gezocht-audities : Showbizzkanaal

28/03/2018

Auditie-oproep 'Boléro' - Music Hall/Bejart Ballet Lausanne

bolero.JPGHet jaar 2017 werd getekend door het overlijden van Maurice Béjart 10 jaar eerder en het 30-jarig bestaan van Béjart Ballet Lausanne. Ter gelegenheid van deze verjaardagen, stellen het balletgezelschap en Music Hall op 18, 19 en 20 mei 2018 in Vorst Nationaal de nieuwe creatie 't M et variations... voor, met als absolute apotheose ook de herneming van de mythische 'Boléro' van Ravel, in de originele choreografie van Maurice Béjart.

Audities Boléro
Voor de uitvoering van 'Boléro' zijn Béjart Ballet Lausanne en Music Hall nog op zoek naar mannelijke figuranten/dansers tussen 18 en 30 jaar. Danservaring (vooral 'beweeglijkheid' belangrijk) en een gespierd lichaam zonder tatoeage, zijn voor deze productie een must.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin om deel uit te maken van deze fenomenale productie, meld je dan voor maandag 2 april aan voor deze auditie d.m.v. een mailtje met je cv en een aparte foto naar auditions@musichall.be

Audities gaan door tijdens de eerste helft van april in de Antwerpse regio. De voorstellingen staan op 18, 19 en 20 mei gepland in Vorst Nationaal, met ook een repetitie op 17 mei.

20:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: music hall, boléro |  Facebook | |  Print |

10/02/2018

Auditieoproep Scala & Kolacny Brothers

Voor het seizoen 2018-19 van Scala & Kolacny Brothers zoeken we nieuwe zangeressen.

Kandidaat-zangeressen die willen auditie doen voor Scala, registreren zich via www.audities-kolacny.com en vullen het online inschrijvingsformulier in.

12:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: scala & kolacny brothers |  Facebook | |  Print |

04/02/2018

Hét MusicalKot organiseert zomerstage's

Deze zomer staan we allemaal klaar: Wout Verstappen, Helle Vanderheyden, Matthew Michell, Reuben De Boel, Sarah Kefi, Florian Slangen, Elindo Avastia, Anne Van Opstal, David Davidse, Hannes Vandersteene, Liesbeth Roose, Samuél Anastasi & Maja Van Honsté, om jullie de leukste Musicalweek ooit te bezorgen.

Laat je onderdompellen in een wereld van muziek, spel en dans en schrijf je onmiddelijk in voor 1 van onze stage’s!

Mail naar: hetmusicalkot@gmail.com voor meer info!

Locaties: Antwerpen, Mechelen, Oostende!

Leeftijden: 8-14j & 15+

08/11/2017

26000 schoolkinderen gezocht om wereldrecord te breken

blitz.JPGDe jongens van het kidspopduo BlitZ zitten niet verlegen om een stunt. Voor hun nieuwe single ‘Samen Met BlitZ’ gaan ze proberen op donderdag 9 november het wereldrecord high fives te breken voor het milieu.

Momenteel staat dit record op 25250 mensen die op hetzelfde moment een high five geven aan elkaar. ,,We willen met deze recordpoging tonen dat ‘onze schoolkinderen’ ook wel degelijk bezig zijn met dé toekomst, zoals we ook zingen in ons nummer. Als we met z’n allen als één grote scholengroep hieraan meedoen, moeten we zeker dit record kunnen verbreken”, aldus BlitZ. Ondertussen zijn reeds honderden scholen geregistreerd om deel te nemen aan de unieke milieu actie maar doen de jongens nog een laatste oproep naar extra scholen om toch die 26000 te kunnen halen.

Scholen kunnen zich nog registreren tot en met woensdag via www.blitzonline.be/highfive. Donderdag zal dan blijken samen met de gerechtsdeurwaarder of de Vlaamse basisscholen samen met BlitZ het wereldrecord hebben kunnen halen of niet. Enkele scholen zullen ook bezoek krijgen van Pieterjan van BlitZ.

Bij ‘Samen met BlitZ’ hoort ook een stoere dans, de milieudans die van de single nog een grotere knaller maakt.

09:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities, Muziek | Tags: schoolkinderen, blitz |  Facebook | |  Print |

15/10/2017

Figureer mee naast 'Breaking Bad' - acteur Jonathan Banks op Belgische filmset 'Redbad'

Breaking Bad, film Redbad, Jonathan Banks, Van dinsdag 17 oktober tot en met 24 oktober - vindt in het kasteel van Bouillon een deel van de opnames plaats van de Nederlands - Duitse - Deense langspeelfilm 'Redbad - 754 before Christus'. Naast de Belgische acteurs Gene Bervoets, Tibo Vandenborre, Pieter Embrechts, Daphne Wellens en Flor Decleir, speelt ook Jonathan Banks, bekend van Breaking Bad en Better Call Saul, mee in de rol van Pepijn, de genadeloze Koning van de Franken. Redbad is een historisch epos over de kerstening, de sagen en oude legenden van REDBAD, in een productie van Farmhouse Film & TV, met Klaas de Jong als producent en Roel Reiné (o.a. Michiel de Ruyter) als regisseur en D.O.P. . Voor de opnames volgende week zoekt de productie nog figuranten!

