Showbizzkanaal

11/04/2018

Aflevering 3 Boxing Stars op donderdag 12 april 2018 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGIn de derde aflevering van Boxing Stars, op donderdag 12 april, nemen vier zwaargewichten de bokshandschoen op. Bij de vrouwen kruipen Eline De Munck en Hilde De Baerdemaeker de boksring in. Bij de mannen vechten krachtpatsers Bill Barberis en Hans Van Alphen. Wie worden de tegenstanders van Marie Verhulst en Kamal Kharmach in de finale van de zwaargewichten?

BILL BARBERIS vs. HANS VAN ALPHEN

Bill Barberis: “Het gaat volgens mij heel pittig worden tegen Hans. Ik denk dat ik een beetje de underdog ga zijn tegenover zo’n conditie en zo’n spieren. Pas als ik in de ring ga staan, begint het voor mij en wil ik echt winnen.”

In deze aflevering nemen twee reuzen van venten en leeftijdsgenoten het tegen elkaar op: de 36-jarige Bill Barberis en Hans Van Alphen. Er rust een zware last op de brede schouders van Bill. Hij is immers de enige deelnemer van Boxing Stars die ook bij de eerste editie van het programma bij CAZ in de ring stond. Na zijn nederlaag zette Bill zijn bokstrainingen verder. Hij krijgt nu een herkansing tegen ex-olympiër Hans Van Alphen. Zijn vriendin en grootste supporter Tanya is de drijvende kracht achter Bill en ze gelooft in zijn kunnen: “Hij is er tijdens de voorbereiding vol voor gegaan. Ik ben benieuwd naar zijn progressie.”

Hans Van Alphen: “In atletiek heb ik altijd alles zelf onder controle en nu is dat niet zo, dus dat is echt iets totaal nieuw voor mij. Ik ben van nature heel kalm, maar ik denk wel dat ik hard kan slaan.”

Hans zette, onder andere door zijn schitterende vierde plaats op de Olympische Spelen in Londen, tienkamp op de kaart in België. Nu gaat hij voor een gouden medaille tegen Bill. Kim, de echtgenote van Hans duimt alvast voor een goede afloop: “Hij is eigenlijk vrij rustig van aard, dus ik hoop dat hij hier het beest in zichzelf kan loslaten en dat we eens een heel andere kant van hem gaan zien.” Tijdens de opnames van de kamp liep het wel even mis. Bij een verkeerde beweging schoot de schouder van Hans uit de kom.

HILDE DE BAERDEMAEKER vs. ELINE DE MUNCK

Hilde De Baerdemaeker: “Ik heb voor mezelf beslist: dat boksen, ik ga dat gewoon doen. Het is genoeg met sociaal wenselijk gedrag, ik ga Eline proberen pijn doen en er gewoon voor gaan.”

De 39-jarige actrice Hilde De Baerdemaeker zal in de ring moeten uithalen naar Eline De Munck. Hilde is de grootste onder de vrouwelijke boksers. Letterlijk dan toch, maar of dat ook voldoende is om Eline uit haar lood te slaan is nog maar de vraag. Hildes broer is onder de indruk van haar deelname aan Boxing Stars: “Ik was geschrokken, want Hilde is normaal geen vechter.”

Eline De Munck: “Het is niet gewoon slaan op iemand. Je moet niet met je hart boksen, maar echt met je verstand.”

De 30-jarige actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw Eline De Munck is van alle markten thuis. Ook op sportief vlak moet ze voor niemand onderdoen. Zo liep ze in het verleden o.a. al de marathon van New York. ‘The beast from Beveren’ gaat vol voor winst, dat weet ook haar vriend Six: “Als Eline zich ergens in vastbijt, gaat ze er 100% voor. Hilde is de komende drie rondes geen vriendin.”

Volgende week, op donderdag 19 april, geven Astrid Coppens, Stéphanie De Roover, Andy Peelman en Oscar Willems het beste van zichzelf.

20:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boxing stars, vtm, vtm boxing stars |  Facebook | |  Print |

Politieke thriller met Peter Paul Muller in hoofdrol

vara.JPGDe opnames voor een nieuwe AVROTROS-dramaserie, genaamd MORTEN, zijn in volle gang. De politieke thriller over verraad, macht en verleiding vertelt het verhaal van Morten Mathijsen, een politicus met ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden. Peter Paul Muller speelt Morten in deze serie, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Levander, pseudoniem van journalist Dominique van der Heyde en schrijfster Annet de Jong. Jean van de Velde en Barbara Jurgens hebben de verhalen bewerkt tot een achtdelige serie die van de Velde ook regisseert. MORTEN is begin 2019 te zien bij AVROTROS op NPO 2.

Morten is een man die voor zijn vak geboren lijkt, op weg naar een stralende toekomst als minister-president. Zijn partij, De Nieuwe Liberalen, doet het verrassend goed in de peilingen en de media en zijn collega’s volgen hem op de voet met een frons en een glimlach. Dan dreigt een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie te schaden. Morten wordt achtervolgd door iemand die meer van hem weet en hem bedreigt. Met een briljante spindoctor aan zijn zijde doet Morten er alles aan om het onheil af te wenden. Zijn gezinsleven en het landsbelang staan op het spel. Morten moet zijn ware gezicht laten zien.

MORTEN wordt geproduceerd door PVFiction.

20:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: peter paul muller |  Facebook | |  Print |

Jacqueline Govaert op 31 januari 2019 voor het eerst naar Carré, Amsterdam

Jacqueline Govaert, Carré, amsterdam, Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur.

Na haar successen als frontvrouw van de band Krezip koos Jacqueline Govaert voor een solo-carrière. In 2010 kwam haar debuutalbum Good Life uit, vier jaar later volgde het album Songs To Soothe. In oktober vorig jaar verscheen het derde album van de zangeres, Lighhearted Years, waarvan singles Back Of My Hand en Old Records al veelvuldig op de radio te horen zijn.

Lighthearted Years
Lighthearted Years, het derde album van Jacqueline, gaat over het contrast tussen haar tienerjaren met als rode draad Krezip en haar huidige leven met als rode draad de liefde voor haar vriend. De zangeres maakte het album samen met producer Mitchell Froom, die al eerder werkte met o.a. Sheryl Crow, Crowded House, Paul McCartney en Elvis Costello. Onlangs nam Jacqueline een selectie van haar songs opnieuw op met een strijkkwartet: een bijzondere versie van single For All Time met singer-songwriter Matthew Crosby is hiervan het resultaat. De single verschijnt aanstaande vrijdag 13 april.

Ticketinfo
Kaarten voor de show van Jacqueline Govaert kosten €22-35 (incl. servicekosten en theatertoeslag en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via Carre.nl. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur.

20:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jacqueline govaert, carré, amsterdam |  Facebook | |  Print |

Jettie Pallettie warmt met ‘Cafeetje 3.0’ op voor haar nieuwe cd ‘Pinten & Patatten’

Jettie Pallettie, Cafeetje 3.0, Pinten & Patatten, “Ik zit in een cafeetje” was tien jaar geleden voldoende voor Jettie Pallettie om door te breken bij het grote publiek. Haar 10de verjaardag viert Jettie, de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, op zaterdag 28 april in stijl, in de Chloë Hal van Ninove. “Het wordt één groot feest, want die avond stel ik mijn nieuwe cd voor: ‘Pinten & Patatten’. Dit zijn twee dingen die ik altijd tegenkom als ik onderweg ben in het Vlaamse land. Overal waar Jettie op het podium staat vloeit het bier rijkelijk en hoor je hoe ze achter de toog de lege flesjes bier in de bakken verzamelen. In Vlaanderen zeggen ze ‘frieten’, wij noemen het ‘patat’, lekker dun of dik geschild. Volgens mij zijn er in Vlaanderen meer frituren dan dat er bakkers en beenhouwers zijn”, zegt Jettie lachend.

Na het succes van haar verzamel-cd ‘Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’, pakt Jettie haar 10de verjaardag stevig aan met een exclusief jubileumconcert, maar ook met een gloednieuwe cd. “De voorbije maanden was ik druk bezig in de studio met de opnames van een spiksplinternieuw album. Het ware lange dagen, maar ik ben super tevreden met het resultaat. Jettie Pallettie, dat zijn herkenbare meezingers, volkse ambianceliedjes met gevoel en de nodige knipogen in de teksten. Het is een rijkelijk album geworden, met liedjes die even goed smaken als een verse portie friet met mayonaise en een koud pintje.”

Voor de nieuwe Jettie Pallettie-cd ‘Pinten & Patatten’ verschijnt op zaterdag 28 april 2018, is er nu al een nieuwe single. “‘Ik zit in een cafeetje' is een klassieker. Het is het liedje waarmee het voor mij allemaal begon. Het lijflied van Jettie Pallettie, dat na tien jaar toe was aan een nieuwe versie. Muzikaal klinkt deze ‘Cafeetje 3.0' voller, steviger en dat vinden de dj’s leuk, want in Vlaanderen wordt hij in de volkskroegen en cafés goed gedraaid. De reacties zijn super en dat het feest is, zie je ook in de videoclip die een paar weken geleden gedraaid werd.”

Voor meer info over Jettie Pallettie haar nieuwe single ‘Cafeetje 3.0’, het album ‘Pinten & Patatten’ en haar jubileumconcert op 28 april 2018 in de Chloë Hal te Ninove, surf naar www.jettiepallettie.nl

De nieuwe single ‘Cafeetje 3.0’ is vanaf vandaag digitaal te koop en te beluisteren via streaming. Het album ‘Pinten & Patatten’ is vanaf 28 april 2018 fysiek en digitaal te koop en beschikbaar via streaming.

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: jettie pallettie, cafeetje 3.0, pinten & patatten |  Facebook | |  Print |

10/04/2018

Stank Voor Dank - blijspel van Ruud De Ridder

stank_voor_dank.JPGNu zaterdag 14 april 2018 start het echt Antwaarps teater met het blijspel van Ruud De Ridder: "Stank Voor Dank".

Cast: Nicole Laurent, Ruud De Ridder, Nick Delafontaine, Marc Daems, Magda Peeters, Charlotte Wellens.

Speelperiode: van 14/04 t.m. 13/05/2018.
Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 - Op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be