Showbizzkanaal

11/04/2018

Jettie Pallettie warmt met ‘Cafeetje 3.0’ op voor haar nieuwe cd ‘Pinten & Patatten’

Jettie Pallettie, Cafeetje 3.0, Pinten & Patatten, “Ik zit in een cafeetje” was tien jaar geleden voldoende voor Jettie Pallettie om door te breken bij het grote publiek. Haar 10de verjaardag viert Jettie, de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, op zaterdag 28 april in stijl, in de Chloë Hal van Ninove. “Het wordt één groot feest, want die avond stel ik mijn nieuwe cd voor: ‘Pinten & Patatten’. Dit zijn twee dingen die ik altijd tegenkom als ik onderweg ben in het Vlaamse land. Overal waar Jettie op het podium staat vloeit het bier rijkelijk en hoor je hoe ze achter de toog de lege flesjes bier in de bakken verzamelen. In Vlaanderen zeggen ze ‘frieten’, wij noemen het ‘patat’, lekker dun of dik geschild. Volgens mij zijn er in Vlaanderen meer frituren dan dat er bakkers en beenhouwers zijn”, zegt Jettie lachend.

Na het succes van haar verzamel-cd ‘Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters & Bellen’, pakt Jettie haar 10de verjaardag stevig aan met een exclusief jubileumconcert, maar ook met een gloednieuwe cd. “De voorbije maanden was ik druk bezig in de studio met de opnames van een spiksplinternieuw album. Het ware lange dagen, maar ik ben super tevreden met het resultaat. Jettie Pallettie, dat zijn herkenbare meezingers, volkse ambianceliedjes met gevoel en de nodige knipogen in de teksten. Het is een rijkelijk album geworden, met liedjes die even goed smaken als een verse portie friet met mayonaise en een koud pintje.”

Voor de nieuwe Jettie Pallettie-cd ‘Pinten & Patatten’ verschijnt op zaterdag 28 april 2018, is er nu al een nieuwe single. “‘Ik zit in een cafeetje' is een klassieker. Het is het liedje waarmee het voor mij allemaal begon. Het lijflied van Jettie Pallettie, dat na tien jaar toe was aan een nieuwe versie. Muzikaal klinkt deze ‘Cafeetje 3.0' voller, steviger en dat vinden de dj’s leuk, want in Vlaanderen wordt hij in de volkskroegen en cafés goed gedraaid. De reacties zijn super en dat het feest is, zie je ook in de videoclip die een paar weken geleden gedraaid werd.”

Voor meer info over Jettie Pallettie haar nieuwe single ‘Cafeetje 3.0’, het album ‘Pinten & Patatten’ en haar jubileumconcert op 28 april 2018 in de Chloë Hal te Ninove, surf naar www.jettiepallettie.nl

De nieuwe single ‘Cafeetje 3.0’ is vanaf vandaag digitaal te koop en te beluisteren via streaming. Het album ‘Pinten & Patatten’ is vanaf 28 april 2018 fysiek en digitaal te koop en beschikbaar via streaming.

20:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: jettie pallettie, cafeetje 3.0, pinten & patatten |  Facebook | |  Print |

10/04/2018

Stank Voor Dank - blijspel van Ruud De Ridder

stank_voor_dank.JPGNu zaterdag 14 april 2018 start het echt Antwaarps teater met het blijspel van Ruud De Ridder: "Stank Voor Dank".

Cast: Nicole Laurent, Ruud De Ridder, Nick Delafontaine, Marc Daems, Magda Peeters, Charlotte Wellens.

Speelperiode: van 14/04 t.m. 13/05/2018.
Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 - Op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be

Tweede seizoen realityserie ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’

André Hazes, André Hazes: ik haal alles uit het leven, Na de succesvolle eerste serie geeft André Hazes opnieuw een uniek kijkje in zijn privéleven en zijn pad naar de top. Lukt het hem zijn carrière naar een nog hoger niveau te tillen en ook privé alle ballen in de lucht te houden? Het tweede seizoen van de reallifesoap ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’ is te zien vanaf woensdag 18 april bij SBS6.

In de vorige serie kwam André’s grote droom uit, toen hij tot twee keer toe voor een uitverkocht Ahoy stond. Ook in 2018 gaat zijn carrière als een speer: hij mag zich tot de populairste artiesten van Nederland rekenen en door optredens op Vrienden van Amstel Live en de Olympische Spelen in Zuid-Korea, gaat zijn jaar meteen op het hoogste niveau van start.

Met een spiksplinternieuw album in de maak, een overvolle agenda met optredens met zijn live band, spannend nieuw tv-werk en maar liefst drie shows in Ahoy op stapel, blijft zijn ster rijzen en is hij niet te stoppen. Bijgestaan door tourmanager Djarno, geluidstechnicus Peet en manager Ricardo streeft hij in er in deze tweede serie naar, zijn carrière naar the next level te tillen: een van de grootste live-acts van Nederland worden!