Cast
Jonathan Banks komt in actie op de set in België, in het Kasteel van Bouillon. In de series Breaking Bad en Better Call Saul liet Banks zich al van zijn slechtste kant zien. De rol van Pepijn is hem dan ook op het lijf geschreven. Banks speelde in Amerikaanse tv-series zoals Cold Case, ER en Highlander. Binnenkort is Banks samen met Liam Neeson te zien in de actiefilm The Commuter.

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Gijs Naber als Redbad, Loes Haverkort, Martijn Fischer, Teun Kuilboer, Lisa Smit, Derek de Lint, Britte Lagcher, Egbert-Jan Weber, Aus Greidanus en Huub Stapel. Ook Jack Wouterse, Renée Soutendijk en Mark van Eeuwen zijn te zien en er zijn rollen voor Birgit Schuurman en Arnost Kraus. Naast de Nederlandse acteurs spelen ook deze Vlaamse acteurs mee, zoals de Belgische acteurs Daphne Wellens, Tibo Vandenborre, Gene Bervoets, Pieter Embrechts en Flor Decleir. De Deense cast bestaat onder andere uit de acteur Søren Malling die bekend is van series als The Killing en Borgen.

Kasteel van Bouillon
Het kasteel van Bouillon, dat in de achtste eeuw werd gebouwd en gelegen is op drie rotspunten boven de rivier de Semois, bestaat uit drie forten die door middel van bruggen met elkaar verbonden zijn. Hier wordt de doop scene met Redbad opgenomen ten overstaan van zijn volk, in het hol van de leeuw. Het blijkt een list te zijn.
Op het laatste moment vraagt Redbad aan Willibrord, de laatste wordt bijgestaan door Pepijn of zijn ongedoopte voorouders en vrienden ook in de hemel komen. Dit is niet het geval. Redbad antwoordt dat hij liever in de hel is met zijn familie en vrienden, dan in de hemel met zijn vijanden en begint te vechten. Zijn volk sluit zich bij hem aan voor de beslissende strijd.

Productie
De productie reisde de afgelopen weken van Denemarken naar Duitsland en reist de komende tijd verder van Friesland naar Ameland, Apeldoorn, België en Eindhoven en eindigt in Duitsland met 45 vrachtwagens, 2 opleggers, 104 crewleden, 1800 kostuums, tientallen stuntvechters en 18 vaste paarden, daarbij sluiten zich op de diverse locaties steeds honderden figuranten aan.

Regisseur Roel Reiné en producent Klaas de Jong
Na het gigantische succes van Michiel de Ruyter (850.000 bezoekers) zetten regisseur Roel Reiné en producent Klaas de Jong de samenwerking voort. In september starten de opnamen in Denemarken, Noord Duitsland, de ruige natuurgebieden van Ameland, het wad en het moerasgebied “Nationaal Park De Alde Feanen”. In België is “Kasteel Bouillon” het decor en tenslotte worden de grootste gevechtscenès in preHistorisch dorp in Eindhoven opgenomen. Alle filmlocaties zijn op historische grond gevestigd.

Roel Reiné is, net als bij Michiel de Ruyter, zowel regisseur als Director of Photography. Na het succes van Michiel de Ruyter kreeg Reiné de kans om voor Netflix een aflevering van Black Sails te regisseren. Onder andere door de manier waarop hij voor Universal de Amerikaanse actiefilms Death Race 2 en The Scorpion King 3 regisseerde, werd hij gevraagd om de eerste 2 afleveringen van de Marvel reeks Inhumans voor zijn rekening te nemen die vanaf deze week wereldwijd exclusief in IMAX-bioscopen zijn te zien.
Klaas de Jong (Tuintje in Mijn Hart, Michiel de Ruyter, Toscaanse Bruiloft, Verliefd op Ibiza, De Hel van ’63, De Scheepsjongens van Bontekoe, De Kameleon-films) tekent voor de productie vanuit het productiehuis Farmhouse Film & TV (www.farmhousefilm.nl). Het scenario van de film is geschreven door Alex van Galen.

Over de film
700 na Christus. Noord-Europa is verdeeld in twee werelden: boven de rivieren leven de Friezen, Saksen en Denen. Onder de rivieren heersen de Franken. Zij willen doen wat zelfs de Romeinen niet gelukt is: heel Europa veroveren. Ze zetten daarbij een nieuw wapen in om de heidenen te onderwerpen: het christendom. Ze azen op het belangrijkste handelscentrum van Europa, waar de Friese koning Aldigisl regeert. De film is een historisch epos over de kerstening, de sagen en oude legenden van REDBAD.

Concreet opnames
Er wordt vanaf dinsdag 17/10 tm dinsdag 24/10 in Bouillon gedraaid. Banks is aanwezig op deze dagen.

