Showbizzkanaal

15/04/2018

Wie wordt de eerste Vlaamse kampioen ‘patatten schillen’?

jetti_paletti.jpgIn de Cloë Hal in Ninove vindt zaterdag 28 april 2018 de eerste editie plaats van het 'Vlaams Kampioenschap Patatten Schillen'. “Het is de bedoeling om binnen de minuut zoveel mogelijk patatten te schillen met een dunschiller. Dat lijkt eenvoudig, maar geloof me daar is behoorlijk wat techniek, behendigheid en training voor nodig”, zegt initiatiefneemster Jettie Pallettie. “Naast de eeuwige roem, krijgt de winnaar of winnares de oorkonde van ‘De Gouden Patat’ en een exemplaar van mijn nieuwe cd ‘Pinten & Patatten’, die ik na het kampioenschap voorstel tijdens mijn jubileumconcert ’10 jaar Jettie Pallettie’. De laureaat mag tien mensen meebrengen naar het feestje én we geven ook nog prijzen aan de snelste en de origineelste schiller, of schilster. Meedoen aan het 'Vlaams Kampioenschap Patatten Schillen' is eenvoudig: je stuurt een filmpje van 1 minuut waarin jij je aardappelschilkunsten laat zien. Dat stuur je via mijn Facebookpagina of per mail naar info@jp-productions.nl. Willy Sommers en Filip D’Haeze van Swoop hebben al een filmpje ingestuurd. Voor Willy was het de eerste keer dat hij zelf patatten heeft geschild. Ik heb hem moeten uitleggen hoe zo’n dunschiller werkt. Hilarisch!”

Na ‘Dubbeldik Feest In De Tent + Alle Toeters en Bellen’ laat Jettie Pallettie, de konigin van de kroegen en de fetisj van iedere feesttent, weer van zich horen met ‘Pinten & Patatten’, een gloednieuwe cd die ze op 28 april voorstelt tijdens haar jubileumconcert ’10 jaar Jettie Pallettie’ in de Cloë Hal in Ninove. “Ik heb 16 nieuwe ambianceliedjes opgenomen voor mijn fans. Ook ‘Alles voor de fans’, een duet met Sam Gooris, staat op de cd, net als ‘Cafeetje 3.0’, een nieuwe versie van ‘Ik zit in een cafeetje’, het nummer waarmee het voor Jettie Pallettie allemaal begon.”

Met meer dan 120 optredens per jaar, is Jettie Pallettie één van de succesvolste artiesten op de Vlaamse podia. “Omdat Vlaanderen mijn tweede thuis is, vind ik het fijn om bij jullie als eerste mijn nieuwe cd ‘Pinten & Patatten’ voor te stellen, gecombineerd met de eerste editie van het 'Vlaams Kampioenschap Patatten Schillen'. Zaterdag 28 april houden we ons feestje in de Cloë Hal in Ninove. Na de albumpresentatie en het kampioenschap, wordt het feest compleet en vier ik mijn 10de verjaardag als artieste met een uniek jubileumconcert, samen met gastartiesten Yves Segers, Willy Sommers, Filip D’Haeze, Dimitri Vantomme en De Deurzakkers. Het wordt een stevig feestje, waar je nu de laatste tickets voor kan bestellen via info@jp-productions.nl. Wees snel, want vol is vol.”

Meer info over Jettie Pallettie vind je op www.jettiepallettie.nl

18:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: cloë hal, cloë hal ninove, patatten schillen |  Facebook | |  Print |

Matchmakers - Morgen om 20u35 bij VIER

jani_vier.JPG...in de eerste aflevering van het gloednieuwe Matchmakers

De achtentwintigjarige Zita uit Gent is al twee jaar single. Haar vrienden Annelies, Nastasia, Laura en Stijn en zus Carmen begrijpen niet waarom de knappe en grappige Zita al twee jaar alleen is en schreven haar stiekem in voor Matchmakers. Zita zelf vindt het stilaan ook tijd voor een relatie, maar Tinderdaten ligt haar niet zo goed. In een ideale wereld ontmoet ze iemand tijdens het uitgaan, maar de ware is ze er nog niet tegengekomen. Omdat haar vriendengroep zich aan het settelen is, is het voor haar ook tijd om die stap te zetten...Enter Jani en zijn matchmakers, die Zita tot drie keer toe laten daten zonder dat ze het weet.

In Matchmakers wordt elke week een gedurfd complot gesmeed met de vriendenkring van een single. Samen met de vrienden kiest Jani drie singles uit die perfect bij de single passen en samen zorgen ze ervoor dat de matches elkaar bij toeval ontmoeten. Jani volgt de dates samen met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen.

Steeds meer mensen zijn single in Vlaanderen. En de vrijgezellen gaan vooral online op zoek naar een geschikte partner: als losgeslagen vee moeten ze de online weide op en gaan snuffelen.

Alleen beperkt dat snuffelen zich tot een goed gekozen Tinderfoto en een beperkt profieltje met hobby’s en interesses. Daar is altijd wel iets op aan te merken en dus gaat de date niet door. En als die toch doorgaat, dan liggen de verwachtingen om aan dat online profiel te voldoen heel erg hoog. Gevolg: de zenuwen spelen de single parten en het angstzweet breekt uit terwijl hij zich van zijn beste kant wil laten zien. Die date is vaak gedoemd te mislukken.

Stel nu dat die vrijgezel als bij toeval iemand leuk ontmoet. Hij maakt samen iets leuk mee met een toffe persoon. Hij knoopt een gesprek aan en die andere blijkt ook single te zijn. Bovendien blijkt hij of zij nog bij hem te passen ook? Geen verwachtingen, geen datestress. Matchmakers hoopt op liefde, maar zit in elk geval boordevol vriendschap.

Matchmakers - Morgen om 20u35 bij VIER

18:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: matchmakers, vier, vier matchmakers |  Facebook | |  Print |

13/04/2018

Lindsay roept de hulp in van haar fans: “Wat is mijn ultieme single?”

lindsay.jpgVoor Lindsay is 2018 een feestjaar, want de Oost-Vlaamse zangeres viert met een jubileumconcert en het nieuwe verzamelalbum ’10 jaar Lindsay” haar 10-jarige carrière. Op zondag 29 april geeft ze om 16.00 uur de aftrap van haar concert en speelt ze met haar live band in concertzaal De Doos in Geraardsbergen. De laatste tickets zijn nu te koop op www.ticketkopen.eu of 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Op vrijdag 27 april verschijnt het verzamelalbum ’10 jaar Lindsay’ in een standard jewelcase versie met 18 nummers (inclusief 5 nieuwe liedjes) en in een luxe versie (in beperkte oplage) , inclusief een booklet met uniek fotomateriaal en 24 nummers. “Maar ik zou graag eens willen weten wat mijn fans en mijn publiek het ultieme Lindsay-nummer vinden? Da’s de vraag die journalisten mij de voorbije tien jaar het meest hebben gesteld in interviews”, zegt de zangeres. Je kan Lindsay helpen door te stemmen voor haar ultieme Lindsay-song op https://form.jotformeu.com/80944491384364 Op 29 april, tijdens haar verjaardagsconcert, verklapt Lindsay welk liedje het uiteindelijk is geworden.

‘Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat’ was het eerste liedje dat Lindsay als soloartieste uitbracht, tien jaar geleden. Haar debuutsingle werd een nummer één-hit, net als haar eerste full cd, die in een recordtempo werd bekroond met goud. De voorbije tien jaar werd Lindsay een vaste waarde in de showbizz met 5 gouden albums, talrijke nummer één-hits en een resem muzikale prijzen en onderscheidingen. “Die 10 jaar zijn voorbijgevlogen en da’s een goed teken, want dat wil zeggen dat ik mij goed heb geamuseerd. 10 jaar Lindsay is voor mij een mooie aanleiding voor een jubileumconcert en dat geef ik zondag 29 april om 16.00 uur in De Doos in Geraardsbergen. Samen met de muzikanten speel ik bijna alle nummers van mijn nieuwe verzamel-cd ’10 jaar Lindsay’. Universal Music brengt hem uit in 2 versies: In jewelcase met 18 songs en de luxe-editie die bestaat uit 24 nummers, hardcover en een exclusief 24 blz. booklet met foto’s uit het privé-archief. Op beide versies staan er ook 5 nieuwe nummers, waaronder ‘Een verlangen te groot’, geschreven door Jan Smit en mezelf, en opgedragen aan onze dochter Lisa-Marie én ‘Ware liefde’, mijn huidige, nieuwe single”, zegt Lindsay.

Ultieme Lindsay-song?

Maar wat is nu de ultieme Lindsay-song? Met welk liedje gaat Lindsay voorlopig de onsterfelijkheid in? “Awel, dat is de vraag die ik stel aan mijn fans en mijn publiek. Ik ben heel benieuwd wat voor hen het mooiste nummer is dat ik tot nu toe heb opgenomen. Ik heb die vraag al tientallen keren gekregen in interviews, dus ik ben heel benieuwd wat mijn fans vinden. Ik zie de antwoorden graag toekomen op https://form.jotformeu.com/80944491384364”.

Het album ’10 jaar Lindsay’ verschijnt 27 april 2018 op het Top Act/Universal Music De laatste tickets voor Lindsay haar jubileumconcert bestel je nu op www.ticketkopen.eu of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

21:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: lindsay, lindsay 10 jaar |  Facebook | |  Print |

Straten op voormalige Zillionsite worden vernoemd naar danstempel en modeontwerpster

zillion.JPGDe nieuwe straten op de voormalige Zillionsite zullen vernoemd worden naar de modeontwerpster Ann Salens en de discotheek Zillion. Ook wordt de bestaande Gentplaats verlengd. Dit wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad.

In april 2017 keurde het college het voorontwerp goed van het nieuwe openbaar domein op de voormalige Zillionsite aan de Jan Van Gentstraat. Vandaag werd beslist drie straatnamen ter goedkeuring voor te leggen aan de gemeenteraad.  

Het Ann Salenspad wordt vernoemd naar de bekende Antwerpse modeontwerpster. Het straatnaambord krijgt het volgende onderschrift ‘(1940-1994), Antwerpse internationale modeontwerpster’. Een leuk weetje: het Ann Salenspad komt uit op het Nicole Van Goethempad op Nieuw Zuid. De dames waren goed bevriend. Er komt daarnaast ook een Zillionpad, met als onderschrift op het bord ‘(1997-2002), voormalige discotheek aan de Jan van Gentstraat’. Ten slotte wordt de bestaande Gentplaats verlengd.

Ann Salens wordt beschouwd als de eerste Belgische internationale modeontwerpster. Ze was vooral bekend voor haar kleurrijke gehaakte jurken met franjes. Onder andere Nicole & Hugo droegen haar ontwerpen, en ook bv. Ann Christy en de Franse zangeres en actrice Juliette Gréco.

De Zillion was een bekende Antwerpse discotheek. De populaire trance- en dancemuziek en de spectaculaire lichtshows lokten elk weekend duizenden bezoekers. In 1998 werden er de MTV Music Awards georganiseerd. In 2002 sloot de Zillion de deuren.

21:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Algemeen | Tags: zillionsite |  Facebook | |  Print |

Een nieuwe week Shopping Queens - Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 bij VIJF

vijf.JPG“Ik ben de Vlaamse Naomi Campbell, dus watch out”

Vanaf dinsdag 17 april nemen vier carrièrevrouwen het tegen elkaar op in de strijd om het felbegeerde kroontje van Shopping Queen.

Ondernemende vrouwen: Wie zijn ze? Wat doen ze? En vooral: wat hangt er in hun garderobes? Anne-Laure (50), Nadège (24), Julie (24) en Winny (46) graven diep in hun fashion memory en brengen de eighties terug naar 2018. Althans, dat is hun opdracht. De dames moeten alles uit de kast halen om elkaar te imponeren. En dit met een budget van 300 euro. Wie wint gaat naar huis met het kroontje én met de hoofdprijs: een weekendje weg. Let’s go ladies!

21:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: shopping queens, vijf |  Facebook | |  Print |