Ook privé dendert André’s leven door. Het contact met zijn moeder Rachel is na een lange periode van stilte voorzichtig hersteld en thuis zijn er wat harde noten te kraken. Samen met Monique, de liefde van zijn leven, heeft hij besloten dat het hoog tijd is om een eigen plekje te vinden; verder weg van het terrein van zijn schoonouders. Want hoe zeer ze ook gehecht zijn aan de familie en oma Corrie, het huis wordt echt te klein en het jonge gezin heeft privacy nodig in deze roerige tijden.

Daarnaast is Monique ook bezig haar eigen carrière verder te ontwikkelen en is er natuurlijk de zorg voor de anderhalf jaar oude André jr., die inmiddels loopt en zijn eerste woordjes zegt. André wil heel graag meer tijd met zijn zoon doorbrengen, maar vreest dat hij door zijn drukke werkschema nu al belangrijke dingen in het jonge leven van André jr. heeft gemist.

Hoe houden André en Monique hun turbulente relatie goed onder de druk van een carrière in de spotlights, in combinatie met het zoeken naar een nieuwe, eigen plek?

En lukt het André die extra stap te zetten in zowel werk als privé, en weer alles uit het leven te halen?

'André Hazes: ik haal alles uit het leven' wordt geproduceerd door MediaLane.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf 18 april 21.30 – 22.30 uur.

19:13 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: andré hazes, andré hazes: ik haal alles uit het leven |  Facebook | |  Print |

Na Vlaams succes verovert Taboe nu ook rest van de wereld

één.JPGOok aandacht voor Taboe op het prestigieuze MIPTV congres in Cannes

Mooi nieuws van Eén: nadat heel Vlaanderen zwichtte voor het gedurfde format van Taboe, verovert de reeks momenteel ook de rest van wereld. Deze week wordt de reeks voorgesteld op het prestigieuze MIPTV congres in Cannes. En nog voor de reeks daar te zien is, kan ze al rekenen op overweldigende internationale aandacht: al in negen landen werden opties op het format van Taboe verkocht.

Na het overweldigende succes in Vlaanderen, met gemiddeld 1.772.183 kijkers, gemiddeld 56.9% marktaandeel (live +7, 4+) en vooral ontelbare positieve reacties, staat zo de poort open naar internationaal succes. Taboe werd al gekocht door Kinetic Content in de Verenigde Staten, Wall to Wall in het Verenigd Koninkrijk, We Make in Frankrijk, Monday in Denemarken, Warner in Zweden, Feel Good in Noorwegen, Moskito in Finland, El Terrat in Spanje en Gil Productions in Israël. Ook andere internationale productiehuizen vechten nog om het format te mogen produceren.

Dit alles gebeurde zelfs nog voor Taboe in de kijker gezet werd op het MIPTV congres in Cannes, dat momenteel loopt tot en met 12 april. MIPTV is de globale televisie- en digitale contentmarkt voor alle genres, waar meer dan 10.500 industrieleiders uit het entertainment-veld naartoe komen. En ook daar zal Taboe niet onopgemerkt voorbijgaan: de reeks werd er geselecteerd als vernieuwend Fresh TV format en werd deze voormiddag vertoond tijdens de exclusieve screening 'the Wit'. 'The Wit' toont een selectie van de meest interessante nieuwe programma's van over de hele wereld, en wordt gevolgd door 2000 kopstukken uit de televisiewereld. Zo staat de deur naar nog meer internationale aandacht voor deze fel gesmaakte reeks open.

Taboe is een programma van Panenka voor Eén.

19:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: taboe |  Facebook | |  Print |

Kees van der Spek krijgt rake klappen in nieuw seizoen Oplichters in het buitenland

kees_van_der_spek.JPGIn het nieuwe seizoen van Oplichters in het buitenland reist Kees van der Spek met zijn team weer de hele wereld rond, op zoek naar oplichters die het voorzien hebben op de onoplettende toerist. In deze zesde reeks laat Kees zich in Londen, Nepal, Kenia, Krakau, Los Angeles en op het Thaise vakantie-eiland Phuket moedwillig met de verborgen camera in de val lopen. En dat wordt meerdere keren behoorlijk riskant. In de eerste aflevering, die op donderdag 19 april te zien is bij SBS6, is het meteen raak…

Het Poolse Krakau wordt jaarlijks aangedaan door 90.000 Nederlandse toeristen. De historische stad vormt overdag de uitvalsbasis voor reizigers die een bezoek willen brengen aan concentratiekamp Auschwitz, maar maakt ’s avonds een vreemde transformatie door. Dan bepalen talloze foute nachtclubs het straatbeeld. Kees laat zich door een van de vele proppers mee naar binnen lokken, ook in een tent waar enkele weken eerder nog een Britse toerist tijdens een afpersing overleed. Met de verborgen camera legt Kees vast hoe schaarsgeklede dames op schokkende wijze zijn creditcard proberen te skimmen. Ook komt het tot een handgemeen met twee gespierde uitsmijters. Kees krijgt een paar rake klappen, nadat hij ontdekt dat hij 88 euro heeft betaald voor een glas limonade in plaats van champagne.

Oplichters in het buitenland wordt geproduceerd door Simpel Media.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf donderdag 19 april 20.30 – 21.30 uur.

19:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: kees van der spek, oplichters in het buitenland |  Facebook | |  Print |