Showbizzkanaal

15/02/2018

Huizenjagers trekken van oost naar west door de Leiestreek

vtm.JPGEn gaan op zoek naar een pand voor charmezanger Nils Landers.

In het zog van de Leie, tussen Gent en Kortrijk, gaan makelaars Joes, Julie en Benjamin in de week van 19 februari op zoek naar de tofste stekjes in zowel Oost- als West-Vlaanderen. De Nederlandse Joes volgde haar hart naar de Leiestreek. Samen met haar man runt ze al jaren een eigen immokantoor. Met een mix van Hollandse flair en sappig Gents dialect, weet Joes zowel haar collega-makelaars als de kandidaat-kopers te charmeren. De 25-jarige Julie runt samen met haar vader een vastgoedkantoor in Izegem. Ze is de benjamin van de groep, maar zeker niet te onderschatten: met de juiste makelaarsgenen, een uiterst sympathieke aanpak en erg veel vakkennis kan Julie hoge ogen gooien. Een geduchte concurrent voor beide dames is Benjamin, aan de slag in Kortrijk en ultiem kenner van de Leisestreek . Zijn geheime wapen? Een flinke dosis humor. Of flauwe humor, zoals zijn collega’s het ook wel noemen.  

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

19:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: huizenjagers, vier, vier huizenjagers |  Facebook | |  Print |

Anushka Melkonian wordt nieuwe stem MNM Urban50

radio.JPGNieuw, jong radiotalent krijgt een kans op MNM: Anushka Melkonian (23 jaar, uit Aarschot) presenteert vanaf vrijdag 16 februari de MNM Urban50. Aanstaande vrijdag neemt Anushka voor het vrijdagavondprogramma de fakkel over van MNM-dj Brahim Attaeb. Nadien presenteert ze vast de wekelijkse uitzending elke vrijdagavond van 19 tot 21 uur.

Anushka Melkonian (MNM-dj):

"Fantastisch dat ik nu al een programma mag presenteren dat eigenlijk op mijn lijf geschreven is. Hoewel ik dit toen nooit had verwacht, ben ik zo ongelooflijk blij dat ik mij heb ingeschreven voor de MNM Talentendagen en deze kans krijg. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ik heb er zot veel zin in!"

Anushka werd vorig jaar ontdekt tijdens de MNM Talentendagen. Vandaag opent de jongerenzender de inschrijvingen voor editie 2018. Met de MNM Talentendagen wil MNM nieuw, jong radiotalent alle kansen geven om de zender te versterken. Radio-, online, muziek-, stem-, research of creatief talent? Iedereen kan zich online inschrijven en tonen waar hij of zij in uitblinkt.

De MNM Talentendagen zijn een jaarlijkse traditie bij MNM. Ze leveren elk jaar een paar goede, creatieve radiotalenten op. Na een intense opleiding door professionele dj’s, zoals Brahim, Astrid Demeure en Bart De Raes, mogen de jonge radiowolven zich uitleven en hun eerste radiostappen zetten bij MNM. Zo doen jonge talenten heel wat bruisende media-ervaring op bij de VRT. Ook MNM Dance 50-dj Laura Govaerts en MNM Rewind-dj Evelyn De Backer werden ontdekt op de MNM Talentendagen.

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM:

"Bij de VRT werken we graag met talentvolle medewerkers. En talent vind je overal. Daarom zoeken we graag met MNM naar mensen met verschillende talenten. Met hun talenten proberen we MNM nog beter te maken. Jaarlijks zien we op de MNM Talentendagen heel veel jonge mensen met ontzettend veel talent, die nadien de kans krijgen om hun eerste stappen te zetten in de boeiende wereld van de radio en MNM."

MNM Urban50: elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur op MNM.

MNM Talentendagen: info en inschrijven op mnmzkttalent.be.

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: anushka melkonian, rino ver eecke, mnm urban50 |  Facebook | |  Print |

14/02/2018

Sterke affiche voor Pennenzakkenrock 2018

muziek.JPGHet Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer kijkt al reikhalzend uit naar de voorlaatste schooldag, want op donderdag 28 juni 2018 is het opnieuw zover: Pennenzakkenrock 2018. “De line up is zo goed als compleet, met nog één knaller van een artiest achter de hand”, verklapt Jan De Haes, gedeputeerde bevoegd voor Groen- en Recreatiedomeinen. “Met getalenteerde artiesten op een nog groter hoofdpodium, meer dan 50 randanimaties en een heus vliegend podium belooft het weer een (24e!) topeditie te worden.”

Tal van artiesten van het hoofdpodium vielen al in de prijzen. We verwelkomen ‘Band van het jaar’ Ghost Rockers en ‘Muziek en tv-ster’ Laura Tesoro. Daarnaast staan niemand minder dan de winnaar van Steracteur Sterartiest Michiel De Meyer, Vanechelpoel en de KetnetBand op het programma. En tenslotte de mysterieuze, laatste topper…

Aan het dj-podium van de mainstage kan je je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. DJ Double U, Pat Krimson en de winnaar van de dj-contest 2017 vervolledigen de lijst. DJ Tom La Barraca sluit het feest af en lanceert mee de dj-set van de winnaar van de dj-contest 2018. Pennenzakkenrock blijft daarmee kansen bieden aan jong talent.

Vliegend derde podium

Dit jaar investeert de organisatie in een derde podium. Een echte hoogvlieger en dat mag je letterlijk nemen: de Flying DJ-Booth voor jong dj-talent. De deelnemers van de dj-contest spelen in de voormiddag op 10 meter hoogte voor een uitgelaten menigte op het festivalstrand. In de namiddag schakelen we het podium in als 2e vliegende attractie voor de Pennenzakkenrockers. Poolparty verzekerd! Inschrijven voor de dj-contest kan via info@pennenzakkenrock.be (van 8 tot 14 jaar).

Wanneer:
Donderdag 28 juni 2018 van 8 uur tot 16.30 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info en tickets:
www.pennenzakkenrock.be

20:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: pennenzakkenrock 2018 |  Facebook | |  Print |

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe spelen gastrol in De Buurtpolitie

tv.JPGBekende gezichten op donderdag 15 februari in De Buurtpolitie: het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Maarten: “Wij zijn uiteraard geen acteurs. Maar in De Buurtpolitie kregen we de kans om onszelf te spelen. Alle mensen die meewerkten aan de aflevering waren superlief en daardoor was het van begin tot einde een super toffe ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe professioneel en efficiënt er gewerkt wordt bij De Buurtpolitie. Wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!”

Ook Dorothee had plezier op de set: “Ik vond het super fijn om dit eens te mogen doen, het was de eerste keer voor mij. De sfeer achter de schermen was heel gezellig en op de set lekker uitgelaten. En de catering was ook dik oké!”, lacht ze. 

Benieuwd naar de acteerprestaties van de twee? Afspraak op donderdag 15 februari om 18.20 bij VTM.

Eén dag later, op vrijdag 16 februari, wordt overigens alweer een speciaal moment want dan is de reeks aan haar 500ste aflevering toe!

20:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: maarten vancoillie, dorothee dauwe |  Facebook | |  Print |

'Romeo & Julia': Moderne balletversie van tijdloos liefdesverhaal

romeo_julia.JPGIn de beklijvende balletvoorstelling ‘Romeo & Julia’ interpreteert het Music Hall Classical Ballet & Orchestra, de wereldberoemde romantische tragedie van William Shakespeare. Het bekendste liefdesverhaal allertijden, over een onmogelijke maar intense liefde, wordt in deze productie in een nieuw, buitengewoon jasje gestoken, op muziek van Tchaikovsky. Music Hall’s creatie van een hedendaagse versie, komt ook tot uiting in het visuele aspect. Zo ligt de stijl van de scenografie en de kostuums ver van de traditionele renaissancebeelden die 'Romeo & Julia' in eerste instantie opwekken. De kleuren goud en zilver domineren het scènebeeld en duiden het onderscheid aan tussen de twee rivaliserende families. Zo schittert het goud van de Capulets tijdens het grote dansfeest, waar de geliefden Julia Capulet en Romeo Montague elkaar ontmoeten. Het zilver vertegenwoordigt dan weer de familie van Romeo, de Montagues. 'Romeo & Julia' speelt op zaterdag 5 mei 2018 (20u) in Capitole Gent en op zondag 6 mei 2018 (15u) in Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets en info: www.musichall.be

 

20:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: romeo & julia, musichall |  Facebook | |  Print |