Showbizzkanaal

12/11/2017

COELY | Different Waters Deluxe out now!

COELY, Coely heeft een topjaar en de zomer van haar leven achter de rug. Na het uitbrengen van haar debuutalbum in maart opende ze het festivalseizoen in Werchter, sloot het af op Laundry Day en stond tussendoor op ongeveer elk groot podium waar een weide voor lag inclusief Europa’s meest iconische festival: Glastonbury.  En overal ging het publiek door de knieën voor de jongedame van 22.

Met hitsingles Don’t Care, My Tomorrow en No Way op zak zong en rapte ze alles plat. Alsof ze nooit iets anders had gedaan. Om het topjaar 2017 in schoonheid af te sluiten brengt ze een prachtige deluxe editie uit van debuut ‘Different Waters’ inclusief 2 nieuwe akoestische versies van Don’t Care en Wake Up Call (hallo kippevel!) en de gloednieuwe track Regulator ft. Bhavi.

Voor de gelegenheid liet ze een 3D afbeelding maken van haar iconische borstbeeld. Het roze werd ingeruild voor klassevol zwart en de wolken werden getransformeerd naar mysterieuze rook. Het geheel krijgt een hard-cover boek uitvoering met binnenin 36 pagina’s met prachtige live en ‘behind-the-scenes’ foto’s. Een echt collectie stuk voor fans of het ideale geschenk voor al wie houdt van urban pop muziek.

LUISTER

Beluister ‘Different Waters Deluxe’ hier:  https://Coely.lnk.to/DWdeluxePR

11:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: coely |  Facebook | |  Print |

Een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis - morgen om 20u35 op VIER

Ons Eerste Huis, vier, vier Ons Eerste Huis, In een proef test Bartel de jonge koppels op hun handigheid. Het wordt een spannende nek-aan-nekrace waar een schitterende prijs aan vasthangt. Veel tijd om uit te rusten is er echter niet, want de koppels moeten op slechts vijf dagen tijd hun tweede slaapkamer afleveren. En dat verloopt niet zonder enig gekibbel, en blijkbaar ook niet zonder gevaar: in Lanaken zakt Aimée door het plafond, tot grote ergernis van Boy.

Samen met de experten, beoordeelt Art Director en Mural Artist Katrien Vanderlinden de slaapkamer en wordt er beslist welk koppel de volgende felbegeerde kamertrofee in de wacht sleept. Maar omwille van de gigantische tijdsdruk slagen jammer genoeg niet alle verbouwers erin om een volledig afgewerkte kamer af te leveren...

11:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: ons eerste huis, vier, vier ons eerste huis |  Facebook | |  Print |

Foto's + video: Cast van "De Tante van Charlie" repeteren volop!

DSC_0210.JPGCast van "De Tante van Charlie" met o.a. Karel Deruwe, Hugo Sigal, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Margot Hallemans, Thomas Van Goethem en Ken Verdoodt wordt klaargestoomd  voor de grote première! Bekijk hier het fotoverslag! Video: http://www.youtube.com/watch?v=Wjvu1ox1TS8 - Producent Theaterentertainment bereidt samen met deze topcast en o.l.v. regisseur Dirk Lavrysen de komedie "De Tante van Charlie" voor, een schitterende komedie die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie. Een zuiderse dansrepetitie of een spitsvondig decor met allerlei technische verrassingen... de cast gaat geen uitdaging uit de weg. "De Tante van Charlie" is vijf weken lang te zien in Theater Elckerlyc, vanaf  nu. 

Nog tot en met 10 december 2017, voorstellingen om 20u15 of om 15u15 in Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85 –Antwerpen.

Tickets en info www.elckerlyc.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro:min)

10:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial, Theater |  Facebook | |  Print |

11/11/2017

Huiszoeking bij VRT in de zaak Bart De Pauw afgelopen

Op 11 november 2017 heeft de onderzoeksrechter bij de rechtbank van Antwerpen, afdeling Mechelen een huiszoeking in de gebouwen van de VRT te Brussel uitgevoerd. De huiszoeking ving aan omstreeks 18.30 uur en duurde tot 22 uur. De huiszoeking verliep zonder incidenten. De VRT verleende de onderzoekers alle medewerking.

De onderzoeksrechter werd aangesteld op vraag van het parket van Mechelen. Het parket is zelf een onderzoek gestart naar aanleiding van de meldingen die de VRT had ontvangen over grensoverschrijdend gedrag van de heer Bart De Pauw.

De onderzoeksrechter heeft, naast andere personen, de heer Paul Lembrechts, CEO van de VRT, als getuige gehoord. Over de inhoud van wat de VRT-getuigen aan de onderzoeksrechter en de speurders hebben gezegd, legt de VRT geen verklaringen af.

Gelet op de aard van de feiten die worden onderzocht en uit eerbied voor de persoonlijke levenssfeer van de personen die door het onderzoek worden geraakt, verkiest de VRT om thans in deze aangelegenheid geen verdere verklaringen af te leggen.

De VRT verwijst voor verdere vragen naar het parket van Mechelen.

23:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bart de pauw |  Facebook | |  Print |

Na de film Verborgen verlangen volgt het boek "Verborgen verleiding"

verboden_verleiding.JPGVanaf 22 november is de feelgoodfilm Verborgen Verlangen te zien in de bioscoop.  Astrid Coppens vertolkt hierin haar eerste (film)hoofdrol.  Ze speelt Louise Elsschot, een schoenenverkoopster die zich voordoet als auteur van het literaire meesterwerk Verborgen Verlangen en die zich ontpopt tot ware mediaster.  Echte fans hoeven na de vertoning geen afscheid te nemen, want bij Manteau verschijnt deze week alvast Verboden Verleiding: het vervolg in boekvorm op de film Verborgen Verlangen. 

Als kers op de taart komen Astrid Coppens en Dominique Van Malder (in de film noodgedwongen de ghostwriter van de succesroman) aanstaande zondag 12 november naar de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerp Expo voor een signeersessie in primeur van het boek Verboden Verleiding.  Een gehandtekend exemplaar bemachtigen kan tussen 14u en 16u bij WPG Uitgevers in Hal 4.  

Het boek Verboden Verleiding werd geschreven door Karel Soffers, die eerder scenario’s schreef voor onder meer Professor T., Aspe, Vermist en Familie.

synopsis Verboden Verleiding - Louise Elsschot en de prijs van succes

Het gaat Louise Elsschot voor de wind: het boek Verborgen Verlangen is een immens succes, ze heeft een eigen schoenenzaak, vormt een gelukkig koppel met uitgever Vincent Van Brakel en verwacht haar eerste kindje.  Maar al snel blijkt dat een leven in de schijnwerpers ook een schaduwkant heeft.

Wanneer Louise een belangrijke rol krijgt in de langverwachte verfilming van het boek, gaat de bal aan het rollen. Nu ze eindelijk de kans krijgt om haar ambities waar te maken, slaagt ze er maar moeilijk in om die te verzoenen met haar nieuwe gezinsleven. En dan is er nog die zonderlinge man die haar sinds de Boekenbeurs lijkt te volgen.  Hoelang zal ze haar geheim nog kunnen bewaren?

_________________________________________________
Verboden Verleiding, geschreven door Karel Soffers
ISBN 9789022334720 | 114 blz. | € 15 | Paperback
Ook verkrijgbaar als e-book
Verschijnt op 13 november 2017 bij Manteau

22:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: manteau, astrid coppens, verborgen verleiding, boek verborgen verleiding |  Facebook | |  Print |