Showbizzkanaal

29/03/2018

Tweede startaflevering van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, zondag 1 april om 19.55 bij VTM

vtm.JPGNadat ze vorige week al boeren Manu, Bjorn en Jeroen voorstelden, trekken An Lemmens en Dina Tersago op zondag 1 april naar de outback in Australië en het feeërieke Noorwegen voor een ontmoeting met twee pareltjes van boeren, goed verscholen in de prachtige velden en bossen waarop ze jaren geleden verliefd werden.

De 29-jarige cowboy Jan trok acht jaar geleden met de rugzak door Australië en bleef er plakken. “Ik wilde als klein kereltje cowboy of boer worden. In Australië kan ik het allebei tegelijk zijn.” Hij geraakte verslingerd aan de prachtige natuur en de laid-back atmosfeer en droomt van een pittig Vlaams meisje om samen nieuwe plannen te smeden Down Under.

En de 22-jarige Jitse woont al iets meer dan de helft van zijn leven op het meest zuidelijke punt van Noorwegen. Hij kiest er heel bewust voor om niet opgeslorpt te worden door de rush van de Westerse samenleving en is volop bezig met de opstart van een therapeutische zorgboerderij. Daar wil hij mensen met een burn-out en andere stress symptomen op adem laten komen op het ritme van de Noorse natuur met zijn dik besneeuwde winters en eindeloze zomerdagen. Hoe zijn droomvrouw eruit ziet? Dat ontdek je in de tweede startaflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond op zondag 1 april 2018 om 19.55.

INSCHRIJVEN KAN OP VOLGENDE MANIEREN
Vrouwen die gecharmeerd zijn door Manu, Jeroen, Bjorn, Jan of Jitse, kunnen vanaf nu schrijven naar ‘hun’ boer. Dat kan via een persoonlijke brief, een videoboodschap, een berichtje via vtm.be of als je echt van grote gebaren houdt: een origineel pakket.

20:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boer zkt vrouw, vtm, vtm boer zkt vrouw |  Facebook | |  Print |

Baba Yega komt naar Waasland Shopping Center

Waasland Shopping Center, Baba Yega, Ter promotie van hun pas uitgekomen film komt de bijzonder populaire dansgroep ‘Baba Yega’ komende zaterdag om 10u naar Waasland Shopping Center voor een signeer- en selfie-sessie.

De groep vergaarde hun bekendheid door het winnen van ‘Belgium’s Got Talent’ in 2016 en weet overal waar ze komen volk op de been te krijgen.

De signeersessie wordt gehouden in samenwerking met Telenet en zal dan ook voor de shop plaatsvinden.

20:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: waasland shopping center, baba yega |  Facebook | |  Print |

Gene Thomas: “Ik hou van de koers, ook al ken ik niks van wielrennen!”

gene_thomas.jpgMet de E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en komend weekend De Ronde van Vlaanderen, zijn het hoogdagen voor de wielerliefhebbers. Zanger Gene Thomas houdt ook van de koers. “Maar ik ga voor de sfeer en de ambiance eromheen, want zelf ken ik niks van wielrennen. Ik heb nog gevoetbald en ik fiets af en toe als recreant. Toch vind ik het heerlijk om aan de meet rond te lopen en na afloop van de wedstrijd de mensen te trakteren op een concert. Sport en muziek, da’s pure chemie.”

Vrijdag was het drummen en kon je over de koppen lopen aan de aankomstlijn van de E3 Harelbeke. Net als de voorbije jaren lokte de wielerwedstrijd een massa kijklustigen naar West-Vlaanderen. Ook zanger Gene Thomas was uitgenodigd door de organisatoren om er na afloop van de koers te zingen met de live band. “Ik vind de sfeer en ambiance die er hangt bij de aankomst geweldig. Mensen kijken vol spanning uit naar de renner die als eerste over de meet bolt en zijn handen in de lucht steekt als winnaar. Vrijdag was het een Hollander (Niki Terpstra won dit jaar E3 Harelbeke), maar hij rijdt voor een Belgische ploeg Quick Step. Da’s ook het enige wat ik zelf van de koers ken, maar ik vind dat niet erg. Ik ben graag op de koers, tussen de mensen en zeker als ik na afloop mag spelen. Na de inspanningen en het supporteren, kunnen de mensen zich ontspannen op onze muziek, alhoewel ik merk dat het koerspubliek na afloop nog veel adrenaline heeft. Ik moet niet veel moeite doen om ze mee te krijgen. Iedereen is er voor zijn plezier. Dat zie je als je op het podium staat en dat ervaar je aan het applaus dat je krijgt en de waardering. Sport en muziek, da’s een mooie match. Voor mij mag het alle dagen koers zijn”, zegt Gene Thomas.

Wie Gene aan het werk wil zien, kan zijn agenda terugvinden op zijn website, www.genethomas.be

Dit voorjaar is Gene Thomas on the road met zijn Vlaanderen Boven Band. Alle info en bookingen vind je op http://www.philippedraps.be/artiesten/vlaanderen-boven-ba...

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen, Muziek | Tags: gene thomas, gent-wevelgem, dwars door vlaanderen |  Facebook | |  Print |

28/03/2018

Lindsay vindt en zingt over ‘Ware liefde’

lindsay.JPG“Ben jij de ‘Ware liefde’?”, vraagt Lindsay in haar nieuwe single ‘Ware liefde’ die vrijdag verscheen. Het nummer is de voorbode van haar album ’10 jaar Lindsay’, dat ze voorstelt tijdens haar jubileumconcert op zondag 29 april 2018 in concertzaal De Doos te Geraardsbergen. ‘Ware Liefde’ is een verrassende compositie van Udo, Eva Jane Smeenck en Yannic Fonderie. “De voorbije week zong ik mijn nieuwe single en reageerden de mensen dolenthousiast op mijn frisse, melodieuze popsong. Afgelopen maandag, tijdens de Ment-opnames voor ‘De Vlaamse Top 10’ in Antwerpen, vroegen een aantal collega’s waar ik dit liedje heb gevonden en allemaal waren ze verrast toen ik zei dat Udo, Eva Jane en Yannick voor mij een origineel, maar heel herkenbaar nummer hebben geschreven.”

Over de liefde raakt een mens niet uitgepraat en uitgezongen. “Geef toe, het is toch één van de mooiste onderwerpen waarover je kan zingen”, zegt Lindsay. Na ‘Een verlangen te groot’, een liedje waar Lindsay zelf de tekst voor schreef en Jan Smit de muziek, duikt de Oost-Vlaamse blondine nu de lente in met een nieuwe uptempo single. “Toen ik de demo van ‘Ware liefde’ hoorde, wist ik: “Dit wordt mijn liedje, dit past helemaal bij mij”, zegt Lindsay. “Ik ervaar dagelijks de liefde in mijn leven. Voor mij is het een belangrijke bouwsteen en ik durf zeggen dat ik heel gelukkig ben met mijn vriend Kris, en onze dochter Lisa-Marie uiteraard. Ik ben gezond, gelukkig en als artieste vind ik het fijn om mensen te raken en te ontroeren met mijn muziek. Als mijn publiek gelukkig is, ben ik dat ook.”

Zondag 29 april stelt Lindsay haar nieuwe verzamel-cd ’10 jaar Lindsay’ voor tijdens haar jubileumconcert. “Het wordt een speciaal album, dat uitkomt in twee versies: Een luxe versie met exclusief fotomateriaal en een gewone versie. Op beide albums staan alle Lindsay-hits verzameld van de voorbije tien jaar. Ik kan het amper geloven dat de tijd zo snel voorbijgevlogen is, maar dat komt ervan als een mens zich amuseert.”

De nieuwe single ‘Ware liefde’ en het nieuwe album ’10 jaar Lindsay’, verschijnen beiden op het Top Act Music-label van Universal Music.

Tickets voor het éénmalige verjaardagsconcert ’10 jaar Lindsay’, op zondagnamiddag 29 april 2018 in De Doos te Geraardsbergen, kan je nu bestellen via www.ticketkopen.eu

Lindsay’s verjaardagconcert is een organisatie van House of Entertainment.

iTunes: https://itunes.apple.com/be/album/ware-liefde-single/1361...

21:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, Concerten | Tags: lindsay, ware liefde |  Facebook | |  Print |

Vlaamse familiefilm Rosie & Moussa in première in gloednieuwe cinema

film.JPGZaterdag ging in de nieuwe Brusselse cinema Palace de familiefilm Rosie & Moussain première. Behalve regisseur Dorothée van den Berghe en de jonge hoofdacteurs Savannah Vandendriessche en Imad Borji, waren ook de rest van de cast, o.a. Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt, en muzikanten Le Motel en Témé Tan op de afspraak. Ze werden verwelkomd door Ketnet wrapster Sarah Mouhamou. De volle zaal genoot van een prachtige film die zich richt tot kinderen, maar met thema’s die ook ouders aanspreken.

Rosie & Moussa speelde een thuismatch in cinema Palace. Gezien één van de hoofdacteurs en de regisseur in Brussel wonen en de soundtrack op-en-top Brussels is (dankzij Le Motel, Zwangere Guy en Témé Tan) verdiende de film een première in het hart van de stad. Het werd een feestelijk evenement, inclusief DJ-set van DJ Iron en Q&A’s met alle eregasten: acteurs Savannah Vandendriessche, Imad Borji, Ruth Beeckmans, Titus De Voogdt, Katelijne Damen, Bert Haelvoet, Mourade Zeguendi, regisseur Dorothée van den Berghe, auteur Michael De Cock (die het scenario schreef) en illustratrice Judith Vanistendael.

De film draait vanaf 28 maart in meer dan 20 bioscopen in Vlaanderen en Brussel, en was eerder al te zien op internationale filmfestivals FIFEM Montréal (waar het de Prijs voor Beste Kinderfilm in de wacht sleepte) en TIFF Kids Toronto.

Rosie & Moussa is een productie van Caviar, in coproductie met Climax Films en Ketnet, gedistribueerd door JEF en dankzij de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders, de Belgische Ontwikkelingssamenwerking, de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid, le Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel de la Fédération Wallonie-Bruxelles, with the support of the MEDIA Programme of the European Union.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/0Vl8TNz1cgI

20:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: rosie & moussa, film rosie & moussa |  Facebook | |  Print |