evenementen : Showbizzkanaal

13/02/2018

Ingeborg op Het Schlagerfestival 2018

ingeborg.JPGUmberto Tozzi, Christoff, De Romeo’s, Sam Gooris, Bart Kaëll, Swoop, Willy Sommers, Kürt Rogiers en Coco Jr. van The Dinky Toys krijgen op Het Schlagerfestival 2018 vrouwelijke versterking van Ingeborg. Met ‘Door de wind’ én met veel ‘Gratitude’ debuteert de West-Vlaamse op vrijdag 23, en zaterdagen 24 en 31 maart, op het podium in de Hasseltse Ethias Arena. Op zondag 25 maart, tijdens de matinee wordt Ingeborg vervangen door Margriet Hermans, die eveneens debuteert op het festival. Snelle beslissers kunnen zich nog verzekeren van tickets op www.hetschlagerfestival.be

Dertig jaar geleden, op haar 22ste , nam Ingeborg voor West-Vlaanderen deel aan de Baccarabeker, waar ze de Sabam-prijs en de personalityprijs won. In datzelfde jaar zong ze met Clouseau de hitsingle ‘Verlangen’ en één jaar later was Ingeborg onze Belgische inzending op het Eurovisiesongfestival. Met veel overtuiging bracht ze in Lausanne ‘Door de wind’, een liedje dat haar de 19de plaats opleverde, maar uitgroeide tot een klassieker. Drie decennia later kan Ingeborg terugblikken op een indrukwekkend parcours als artieste, maar ook al tv-presentatrice van de succesprogramma’s Schuif Af!, All You Need Is Love, Ik wil je iets vertellen én Blind Date! Sinds 1999 ligt de focus van Ingeborg ook op Yoga en meditatie. Als docente is ze één van de drijvende krachten achter De Evolutie, waar ze regelmatig sessies geeft en mensen begeleidt. Dat laatste doet ze ook achter de schermen bij de VRT-nieuwsdienst, waar ze vorig jaar aan de slag ging. Legendarisch was haar doortocht in het één-programma Van Gils & Gasten, waar ze presentator Lieven Van Gils, Sven Nys en de andere studiogasten meenam in een ‘Gratitude’-momentje. Het was het begin van een nieuwe rollercoaster die Ingeborg dit najaar een plek opleverde in de jury van Steracteur Sterartiest, en de lancering van een nieuw spiritueel album ‘Where The Sky Touches The Sea’ bracht.

Op haar 52ste geniet Ingeborg van de innerlijke rust die ze uitstraalt en deelt met iedereen die verbonden is aan haar ‘Evolutie’-wereld. Uitzonderlijk, maar omdat de organisatoren het haar zo lief hebben gevraagd, komt Ingeborg op vrijdag 23 en zaterdagen 24 en 31 maart, naar Het Schlagerfestival in de Hasseltse Ethias Arena. “Ze staat al jaren op ons verlanglijstje en nu is het eindelijk gelukt om haar ook effectief te strikken voor ons festival, waar ze met onze liveband dat heerlijke ‘Door de wind’ brengt en verder nog kiest uit ‘Als dat gebeurt’, ‘Ga niet weg’ of ‘Zo dichtbij’, om te eindigen met een heerlijk ‘Gratitude’-momentje. Ingeborg heeft er ontzettend veel zin in en wij zijn dolblij dat we die schitterende West-Vlaamse artieste voor de eerste keer mogen verwelkomen op Het Schlagerfestival. Zondag 25 maart hebben we een middagvoorstelling waar Ingeborg niet bij kan zijn, maar als alternatief pakken we daar ook uit met een vrouwelijke Schlagerfestival-debutante, Margriet Hermans. Ook zij kan kiezen uit een mooi hitrepertoire dat bestaat uit o.a. ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk’, ‘Laisse rouler le bon temps, Jaqueline’ en ‘Niets houdt me tegen’", klinkt het bij de festivalorganisatoren.