Donderdag 19/10 (overdag)
Zaterdag 21/10 (overdag)
Dinsdag 24/10 (nacht vanaf 19.30 – 0.30 am) zijn Jonathan Banks en alle Vlaamse acteurs op set.
INDIEN U GRAAG MEE FIGUREERT, MAIL DAN NAAR figuratie@farmhousefilm.nl

19:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: breaking bad, film redbad, jonathan banks |  Facebook | |  Print |

08/10/2017

Musicland Productions zoekt zangers (tenor + bas)

Musicland Productions zoekt een goede tenor en bas/bariton zanger voor een professionele A Capella kerstzanggroep die al jaren meedraait op internationaal niveau.

Jaarlijks staan er een heel aantal optredens op de agenda in België, Nederland en Duitsland.

De vereisten zijn een zeer goede zangstem hebben met een sterk volume, in close harmony kunnen zingen, vlot partituur kunnen lezen, flexibele agenda in november 2017 voor repetities en een grote beschikbaarheid tussen 25/11/2017 - 07/01/2018 voor optredens, eigen vervoer, en liefst uit de regio Limburg(BE)-Antwerpen(BE)-Vlaams Brabant(BE)-Brussel(BE) of Noord Brabant(NL).

Interesse : mail uw CV, foto, motivatie en audio/videofragment van uw stem naar audities@musiclandproductions.com voor 13/10/17.

20:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: musicland productions |  Facebook | |  Print |

11/06/2017

OPROEP Eén | Nieuw programma 'Voor de leeuwen' zoekt de honderd gulste lachers van Vlaanderen

bart_peeters.JPGDit najaar gooit Eén tientallen jonge komische talenten Voor de leeuwen met als doel een nieuwe generatie comedytalent te ontdekken. Bart Peeters maakt samen met deze sterren in wording een reeks avondvullende shows vol humor en geestigheid. 

Voor de leeuwen is een gevarieerde show vol kolder, comedy, sketches, improvisatie en muziek aan elkaar gepraat door de altijd al goedlachse en multigetalenteerde Bart Peeters. De entertainmentfactor primeert en de toekomstige toppers spelen voor de eer én de lach natuurlijk. En om die felbegeerde lach draait het allemaal.

Voor de leeuwen zoekt de honderd gulste lachers van Vlaanderen om in het publiek te zitten en te beslissen welke optredens het grappigst zijn, gewoon door hard (of nog harder) te lachen. Kijkers dus die veel en graag in lachen uitbarsten. Wie zich aangesproken voelt, surft naar www.een.be/voordeleeuwen en stuurt zijn lach in beeld en geluid door. 

20:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities, Televisie | Tags: voor de leeuwen, bart peeters |  Facebook | |  Print |

04/04/2017

AUDITIES voor DOLFJE WEERWOLFJE, de musical

DOLFJE WEERWOLFJE, Een splinternieuwe familievoorstelling (6+)
gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon

Voor de productie Dolfje Weerwolfje is Event-Team op zoek naar kinderen voor de rollen van 

* Dolfje (jongen met een zeer goede zangstem en acteertalent) 

* Timmie (jongen met acteertalent)  

* Noura (meisje met een zeer goede zangstem en acteertalent) 

REPETITIES EN SPEELPERIODE

De repetities gaan van start in oktober 2017. De kinderen moeten bij voorkeur vanaf dan beschikbaar zijn (vooral tijdens de schoolvakanties).

Volledige beschikbaarheid tijdens de krokusvakantie 2018 en paasvakantie (week 2) 2018 is vereist.

Hierna is de voorstelling te zien in verschillende theaters in Vlaanderen tussen april 2018 en juni 2018.

VEREISTEN

Hou jij van acteren en heb je altijd al een keer in een musical willen spelen?

Ben je tussen de 7 en 14 jaar?

Ben je niet groter dan 1m60?

Schrijf je dan nu in voor de audities van Dolfje Weerwolfje tijdens de zomer van 2017.

INSCHRIJVEN

Stuur jouw gegevens en een recente foto naar audities@dolfje.be

Eind april ontvang je meer informatie betreffende de audities.

22:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: dolfje weerwolfje |  Facebook | |  Print |

14/02/2017

Auditie-oproep jongerenafdeling Scala (12 - 16 j)

 


19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: scala, auditie scala, aarschot scala |  Facebook | |  Print |

06/02/2017

Auditieoproep Scala & Kolacny Brothers

Wij zoeken zangeressen voor het nieuwe seizoen van Scala.

Dit zijn enerzijds studenten, anderzijds reeds afgestudeerde artiesten (zang, instrument, jazz, musical, muziekpedagogie, etc. ...).

Zangeressen in Scala worden per optreden /opname vergoed:
- ofwel als jobstudent
- ofwel met een contract als bediende.

Gelieve in je mail volgende punten te vermelden:
- Leeftijd
- Woonplaats
- Opleiding
- Voorkennis: notenleer, koor, instrument, zang, musical, drama … .

Een eerste selectie gebeurt op basis van deze gegevens.
Meer informatie over de auditie
(locatie, uur en voor te voorbereiden werk)
ontvangt u na uitnodiging.

Aanmelden voor de audities kan via mail: audities@kolacny.com

12:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: scala & kolacny brothers, scala |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende