Showbizzkanaal

08/10/2017

Sven Nys engageert zich voor 2de MICEllorca met Eventonline en tegen kanker

Sven Nys, kanker, Eventonline, 2de MICEllorca, In februari dit jaar nam een groep van 14 fiets-aficionados uit de MICE-sector op het mooie eiland Mallorca in de Balearen deel aan #micellorca17, een initiatief van Erik Wood, CEO en oprichter van Eventonline. De positieve vibes en camaraderie onder de MICE-professionals die deze fiets-incentive heeft teweeggebracht, resulteerde in de organisatie van een tweede editie die doorgaat van 20 tot 24 februari 2018.

“Heel eerlijk, eigenlijk wist ik zelf niet wat ik ervan kon verwachten”, stelt Erik Wood. “De band die ik had ennog steeds heb met Mallorca is een heel persoonlijke en emotionele. Mallorca had in 2015 namelijk een sterke indruk op mezelf nagelaten en sindsdien keer ik meermaals per jaar terug naar het eiland om er te gaan fietsen. Kortom,het is haast mijn tweede thuis geworden.”

Erik was danook benieuwd hoe zijn ‘ploegmaten’ Mallorca zouden ervaren. “De groep was immers zeer heterogeen qua niveau, van recreatieve fietsers tot competitiebeesten. Wat bleek echter, het gelegenheidspeloton hing vanaf het begin zeer sterk aan elkaar, want samenkilometers vreten tijdens de dag maakte de band alleen maar sterker.Misschien wel het mooiste wat ik in mijn carrière gedaan heb. Mensen bij elkaar brengen en motiveren om aan sport te doen”, vindt Erik.“Zoveel maanden later hebben de MICE-fietsers nog dagelijks contact met elkaar. Ik was het de deelnemers dan ook verplicht om een nieuwe editie te organiseren.”

Voor deze tweede editie zorgt Erik Wood al meteen voor een primeur. De ‘Kannibaal van Baal’, niemand minder dan Sven Nys, is tevens van de partij en zal de begeleiding verzorgen!De ‘Keizer van het Veldrijden’ zal bovendien een keynote speech brengen tijdens een seminarie met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend zijn geweest voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod in een verhaal dat rijkelijk wordt geïllustreerd met heel concrete voorbeelden.

Met de tweede editie gaat Erik Wood echter nog een stap verder. #micellorca18 wordt tevens een fundraiser tegen kanker. “In 2014 werd ikzelf geconfronteerd met de ziekte. Ik heb de laatste jaren heel veel energie gestoken om ertegen te vechten, eerst bij mijzelf, maar ook naar anderen toe. Mensen die het moeilijk hebben, probeer ik te motiveren er voor te blijven gaan.”

Vandaar ook een oproep aan de eventsector om massaal #micellorca18te steunen. “We zijn met 22 renners en Sven Nys, de target is om 20.000 euro in te zamelen voor kanker research”, aldus een vastberaden Erik Wood.“Eventonline omvat de ganse eventsector met meer dan 1.000 adverteerders, dus ik denk wel dat we deze som kunnen bijeenfietsen”, klinkt het strijdvaardig.

Interessant voor alle bedrijven, want voor een bijdrage vanaf 40 euro wordt een fiscaal attest bezorgd. Vanaf 250 euro volgt er tevens een vermelding op social media, en voor bedragen vanaf 1.000 euro komt een fotograaf ter plaatse! Voor meer info en schenking: https://idonatefor.cancer.be/projects/micellorca18. Eventonline zal zelf het eerste bedrag van 500 euro storten.

Op de eerstvolgende MICE party wordt dan het opgehaalde bedrag bekend gemaakt! 

#micellorca18 gaat door van 20 tot 24 februari 2018 en het MICE-peloton zal verblijven in het Lindner Hotel Portal Nous. 

20:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: sven nys, kanker, eventonline, 2de micellorca |  Facebook | |  Print |

Nieuwe single voor Torsten - "Het is wat het is"

torsten.jpgHet is zover, Dé nieuwe single van Torsten is op 30 september 2017 voorgesteld tijdens "De nacht van de Brouwketel" te Lille.

De overhandiging van de eerste single werd gedaan door Davy Gilles. Van dit nummer wordt er maandag 9 oktober 2017 ook een clip opgenomen die te zien zal zijn op YouTube. 

Na het succes van “Ik geef je mijn schouder” staat Torsten er terug met deze prachtige nieuwe single.

"Het is wat het is" is een enthousiaste meeslepende Waltz geschreven door Fonny De Wulf, Nicolas Geniets en Thibault Hendrix.

Met dit nummer brengt Torsten terug een nieuwe sound binnen het Vlaamse lied.

20:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: torsten, het is wat het is, single het is wat het is |  Facebook | |  Print |

Belgian Tube Days op 14 oktober 2017 - Waagnatie Antwerpen

Belgian Tube Days, antwerpen Belgian Tube Days, waagnatie Belgian Tube Days, Op zaterdag 14 oktober 2017 vindt de 3e editie plaats van de Belgian Tube Days in de Waagnatie, Antwerpen. Een event waar YouTubers hun fans ontmoeten. Op de topaffiche staan 15 kijkcijferkanonnen zoals Unagize, Gio, Olex en Totally Two. Samen goed voor meer dan twee miljoen YouTube kijkers. Ook nog op de affiche: Adil El Arbi. Geen YouTuber, maar een regisseur. Tijdens de Belgian Tube Days lanceert hij samen met actrice Nora Gharib de YouTube teaser van hun nieuwste film ‘Patser’.

Makan, Vaeltax en Seekerz: het zijn namen die misschien niet meteen een belletje doen rinkelen. Maar op het internet verzamelen ze honderdduizenden fans met hun filmpjes. Vooral bij tieners zijn ze razend populair. Die fans laten op zaterdag 14 oktober 2017 tijdens de Belgian Tube Days hun smartphone of computerscherm thuis achter om hun idolen in het écht te ontmoeten. De vloggers delen er handtekeningen uit en maken tijd om vragen te beantwoorden.

Signeersessies & workshops 

De vloggers zullen aan signeerstanden zitten waar ze hun fans kunnen ontmoeten, handtekeningen zetten en vragen beantwoorden. Op de overige standen kan je zélf YouTubefilmjes opnemen – onder andere in de échte kamer van Nederlands kijkcijferkanon Morgane Eyletten- , je in een nieuwe wereld wagen dankzij virtual reality en de ‘bothie’ uittesten: de nieuwe versie van de ‘selfie’, waarbij de camera’s aan de voor- en achterkant van je Nokia samen worden gebruikt. Hierdoor maak je  tegelijkertijd foto's of video's van een voorwerp voor je én van jezelf.

Wie zélf graag vlogger wordt of iets wil bijleren, kan terecht in de drie verschillende workshops. Achterklap en Nokia geven je inzicht in ‘hoe je content creëert’. Chris Klapwijk, topman bij Google Benelux geeft in een keynote een overview van YouTube en Canon vertelt je samen met de meisjes van Totally Two hoe je succesvolle YouTubefilmpjes maakt.

Belgian Tube Awards

Tijdens deze editie worden de allereerste Belgische awards voor YouTubers uitgereikt. Ergin Arslanbas, beter bekend als Achterklap, heeft 88.671 abonnees op YouTube en zal op het podium trofeeën voor onder andere ‘de creatiefste creator’ en de ‘best viral creator’ uitdelen aan de aanwezige YouTubers.

YouTubepremière Patser

Op 24 januari komt de nieuwste film van Adil El Arbi en Bilall Fallah ‘Patser’ in de Belgische cinemazalen. Vanop de Belgian Tube Days wordt alvast de teaser op de wereld losgelaten. Met één druk op de rode knop zet regisseur Adil samen met actrice en YouTube-ster Nora Gharib het filmpje op YouTube.

Patser vertelt het verhaal van vier vrienden – Adamo, Junes, Volt en Badia die ‘het Patserschap’ ambiëren. Rondrijden in dure auto’s, veel uiterlijk vertoon, leven in een videoclip. Wanneer ze de koning van de Amsterdamse cocaïnehandel ontmoeten, lijkt die droom ook écht uit te komen. Tot ze een bendeoorlog ontketenen door een lading Colombiaanse drugs te stelen.

Tickets voor de 3e editie van de Belgian Tube Days kosten €15 (voorverkoop), €20 (aan de kassa) of €40 (VIP, een uur vroeger toegang tot het event, een BTD T-shirt en enkele drankbonnetjes) en zijn te koop  via www.belgiantubedays.be.

Deze YouTubers komen langs

Achterklap
Aantal abonees: 88.675
Ergin Arslanbas (24) alias ‘Achterklap’ is vooral bekend voor zijn straatinterviews. De vlogger werd in één klap razend bekend toen traditionele media zijn video overnamen. In het filmpje antwoorden jongeren in Hasselt op de vraag "Wat als je kind homo zou zijn".

Unagize
Aantal abonnees: 306.111
https://www.youtube.com/user/UnaGize
Oftewel Rayan Aghassaiy (19). Met 132k op Instagram en meer dan 28.000 likes op Facebook is UnaGize één van de grootste YouTubers uit België. Op zijn kanaal vlogt hij over zijn leven en haalt hij geregeld pranks uit.

Gio
Aantal abonnees: 768.537
https://www.youtube.com/user/GameplayWorldXL
Giovanni Latooy (18) is één van de grootste YouTubers uit Nederland, met 768.537 abonnees én een webshop waar je onder andere truien, T-shirts en armbandjes met zijn naam vindt. Ook zus Melanie (La Melanie) en hun ouders Louise en Marcel Latooy (De Latooys) hebben een eigen YouTubekanaal.

Vaeltax
Aantal abonnees: 152.075
https://www.youtube.com/user/Vaeltax/videos
Oftewel: Govert Sweep uit Nederland gaat geen enkel avontuur uit de weg. Op zijn YouTubekanaal test hij onder andere de pikantste saus ter wereld en beklimt hij een hoge skipiste in Oostenrijk.

Kurkdroog
Aantal abonnees: 27.977
https://www.youtube.com/channel/UC_6mq_P6cTVUXFqkCLqJVtQ
Het komische duo Kurkdroog bestaat uit Toon Van Eekert en Angel Redondo. De twee twintigers onderzoeken in hun hilarische filmpjes bijvoorbeeld “hoe slim de schoolgaande jeugd vandaag de dag is.” Het resultaat? Frappante antwoorden als “Zuid-Korea ligt ten westen van Noord-Korea".

Totally Two
Aantal abonnees: 7.549
https://www.youtube.com/channel/UC17Pk0mSaOWC7DHvcuKRZkw
Wie actief is op Instagram kent ongetwijfeld de meisjes van Totallytwo. Céline Schraepen (650K volgers) en Talisa Loup (360K volgers) zijn een waar Instagram-fenomeen. In hun boek "Hoe word ik Instafamous?" geven ze tips en tricks voor het uitbouwen van een succesvol Instagram-account.

Olex
Aantal abonnees: 41.923
https://www.youtube.com/user/OlexVanDun
Oftwel Alex Van Dun (18). Op zijn kanaal haalt Olex alias Alex Van Dun pranks uit, hij gaat verschillende challenges aan én hij maakt grappige praatvideo’s. Hij maakt geregeld samen met Gio en Unagize filmpjes.

Girlys blog
Aantal abonnees: 162.115
https://www.youtube.com/channel/UCe0X2OM65_rwTaZlUBu5ohg
Jade & Gina uit Nederland vloggen over – zoals de naam zegt, vooral ‘girly’ dingen’: beauty, fashion, DIY’s en challenges.

Korthom
Aantal abonnees: 100.475
https://www.youtube.com/channel/UCVs3K7QDcIXTaeB_xuDZNOQ
De Nederlander Tom maakt komische video’s met zijn vrienden. Elke zondag plaatst hij een grappige "JONGENS..." video waarin jongens te zien zijn die meidenmagazines voorlezen, beautyhacks uittesten, praten over zoenen, liefde,…

Makan
Aantal abonnees: 18.459
https://www.youtube.com/channel/UCkZJyDQeBti2ssKLBytNRyQ
Makan post elke week gekke video’s. Vaak gaat het over games, maar evengoed gaan zijn filmpjes over festivals of haalt hij grapjes (pranks) uit.

Morgane Eyletten
Aantal abonnees: 16.231
https://www.youtube.com/user/morganeeyetten/videos
De populaire Morgane uit Nederland wordt vaak ‘the next big thing’ genoemd. In haar filmpjes vertelt ze over dagdagelijkse dingen, als ‘terug naar school’ en haar dagelijkse make-up.

Beau-tifull
Aantal abonnees: 40.932
https://www.youtube.com/channel/UCHvfGsmPaMtjcEbmMNJtcag/...
Beau Potman (14) uit Nederland vertelt in haar filmpjes hoe je van een telefoonverslaving afkomt, hoe haar vakantie was en maakt ze leuke pannenkoeken.

Seekerz
Aantal abonnees: 84.621
https://www.youtube.com/channel/UCdhuqycF6NRXjTQZT89OG_A
Tygran (22) en Defvin (22) uit Nederland beleven elke week de meest bizarre, coole en grappig avonturen: van freerunnen over challenges, verlaten gebouwen verkennen en klimmen op hoogtes.

Dylan Peys
Aantal abonnees: 259.494
https://www.youtube.com/channel/UC0FS8uuTdt80f_RyBVggx9Q/...  
Op het kanaal van Dylan Peys (17) uit Nederland vind je zowel gamingvideo’s als vlogs waarin hij met zijn opa naar een skatepark trekt en heel wat DIY-video’s waarin hij onder andere zijn pet en telefoonhoesje pimpt met speciale verftechnieken.

Nora Gharib
Aantal abonnees: 15.250
https://www.youtube.com/channel/UCd8XRyk0vOHrB7ArAN8_NJA
Nora ken je ongetwijfeld van het programma K3 zoekt K3. Ze won niet, maar werd wél opgemerkt. Binnenkort speelt ze één van de hoofdrollen in de film ‘Patser’. Daarnaast zingt, danst en tekent ze. Op YouTube vlogt ze over haar dagelijkse leven: van naar de Efteling gaan over de voorbereidingen voor haar huwelijk en haar toekomstplannen.

20:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: belgian tube days, antwerpen belgian tube days, waagnatie belgian tube days |  Facebook | |  Print |

Aflevering 1 van Hoe Zal Ik Het ZeggeN?, maandag 9 oktober om 20.40 bij VTM

vtm.JPGHoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe zeg je je puberzoon dat hij veilig moet vrijen? Hoe bedank je als 35-jarige je mama omdat ze elk weekend jouw was doet? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren.

Ruim uw kamer op! En stop met smakken!

'Ruim uw kamer op' is waarschijnlijk de meest uitgesproken zin van elke moeder met een puber onder haar dak. Vaak gevolgd door de gevleugelde woorden 'hoeveel keer moet ik dat nu nog zeggen?' Awel, nog één keer. Want in deze eerste aflevering van Hoe Zal Ik Het Zeggen? schakelt Jens de grove middelen in om die boodschap voor eens en voor altijd duidelijk te maken. Nog meer pedagogisch verantwoord materiaal krijgen we met de broers Colin en Oliver, die de onhebbelijke gewoonte hebben van te smakken tijdens het eten. Hun bioscoopervaring zal nooit meer dezelfde zijn.

Verder pakt Jens een fietsendief aan en bevrijdt hij Toon uit zijn eigen woning, want volgens zijn vrienden wordt de jongeman 'gegijzeld' door zijn nieuw lief.

Bejaarde 'smeerlapjes' Lisette en Josée willen dan weer merci zeggen aan vrijwilligster Sabine voor haar hulp in het woonzorgcentrum. Tijd voor een onorthodox dankwoordje van politieduo Jens en Janne. En een vrouw die braaf de kak van haar hond opkuist, krijgt erkenning van een bende zingende bikers.

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: hoe zal ik het zeggen?, vtm, vtm hoe zal ik het zeggen?, serie hoe zal ik het zeggen? |  Facebook | |  Print |

BlitZ danst voor het milieu

blitz.JPG2017 was opnieuw een succesvol jaar voor Pieterjan en Jens van BlitZ. Na de release van hun nieuwe album, sloten de mannen in vele scholen dansend het schooljaar af met hun succesvolle zomerhit ‘Doe De Dabidee’. De afgelopen maanden zaten ze ook niet stil: tussen de vele optredens van hun drukke zomertoer door, vonden de jongens nog tijd voor het inblikken van de videoclip voor hun nieuwe single ‘Samen met BlitZ’. Deze nieuwe single klinkt zeer poppy en steviger dan vorig werk en belooft alvast een knaller van formaat te worden.

Dat BlitZ nummers maakt met een boodschap is niet nieuw. Deze keer vragen de jongens aandacht voor het milieu. ,,Zelf zijn we erg bezig met het milieu en we beseffen maar al te goed dat we zorg moeten dragen voor onze mooie planeet’’, aldus Pieterjan en Jens.

In ‘Samen met BlitZ’ en de bijhorende videoclip roepen de jongens alle kinderen op om het milieu een handje te helpen. En dat mag je letterlijk nemen. Pieterjan en Jens willen met ‘Geef een high five aan het milieu’ alle Vlaamse basisscholen oproepen om samen met BlitZ een pact op te stellen waarin de kinderen zich engageren om zich in te spannen voor het milieu.

Als iedereen zijn steentje bijdraagt, dan kan het milieu er alleen maar beter van worden.

Bij ‘samen met BlitZ’ hoort ook een stoere dans, de milieudans. Een dans met high fives aan het milieu. ,,We willen alle schoolkinderen oproepen samen deze dans te dansen en zo te tonen aan de wereld hoe belangrijk het milieu voor hun toekomst is’’, aldus de mannen van BlitZ die hiermee een statement willen maken.

Meer BlitZe plannen
‘Samen met BlitZ’ is niet alleen de titel van hun nieuwste single, het is ook de titel van een gloednieuw vlog/tv format waar de jongens volop mee bezig zijn. Het belooft een interactief, grappig én leerrijk programma te worden.

De single ‘Samen met BlitZ’ is nu te downloaden en te streamen via de gekende kanalen.
De videoclip is te bekijken via YouTube.

19:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: blitz |  Facebook | |  Print |