gezocht-audities : Showbizzkanaal

04/04/2017

AUDITIES voor DOLFJE WEERWOLFJE, de musical

DOLFJE WEERWOLFJE, Een splinternieuwe familievoorstelling (6+)
gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon

Voor de productie Dolfje Weerwolfje is Event-Team op zoek naar kinderen voor de rollen van 

* Dolfje (jongen met een zeer goede zangstem en acteertalent) 

* Timmie (jongen met acteertalent)  

* Noura (meisje met een zeer goede zangstem en acteertalent) 

REPETITIES EN SPEELPERIODE

De repetities gaan van start in oktober 2017. De kinderen moeten bij voorkeur vanaf dan beschikbaar zijn (vooral tijdens de schoolvakanties).

Volledige beschikbaarheid tijdens de krokusvakantie 2018 en paasvakantie (week 2) 2018 is vereist.

Hierna is de voorstelling te zien in verschillende theaters in Vlaanderen tussen april 2018 en juni 2018.

VEREISTEN

Hou jij van acteren en heb je altijd al een keer in een musical willen spelen?

Ben je tussen de 7 en 14 jaar?

Ben je niet groter dan 1m60?

Schrijf je dan nu in voor de audities van Dolfje Weerwolfje tijdens de zomer van 2017.

INSCHRIJVEN

Stuur jouw gegevens en een recente foto naar audities@dolfje.be

Eind april ontvang je meer informatie betreffende de audities.

22:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: dolfje weerwolfje |  Facebook | |  Print |

14/02/2017

Auditie-oproep jongerenafdeling Scala (12 - 16 j)

 


19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: scala, auditie scala, aarschot scala |  Facebook | |  Print |

06/02/2017

Auditieoproep Scala & Kolacny Brothers

Wij zoeken zangeressen voor het nieuwe seizoen van Scala.

Dit zijn enerzijds studenten, anderzijds reeds afgestudeerde artiesten (zang, instrument, jazz, musical, muziekpedagogie, etc. ...).

Zangeressen in Scala worden per optreden /opname vergoed:
- ofwel als jobstudent
- ofwel met een contract als bediende.

Gelieve in je mail volgende punten te vermelden:
- Leeftijd
- Woonplaats
- Opleiding
- Voorkennis: notenleer, koor, instrument, zang, musical, drama … .

Een eerste selectie gebeurt op basis van deze gegevens.
Meer informatie over de auditie
(locatie, uur en voor te voorbereiden werk)
ontvangt u na uitnodiging.

Aanmelden voor de audities kan via mail: audities@kolacny.com

12:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: scala & kolacny brothers, scala |  Facebook | |  Print |

24/12/2016

Gezocht: figuranten voor VTM-reeks "De bende van Jan de Lichte"

In januari start het 2de deel van de opnames van ‘De bende van Jan de Lichte’, een tiendelige avonturenreeks van Menuet (Coppers, In Vlaamse Velden, Code 37) en VTM, gebaseerd op de historische roman van Louis Paul Boon. Hierin speelt Matteo Simoni een struikrover die in het Vlaanderen van de 18de eeuw samen met enkele bendeleden postkoetsen en kastelen overvalt. Hun buit delen ze met de armsten, waardoor Jan een echte volksheld wordt. Regisseurs zijn Robin Pront (d’Ardennen) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers).

Wil je je graag laten onderdompelen in de drukte van een middeleeuwse stad, vol soldaten, notabelen, beulen, zigeuners, bedelaars, monniken en adellijke dames? Droom je ervan te schitteren op de televisie in een prachtig op maat gemaakt kostuum en even te terug te reizen naar de 18e eeuw?

Schrijf je dan snel in via deze link http://bvj.inthepicture.eu en wie weet sta je binnenkort mee te schreeuwen bij het schavot ! 

21:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: de bende van jan de lichte, vtm, vtm de bende van jan de lichte |  Facebook | |  Print |

15/11/2016

Casting oproep! Under my Skin van Lucas Dhondt

Het productiehuis Menuet (The Broken Circle Breakdown, In Vlaamse Velden,…) is bezig met de pre-productie van de debuutfilm van Lukas Dhondt, ''Under My Skin’.

Lukas Dhont is een jonge regisseur die verschillende prijzen won voor zijn kortfilms 'Corps Perdu' en 'L'infini' (Gent Filmfestival en Leuven Internationaal Kortfilm Festival). Hij is ook gekend door de videoclip die hij in 2014 maakte voor Oscar And The Wolf, 'Strange Entity', genomineerd voor een MIA.

De film behoort al tot één van de zes projecten die zijn geselecteerd voor Cinefondation residence (http://www.cinefondation.com/en/generalinformation), een prestigieuze reeks van workshops te Parijs, waar jonge en vooral talentvolle regisseurs hun talent nog meer kunnen ontplooien.

Het is een selectie om fier op te zijn, want voor hem is slechts één Vlaamse regisseuse erin geslaagd dit ook te doen, namelijk Fien Troch.

Voor zijn nieuwe film gaat er begin december een auditie door met Sidi Larbi, aangezien Lukas op zoek is naar dansers.

19:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: under my skin, lucas dhondt |  Facebook | |  Print |

04/10/2016

Gezocht: kandidaten Say Yes To The Dress Benelux

Ga jij dit jaar of volgend jaar in de winter trouwen? Staat jouw bruiloft in het teken van Winterwonderland? Dan is TLC op zoek naar jou! Voor een Winterspecial van Say Yes to the Dress Benelux zoeken we namelijk winterbruiden!

Mogen wij er bij zijn als jij je droomjurk gaat uitzoeken? En ben jij, en natuurlijk jouw entourage, beschikbaar op maandag 10 of dinsdag 11 oktober? Meld je dan nu aan via casting@strixtv.nl. De opnames vinden plaats in Deurne, Nederland.

De populaire TLC-serie Say Yes To The Dress komt naar de Lage Landen! In de show helpt bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli de Nederlandse én Vlaamse aanstaande bruiden om de perfecte bruidsjurk te vinden. De productie bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 25 oktober te zien bij TLC Vlaanderen.

Bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne is de Nederlandse versie van de bekende Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echt familiebedrijf: de ambitieuze en jonge Ramona Poels runt de zaak, moeder Ineke is hoofdcoupeuse en Ramona’s zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel. Net als bij Kleinfeld, verkoopt Koonings jurken voor elk budget: van €1.000 tot €35.000.

Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 25 oktober om 20:10 uur te zien bij TLC Vlaanderen en wordt geproduceerd door Strix Television.

12:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: say yes to the dress benelux |  Facebook | |  Print |

18/09/2016

Cath Luyten zoekt mensen met een plan voor nieuw Eén-programma

één.JPGZoals Cath Luyten net vertelde in Van Gils & gasten, is ze voor een nieuw programma op zoek naar mensen die volgend jaar iets heel bijzonders - groot én klein - willen realiseren. Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, én dat plan voor 2017 willen delen met de rest van Vlaanderen.

Wil jij... na 50 jaar eindelijk je jeugdvriendin terugvinden? ​Je buitenlands lief ten huwelijk vragen en naar België halen? De man die je leven redde, opzoeken en bedanken? De laatste wens van je oma vervullen? Die verschrikkelijke ziekte verslaan? Je autostrade-angst overwinnen en opnieuw over de snelweg rijden? Kinderburgemeester worden in je gemeente? Dertig kilo afvallen om in jouw bruidsjurk te passen? De hoogoplopende ruzie met je buren bijleggen? Of na jaren leven als single eindelijk de liefde van je leven vinden?

Alles kan, grote en kleine plannen, zolang je een goede reden hebt en vastberaden bent.

Laat het Cath weten op www.een.be/Cathzoekt

21:46 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities, Televisie | Tags: cath luyten, eén-programma |  Facebook | |  Print |

01/09/2016

OPROEP FIGURATIECASTING vtm-serie JAN DE LICHTE

vtm.JPGMidden oktober starten de opnames van ‘De bende van Jan de Lichte’, een tiendelige avonturenreeks van Menuet (Coppers, In Vlaamse Velden, Code 37) en VTM, gebaseerd op de historische roman van Louis Paul Boon.

We zijn nog op zoek naar mensen van alle leeftijden met opvallende uiterlijke kenmerken en/of fysieke beperkingen om deel uit te maken van Jan zijn bende, een allegaartje van oa. zigeuners, meisjes van lichte zeden, bedelaars, weeskinderen en woeste struikrovers.

Jan de Lichte (gespeeld door Matteo Simoni) is een struikrover die in het Vlaanderen van de 18de eeuw samen met enkele bendeleden (waaronder Stef Aerts) postkoetsen en kastelen overvalt. Hun buit delen ze met de armsten, waardoor Jan een echte volksheld wordt. Regisseurs zijn Robin Pront (D’Ardennen), Pieter Van Hees (Waste Land, Chaussée d’Amour) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers).

Schrijf je dan snel in via deze link http://bvj.inthepicture.eu/oproep.html en wie weet maak je binnenkort deel uit van ‘De bende van Jan de Lichte!’

10:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities |  Facebook | |  Print |

06/08/2016

Cursisten gezocht

Samen met intensive acting studio zijn wij opzoek naar nieuwe, gemotiveerde cursisten. Hieronder vindt u een beschrijving van wat wij doen en waarvoor wij staan:

Onze cursussen omvatten cursusblokken van 2,5 maanden aan 25 euro per uur (20 euro tijdens kortingsperiodes), dit omvat:
- Acteertechnieken: acteren voor de camera, improvgames, lange improvisatievormen, methodacting, principes uit neurolinguïstisch programmeren, Ericksoniaanse spraak, Self Relations van Stephen Gilligan, Facial Action Coding System (te zien in de serie ‘Lie to Me’), Gestaltpsychologie,...
-Acteren voor film & tv
-Analyse van de acteerprestaties
-Begeleiding bij audities en bij het acteerberoep
-Begeleiding bij netwerken
'Begeleiding van professioneel pr-bureau Badass pr
-Fotoshoot door professionele fotograaf van castingbureau
-Improv & maandelijkse improvshows (Improv-Asion) voor publiek voor cursisten die gebeten zijn door de microbe

De cusus wordt zowel Individueel als in groep gegeven in samenwerking met een aantal van de grootste castingbureaus van België, met geregeld bezoek van castingagents

Bovendien krijgen de cursisten maandelijks 1x les en/of Q&A van een bekende acteur of actrice. Reeds bevestigd: Johan Van Assche, Joke Sluydts, Sven De Ridder, Begir Memeti, Geert Vaes, Tania Cnaepkens, Robby Cleiren, Eric Godon & Manou Kersting

Ook krijgen zij de mogelijkheid om aan gereduceerd tarief deel te nemen aan workshops tijdens de Berlinale, het Filmfestival van Cannes, het London Film Festival en de Oscars, met professionele toegang tot de festivals

De cursus acteren van Cinact en Badass pr is een samenwerking tussen professioneel acteur/producer/regisseur Abbas Shirafkan ('Cordon’, 'De Bunker’, 'Babaï’, 'Familie’, 'Iron Sky 2’, 'De Ridder’) en pr-consultant/acteercoach/journalist/auteur Dirk Vandereyken ('Fates Worse than Death: Hunter’, 'Baour, Strands of Death’, 'Achtung: Cthulhu - The Secret War’ audioplay & film, Improv-Asion improvshows) van Badass pr, dat onder andere de public relations verzorgt van verschillende filmdistributiemaatschappijen.

De meeste acteercursussen in België zijn eigenlijk toneelopleidingen. Wij spitsen ons echter toe op acteren voor de camera, met veel aandacht voor tv- en filmproducties, en improv op internationaal niveau. Daarbij leren we technieken aan uit verschillende stromingen, waarbij de leuze luidt: 'absorbeer wat voor jou werkt en nuttig is’. Uit ons aanbod leer je waar jij je het beste bij voelt in een ongedwongen, toffe sfeer.

Bovendien krijg je elke maand een keer les van een bekende acteur of actrice en werken we heel nauw samen met een aantal van de grootste castingbureaus van het land. Verschillende castingagents komen dan ook geregeld naar onze cursus kijken. Door ook te leren waar en hoe je kunt netwerken en wat er van jou wordt verwacht tijdens audities, vergroot je jouw kansen om ook echt verder te kunnen als acteur. Wil je ook een professionele showreel? Dan hebben wij een geweldige filmploeg voor jou ter beschikking! Er wordt zelfs opgenomen met Alexacamera’s of RED Epic-camera’s, niet met een fotocamera.

Onze cursus staat open voor alle niveaus van ervaring en leeftijden (vanaf 6 jaar). Het enige wat je hoeft te doen, is ons een e-mail sturen of ons op te bellen om jouw motivatie uit te leggen. Of je nu de filmwereld in wil, deel wil nemen aan shows, meer over jezelf wil leren of simpelweg sociaal vaardiger wil worden; er zijn heel wat redenen om deel te nemen! Zo nu en dan lassen we ook een kortingsperiode in, aarzel dus zeker niet om daarnaar te vragen! Een cursus duurt telkens 2,5 maand, maar je mag cursusblokken aan elkaar rijgen en bovendien is er wekelijks les in zowel Brussel als in Antwerpen!

Cursisten mogen me altijd contacteren op dit emailadres (nathalie.cinact@hotmail.com). We hopen alvast om van jou te horen!

23:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: cursisten |  Facebook | |  Print |

02/08/2016

Versuz zoekt een ‘Geur DJ’ M/V

versuz.JPGVersuz, de bekende Hasseltse club, heeft een wel zeer bijzondere vacature uitgezet. Ze zijn namelijk op zoek naar een ‘geur dj’ ( m/v). Ja, je leest het goed, iemand met niet enkel oor voor de beste beats maar ook met een neus voor de lekkerste geuren. Deze moet het reeds bestaande team van dj’s en vj’s (video) en lightjockey ’s versterken. Versuz is de eerste club die op zoek gaat naar zo een dj en wil, door het betrekken van een extra zintuig (reuk), een nieuwe dimensie geven aan de clubbeleving.

Als ‘geur dj’ sta je in om de mensen tijdens de nacht te verrassen met typische en minder voor de hand liggende aroma’s die hand in hand gaan met de muziek die er op dat moment door de dj wordt gespeeld.

Wat? - Als de dj een tropisch getinte plaat speelt, dan kan de geur dj hierop anticiperen door bijvoorbeeld een bloemengeur of kokosnootgeur de lucht in te sturen. Bij ‘deephouse’ kan dat eerder een kruidige geur zijn, enz… . Omgekeerd kan uiteraard ook. De geur dj plaagt het publiek al met een bepaalde herkenbare geur en de dj moet daarop inspelen door er een gepast nummer of muziekstijl bij te draaien.

Enkele voorbeelden van muziek die perfect kan versterkt worden door geur; “Take me to church” door Hozier, gecombineerd met wierook of ‘Sunlight’ door The Magicien, ondersteund en versterkt met een zomers getinte geur. Kortom de combinaties zijn eindeloos.

Hoe? – De geuren worden verspreid door middel van verwarming en worden via blazers en ventilatoren over de dansvloer verspreid. De technische ploeg van Versuz is momenteel volop aan het testen hoe dit het best kan werken. Bedoeling is dat er relatief snel van geur kan worden gewisseld. Verder worden ook de talloze led-schermen in de club ingezet om gepaste visuals te creëren. Dit om een maximaal aantal zintuigen te prikkelen. Als geur dj krijg je een belangrijke rol in het verfijnen van de techniek van geurverspreiding.

Kortom wil jij deel uitmaken van het vaste team van VERSUZ en meebouwen aan iets uniek en vernieuwend? Ontdek dan hier de officiële vacature:

Versuz zoekt M/V met neus voor geuren.

Versuz, de welbekende Hasseltse club, staat bekend om z’n entertainment van hoog niveau. De beleving van de klant staat centraal bij ons. Om de zintuigen van onze bezoekers nog verder te prikkelen, zijn we op zoek naar een ‘geur dj’ met affiniteit voor nachtleven en muziek.

Als ‘geur dj’ sta je in om de mensen tijdens de nacht te verrassen met typische en minder voor de hand liggende aroma’s. Al dan niet hand in hand met de muziek.

Samen met ons creatief en technisch team gaan we bestaande procedés m.b.t. geurverspreiding verder ontwikkelen en perfectioneren. Ook gaan we naar nieuwe manieren kijken om het geheel visueel aantrekkelijk te maken.

Wij zoeken dus een M/V met een affiniteit voor geuren, flexibel en sociaalvaardig.

Ook een basiskennis chemie is een pluspunt maar geen must.

Ben jij het podiumbeest met gevoel voor muziek waar wij naar op zoek zijn?

Contacteer ons met een motiverend schrijven op: laurent@versuz.be

 

19:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: geur dj, mv |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende