Showbizzkanaal

26/11/2017

voXXclub maakt van volksmuziek weer een hype

muziek.jpgHet quintet voXXclub, dat in Duitsland al ruim een half miljoen CD’s verkocht, heeft bij onze Oosterburen voor een ware hype gezorgd met zijn bijzondere aanpak van volksmuziek. Michi, Stefan, Flo, Bini en Christian kondigen nu hun derde album aan, dat in het voorjaar van 2018 zal verschijnen. Titelsong en meteen de eerste single is “Donnawedda”. Trouwens het 5-tal bewijst niet alleen met hun muziek, maar ook met hun look dat volksmuziek hip kan zijn, zelfs in Lederhosen! Vlaanderen leerde voXXclub dit jaar kennen toen ze samen met KLUBBB3 in de Antwerpse Lotto Arena voor een vol huis speelden. De reacties waren unaniem lovend. Daarom dat de 5 heren voor 2018 ook Vlaanderen op hun radar hebben gezet.

18:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: voxxclub |  Facebook | |  Print |

100% NL blijft maar groeien

100% NL groeit als kool. Het marktaandeel bij luisteraars tussen 20 en 49 jaar stijgt ten opzichte van dezelfde meetperiode vorig jaar met maar liefst 12% van 3,3% naar 3,7%.  Ook de Ochtendshow met Lars groeit in dezelfde periode flink in deze doelgroep. Het programma van Lars Boele stijgt van 2,5% naar 3,6%. Een stijging van maar liefst 44%. Dit blijkt vandaag uit de door het Nationaal Luister Onderzoek gepubliceerde luistercijfers over de periode september-oktober 2017.

Ronald Sebök, Station Director van 100% NL: “We blijven maar groeien in de belangrijkste doelgroepen. Fantastisch. Wij zijn er écht trots op dat we met de beste muziek van Nederland en onze onderscheidende programma’s zoveel mensen bereiken. Ook de komende tijd blijven we Nederland verrassen. Deze week maken we luisteraars blij met VIP tickets voor de uitverkochte clubtour van Marco Borsato en rijden we heel Nederland door met duizenden heerlijke chocoladeletters en strooien we met prijzen. Sinterklaas = 100% NL!”

Bron: NLO/GfK, ma-zo 06.00-24.00 uur, 20-49, marktaandeel sep-okt’17 versus sep-okt’16.

18:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: 100% nl, radio 100% nl |  Facebook | |  Print |

NIEUWE SINGLE voor Kathleen

kathleen.jpgKathleen, die we natuurlijk nog allemaal kennen als 'de originele blonde' van K3, is weer eventjes terug van weggeweest. De zangeres verhuisde enkele jaren geleden met haar gezin naar Zuid-Afrika en begon er een nieuw leven. Naar aanleiding van de release van de nieuwe FC De Kampioenen-film 'Forever' nam ze een tijdje geleden een nieuw nummer op. Zuid-Afrika is een belangrijke pijler in het scenario van de nieuwe film, Kathleen nam haar nummer dan ook helemaal in het Zuid-Afrikaans op. 'Afrika' is een echte feel-good-song die je spontaan zin doet krijgen om het eerste vliegtuig richting de zon te nemen. De single is nu verkrijgbaar als digitale download en via streaming en zal binnenkort ook beschikbaar zijn via het 'FC De Kampioenen - Forever' CD-album dat op 1 december a.s. in de rekken belandt.

18:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: kathleen, fc de kampioenen - forever, film fc de kampioenen - forever |  Facebook | |  Print |

Katarina & Guillaume Devos komen naar Ring Shopping Kortrijk op 2 december 2017

devos.JPGThe Voice Kids-winnares Katarina Pohlodkova heeft een rolletje te pakken, dat van Prima Rosa, in de Vlaamse versie van de nieuwste Disney/Pixar film ‘Coco’. Daarmee maakt de jonge Gentse alweer een droom waar in een jaar waarin ze al zoveel fantastische wensen zag uitkomen. ‘Ik was superblij dat het productiehuis mij hiervoor belde”, vertelt Katarina . “’s Ochtends toen ik naar school ging wist ik nog van niets en ’s avonds stond ik al in de studio. Spannend en fantastisch tegelijk.” Katarina, uit team Josje, won met glans dit jaar ‘The Voice Kids’. Haar debuutsingle ‘I have nothing’ leverde haar meteen heel wat tv-werk en optredens in het land op. Zo mocht ze de bühne delen met ondermeer Natalia, Bart Peeters en Koen en Kris Wauters.

Guillaume Devos kruipt opnieuw in de huid van prins Kristoff in Disney’s ‘Olaf’s Frozen avontuur’, een kortfilm rond de populaire personages uit ‘Frozen’, die in aanloop naar de eindejaarsdagen in de bioscoop loopt als voorprogramma van de Disney/Pixar film ‘Coco’.  Guillaume zingt ondermeer het schitterende “De ballade van Flemminggrad”.

Katarina en Guillaume Devos zijn op zaterdag 2 december om 14u te gast in Ring Shopping (Ringlaan 34, 8500 Kortrijk) voor een exclusieve signeersessie.

17:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: katarina & guillaume devos, disney |  Facebook | |  Print |

Delphine Boël's Obsessed With Love bijna uitverkocht

delphine boël,delphine boël's obsessed with loveOp 18 november stelde Delphine Boël haar solotentoonstelling ‘Obsessed With Love’ voor in de Antwerpse WM Gallery.

Een mooie, kleurrijke collectie nieuwe kunstwerken waar positiviteit centraal staat.  Het bleek  ‘liefde op het eerste gezicht’ voor de bezoekers want bijna alle kunstwerken uit de collectie hebben al een eigenaar gevonden. De werken zijn nog wel tot 29 december te bezichtigen bij WM Gallery. Om dat er nooit genoeg liefde is, is Delphine momenteel druk aan de slag in haar Brussels atelier om de laatste hand te leggen aan nog een zeer gelimiteerde reeks werken voor Obsessed With Love.

Patrick Declerck van WM Gallery: “Liefde overwint altijd en dat blijkt ook uit het grote succes van deze expo. In Delphines studio staan nog enkele – op dit moment onafgewerkte - stukken, die absoluut het daglicht moéten zien. Delphine werkt ze op dit moment af. De liefde en Delphines kunst maken deze wereld heel wat mooier en kleurrijker.”

‘Obessed with Love’ is een kleurrijke collectie die draait rond de liefde. “Ik kies ervoor om te leven in de blije liefde. Positief staan in het leven is een weloverwogen keuze”, aldus Delphine.   Vijf jaar geleden exposeerde Delphine Boël al een keer in WM Gallery, met de tentoonstelling ‘Talking to the Deaf’. Nog tot eind december kan je in de Antwerpse galerij haar nieuwste solotentoonstelling én de extra werken ontdekken. 

Over Delphine Boël

Delphine verdiende haar plekje in de hedendaagse kunstwereld als statement kunstenaar en colorist. Ze is bekend om het maken van multimedia kunstwerken vol met kleur, textuur, en humor die universele thema's aanpakken. Van schilderen, video, neon, beeldhouwkunst en metalen design stukken, haar kunstwerken zijn elke keer opnieuw levendig, speels en eigenzinnig. Haar expliciet gebruik van woorden en zinnen maken haar berichten heel eenvoudig, terwijl haar gebruik van kleur en compositie ruimte laat voor eigenzinnigheid en ironie. 

Praktische informatie: 

De expo loopt van 18 november tot en met 29 december, WM Gallery, Wolstraat 45, 2000 Antwerpen.

 

17:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: delphine boël, delphine boël's obsessed with love |  Facebook | |  Print |