Showbizzkanaal

03/12/2017

Henk Dissel komt met een nog nooit eeder vertoonde actie

henk_dissel.jpegHenk zal begin januari uitkomen met een verrassende nieuwe single genaamd ‘Het Cafeetje’. Het is een andere sound dan wat wij normaal gewend zijn van Henk.

Special hiervoor heeft Henk een leuke actie bedacht. Hij gaat de nieuwe single personaliseren voor de kroegen, feestcafé’s en discotheken.

Wil jij als eigenaar van een kroeg, feestcafé, discotheek een gepersonaliseerde single van jouw zaak? Stuur dan snel een mailtje naar actie@henkdissel.nl en wie weet ben jij 1 van de gelukkige. Wees er snel bij want er kunnen maar beperkt aantal single’s gemaakt worden.

Na het winnen van Buma Award voor beste single, heeft Henk Woensdag voor de 3de keer de prijs  gewonnen voor beste Party artiest van Nederland.

In 2018 zal Henk weer een aantal singles uitbrengen en zal hij op 1 maart groot nieuws naar buiten brengen.

16:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: henk dissel |  Facebook | |  Print |

Kat Frankie brengt nieuw studioalbum Bad Behaviour uit

Kat Frankie, studioalbum Bad Behaviour, Op 2 februari brengt Kat Frankie haar nieuwe studioalbum Bad Behaviour uit via Groenland Records. De nieuwe single Home is vandaag uitgekomen. Eerder verscheen al de titeltrack Bad Behaviour.

Kat Frankie zegt dat ze ervan houdt als dingen ‘messy’ zijn. Dat veroorzaakt waarschijnlijk ook haar artistieke diversiteit. Complexe ritme’s zoals in geraffineerde R&B samen met bijzondere harmonieën die lijken op de oude doo-wop en folk. Maar niets klinkt vergezocht of gemaakt. Voor Kat Frankie is de sombere wereld van een singer-songwriter of de duizelingwekkende omgeving van een pop artiest niet perse gescheiden. Dit zorgt ervoor dat Bad Behaviour een divers album is geworden, waar verschillende stijlen met elkaar worden afgewisseld en het 10 nummers lang spannend blijft.

Kat Frankie is een zangeres afkomstig uit Sydney, Australie, maar woont inmiddels al zo’n 14 jaar in Berlijn. Haar muzikale carrière heeft dan ook voornamelijk in de Duitse hoofdstad plaatsgevonden. Zo bracht ze al 3 studioalbums uit en had verschillende zijprojecten zoals Schulz & Böhmermann, een project samen met Get Well Soon en Keøma waarmee ze meedeed aan de voorronde van het Eurovisie Songfestival.

De nieuwe single is Home. Kat Frankie zegt hierover: “When I wrote Home it was a little bit after the #blacklivesmatter protests were gaining traction, and the debates about marriage equality were heating up in Germany and Australia. I was just getting sick of people trying to control the lives of others out of fear, or because of their religion. I was thinking about how protests are silenced or dismissed. And I was thinking that we all just want a place to ‘be’ - and about how we are when we’re in private, away from society’s controls. I thought about the idea of home, not as a physical space, but as a concept of social- and self-acceptance.”

16:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: kat frankie, studioalbum bad behaviour |  Facebook | |  Print |

Adil El Arbi en Bilall Fallah bij Variety's "10 Directors to Watch in 2018"

Het Amerikaanse vakblad "Variety" plaatst het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah in zijn lijst van 10 regisseurs waarvan het in 2018 verwacht dat ze een belangrijk kantelmoment in hun carrière zullen meemaken. Op 3 januari worden de regisseurs van o.a. Black, de Amerikaanse televisiereeks Snowfall en het eind januari bij ons in de zalen verwachte Patser officieel voorgesteld op het Palm Springs International Film Festival. Dit tijdens een door het blad georganiseerde industriebrunch.

Adil El Arbi en Bilall Fallah treden hiermee in de voetsporen van o.a. Christopher Nolan, Barry Jenkins, Lone Sherfig, en ook Michaël R. Roskam die eerder al het "10 Directors to Watch" predicaat door het Amerikaanse vakblad opgespeld kregen in Palm Springs. Naast Patser was er volgens journalist Peter Debruge bij de selectie ook het argument dat het regisseursduo op dit ogenblik verbonden is aan Beverly Hills Cop 4 dat, als alles goed gaat, volgend jaar in productie zal gaan.

In 2011 wonnen El Arbi en Fallah een VAF Wildcard met hun aan Sint-Lukas gemaakte afstudeerfilm Broeders. De Wildcard werd ingezet voor de productie van hun eerste speelfilm Image. Daarop volgde Black dat op het Toronto International Film Festival in 2015 in première ging en er de Discovery Award in de wacht sleepte. De selectie in Toronto leverde hen ook een US agent en manager op. Amerika lonkte en het regisseursduo tekende er voor de twee eerste afleveringen van de TNT televisieserie Snowfall en de piloot voor de reeks Scalped. In België werken ze ondertussen hun tweede speelfilm, Patser, af. Op 24 januari 2018 brengt distributeur KFD deze bij ons in de zalen.

Patser, dat de Engelse titel Gansta meekrijgt, is een productie van Hendrik Verthé en Kobe Van Steenberghe voor a team productions. In de hoofdrol zien we Matteo Simoni, samen met o.a. Nora Gharib, Junes Lazaar, Saïd Boumazoughe, Nabil Mallat en Gène Bervoets. Robrecht Heyvaert voert de fotografie, terwijl Hannes De Maeyer voor de originele muziek tekende. Pieter-Jan Bergmans staat in voor de montage. De internationale rechtenverkoop is in handen van het in Parijs gevestigde Indie Sales.

Image (via de VAF Wildcard), Black en Patser kwamen tot stand met steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz. Daarnaast investeerde ook het economisch fonds Screen Flanders, een initiatief onder de bevoegdheid van Vlaams minister van Economie Philippe Muyters en minister van Cultuur Sven Gatz, in Patser.

16:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: adil el arbi, bilall fallah, 10 directors to watch |  Facebook | |  Print |

Bartel en Boy ondervinden aan den lijve hoe gevaarlijk verbouwen kan zijn...

vier.JPGEn gastjurylid Roel Vanderstukken beoordeelt de woonkamers.

​De families krijgen de winnende badkamers van Kenzo & Sofie te zien, maar niet iedereen is even enthousiast. Vooral de vader van Valerie heeft het moeilijk en kan maar moeilijk terug in actie schieten. De verbouwingen beginnen bovendien door te wegen op het humeur én het budget.

Tijd om bij de pakken neer te blijven zitten is er echter niet, want deze week moet de woonkamer volledig onder handen worden genomen. Maar wanneer Bartel een handje komt helpen bij Boy & Aimée, dondert er plots een schouw naar beneden en geraken Bartel en Boy gewond... Wonden likken en verder travakken, want gastjurylid Roel Vanderstukken staat te popelen om de woonkamers te bezoeken.

Een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis - morgen om 20u35 op VIER.

16:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: bartel en boy, ons eerste huis, vier ons eerste huis |  Facebook | |  Print |

01/12/2017

Langstlopende realityserie ter wereld Utopia stopt

Utopia, serie Utopia, Na viereneenhalf jaar en 1149 afleveringen komt er op 1 juni 2018 een einde aan de langstlopende dagelijkse realityserie ter wereld; Utopia. Het spraakmakende SBS6-programma moet noodgedwongen haar poorten sluiten en dus komt er een einde aan de avonturen van tientallen inwoners die Utopia de afgelopen jaren hebben bevolkt. Zojuist zijn de inwoners hiervan op de hoogte gebracht en dat ging met de nodige emoties gepaard. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er eind 2017 geen Utopiaan van het jaar verkozen. In plaats daarvan doen de huidige inwoners mee aan de grootste verkiezing die Utopia tot nu toe heeft gekend en verlaat één inwoner op vrijdag 1 juni 2018 de loods als dé grote winnaar.

Op 31 december 2013 ging Utopia onder grote belangstelling van start. Het oorspronkelijke plan was om in één jaar een ideale wereld te creëren op een verlaten terrein bij Laren. Vier jaar lang hebben de inwoners gebouwd, discussies gevoerd, ruzie gemaakt, geëxperimenteerd en niet in de laatste plaats ook heel veel plezier gehad. Het was vallen en opstaan en de kale omgeving veranderde in een bruisende mini-samenleving voorzien van alle gemakken en luxe.

Het huurcontract met de provincie Noord-Holland is na het eerste, tweede en derde jaar wegens het succes van Utopia steeds verlengd. Helaas is het niet mogelijk om het Utopia-terrein nog langer te huren. Vanaf juni 2018 wordt de loods afgebroken en krijgen de dieren een ander onderkomen. SBS6 en producent Talpa hebben overwogen om Utopia te verhuizen naar een andere locatie, maar er is voor gekozen om dat niet te doen.

Utopia is iedere werkdag van 19.30 tot 20.00 uur te zien bij SBS6. Vanaf 1 januari 2018 wordt Utopia elke werkdag een uur lang uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur, dan is te zien hoe de Utopianen toeleven naar de spectaculaire finale op 1 juni 2018. Hierover volgt op een later moment meer informatie.

Dit najaar kijken er dagelijks gemiddeld 600.000 mensen naar Utopia. Het aantal kijkers ligt daarmee structureel boven het gemiddelde van vorig jaar. Het realityprogramma is naast de dagelijkse uitzending op tv ook 24/7 online te volgen via utopiatv.nl. Utopia is ontwikkeld en wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, iedere werkdag 19.30 – 20.00 uur. Vanaf 1 januari iedere werkdag 19.00 – 20.00 uur.

06:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: utopia, serie utopia |  Facebook | |  Print |