Het Schlagerfestival 2018 vindt plaats op vrijdag 23, zaterdagen 24 en 31, en zondag 25 maart 2018 in de Hasseltse Ethias Arena. Tickets bestel je op www.hetschlagerfestival.be

10/02/2018

Stranger Things' Joe Keery komt naar België voor FACTS Spring 2018!

joe_keery.JPGJoe Keery verovert onze harten in de populaire Netflix-serie Stranger Things als de loyale en heroïsche ‘babysitter’ Steve Harrington. En nu is hij klaar om onze harten in levenden lijve te veroveren, op FACTS Spring 2018!

Deze Amerikaanse acteur en muzikant was al deel van heel wat producties. Onder het gedeelte ‘films’ zien we op zijn bloemlezing onder meer Henry Gamble’s Birthday Party, The Charnel House en Molly’s Game. Op vlak van tv-series tekende Joe Keery – naast Stranger Things – onder meer episodes van Sirens, Chicago Fire en Empire op.

2018 ziet er zeer rooskleurig uit voor Joe Keery, met de films Slice en Shotgun en – hopelijk nog dit jaar – een nieuw seizoen van Stranger Things.

Fun fact: Joe Keery is eveneens muzikant. Hij is een van de gitaristen van de rockband Post Animal en hij heeft muziek gereleased onder de naam “Cool Cool Cool”.

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Komt dan naar FACTS Spring 2018, op April 7-8, in Flanders Expo, Gent! Joe Keery zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

12:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: joe keery, gent, facts spring 2018 |  Facebook | |  Print |

09/02/2018

Tweede editie Muziekfeest van het Jaar op vrijdag 7 december 2018 in de Ziggo Dome

muziekfeest.JPGOok 2018 krijgt haar Muziekfeest van het Jaar. Na het grote succes van vorig jaar volgt op vrijdag 7 december de tweede editie in de Ziggo Dome (Amsterdam) en later ook op televisie. De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen wederom klassiekers, hits en meezingers ten gehore onder begeleiding van een groot symfonisch orkest. Presentator van het Muziekfeest van het Jaar, Jan Smit maakte vanavond bekend dat onder anderen Samantha Steenwijk, Rob de Nijs en Tino Martin van de partij zijn.

Presentator Jan Smit: “Na het succes van 2017 (met een volle zaal en meer dan een miljoen kijkers tijdens oud en nieuw) kan een vervolg niet uitblijven. De Nederlandse muziekcultuur beleeft hoogtijdagen en dat gaan we hier weer laten zien. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek”.

Niet eerder stonden er zo veel artiesten van het Nederlandse lied tijdens één concert op het podium als tijdens het Muziekfeest van het Jaar. Een feest der herkenning voor elke liefhebber. Onder leiding van het Groot Symfonisch Marcel Fisser Orkest brachten de populaire artiesten verrassende samenwerkingen en optredens.

Ga voor meer informatie over het bijwonen van (de opnames) Het Muziekfeest van het Jaar naar www.muziekfeestvanhetjaar.nl

22:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen, Televisie | Tags: muziekfeest van het jaar, muziekfeest van het jaar 2018 |  Facebook | |  Print |

Sergio, Willy Sommers en Swoop het Festival van de Ambiance 2018

sergio.JPGEerst mogen de coureurs zich uitleven op de wielerpiste in ’t Gentse Kuipke, maar na de 6-daagse is het op zaterdag 1 december tijd voor de artiesten. Die kunnen zich helemaal laten gaan op de 8ste editie van het Festival van de Ambiance. “Doorheen de jaren zijn we een vaste waarde geworden op de kalender. De unieke sfeer die er tijdens de Gentse Feesten hangt op het Sint-Baafsplein, laten wij op ons indoorfestival herleven. Duizenden feestvierder kennen haast blindelings de weg doorheen het Citadelpark naar ’t Kuipke. Jaar na jaar stijgen de ambiance- en feestvierders, en verwelkomen we meer en meer bezoekers, al dan niet verkleed ,maar vooral in opperbeste stemming om de artiesten op ons podium aan te moedigen. Men zegt wel eens dat het Festival van de Ambiance in de wintermaanden het leukste muziekfeest is dat je in de Gentse binnenstad kan vinden, vooral omdat wij een gevarieerde muzikale mix programmeren. De eerste namen die we onthullen van onze gastartiesten voor de komende editie van zaterdag 1 december zijn Vlaamse lieveling Willy Sommers, partymachine Swoop en Sergio, hét muzikale beest dat nog steeds voor vonken zorgt op het podium”, zegt Kris Bloemen van concertorganisator House of Entertainment. Tickets voor het festival bestel je op www.festivalvandeambiance.be of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

21:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: sergio, willy sommers, swoop, festival van de ambiance 2018 |  Facebook | |  Print |

Andy Peelman scoort ook op de Eroticabeurs in Antwerpen !

DSC_3286.JPGNaar jaarlijkse gewoonte houdt op 16-17-18 februari 2018 de eroticabeurs weer halt in Antwerp Expo, gelegen aan de Jan Van Rijswijcklaan. Zondag 18 februari zal de award van meest sexy BV uitgereikt worden en dit zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

Andy Peelman,winnaar bij de mannen, zal zijn award omstreeks 17u30 komen afhalen. Erika van Tielen, winnares bij de vrouwen, is verontschuldigd.

Naast de buurtpolitie op tv en bioscoop,scoort de immers populaire Andy Peelman nu ook als Meest Sexy BV, verkozen door de bezoekers van onze Ero Expo beurzen.

Samen met de Meest Sexy BV verkiezing pakt de eroticabeurs in Antwerpen ook uit met hun eigen unieke versie van het Fifty Shades Freed bed.

Dit bed werd speciaal ontworpen voor de Eroticabeurs te Antwerpen.

Geen gewoon bed natuurlijk maar wel één met extra toeters en bellen zodat bezoekers in hun slaapkamer de scenes nog eens kunnen naspelen. Het Fifty Shades Freed bed is niet enkel te bezichtigen op de eroticabeurs maar wordt ook te koop aangeboden.

Eroticabeurs Antwerpen lanceert “Rent your own Mr Grey”

Op de Eroticabeurs in Antwerpen zal je zaterdag op ludieke wijze je eigen Mr Grey kunnen “huren”.
De “Rent your own Mr Grey” zal per opbod verloot worden. Winnaars of winnaressen zullen door Mr Grey rondgeleid worden op de beurs,een intieme Tête à Tête kunnen beleven en een glaasje aangeboden krijgen in onze VIP ruimte op het Stage Café of de Redlights club.

Info: www.ero-expo.com

21:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: andy peelman, eroticabeurs, eroticabeurs antwerpen |  Facebook | |  Print |

Antwerp Pride 2018 kiest als thema Identiteit

pride.JPGAntwerp Pride kiest als thema dit jaar ‘Identiteit’. Daarmee wil het feest van de Antwerpse holebi- en transgendergemeenschap vooral de diversiteit van de gemeenschap onderstrepen. Antwerp Pride gaat dit jaar voor de elfde keer door van 8 tot en met 12 augustus.

Het begrip ‘identiteit’ palmt tegenwoordig een belangrijke plaats in in het maatschappelijk debat. Antwerp Pride wil hieraan ook een kleurrijke steen bijdragen.

‘Het woord identiteit dekt natuurlijk vele ladingen,’ aldus Antwerp Pride-voorzitter Bart Abeel. ‘Je hebt je seksuele identiteit, je afkomst, wat er op je paspoort staat, je huidskleur… Als holebi’s en transgendergemeenschap hebben we de voorbije jaren heel hard voor onze identiteit moeten vechten. Identiteit kan heel bevrijdend zijn, maar kan een aanleiding zijn tot onverdraagzaamheid. Ik geloof vooral in de verbindende factor van identiteit. Onze gemeenschap bestaat uit heel veel identiteiten. Homo’s, lesbiennes, bi’s, de fetish-community, drag queens, transpersonen, interseksuelen,... Antwerp Pride zal ook dit jaar weer een feest van al die identiteiten worden en een brug slaan naar de rest van onze fijne stad.’

In de aanloop naar en tijdens Antwerp Pride zal er op verschillende manieren rond het thema ‘Identiteit’ gewerkt worden.  

Antwerp Pride 2018 vindt plaats van woensdagavond 8 augustus, met een aantal pre-events, tot en met zondag 12 augustus. De officiële opening zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 9 augustus in DIVA, het nieuwe diamantmuseum met de toepasselijke naam.

Naast de vaste ingrediënten bereidt Antwerp Pride voor deze editie een aantal verrassingen voor waaronder een nieuw sportluik.

De parade vindt plaats op zaterdag 11 augustus. Aangezien 2018 in Antwerpen een barokjaar is, roept de organisatie alle deelnemende praalwagens op om zo ‘barok’ mogelijk voor de dag te komen.

Music Hall en Béjart Ballet Lausanne eren Maurice Béjart met imposante jubileumproductie

Maurice Béjart, Music Hall, Béjart Ballet Lausanne, Na het enorme succes met uitverkochte voorstellingen van de 'IXde Symfonie' in Vorst Nationaal in januari 2017, slaan Béjart Ballet Lausanne en Music Hall opnieuw de handen in elkaar, en keren op 18, 19 en 20 mei terug naar Vorst Nationaal met de imposante jubileumproductie 't M et variations... - Boléro. Tijdens het jaar 2017, dat getekend werd door het overlijden van Maurice Béjart 10 jaar eerder en het 30-jarig bestaan van Béjart Ballet Lausanne, bracht het gezelschap de bekendste choreografieën van Béjart en 't M et variations..., een ballet speciaal samengesteld ter gelegenheid van deze verjaardagen, door artistiek directeur Gil Roman. Béjart Ballet Lausanne zal in Vorst Nationaal niet enkel deze laatste creatie brengen, maar als absolute apotheose ook de 'Boléro' van Ravel, in de originele choreografie van "hun" Maurice, ondersteund door 20 lokale dansers en het Belgische symfonisch orkest La Passione o.l.v. dirigent Paul Dinneweth. Een speciaal evenement, dat exclusief aan het Brusselse publiek wordt voorgesteld, zal het programma nog extra kleur geven. Met dit niet te missen Béjart-totaalspektakel, brengen Béjart Ballet Lausanne en Music Hall een ultiem eerbetoon aan Maurice Béjart. 't 'M et variations... - Boléro' op 18, 19 en 20 mei 2018 in Vorst Nationaal.

Tickets en info via www.musichall.be

21:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: maurice béjart, music hall, béjart ballet lausanne |  Facebook | |  Print |

07/02/2018

Jan Decleir & Ensor Strijkkwartet in Heist-op-den-Berg

jan_decleir.jpgSt. Petersburg, 1850. Elke vrijdagavond inviteerde M. Belaïev, steenrijke houthandelaar en amateur violist, in zijn paleis een bont gezelschap muziekliefhebbers om te componeren en te musiceren. Elegante mannen en vrouwen vlijden zich in sofa’s, Perzische kussens en love seats.  Ze gaven zich over aan muzikale pareltjes, heerlijk eten, zoete woorden en roddels! Het Ensor strijkkwartet brengt deze avonden terug tot leven. Jan Decleir staat in voor de roddels en de mooie woorden.

Jan Decleir leest voor uit het stadsverhaal de ‘Nevski Prospect’  (één van de bekendste straten uit St-Petersburg) van N. Gogol, een verhaal dat deze sfeer ademt. Hij maakt er met de gerenommeerde muzikanten van het Ensor strijkkwartet een nieuw verhaal van. Tussendoor speelt het Ensor strijkkwartet Russische lichte salonmuziek die  speciaal voor deze gelegenheid werd gecomponeerd.

U kunt erbij zijn!

Dit evenement  gaat door op 27 mei 2018 om 15.00 uur in de Blauwe zaal van CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg.

Tickets en info : tel 015/25.07.70 en on line via www.zwaneberg.be

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: jan decleir & ensor, heist-op-den-berg |  Facebook | |  Print |

Stap vanaf 9 februari terug in uniek klank-, beeld- en lichtspektakel Bilzen Mysteries

Bilzen Mysteries, bilzen, Na een korte onderbreking, kan je vanaf vrijdag 9 februari – tijdens de krokusvakantie dagelijks - terug instappen in het verhaal van Bilzen Mysteries, dat zich afspeelt in en rond het prachtige kasteel van Alden Biesen.

Hoge quoteringen op Facebook (gemiddeld 4,8/5) en TripAdvisor, enthousiaste reacties van de bezoekers na afloop van hun wandeling en sterke mond-aan-mond reclame, zorgen voor blijvende interesse in Bilzen Mysteries. “Nu vrijdag 9 februari heropenen we na een korte break en dat is geen dag te vroeg als we zien hoe de mensen nu al hun tickets hebben gereserveerd voor dit voorjaar, en de komende krokusvakantie. De combinatie van een avondwandeling op het prachtige domein van de Landcommanderij Alden Biesen, de unieke film die je meekrijgt op een tablet met een schitterende Jan Decleir, die je gidst doorheen 800 jaar geschiedenis, het klank- en lichtspektakel, dat allemaal samen blijft de aandacht trekken en maakt Bilzen Mysteries als toeristische avondattractie uniek. Wij openen graag de deuren voor gezinnen die houden van cultuur, maar ook voor medioren, senioren en groepen. Bilzen Mysteries is een attractie voor alle leeftijden. Wie nog niet geweest is, moet van de gelegenheid gebruikmaken om dit voorjaar mee te stappen in ons verhaal. Je zal het je niet beklagen”, aldus Bilzers Schepen Guy Swennen, die één van de drijvende krachten is achter het verhaal.

Bilzen Mysteries heropent nu vrijdag 9 februari. Tijdens de krokusvakantie kan je elke avond meestappen in het verhaal. Daarna is Bilzen Mysteries op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Voor meer info en tickets, http://www.bilzenmysteries.be

19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: bilzen mysteries, bilzen |  Facebook | |  Print |

03/02/2018

Eerste naam voor 55ste Jaarmarktfeesten: SAM GOORIS

broechem.JPGDit jaar bestaat de Broechemse Jaarmarkt 55 jaar, omdat het comité dit niet gewoon wil laten voorbijgaan hebben ze heel wat artiesten opgetrommeld om mee te vieren. De eerste naam die we bekend maken is topper Sam Gooris.

Marijke', 'Kom mijn liefste meisje', 'Wully bully', 'Laat het gras maar groeien', 'Basket Sloefkes', 'Ik heb de zon zien zakken in de zee', ...  Het zijn enkele tophits die iedere generatie luidkeels kan meebrullen tijdens de feesten in Broechem.

"We gaan tijdens de 3de kinderrommelmarkt op zaterdag 8 september 2018 heel wat artiesten laten passeren," klinkt het bij het Jaarmarktcomité Broechem. "Tussen 13 en 18 uur zal Sam Gooris optreden. We zijn enorm blij dat we hem naar ons kleine Broechem hebben gekregen, want hij staat dit jaar onder meer op het Schlagerfestival in Hasselt en op Back To The 90's in het Sportpaleis," zegt Tom De Noël van het comité. 

"De kinderrommelmarkt op zaterdag is tussen 13 en 15u30 en de jaarmarkt zal plaatsvinden op zondag 9 september, ook voor die dag hebben we heel wat extra animaties voorzien voor jong en oud."

Inschrijven voor de kinderrommelmarkt en jaarmarkt is al mogelijk. De plaatsen zijn beperkt.

Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt via www.jaarmarktbroechem.be.

11:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: sam gooris, broechemse jaarmarkt |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende