Showbizzkanaal

18/07/2017

Semino Rossi promoot met nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’ de eeuwige jeugd

semino_rossi.jpgEind mei werd de Oostenrijkse schlager- en charmezanger Semino Rossi 55, maar als je luistert naar z’n nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’, dan blijkt hij als medioor een grote ambassadeur te zijn van de eeuwige jeugd. “Ach, je bent maar zo oud als je jezelf voelt hé. Leeftijd is maar een cijfer en het is vooral ook hoe je ermee omgaat. ‘Wir sind im Herzen jung’ is autobiografisch, want ik voel me als mid-vijftiger nog steeds erg goed. Ik ben gezond, vitaal en ik heb veel energie die ik graag deel met mijn fans en met mijn publiek. Zingen is mijn leven, zeker als ik carte blanche krijg en mijn ding mag doen zoals nu bij mijn nieuw platenlabel Sony-Ariola. Met een jonge ploeg blijven we jong, houden we van het leven en genieten we van elk moment dat ons allen overkomt. Mooi toch!”

De nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’ van Semino Rossi is samen met 13 andere liedjes terug te vinden op Semino’s nieuwste album ‘Ein Teil von mir’. Die cd verscheen twee weken geleden en heeft ondertussen de 1ste plaats bereikt in de Oostenrijkse hitparade, de 4de plek in Duitsland en de 2de plek in Zwitserland. Ook in ons land is het legioen Semino Rossi-fans indrukwekkend. Vier keer stond een van de vijf populairste Oostenrijkse artiesten al op het podium in ons land, in een nagenoeg uitverkochte Ethias Arena. Vrijdag 18 mei keert Semino met z’n nieuwe Europese ‘Ein Teil von mir’-tournee terug naar Hasselt voor opnieuw een memorabele avond met zijn Belgische fans.

Semino Rossi’s nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’ en het nieuwe album ‘Ein Teil von mir’ zijn uitgebracht door Sony Music.

Beide zijn fysiek en digitaal te koop en beschikbaar via streaming.

Bekijk HIER de clip van 'Wir sind im Herzen jung'!

21:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: semino rossi, wir sind im herzen jung |  Facebook | |  Print |

Gilles Couliers Cargo in New Directors-competitie San Sebastian

Het speelfilmdebuut van Bevergem-regisseur Gilles Coulier is uitgenodigd voor het 65ste filmfestival van San Sebastian. Cargo is geselecteerd voor het New Directors-programma, de internationale competitie voor eerste of tweede speelfilms van het Spaanse festival. De winnaar maakt kans op een geldprijs van € 50.000. Bij ons opent Cargo op 8 september het Filmfestival Oostende.

Cargo is het verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. In de ijskoude Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot. Hij valt in een diepe coma en laat zijn zoon Jean achter met de verantwoordelijkheid over het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval komen tal van onderhuidse conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd door de keuze tussen zijn familie en zijn geheime liefde. William keert terug naar huis om te ontsnappen aan een leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van zijn broer om zijn achtjarige zoon een betere toekomst te kunnen geven.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Sam Louwyck, Wim Willaert en Sebastien Dewaele, met daarnaast bijrollen voor Roland Van Campenhout, Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu. Het scenario werd geschreven door Gilles Coulier en Tom Dupont. David Williamson stond achter de camera, Tom Denoyette deed de montage.

Cargo is het speelfilmdebuut van VAF Wildcardlaureaat Gilles Coulier, de West-Vlaamse regisseur die eerder al de korte film IJsland (2009) regisseerde, waarmee hij de Wildcard in de wacht sleepte, net als Paroles (2010) en Mont Blanc (2013). IJsland en Mont Blanc werden uitgenodigd op het Filmfestival van Cannes, respectievelijk in de Cinéfondation-competitie en de Officiële Competitie. De films waren ook te zien op het Filmfestival Oostende. Voor televisie regisseerde Coulier de succesreeks Bevergem, die in 2015 op Canvas werd uitgezonden. Momenteel werkt hij voor Woestijnvis aan De dag, een reeks geschreven door Jonas Geirnaert en Julie Mahieu.

Op 8 september opent Cargo het Filmfestival Oostende en op 13 september komt de film in de Belgische zalen.

Cargo is een productie van Gilles Coulier, Gilles De Schryver en Wouter Sap voor productiehuis De Wereldvrede, in coproductie met het Nederlandse Halal Pictures, het Franse Chevaldeuxtrois en Eén. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film in de Belgische filmzalen, Dutch Film Works (DFW) zorgt voor de release in Nederland.

Cargo kon rekenen op steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams Minister van Cultuur Sven Gatz. Daarnaast investeerde ook het economisch Fonds Screen Flanders, een initiatief onder de bevoegdheid van Vlaams Minister van Economie Philippe Muyters en Minister van Cultuur Sven Gatz, in de film.

21:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire, Filmfestivals | Tags: gilles couliers cargo, san sebastian |  Facebook | |  Print |

Musical.ly superster Jacob Sartorius komt op 6 oktober naar TRIX

Jacob Sartoriu, trix, concert Jacob Sartoriu, De 14-jarige Jacob Sartorius begon zijn carrière in 2014 (hij was toen nog maar elf) op Vine met een anti-pesten-filmpje. De oprechte Vine werd 15 miljoen keer bekeken en bezorgde hem de titel van "meest geëngageerde Twitter en Instagram-gebruiker”. Ondertussen heeft hij 7 miljoen Instagram volgers en 1,8 miljoen abonnees op zijn Youtube-kanaal.

Echt beroemd werd Jacob via de app Musical.ly. Zijn muzikale posts zijn er immens populair. Met zijn 14 miljoen volgers is hij momenteel één van de grootste sterren op Musical.ly.

In 2016 tekende Sartorius een platencontract en debuteerde hij met de single 'Sweatshirt’. De single werd miljoenen keer gestreamd (Spotify) en bekeken (Youtube). Hij werd een graag geziene gast op de Magcon tournee. Hij is ook één van de meest gegooglede sterren van 2016 en de website Business Insider voorspelt dat hij wel eens de nieuwe Justin Bieber kan worden!

De singles 'Hit or miss’ en 'All My friends’ volgden en werden begin 2017 - samen met zijn debuutsingle - gebundeld op de "The Last Text” EP.  In februari concerteerde Jacob in de Amsterdamse Melkweg voor een uitzinnig publiek.

Op 6 oktober 2017 zal hij eindelijk ook zijn Belgische fans verwennen in de Antwerpse Trix. De voorverkoop start op 21 juli om 10u via www.greenhousetalent.be. Wacht niet te lang!

21:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jacob sartoriu, trix, concert jacob sartoriu |  Facebook | |  Print |

Dimitri Vegas & Like Mike vervoegen de cast van de langspeelfilm Patser

film_patser.JPGVlaanderens meest excentrieke regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn volop bezig met de opnames van hun derde langspeelfilm Patser.  Naast de hoofdcast bestaande uit Matteo Simoni, Nora Gharib, Junes Lazaar, Said Boumazoughe en Nabil Mallat stelen nog twee andere topsterren de show, namelijk Dimitri Vegas & Like Mike. Beide heren nemen de rol van bewakingsagenten in de Antwerpse haven voor hun rekening.

Het DJ duo werd persoonlijk gevraagd door Adil en Bilall na hun samenwerking voor de clip “Melody”, het official UEFA anthem van 2016, die zij vorig jaar geregisseerd hebben.  Het is meteen hun eerste rol in een fictiefilm.  “Het was echt een super leuke ervaring om aan Patser te mogen meewerken.  We kijken uit naar de première, al hebben we eerst nog een drukke zomer voor de boeg”, aldus Dimitri en Mike.

De Nederlandse rappers Adje en Hef spelen eveneens mee in Patser.  Eerder werden ook al de Nederlandse acteurs Ali B., Werner Kolf en Eric Corton aangekondigd.  De opnames gaan nog door tot begin augustus en de film wordt vanaf 24 januari 2018 door Kinepolis Film Distribution in de Vlaamse zalen gebracht.

Patser is een productie van a team productions in coproductie met het Nederlandse Column Film en het Waalse 10.80 Films en wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel, Cobo Fonds, Nederlands Production Incentive, de Belgische tax shelter financiering, VTM, BNN-VARA, Telenet en VOO-BETV.

21:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: dimitri vegas, like mike, langspeelfilm patser, film patser |  Facebook | |  Print |

Dancing/Feestzaal Heuvelhof Ramsel (Herselt) opent opnieuw haar deuren op 4 augustus!

paul_peeters.JPGOnlangs sloot de roemrijke dancing/feestzaal Heuvelhof in Ramsel, na 48 jaar,  haar deuren door een jammerlijke faling van de vorige eigenaars. De Dancing/feestzaal stond  gekend staat als de “Place to Be” voor de  jong gepensioneerden uit onze regio en trok voorheen  steeds volle zalen. Het was dan ook huilen met de pet op , toen op 28 mei 2017 ,door wanbeheer, de boeken onherroepelijk moesten worden neergelegd door de huidige uitbaters.

De Dancing/feestzaal biedt ongelofelijk veel mogelijkheden voor initiatiefnemers met een hart voor de juiste muziek én entertainmentgevoel. Het duurde dan ook niet lang of deze persoon werd gevonden onder de naam Paul Peeters van het Theatercafé ’t Gouden Leeuwke in Aarschot.

Dit succesvolle Theatercafé wordt al 13 jaar uitgebaat door Paul  en Rudy Kockaerts dewelke er wekelijks tientallen klanten en artiesten van allerlei pluimage ontvangen. Paul Peeters, beter gekend als organisator van de Golden Lifetime Awards (Oscars voor het Nederlandstalige lied) en het succesvolle

Retrofestival in Aarschot,  liet deze kans absoluut niet voorbijgaan.

De Dancing/feestzaal  heeft een capaciteit van  min. 300 mensen en biedt hel wat perspectieven.
Ze is uniek in deze regio en is voorzien van een ruime parking !

Aanpassingen

Momenteel wordt er hard gewerkt om het Heuvelhof terug de nodige glans te geven waar het recht op heeft  !

Meer dan 75.000 € werd hiervoor geïnvesteerd om nog te zwijgen over de kosten van renovatie door de eigenaars. De naam van het Heuvelhof wordt deels behouden. Voortaan noemt het “Heuvelhof-Life”, vooral omdat er tijdens de meeste openingsdagen geopteerd wordt voor Lifemuziek , gespeeld door orkesten en artiesten uit gans Vlaanderen !

Heuvelhof-Life zal geopend zijn elke dinsdag- en zondagnamiddag (13.00h tot 19.00h) en op vrijdag- en zaterdagavond (19.00h tot 01.00h)

Op deze dagen zullen Lifeorkesten en artiesten en DJ’ s onze gasten verwelkomen met strelende  en dansbare muziek.

Vrijdagavond  :  “Show-Time”.

Eens per maand nodigt het Heuvelhof één of meerdere  gastartiesten uit van een  serieus niveau !

De deur staat dus open voor al de Nederlandstalige artiesten.

Country & Westernshow, Salsa-avonden en special events zullen met de regelmaat van de klok worden geprogrammeerd !

Vrijdagavond is er ook plaats voor Cabaret !

Het Heuvelhof heeft ook een eigen Travestiegroep. “Les Filles de Malines “ met als gastvrouw : Miss Lion

Al de primeurs én gastshows zullen doorgaan in de het Heuvelhof.

Hiervoor werd er, speciaal een theaterdecor uitgewerkt !

Maar er is meer …. Vrijdagavond is er ook plaats voor grotere orkesten en gastoptredens, bingoavonden met zeer mooie naturaprijzen

BBQ’ s , mosselavonden en buffetten  (dit vanaf 2018)

Oudjaar krijgt weer glans met  het duo Herman & Denise en een overheerlijk buffetdiner !

Zaterdagavond :

Zaterdagavond is het de dansavond bij uitstek !

Onze huis-DJ’ s bezorgen onze gasten een geweldige avond met dansmuziek voor jong en oud.

Ook wordt er maandelijks een gast-DJ uitgenodigd !

Maar er is meer…

Heuvelhof-Life kan ook ingehuurd worden voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en rouwmaaltijden.
Heuvelhof-Life beschikt ook over een keuken en een eigen traiteurdienst.
Heuvelhof-Life heeft geïnvesteerd in een supermoderne en professionele geluids- en lichtinstallatie
Heuvelhof-Life heeft een plejade van DJ’S en artiesten van de bovenste plank dewelke zorgen voor een geslaagde  avond in  het Heuvelhof naar ieders beurs.

Wij zorgen dus voor de sfeer, de gasten voor de nodige kleur en ambiance !

Feestweekend

Opening publiek  :

Dinsdag 1 augustus  - 13.00h - 18.00h    EDDY SMETS EN LETTY LANCA

Vrijdag  4 augustus    - 20.00h -  01.00h   Officiële opening Genodigden met gastoptredens

Zaterdag 5 augustus - 19.00h – 01.00h   BOBBY PRINS

Zondag 6 augustus    - 13.00h - 18.00h    VICKY AND THE NEUW ROCKETS (orkest)

en dat alles : Gratis !

Info / 016/44 50 49

E-mail – info@heuvelhofevents.be

21:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen |  Facebook | |  Print |