film : Showbizzkanaal

19/11/2017

Al meer dan 150.000 bezoekers voor Het Tweede Gelaat

Het Tweede Gelaat, kfd, film Het Tweede Gelaat, Sinds de release op 25 oktober, blijft Het Tweede Gelaat  van Jan Verheyen het uitstekend doen in de bioscopen.  De film staat al drie weken na elkaar op nummer 1 van de bezoekersaantallen in Vlaanderen (en op 3 in de nationale top 30).  Het sluitstuk van de trilogie rond het speurdersduo Vincke en Verstuyft mocht ondertussen al op 150.000 bezoekers rekenen.

In Het Tweede Gelaat gaat de ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen de commissarissen Vincke en Verstuyft door diepe dalen wanneer ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden.  Een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes.  En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier…

Naast Koen De Bouw en Werner De Smedt, neemt ook Greg Timmermans opnieuw zijn rol van inspecteur Cassier op.  Naast hen spelen Hendrik Aerts (Het Vonnis), Jurgen Delnaet (Halfweg, Cordon 2), Chris Van den Durpel (Vermist, Marina), Hilde Heijnen en nieuwkomer Sofie Hoflack belangrijke rollen. Om de ensemblecast volledig te maken, zijn er eveneens rollen voor o.a. Jasmine Jaspers, Kadèr Gürbüz, Peter Thyssen, Michiel De Meyer, Marijke Pinoy, Kim Hertogs, Christel Domen, Julie Van den Steen, Karel Vingerhoets, Sven De Ridder, Daan Hugaert en Erik Goris.

Carl Joos schreef het scenario, Danny Elsen verzorgde de cinematografie en Philippe Ravoet deed de montage. 

Het Tweede Gelaat  is een Belgisch Nederlandse coproductie van Eyeworks Film & TV Drama, in coproductie met Phanta Film, één en ZDF.  De film geniet steun van het VAF, Screen Flanders en de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en wordt in de Belgische bioscopen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

17:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: het tweede gelaat, kfd, film het tweede gelaat |  Facebook | |  Print |

14/11/2017

Een nieuwe langspeelfilm van De Collega’s

de_collegas.jpgExact 40 jaar na de iconische tv-reeks De Collega’s, starten in mei 2018 de opnames van De Collega’s 2.0, een nieuwe langspeelfilm gebaseerd op het concept van de legendarische collega’s.

Het idee kwam van Ben Segers, acteur en fervent verzamelaar van De Collega’s. Tijdens een treinreis naar Nederland met producenten Geoffrey Enthoven en Mariano Vanhoof van Fobic Films, kwam Bens’ tijdloze en oprechte bewondering voor De Collega’s ter sprake. Urenlang gooiden de heren duchtig met legendarische scènes en quotes naar elkaar. De goesting was gezet. Pas op de terugreis ontdekten ze dat De Collega’s in 2018 net 40 jaar zal bestaan. Dit schreeuwde naar een comeback, een remake, what’s in a name…

De ambitie voor De Collega’s 2.0 is het grote aantal fans van de originele serie samenbrengen met een nieuwe schare fans.

Er zal dan ook met een volledige nieuwe cast gewerkt worden. Ben Segers neemt alvast de rol van Freek Van Praet op zich  (= personage van Jean De Pesser in de originele serie), de overige cast wordt spoedig bekend gemaakt. Ook de oorspronkelijke collega’s zullen als snoepjes op een taart te zien zijn in de film. Acteurs Bob Van Der Veken, René Verreth, Nellie Rosiers, Jaak Van Assche, Tuur De Weert, Agnes De Nul, Nora Tilley en Johny Voners zijn alvast van de partij.

Kwalitatief erfgoed snakt naar ervaring en vakkennis en zo werd al heel snel regisseur Jan Verheyen aan boord gehaald teneinde de legendarische collega’s van onder het stof te halen en nieuw leven in te blazen. Het scenario werd geschreven door twee jonge wolven, Sam Fierens en Mathias Pagnaer.

Synopsis: De collega’s krijgen een nieuw diensthoofd. Extreem gemotiveerd en met slogans gehaald uit een fout Amerikaans handboek wil hij een frisse wind door de groep laten waaien. Zijn idee: een gezamenlijk teambuilding-weekend…

De Collega’s 2.0 is een productie van Fobic Films (Hasta La Vista, Auwch!, #hetisingewikkeld), in coproductie met VTM en de stad Mechelen. De film geniet steun van het Telenet Stap, Creative Europe Media en de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en wordt vanaf 12 december 2018 in de Belgische bioscopen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

06:19 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: de collega’s 2.0 |  Facebook | |  Print |

07/11/2017

Tweede Helden-film lokt bijna 75.000 bezoekers op 12 dagen

helden_boven_alles.JPGUitverkochte zalen, applaus na de voorstellingen en enthousiaste reacties van de talrijke bioscoopbezoekers: de Helden van Ketnet blijven stunten. Hun tweede langspeelfilm ‘Helden Boven Alles’ rondt de herfstvakantie af met 72.800 bezoekers op de teller. Goed voor de eerste plaats in de top 10 van meest bezochte films in Vlaanderen. Daarmee laat de film niet alleen de andere jeugdfilms van het moment achter zich, maar ook de overige binnen- en buitenlandse blockbusters.

‘Helden Boven Alles’ doet het in zijn eerste weken dus nog beter dan ‘Helden van de Zee’, het eerste bioscoopavontuur van Sieg, Maureen, Dempsey en Nico, dat in 2016 bekroond werd met een Ensor. “Een hele opluchting”, geeft scenarist en regisseur Geerard Van de Walle toe. “Het succes van de eerste film evenaren was niet evident; we wilden niet in herhaling vallen. Daarom hebben we - naast het avontuurlijke en creatieve - extra ingezet op een warm verhaal vol emotie. En met nog meer humor voor verschillende leeftijden.”

Die aanpak blijkt te werken. ‘Helden Boven Alles’ werd de afgelopen week geprezen als een hilarische film vol avontuur en ontroering die jong en oud 88 minuten lang weet te boeien. Ook de nevenpersonages werden warm onthaald; Adriaan Van den Hoof als welnnessgoeroe Zven, Karlijn Sileghem als boswachter Wendy en Mark Verstraete en Dirk Van Dijck als vrienden voor het leven. De doe-het-zelf-creativiteit van de Helden is natuurlijk ook van de partij, met als climax een stunt waarbij het viertal met zelfgemaakte delta’s de lucht in gaat.

Tsjik Tsjak Vollenbak dus voor dit tweede bioscoopavontuur. Bij Ketnet, distributeur KFD en Hotel Hungaria, het  productiehuis achter ‘Helden Boven Alles’, zijn ze alvast helemaal in de wolken. Toepasselijk.

20:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: ketnet, helden boven alles |  Facebook | |  Print |

Ish Ait Hamou debuteert als regisseur met kortfilm ‘Klem’

Ish Ait Hamou, Klem, Vandaag werd bekend gemaakt dat auteur en tv-maker Ish Ait Hamou steun ontvangt van het Vlaams Audiovisueel Fonds voor zijn regiedebuut, de kortfilm 'Klem'. Ish schreef ook het scenario, dat gebaseerd is op zijn derde boek, Als je iemand verliest die je niet kan verliezen (2016). Potemkino, die eerder ook o.a. ‘Welp’ maakte, zal instaan voor de productie, in een co-productie met Eén.

'Klem' vertelt het verhaal van een toevallige ontmoeting op de trein tussen de voormalige chirurge Els en Palestijnse vluchteling Sulayman. Tegen de achtergrond van een winters landschap ontspint zich een warm gesprek over hun verleden en de trauma’s die ze meedragen. Niets doet vermoeden hoe groot de impact van hun gesprek zal zijn: het zet hun levens op een nieuw spoor.

De kortfilm is gebaseerd op het derde boek van Ish, de novelle Als je iemand verliest die je niet kan verliezen, dat hij in 2016 schreef voor de campagne van Te Gek?!. Het wordt een verhaal over identiteit en de positieve kracht van conversatie tussen mensen. Of zoals Ish het zelf verwoordt: “De medemens zien als opportuniteit en niet als een bedreiging”.

Ish Ait Hamou (1987) schrijft van jongs af aan verhalen. Zijn liefde voor dans, choreografie en beelden gaat hand in hand met die voor woorden. In 2014 debuteerde hij met het boek Hard Hart, waarvan ondertussen meer dan 25.000 exemplaren verkocht werden. Zijn tweede boek Cécile is momenteel al aan zijn twaalfde druk toe, met meer dan 35.000 verkochte exemplaren op de teller. Van Als je iemand verliest die je niet kan verliezen zijn er meer dan 20.000 verkocht.

Productiehuis Potemkino, onder andere bekend van Welp (Jonas Govaerts), focust op verhalen met een sterke identiteit en een zekere edge. Potemkino heeft ook een sterke internationale reputatie dankzij ambitieuze en innovatieve projecten zoals de Emmy-genomineerde televisiereeks The Spiral (Hans Herbots) en de sci-fi langspeelfilm Iron Sky – The Coming Race (Timo Vuorensola), maar ook dankzij de co-productie van prestigieuze films geregisseerd door onder andere Peter Greenaway, Bille August en Terence Davies, met acteurs zoals Hilary Swank, Helena Bonham Carter, Ron Perlman en Cynthia Nixon.

20:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: ish ait hamou, klem |  Facebook | |  Print |

05/11/2017

Film WEG VAN JOU - Vanaf 8 november 2017 in de bioscoop

weg_vanjou.jpgSynopsis: Met frisse tegenzin wordt de stadse Evi (Katja Herbers) door haar werkgever van hip Rotterdam overgeplaatst naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Dat het niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen de stoere visser Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet. Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend die in Rotterdam is gebleven?

regie: Jelle de Jonge

cast: Katja Herbers, Maarten Heijmans, Lykele Muus, Sam Louwyck, Sergio Herman

lengte: 1u37

genre: romantische komedie

release: 8 november 2017

21:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: weg van jou, film weg van jou |  Facebook | |  Print |

26/10/2017

Trailer Bad Trip kondigt de motherf*cking grootste film aller tijden aan!

bad_trip.pngNa de opvallende teaser heeft Bad Trip nu ook een motherfucking goeie trailer! In deze spectaculaire komedie schitteren Jonas Van Geel, Ben Segers, Gene Bervoets en Tom Audenaert in de hoofdrollen. De film van regisseur Dries Vos (Biker Boys, Allemaal Familie) werd geproduceerd door Marmalade. Entertainment One brengt Bad Trip op 6 december uit in de Belgische bioscopen.

Bekijk de trailer hier : https://youtu.be/IrWi5Ave4ko

In Bad Trip komen vier vrienden in de problemen, wanneer ze ongewild binnen één week een enorme hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een haast onmogelijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier losers, die geen schel kaas gegeten hebben van het drugsmilieu, compleet onmogelijk. De waanzinnige opdracht dwingt hen steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een spannende, explosieve en hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse maffia, een Turks drugkartel en een bende criminele motards zet.

 

18:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: trailer bad trip, marmalade. entertainment one |  Facebook | |  Print |

25/10/2017

Debuut 'Sunnyside' in Belgische première tijdens het docufestival Filmer à tout prix op 25.11.2017

Op 25 november 2017 gaat de Vlaamse documentaire SUNNYSIDE, het debuut van Frederik Carbon in Belgische première tijdens het Festival Filmer à tout prix in Brussel. Het tweejaarlijkse festival zet vernieuwende documentaires op de affiche. De docu volgt geluidskunstenaar Henry 'Sandy' Jacobs en zijn vriend, architect Daniel Liebermann in de laatste maanden van hun leven. Beiden waren invloedrijke artiesten in de jaren 1950 en '60.
Katrien Vermeire ('The Wave', 'Der Kreislauf') tekende voor de cinematografie. De productie is in handen van Clin d'oeil films ('Waiting for August', 'Samuel in the Clouds', 'Between Sisters'), het productiehuis van Hanne Phlypo en Antoine Vermeesch, in co-productie met BALDR Film, CAVAIR, CBA, VRT/CANVAS, Mount Vision Pictures. De Beursschouwburg in Brussel is partner voor de vertoning tijdens Filmer à tout prix.

Synopsis
De 90-jarige geluidskunstenaar en comedian Henry 'Sandy' Jacobs woont naast zijn excentrieke 84-jarige vriend, de architect en voormalige Frank Lloyd Wright-medewerker Daniel Liebermann op een mistige heuvel in Noord-Californië. De twee buitengewone mannen zoeken, elk op hun eigen manier, naar perfectie in de wereld.

De wijze, gekke Sandy leeft in het hier en nu, terwijl de filosofische Liebermann overspoeld wordt door onvoltooide projecten en onvervulde dromen. Wanneer Sandy's kleindochter Lia haar toevlucht zoekt bij de oude mannen, zorgt haar mysterieuze en jeugdige aanwezigheid voor de nodige contrasten.

SUNNYSIDE brengt ons naar een buitengewone plek, een microkosmos met zijn eigen karakteristieke ritme en opmerkelijke inwoners. Het is een film over creativiteit, de capaciteit om te dromen en uiteindelijk de vergankelijkheid van het leven.

10:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire, Filmfestivals | Tags: sunnyside, docufestival filmer à tout prix |  Facebook | |  Print |

King of the Belgians en Vincent genomineerd voor European Film Awards 2017

De speelfilms King of the Belgians van Jessica Woodworth en Peter Brosens en Vincent van Christophe Van Rompaey zijn bij de vier genomineerden voor de categorie Comedy van de European Film Awards 2017. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. Eerder raakte al bekend dat Home van Fien Troch genomineerd is in de categorie European University Film Award. De winnaars van de European Film Awards worden op 9 december bekendgemaakt in Berlijn.

King of the Belgians is de vierde speelfilm van het regisseursduo Woodworth en Brosens. De film ging in 2016 in première in Venetië en stapelde sindsdien de festivalselecties en nominaties op. Zo werd de film onder meer vertoond op de festivals van Gent, Busan, Valladolid, Les Arcs, Göteborg en Palm Springs, en viel hij in de prijzen in Rotterdam, Chicago en San Jose. In juni sleepte King of the Belgians nog een nominatie in de wacht voor de LUX Prijs van het Europees Parlement.

Na de succesvolle speelfilms Khadak, Altiplano en La Cinquième Saison waagden Woodworth en Brosens zich met King of the Belgians voor het eerst aan een komedie. In deze road-movie vol donkere humor volgen we de Koning der Belgen op staatsbezoek in Istanbul wanneer zijn koninkrijk onverwacht uit elkaar valt. Met de hulp van een Britse filmmaker en een groepje Bulgaarse zangeressen slagen de Koning en zijn entourage erin om incognito uit Turkije te ontsnappen. Het is de start van een odyssee door de Balkan waarin de Koning het leven en zichzelf ontdekt.

De hoofdrollen in King of the Belgians zijn voor Peter Van den Begin, Lucie Debay, Titus De Voogdt en Bruno Georis. Jessica Woodworth en Peter Brosens schreven, regisseerden en produceerden de film, in coproductie met Entre Chien et Loup, Topkapi Films en Art Fest. Ton Peters verzorgde de cinematografie en David Verdurme deed de montage. King of the Belgians haalde uiteindelijk meer dan 50 festivalselecties binnen en de rechten voor de film werden verkocht aan ruim 25 landen. In september maakten Brosens en Woodworth bekend dat ze aan een opvolger van King of the Belgians werken: The Barefoot Emperor, waarvan de opnames in de zomer van 2018 van start gaan.

Vincent is een zwarte komedie van Christophe Van Rompaey, de regisseur van onder meer Aanrijding in Moscou (2008) en Lena (2011). De film vertelt het verhaal van de zeventienjarige Vincent, een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt en zijn familie de gordijnen injaagt door koste wat het kost hun ecologische voetafdruk te willen verkleinen. De hoofdrollen in Vincent zijn voor Spencer Bogaert, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Kimke Desart en Alexandra Lamy. Het scenario is, net als bij Aanrijding in Moscou, van de hand van Jean-Claude van Rijckeghem. De film werd geproduceerd door Dries Phlypo voor A Private View, in coproductie met Les Films de la Croisade en Les Enragés. David Williamson tekende voor de cinematografie, Alain Dessauvage monteerde.

Vincent ging in augustus 2016 in première in Locarno, waar hoofdrolspeelster Barbara Sarafian bekroond werd met de Boccalino d'Oro Prijs voor Beste Actrice. De film haalde ook selecties binnen voor de festivals van Arras, Palm Springs, San Jose en Cleveland.

King of the Belgians en Vincent nemen het in de Comedy-categorie op tegen Wilkommen bei den Hartmanns van regisseur Simon Verhoeven en Gouden Palm-winnaar The Square van Ruben Östlund.

Vorige week werd al bekendgemaakt dat Home van Fien Troch bij de vijf genomineerden is in de categorie European University Film Award van de EFA, een prijs die wordt uitgereikt door Europese universiteitsstudenten. Home staat overigens ook op de shortlist in de categorie Feature Film.

De genomineerden in alle categorieën (o.a. Beste Speelfilm, Beste Regisseur, Beste Acteur en Actrice, enz.) worden bekendgemaakt tijdens het Sevilla European Film Festival op 4 november, waarna ze zullen worden bekeken en beoordeeld door de meer dan 3000 EFA-leden. De prijzen van de dertigste editie van de European Film Awards worden uitgereikt tijdens een awardceremonie in Berlijn op 9 december.

Home, King of the Belgians en Vincent kwamen tot stand met steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz. Daarnaast investeerde het economisch fonds Screen Flanders, een initiatief onder de bevoegdheid van Vlaams minister van Economie Philippe Muyters en minister van Cultuur Sven Gatz, in King of the Belgians en Vincent.

08:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: king of the belgians, european film awards 2017 |  Facebook | |  Print |

23/10/2017

Bart Hollanders speelt hoofdrol in nieuwe Vlaamse film 'IBIZA'

ibiza_film.JPGHet Belgische productiehuis Marmalade is op Ibiza gestart met de filmopnames van IBIZA, een nieuwe film geregisseerd door Dries Vos (Biker Boys, Allemaal Familie, De Dag, Bad Trip, etc.). Het scenario werd geschreven door Jef Hoogmartens, naar een idee van hemzelf en Jonas Van Geel. De hoofdrol wordt vertolkt door Bart Hollanders (bekend bij het grote publiek als Randy Paret uit Callboys), zijn allereerste hoofdrol in een film. De overige rollen zijn voor o.a. Steve Geerts, Flor Decleir, Ella June Henrard, Mathieu Sys, Lize Feryn, Jeroen van Dyck, Frances Lefebure, Filip Peeters en de hiphopper Halve Neuro. “In IBIZA krijgt het hoofdpersonage Tom een aantal klappen te verwerken. Dat zorgt voor een metamorfose. IBIZA gaat over het leven! De boodschap voor mij is duidelijk: “carpe diem”! Net dat willen we in deze film op een grappige en gevoelige manier tot uiting brengen. Het is fantastisch om met deze ploeg opnames te doen op Ibiza. De beelden zijn ongelofelijk mooi!”, zegt Yoshi Aesaert, CEO van Marmalade.

Over IBIZA:
IBIZA is een zonnige, romantische film die het verhaal vertelt van Tom Mertens (Bart Hollanders), een mislukte TV-presentator die zijn carrière en bij uitbreiding zijn hele leven maar niet op de rails krijgt. Al een hele tijd presenteert hij een reality-show waar niemand iets om geeft. Ook privé krijgt hij het flink te verduren. Zijn vrouw Sandra (Frances Lefebure) is zijn voorzichtige saaiheid meer dan beu en staat op het punt om hem te verlaten. Maar dan keert het tij... Tom krijgt last-minute de kans aangeboden om in Ibiza het live uitgezonden celebrity-huwelijk tussen beroemdheid Gilly (Lize Feryn) en TV-sensatie Rikkert (Matthieu Sys) te presenteren. Met zijn twee beste vrienden cameraman Mark (Flor Decleir) en geluidsman Fred (Steve Geerts), trekt hij in allerijl richting het zonovergoten eiland. In de vooravond van het huwelijk krijgt Tom echter vreselijk nieuws: hij is ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven. Tot overmaat van ramp ontdekt hij dat Gilly en Rikkert hem enkel hebben gevraagd om ceremoniemeester te zijn op hun huwelijk ... een pijnlijk misverstand. Zijn stoppen slaan helemaal door … hij onderbreekt het huwelijk met een onverwachte speech waarin hij alles en iedereen onderuit haalt. Na het huwelijk beslist Tom om alle remmen los te gooien en bakken geld uit te geven, samen met zijn vrienden Mark en Fred. De immer bedachtzame en voorzichtige Tom verandert in een losgeslagen bon vivant voor wie alles kan en mag. Tijdens deze dolle rit leert hij Luna (Ella-June Henrard) kennen. Zij laat Tom de fraaie en authentieke kant van het eiland zien. Even kan hij al zijn zorgen overboord gooien. Voldaan en in het reine met zichzelf keert Tom terug naar België, waar hem een nieuwe verrassing staat te wachten...

20:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: bart hollanders, ibiza |  Facebook | |  Print |

15/10/2017

Teaser Patser scoort met meer dan 1.000.000 views

patser.JPGNog voor de film in de zalen te zien is, verpulvert PATSER, de nieuwe film van Adil en Bilall reeds alle records.  In nog geen 24u tijd haalde de pas vrijgegeven teaser meer dan 1.000.000 views via de verschillende sociale media, mede dankzij de push van DJ en gastacteur Dimitri Vegas. 

“Dit is absoluut fantastisch,” aldus Dimitri. “Mike en ik waren al heel blij met onze rol in de film, maar deze respons hadden we nooit verwacht!”.

Het feestje bleef echter niet duren want deze ochtend haalde Facebook het filmpje offline.  De reden? De teaser is opgebouwd rond de zeven hoofdzonden en bij de hoofdzonde ‘lust’ bleken de beelden te expliciet te zijn voor het preutse Facebook.

Adil en Bilall reageren: “Dees is echt fucked up shit! Echt jammer dat Facebook beslist heeft om de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Anderzijds zijn we echt content: 1.000.000 views op de eerste beelden van onze film hadden we nooit verwacht.  Dit is mothafokking patser!” (lachen)

PATSER vertelt het verhaal van vier vrienden op ’t Kiel in Antwerpen die echte patsers willen worden. Ze stoppen hun neus in high-profile drugszaken en ontketenen zo een bendeoorlog van Antwerpen tot Amsterdam, en zelfs Colombia.

De film wordt vanaf 24 januari 2018 in de bioscopen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Wie de teaser in vol ornaat wil zien kan momenteel enkel terecht op youtube - zie hieronder.

PATSER is een productie van a team productions in coproductie met het Nederlandse Column Film en het Waalse 10.80 Films en wordt mogelijk gemaakt door de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Screen Flanders, Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel, Screen Brussels, Cobo Fonds, Netherlands Film Production Incentive, Stad Antwerpen, de Belgische tax shelter financiering, Casa Kafka, VTM, Telenet, VOO/BETV, RTBF, BNN-VARA, Kinepolis Film Distribution (KFD) en Indie Sales.

18:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: teaser patser, film patser, kfd, kinepolis |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende