Showbizzkanaal

13/06/2017

THUIS in rechte lijn naar de seizoensfinale op 23 juni 2017

THUIS, serie THUIS, een THUIS, slot THUIS, De seizoensfinale van THUIS nadert met rasse schreden en de spanning stijgt. Wat mogen de kijkers nog verwachten in aanloop naar de laatste dubbelaflevering op vrijdag 23 juni?
Marianne versus Mayra

Na de uitspraak van de rechter beseft Ann dat ze zich moet herpakken voor het welzijn van Sandrine en ze geeft haar leven een totaal nieuwe wending. Marianne heeft het er echter moeilijker mee en stapt naar Mayra; ze sluiten een deal. Maar al snel wordt duidelijk dat Mayra zich hier niet aan zal houden. Wat zal de reactie van Marianne zijn als ze merkt dat Mayra dubbel spel speelt?

Verovert Eddy opnieuw het hart van zijn Nancy?

Nu Eddy op vrije voeten is, heeft hij slechts één doel voor ogen en dat is zijn gezin terug voor zich winnen. Dat verloopt helaas niet van een leien dakje want niet alleen heeft Nancy haar hart verloren aan Dieter, maar Eddy kreeg een contactverbod opgelegd door Peter. Dan krijgt Eddy echter een gouden tip van Tamara en plots staat hij oog in oog met Nancy.

Het einde van de Kabouters?

De woelige tijd bij de Kabouters, eist zijn tol. Na het ontslag van Frank, verlaat nu Sam definitief het schip. Ze sluit het hoofdstuk af en niets of niemand kan haar op andere gedachten brengen. Waldek en Adil komen er alleen voor te staan. Alsof dat niet erg genoeg is, is de spanning tussen Frank en Waldek te snijden; zeker wanneer Frank te weten komt dat Simonne en Waldek elkaar nog gezien hebben. Zodra hij ontdekt dat Waldek een klacht tegen hem heeft ingediend, is het hek helemaal van de dam. 

Vertelt Karin Steven de waarheid over Kobe?

Karin en Steven hebben elkaar nu echt gevonden en ook Tom deelt in het geluk want Karin loopt op kantoor op wolkjes. Toch volgt het besef dat er ook een donderwolk boven hun prille relatie hangt. Moet ze Steven vertellen dat Kobe zijn zoon is?

Zal Lowie slagen voor zijn examens?

De zorg voor z’n vader valt Lowie steeds zwaarder en dat begint ook een invloed te hebben op zijn studies. Hij kan zich nog amper concentreren en voor het eerst in zijn leven wil hij alles opgeven. Bob laat dat niet gebeuren en wordt zijn persoonlijke blokcoach. Hij moet zijn examens tot een goed einde brengen, maar zal dat ook lukken? Of gooien anderen roet in het eten? 

THUIS, elke weekdag om 20.10 uur

19:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: thuis, serie thuis, een thuis, slot thuis |  Facebook | |  Print |

Cartoon Network viert de kracht van lokale productie op het Annecy Animation Festival

The Amazing World of Gumball, Annecy Animation Festival, Cartoon Network, Nu het netwerk meer dan ooit investeert in meer lokale content, brengt Cartoon Network een speciale showcase van de in Europa geproduceerde wereldwijde hit “The Amazing World of Gumball” naar Annecy

Turner’s Cartoon Network is deze week aanwezig tijdens het Annecy Animation Festival en MIFA met nog aan te kondigen content, waaronder een reeks internationaal geproduceerde series en lokale ontwikkelingsprojecten. In Europa alleen heeft Turner zijn investering in content voor Cartoon Network en het tweede vlaggenschip, Boomerang, met ongeveer 30% verhoogd in 2016-2017. Dit is een aanvulling op de geweldige nieuwe content van Cartoon Network Studios en zusterbedrijf Warner Bros., terwijl de sterke lokale relevantie gewaarborgd blijft.

Toonaangevend voor de activiteiten van dit jaar is een Studio Panel om Cartoon Network’s in Europa geproduceerde, bekroonde, wereldwijde hitserie The Amazing World of Gumball te vieren. De serie is nu in productie voor het zesde seizoen. Het panel vindt plaats op donderdag 15 juni in Salle Pierre Lamy (16:00 – 17:15 uur), met Ben Bocquelet (Series Creator) en Mic Graves (Series Director). Ze nemen kijkers mee op een speciale reis achter de schermen van deze buitengewone animatie-serie, in het bijzijn van creatievelingen en gaststudio’s, die betrokken zijn bij de meest unieke afleveringen.

Een van de panelleden is productiebedrijf Blink Industries, gevestigd in het Verenigd Koningkrijk en gericht op kinderproducties. Recent hebben ze gewerkt aan een aflevering uit het vijfde seizoen van Gumball genaamd “The Puppets”, geregisseerd door Becky & Joe, makers van de internetsensatie Don’t Hug Me, I’m Scared. Tevens is er opdracht gegeven voor een miniserie geïnspireerd op de aflevering “Waiting For Gumball”, die wordt geregisseerd door BAFTA-genomineerde Simon Cartwright (Manoman) en Baker Terry (Don’t Hug Me I’m Scared), creatieve talenten van Blink Industries.

Andere panelleden zijn Gumball’s componist, Ben Locket, die over zijn proces en het gebruik van een aantal complexe en ongebruikelijke muzikale technieken vertelt en de bekende Franse regisseur en illustrator, Simon Landrein, die een speciale skateboarding-sequentie voor de seizoen vijf aflevering “The Ollie” heeft gemaakt.

Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA Kids & International Kids Strategy reageert: “Aangezien we onze lokale productie-investeringen internationaal verhogen, is dit het meest passend moment om onze eerste grote hit uit Europa en het geweldige talent betrokken bij de show te vieren. We zijn continu op zoek naar geweldig animatietalent om aan het zesde seizoen van Gumball te werken, evenals aan onze vele andere producties wereldwijd, en we kijken dan ook uit naar onze langverwachte Picnic by the Lake; een fantastische kans voor studenten om te netwerken en contact te leggen met belangrijke personen uit onze studio’s.”

Brian Miller, SVP & General Manager, Cartoon Network Studios voegt toe: “Onze deelname aan Annecy verbetert de kansen voor Cartoon Network om met verschillende productiepartners wereldwijd samen te werken. Dit jaar zijn we met name geïnteresseerd in een aantal nieuwe productietechnologieën die op het festival worden gepresenteerd.”

Mark Eyers, SVP & Chief Content Officer – Kids Networks, Turner Asia Pacific zegt: “We zijn dit jaar weer bij Annecy aanwezig om meer leuke en inspirerende ideeën op te doen voor ons succesvolle en originele ontwikkelingsprogramma in APAC. Het is ook spannend dat er al één van de vele hoogtepunten uit het programma bekend is gemaakt; een serie shorts genaamd Bill and Tony, geselecteerd om te vertonen op het festival, wat een geweldige bekrachtiging van de animatie-komedie is die we momenteel in de regio produceren.”

Bekend om zijn, door creatievelingen-gedreven en holistische benadering om content voor meerdere platforms te ontwikkelen, kijken vertegenwoordigers van Cartoon Network ook uit naar nieuw creatief talent voor teams in de VS, Europa Midden-Oosten & Afrika (EMEA) en Azië-Pacific (APAC). Meetings zijn bij de Cartoon Network booth (Stand 4.A08) en Cartoon Network organiseert opnieuw zijn enorm populaire Picnic By the Lake op donderdag 15 juni.

Alleen al in de afgelopen maanden heeft Turner een aantal nieuwe internationaal-geproduceerde series en lokale projecten aangekondigd, zoals Taffy en een tweede seizoen van The Happos Family, beiden gemaakt voor Boomerang in samenwerking met Cyber Group Studios. Voor Cartoon Network zijn The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe, een Deens geproduceerde serie, gecreëerd door twee animatoren die eerder aan Gumball werkten en Ben 10 Challenge, een live-actie gameshow gebaseerd op de Cartoon Network franchise, die in Spanje in acht talen wordt geproduceerd.

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: the amazing world of gumball, annecy animation festival, cartoon network |  Facebook | |  Print |

'Le Fidèle' van Michaël R. Roskam met Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopolous

Le Fidèle, Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopolous,  Synopsis
Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino "Gigi" Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte “Bibi" Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild geraakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld. Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Le fidèle is de derde langspeelfilm van Oscar genomineerde regisseur Michaël R. Roskam, na Rundskop (2011) en The Drop (2014). Tegen de achtergrond van het typische Belgische misdaadmilieu, geeft het verhaal een nieuwe dimensie aan het Eros en Thanatos - thema. Dit romantische misdaadverhaal brengt Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos samen in een donker, liefdesverhaal.

Le Fidèle is een productie van Bart Van Langendonck voor Savage film, in coproductie met Eyeworks in België. De Franse producent is Pierre Ange le Pogam voor Stone Angels SAS, de Nederlandse producent, Maarten Swart voor Kaap Holland Film BV.

Het scenario werd geschreven door Michaël R. Roskam, Thomas Bidegain en Noé Debre. Achter de camera staat Nicolas Karakatsanis waarmee Roskam eerder al samenwerkte voor Rundskop en The Drop.

De film kwam tot stand met de steun van VAF/Filmfonds, Screen Flanders, het Agentschap Ondernemen, het STAP Programma van Telenet, Kinepolis Film Distribution en de Belgische tax shelter voor filmfinanciering. 

Vanaf 4 oktober brengt filmverdeler Kinepolis Film Distribution (KFD) de film in de bioscoopzalen. 

19:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: le fidèle, matthias schoenaerts, adèle exarchopolous |  Facebook | |  Print |

Vuurwerk tekent bij Universal Music Belgium

universal_vuurwerk.JPGMet bijzonder veel trots verwelkomt Universal Music Belgium de Belgische, maar London based, live elektronica band VUURWERK in haar muzikale artiestenfamilie.

VUURWERK bestaat uit Thieu & Jergan, psychiater en psycholoog, die vanuit Londen met verschillende artiesten samenwerken om een sterk staaltje elektronische pop mét groove neer te zetten.
Het creatieve duo kon al o.a op mooie steun rekenen van Boiler Room, BBC 6, NME, Clash etc…

​Hun laatste nieuwe single ‘New Flow’ ft Glints flirt heerlijk met dance hall vibes waardoor de track je meteen meeneemt naar een zweterige intieme club op zoek naar oppervlakkige liefde.

VUURWERK staat voor een audiovisuele ervaring die je helemaal inpalmt vanaf de eerste minuut.

Hun langverwachte debuutalbum staat gepland in het najaar 2017.

LIVE DATES

30.06 | Rock Werchter, Werchter
19.08 | Pukkelpop, Hasselt
25.10 | Ancienne Belgique, Brussel

19:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: universal music belgium, vuurwerk |  Facebook | |  Print |

Lynn Van Royen in The Team II bij VTM

Lynn Van Royen, The Team II, Lynn Van Royen (Beau Séjour, Spitsbroers, Marsman) speelt één van de hoofdrollen in het tweede seizoen van The Team, de Europese serie over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen proberen op te lossen. De opnames voor het tweede seizoen beginnen deze week in Denemarken, vanaf eind juli draait de ploeg ook wekenlang in België. Naast Lynn Van Royen zullen ook andere Belgen zoals Joren Seldeslachts (Spitsbroers, Beau Séjour), Soufiane Chilah (Dode Hoek, Black), Dikra El Bacha en Abdel Malik Farhouni te zien zijn. Meer namen volgen nog. 

Lynn speelt de Belgische Paula Liekens, die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van The Legacy) en de Duitser Gregor Weiss, hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie (Jürgen Vogel uit o.a. Tatort). Met zijn drieën vormen ze dus het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team. 

Het eerste seizoen van The Team haalde eind 2015 bij VTM gemiddeld 541.000 kijkers, en had een marktaandeel van 22,5%. In Denemarken was de reeks even populair als The Killing en Borgen. Ook in Duitsland was The Team ook een doorslaand succes, net als in Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Binnen Europa keken zo’n 10 miljoen mensen naar The Team, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

Een nieuwe internationale case

Het verhaal van The Team II start met de moord op zeven Europese burgers in een pension in de Deense moerassen dichtbij de Deens-Duitse grens. Die moord brengt een team van onderzoekers uit Denemarken en Duitsland samen. Wanneer onder de slachtoffers een jonge Belgische Syrië-strijder wordt geïdentificeerd, worden ook de Belgische geheime diensten betrokken bij het onderzoek. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt het nieuw samengestelde joint investigation team al snel naar de internationale kunsthandel. Het JIT moet niet alleen een waardevol kunstwerk zien terug te vinden en een aanval op nog meer burgers zien te verijdelen, het moet ook een opponent weten te overwinnen die veel sterker blijkt dan verwacht.

“Het fascinerende plot start in the middle of nowhere van de Deense moerassen. Wat op het eerste zicht lijkt op een haatmisdaad tegen vluchtelingen, blijkt daarna een zaak omtrent teruggekeerde IS-strijders die in verband wordt gebracht met internationale kunstsmokkel en terrorisme. Deze felomstreden topic vertegenwoordigt de derde grootste criminele markt binnen de internationale georganiseerde misdaad, na drugs- en mensenhandel. Dit is een interessant gegeven om op tafel te gooien. Een nieuw seizoen van THE TEAM geeft ons de kans om een hedendaags en relevant verhaal te vertellen aan de hand van een state-of-the-art manier van filmen. Een echt Europees project, zowel voor als achter de camera.” - Kasper Gaardsøe, regisseur

Producent van The Team II is opnieuw Lunanime, de productietak van de Lumière Groep, in samenwerking met VTM. De productie kan rekenen op de steun van Creative Europe (MEDIA), VAF/Mediafonds, Screen Flanders en de Tax Shelter van de Belgische federale overheid. Andere buitenlandse omroepen die The Team II brengen, zijn ZDF/Arte (Duitsland), ORF (Oostenrijk), SRF (Zwitserland), NRK (Noorwegen) en DR (Denemarken).

19:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: lynn van royen, the team ii |  Facebook | |  Print |