man publiek optreden?

Topper Gezocht! wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 17 maart 20.00 – 22.00 uur.

20:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: topper gezocht! |  Facebook | |  Print |