Showbizzkanaal

05/06/2017

Zo sexy zag u Loredana nog nooit!

loredana.JPG“Kom wat dichterbij. Ik wil je terug bij mij”, zingt de roodharige Limburgse Loredana in haar 2de Nederlandstalige single ‘Dichterbij’. Na de top 10-notering van haar debuutsingle ‘Ochtendzon’, trekt de vriendin van Patje Krimson alle registers open en gaat ze voluit voor haar solocarrière. “We hebben met 2Fabiola een drukke zomertour , maar voorlopig willen we dat nu alle aandacht gaat naar Lory haar eigen carrière. Man, dat liedje is een echte oorworm, hiermee maken we kans op een dikke zomerhit! Het was zeer leuk samenwerken met Sem Thomassen in de studio . Het nummer past perfect in haar Electro Glamour Pop-stijl. Nederlandstalig en vernieuwend, net zoals wij dat waren met Leopold 3 in de jaren negentig”, zegt Patje enthousiast.

In Marbella nam Loredana een paar weken geleden de videoclip op voor haar nieuwe single ‘Dichterbij’. Aangemoedigd door Patje vanachter de camera, bracht Loredana met volle overgave meermaals haar nieuwe single. Sexy, verleidelijk, maar stijlvol. Zo hoort dat bij haar eigen ontwikkelde Electro Glamour Pop-stijl, waarmee ze definitief uit de schaduw kruipt van haar partner. “Ik heb mij moeten oppeppen om de solo sprong te wagen. Weet je, ik vind het fijn om met Patje het 2Fabiola podium te delen. De mensen zien dat wij ons amuseren en dat is ook zo. Vorig jaar kwam Patje af met het solo idee. Ik zag direct aan z’n ogen dat hij het meende en voor ik goed en wel ‘ja’ had gezegd, zaten we al in de studio voor ‘Ochtendzon’. De reacties van de media en het publiek waren hartverwarmend. Voor mij dé stimulans om door te gaan. Met ‘Dichterbij’ zetten we de volgende stap. Progressief, herkenbaar en heel radiovriendelijk. Troy (het dochtertje van Patje waar Loredana plusmama van is) zingt het hier bij ons in huis al wekenlang mee. Ik voel dat het goed zit. Laat de zomer maar komen!”

Zomerhit

“Drie jaar na ‘She’s After My Piano’ opnieuw een grote zomerhit scoren zou geweldig zijn en de eerste reacties zijn super, zegt mentor en manager Patje Krimson, die over een paar weken zelf uitpakt met nieuw solomateriaal. “We blijven met 2Fabiola optreden, maar voorlopig komen er geen nieuwe releases. Dat zetten we de komende maanden op een lager pitje. Onze solocarrières gaan nu even voor.”

Vanaf nu is de nieuwe Loredana-single ‘Dichterbij’ digitaal beschikbaar via iTunes en stream.

De clip kan je hier bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=ypVRvi5NCFY

21:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: loredana |  Facebook | |  Print |

Ontdek de finale trailer van VALERIAN

VALERIAN, film VALERIAN, Negentig dagen voor de release, licht Luc Besson eindelijk het ultieme tipje van de sluier van zijn langverwachte science-fiction avonturenfilm met Cara Delevingne, Dana DeHaan, Rihanna, Clive Owen en Ethan Hawke.

Het resultaat is een verbluffende trailer vol nieuwe beelden en speciale effecten, op de tonen van “Gangsta’s Paradise’ van Coolio in een symfonische versie. 

Hier kan je de trailer zien.

VALERIAN wordt op 26 juli verdeeld door Belga Films.

Het jaar 2740, de verre toekomst. Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) zijn intergalactische agenten in dienst van de regering van de humanoïde territoria en moeten de orde in het heelal bewaren. Met hun ruimteschip ‘De Indringer’ reizen ze doorheen tijd en ruimte om allerlei missies te volbrengen. Hun nieuwste opdracht brengt hen naar het ruimtestation 'Alpha', de thuisbasis van 17 miljoen inwoners uit alle hoeken van het heelal. Zo’n 8000 verschillende soorten leven er samen en delen hun kennis, technologie en krachten. Niet meteen de makkelijkste plaats om een onderzoek te voeren…

21:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: valerian, film valerian, ethan hawke, cara delevingne, dana dehaan, rihanna, clive owen |  Facebook | |  Print |

Kursaal Oostende brengt magisch sprookje op ijs

kursaal_oostende.JPGKursaal Oostende pakt in de kerstperiode van 2017 uit met het magische verhaal van Alice in Wonderland op ijs. Het belooft een unieke familievoorstelling te worden met internationale kunstschaatsers. Burgemeester Johan Vande Lanotte is alvast enthousiast: 'Kursaal Oostende staat er ondertussen om bekend om elke zomer een internationale musical naar de Stad aan Zee te halen. We willen nu met het Kursaal ook in de winterperiode zorgen voor een totaalspektakel. Ik ben dan ook fier dat we met deze 'Alice in Wonderland' op een mooie en kwalitatieve manier het winteraanbod in Oostende kunnen vervolledigen.' Bovendien is deze voorstelling uniek in België. Zo wordt de scène omgetoverd tot een feeërieke ijspiste met projecties op en rond het ijs. De shows vinden plaats op 27 en 28 december 2017. De ticketverkoop start op 31 mei om 10.00 uur. 

Het verhaal
Iedereen kent de magische avonturen van Alice in Wonderland. Het verhaal werd al in 1865 geschreven door Lewis Carroll en werd gedurende 150 jaar in verschillende vormen uitgevoerd. Van theatervoorstellingen tot speel- en tekenfilms. Het verhaal blijft ook vandaag een populaire klassieker onder de sprookjes. 

Schaatspiste en projecties 
In Kursaal Oostende wordt het sprookje op een unieke manier gebracht. Het podium zal voor Alice in Wonderland omgetoverd worden in een schaatspiste waarop professionele kunstschaatsers gaan schitteren op meeslepende muziek. Grote videoprojecties rond en op het ijs zorgen voor de extra magische sfeer in de zaal.

De productie
Het gaat om een Russische productie waarbij top kunstschaatsers zorgen voor een adembenemend spektakel. Het verhaal wordt in het Nederlands gebracht en er wordt geschaatst onder begeleiding van Engelse muziek.
 
Wonder Seats
Elk ticket, ongeacht de categorie, kan men upgraden met het “Wonder Seats” arrangement voor een meerprijs van 20 euro. Met dit arrangement legt het Kursaal groot en klein extra in de watten voor de voorstelling en tijdens de pauze. Vooraf kan men een uur uitgebreid genieten van een buffet vol zoete lekkernijen (taartjes, pannenkoeken, ijsjes,...), chocolademelk, koffie, thee,... Tijdens de pauze een verfrissend drankje. Als extraatje krijgt iedereen een zakje snoep en een leuk aandenken mee naar huis.

Vroegboekkorting
Tot en met 30 juni kunnen tickets goedkoper aangekocht worden met de Early Bird korting. Volwassenen genieten in die periode een korting van 10%.  Kinderen tot 13 jaar kunnen altijd genieten van 25% korting. 
 
Praktisch
De shows vinden plaats op 27 en 28 december 2017 in Kursaal Oostende telkens om 16 uur. Tickets zijn nu al te koop via www.kursaaloostende.be, 070 660 601 of in de Box Office van Toerisme Oostende. De ticketprijzen variëren van 23 tot 43 euro.

21:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: kursaal oostende, ijs |  Facebook | |  Print |

ANDRÉ HAZES krijgt reality soap in aanloop naar Ahoy concerten

ANDRÉ HAZES, Wijzer, cd Wijzer, album Wijzer, Ahoy concerten, Het waanzinnige succesverhaal van de 23-jarige André Hazes groeit met de dag. Zijn recente album, “Wijzer” staat op 1 in de Nederlandse album charts, zijn eerste Ahoy concert op 14 oktober was meteen uitverkocht en ook voor het inmiddels 2de concert (op 13 oktober) zijn de tickets bijna allemaal de deur uit. Nu laat André weten dat de Nederlandse zender SBS6 een reality soap gaat draaien over het leven van de jonge artiest in aanloop naar de concerten.

“De kijkers krijgen een unieke blik, zowel voor als achter de schermen”, zegt André. “Ik werk keihard aan mijn carrière en dat mag iedereen zien.” André liet zich in recente interviews al ontvallen dat de naam Hazes zowel een voor, als een nadeel is geweest. “Natuurlijk opende de naam deuren, maar nadien heb ik mij telkens wel 7 keer zo hard moeten bewijzen”

Ook in Vlaanderen doet het album “Wijzer” het erg goed. De recente CD, waarvoor André meeschreef aan alle nummers, kwam op 12 binnen in de Ultratop charts. Ook zijn meest recente single, “Steeds weer”, is een radiohit in wording.

21:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, Televisie | Tags: andrÉ hazes, wijzer, cd wijzer, album wijzer, ahoy concerten |  Facebook | |  Print |

Gene Thomas te horen in VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3

Gene Thomas, film VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3, Dru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur! VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3/DESPICABLE ME 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination; de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. In de originele versie vertolken o.a. Steve Carell (Gru), Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (slechterik Balthazar Bratt) de hoofdrollen. In de Vlaamse versie, neemt Koen Van Impe niet alleen de rol van Gru op zich, maar ook deze van zijn verloren gewaande tweelingsbroer Dru. Lucy wordt vertolkt door Tine Embrechts en Balthazar Bratt door Gene Thomas.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 zal in drie versies (Vlaams / Frans / Engels) worden uitgebracht in de bioscoop op 5 juli.

De voltallige Vlaamse stemmencast

GRU – Koen Van Impe
DRU – Koen Van Impe
LUCY – Tine Embrechts
BRATT – Gene Thomas
SILAS/FRITZ – Walter Baele
VALERIA – Katrien De Becker
CLIVE – Sven De Ridder
GRU’S MAMA – Anke Helsen

21:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: gene thomas, film verschrikkelijke ikke 3 |  Facebook | |  Print |