evenementen : Showbizzkanaal

24/04/2018

Laatste verbouwingsfase op Grenslandhallensite in Hasselt

Op de Grenslandhallensite heeft de nv Antwerps Sportpaleis de laatste verbouwingsfase gestart van zijn bij de overname in januari 2012 vooropgestelde investeringsprogramma. De omvorming van Esplanade en Hexagoon, oudste delen van de Grenslandhallen, naar een nieuwe expo- en eventruimte vormt het sluitstuk van een totale investering van ruim 14 miljoen euro, waarbij eerder al 8,5 miljoen euro naar de Ethias Arena en 4 miljoen euro naar het Ethias Theater gingen.

De huidige Esplanade (1.700 m²), met daaromheen de Hexagoon (2.000 m²) en aansluitend een foyer (500 m²), was door haar verouderde structuur en ‘look’ en haar vorm amper nog in trek bij organisatoren. Omdat sinds het najaar van 2017 Jumpsquare op permanente basis de voormalige Studio succesvol invult, was bovendien de nood ontstaan aan extra ruimte voor kleinere beurzen, congressen en bedrijfsfeesten op de Grenslandhallensite.

“Om aan de nieuwe noden van event- en beursorganisatoren te voldoen, drong een verregaande aanpassing en modernisering van de Esplanade en de Hexagoon zich op. In samenwerking met abv+architecten en aannemingsbedrijf Mathieu Gijbels passen we nu het centrale gedeelte van de Grenslandhallen aan naar een nieuwe en polyvalent te gebruiken blackbox”, legt uitbater Jan Van Esbroeck van de nv Antwerps Sportpaleis/Sportpaleis Group uit.

“De typerende glazen piramide op het dak ruimt plaats voor een veel lichtere en energievoordelige orthogonale dakstructuur die zal rusten op de bestaande funderingen. Ook de structuur van de rondom gelegen Hexagoon wordt mee opgehangen aan deze nieuwe dakstructuur. De vrije hoogte van de zaal verhoogt van 3m80 naar 6m50 en het merendeel van de 21 kleinere en storende kolommen in de ruimte verdwijnt. Zo wordt één grote en flexibel in te delen open ruimte gecreëerd”, verduidelijkt Erik Andries van abv+architecten.

“De vzw Grenslandhallen en Sportpaleis Group bekostigen elk 50% van de verbouwingswerken, die geraamd zijn op 1,5 miljoen euro”, licht Tom Vandeput, voorzitter van de vzw Grenslandhallen, toe. “Het gedeelte van de vzw Grenslandhallen wordt vanaf 2020 afgeschreven via de 650.000 euro die de vzw en de Stad Hasselt jaarlijks samen van de Sportpaleis Group ontvangen.”

De verbouwing zal begin september voltooid zijn, zodat bij de start van het nieuwe seizoen de eerste activiteiten in de nieuwe infrastructuur plaats kunnen vinden. De nieuwe Esplanade krijgt samen met de aanpalende Hal 4, Plaza en Passage de naam Expo Hasselt (www.expohasselt.be), om zo een duidelijker onderscheid te maken met de Grenslandhallensite, het Ethias Theater en de Ethias Arena. Expo Hasselt zal de kleinere beurzen en events herbergen. De Sportpaleis Group gelooft, na de ingebruikname van de vernieuwde en modulair inzetbare Esplanade en door het aantrekken van nieuwe beursinitiatieven, heel sterk in een groei richting 150.000 beurs-, congres- en bedrijfsfeestbezoekers per seizoen. Of ruim 60% meer dan het bezoekersaantal dat in 2015-2016 werd opgetekend.

20:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten, Evenementen | Tags: grenslandhallensite, hasselt |  Facebook | |  Print |

10/04/2018

Aqua, Right Said Fred en DJ Ward kleurden 11de I Love the 90’s

love90.jpgI love the 90’s zorgde zaterdagavond in de Hasseltse Ethias Arena opnieuw voor een kleurrijke 11de editie. Blikvangers waren Aqua (‘Barbie Girl’), Right Said Fred (‘I’m Too Sexy), Chesney Hawkes (‘The One and Only’), Cherry Moon Trax en DJ Pat Krimson, die zijn AtmoZ-trukkendoos opende, inclusief steltenlopers. DJ Ward was als Master of Ceremony opnieuw de ‘man van de avond’: “Ik duik elk jaar weer, weken op voorhand, mijn platencollectie in om me voor te bereiden op de party. En platencollectie dat mag je voor de jaren 90 sectie echt letterlijk nemen! Het gaat hem in veel gevallen nog over maxi vinyls en lp’s, die ik dan in een digitale vorm omzet. Het kost me tijd, maar mijn sets moeten er ‘boenk op’ zijn! Als ik de positieve reacties zie van het publiek, weet ik dat het de moeite waard was.” Op 13 april 2019 vindt de nieuwe editie plaats van I love the 90’s en op www.ilovethe90s.be kan je daar nu al tickets voor bestellen.

Met een gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 25 jaar én tienduizenden trouwe bezoekers, blijft I love the 90’s de grootste ééndags indoor 90’s-party van Europa, en het festival blijft groeien. “Begin dit jaar verkochten we het 250.000ste ticket aan Peter Claes, die in de toekomst levenslang gratis naar onze party mag komen. We blijven gefocust op de muziek en de sfeer van de jaren negentig en daarmee bereiken we ook de YouTube-generatie, die doorheen de jaren ingestapt is in ons verhaal. Jaarlijks is het een uitdaging om nationale en internationale kleppers op ons podium te hebben, die in de jaren negentig succesvol waren. We blijven slagen in ons opzet, want na Scooter, Five, Hanson en Steps, lukte het ons om dit jaar Aqua en Chesney Hawkes te strikken voor I love the 90’s. De impressionante beelden van onze party en de vele getuigenissen van artiesten die bij ons al te gast waren, werken overtuigend en van die kracht maken we volgend jaar opnieuw gebruik om wederom uit te pakken met een sterke line-up.”

“Een positieve evolutie is dat de mensen steeds vroeger naar onze party komen”, zegt DJ Ward. “Om acht uur gingen de deuren open en stonden er al een paar duizenden klaar om te komen feesten. Ze weten ondertussen dat de introfilmpjes van de party boordevol 90’s herinneringen zitten. Ik hoor de mensen vanachter mijn discobar soms echt gewoon keihard lachen en genieten in de zaal, zo van: ‘ah ja, dat weet ik nog!’. En die ervaring wil niemand missen. ” Voor ‘The One and Only’ Chesney Hawkes was dat om iets over negen een mooie opsteker. De Britse zanger ziet er nog steeds goed uit, net zoals in de jaren negentig toen hij als posterboy menige slaapkamermuur sierde. Na Chesney kwamen Maxx en de Nederlandse 2 Brothers on the 4th Floor, en vervolgens mocht DJ Ward een paar bezoekers gelukkig maken met enkele exclusieve 90’s spullen. Voor Jochen Leeten uit Tessenderlo werd het een onvergetelijke avond, want hij/zij ging naar huis met een fonkelnieuwe scooter. In de nineties deed de Belgische Eurodance het uitstekend. Natural Born Deejays, Astroline, Absolom en Virtual Zone hadden geen moeite om de aangegroeide massa voor het podium met hun hits te bespelen.

DJ Ward

Foto c Ymke Dirikx

En dan was het tijd voor een stevige portie DJ Ward. De Limburgse allround-dj is van editie 1 nauw betrokken bij het succesverhaal van I love the 90’s, “maar het blijft spannend”, zegt hij. “Voor deze party beschik ik over een database van tussen de 5000 en 6000 nummers uit de jaren negentig. Ik beslis instant welke songs ik speel op de party, op basis van de live feedback van het publiek. De ganse avond kijk ik hoe de sfeer is in de zaal en hoe de mensen reageren op de muziek. Dat doe ik altijd als ik draai. Het publiek blijft verjongen, waardoor I love the 90’s blijft groeien, maar de unieke sfeer blijft intact. Ik herinner mij nog hoe ik vorig jaar de mensen zo zot kreeg om een crowdtunnel te maken. Ik kon zo, door die opening, van aan het podium tot aan een toog en terug! En met een fris drankje in de hand, kon ik de volgende vette schijf starten. Dat soort beleving kleurt en typeert de sfeer van onze party”, zegt DJ Ward, die in de coulissen en tussen het publiek de steun kreeg van zijn bijna 88-jarige bomma Irma. “Ik ben vanavond de oudste, maar ook de meest trotse bezoeker, zeker als ik zie wat mijn kleinzoon weer presteert. Chapeau!”

Exclusief

Met Right Said Fred en Aqua haalde I love the 90’s opnieuw twee internationale kleppers naar Hasselt en die werden door het publiek bijzonder gesmaakt. Naast ‘I’m Too Sexy’, was het vooral Aqua’s ‘Barbie Girl’ dat luidkeels werd meegezongen. De avond evolueerde en na de hoofdset van DJ Ward, volledig geanimeerd met video, speelden Q-dj’s Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie hun vetste 90’s-schijven. Het publiek zag dat het duo zich kostelijk amuseerde en deed gewillig mee. Met steltenlopers en een massa toeters en bellen, wekte DJ Pat Krimson de unieke AtmoZ-sfeer terug tot leven. “In de jaren negentig was het elk weekend volle bak in Club AtmoZ. In de Ritz, langs de kanaalkom in Hasselt, werd er geschiedenis geschreven. Wij zorgden toen al voor beleving met special acts. De mensen kwamen ogen te kort. Happy Music For Happy People was onze slogan en dat hebben we vanavond op I love the 90’s opnieuw waargemaakt”, zei Patje na afloop. Met DJ Paul Elstak en het Belgische Cherry Moon Trax werd de avond stevig afgesloten. Vooral voor deze laatste was het een prima opwarming voor Tomorrowland. “Fantastisch dat we na onze eerdere doortocht op het I love the 90’s-podium in Boom, deze zomer de kans krijgen om het op de mainstage waar te maken. Ja, das echt heel straf en we zijn daar iedereen, en I love the 90’s in het bijzonder, dankbaar voor, omdat zij ons altijd al gesteund hebben. We staan hier graag en onze Cherry Moon Trax slaan hier goed aan.”

Op www.ilovethe90s.be kunnen er vanaf nu tickets worden besteld voor de 12de editie, die plaatsvindt op zaterdag 13 april 2019 in de Hasseltse Ethias Arena.

06:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: aqua, right said fred, i love the 90’s |  Facebook | |  Print |

05/04/2018

Caals zingt Hazes - Vrijdag 28 september 2018 om 20.00 uur in het Kursaal van Oostende

hazes.JPGEén avond lang staat het Kursaal van Oostende helemaal in het teken van de top van het Nederlandse levenslied met Caals zingt Hazes, een onvervalste tribute aan de grootste Nederlandstalige zanger allertijden, ANDRE HAZES! Laat je onderdompelen in een complete André Hazes-sfeer en zing mee met de allerbekendste hits zoals "Een Beetje Verliefd", “Bloed, Zweet en Tranen”, "Zeg Maar Niks Meer”, “Het Laatste Rondje” en "Zij Gelooft In Mij". Tickets: www.kursaaloostende.be

21:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: caals zingt hazes, kursaal van oostende |  Facebook | |  Print |

Bomma Irma (88) is klaar voor I love the 90’s

I love the 90’s, Nu zaterdag, 7 april, vindt in de Hasseltse Ethias Arena de 11de editie plaats van I love the 90’s. Met 20.000 bezoekers per jaar, is het nog steeds de grootste ééndags 90’s-party van Europa. Blikvangers op de komende editie zijn o.a. Aqua (‘Barbie Girl’), Chesney Hawkes (‘The One and Only’) en Right Said Fred (‘I’m Too Sexy’). De meest opvallende toeschouwer die je zaterdag in de massa terugvindt, is zonder twijfel de bijna 88-jarige Irma Nulens. De kwieke Limburgse bomma kijkt uit naar het feest van de jaren negentig. “Het is de derde keer dat ik te gast ben op I love the 90’s en ik kom opnieuw supporteren voor mijn kleinzoon, DJ Ward. Ik vind het schitterend om hem bezig te zien. Ongelofelijk hoe hij de mensen meekrijgt. Ik sta met veel bewondering te kijken. Voor mij is dat werkelijk ‘genieten’ en hij krijgt mij ook mee aan het dansen. Tussen de jonge mensen voel ik mij prima”, zegt Irma enthousiast.

“Het was mijn vader Jean die me op zeer jonge leeftijd mijn eerste draaitafels kocht. Mijn bomma zag het gebeuren en steunde mij van in het begin. Ik ben ook voor een groot stuk grootgebracht door mijn grootouders. Ondanks dat ze bijna 88 is, is mijn bomma nog steeds jong van geest. Wekelijks eten we samen en praten we bij over de dingen des levens. Ze wil graag weten waar ik moet spelen. Ja, dat volgt ze allemaal he”, zegt DJ Ward. “Enerzijds uit ze haar bezorgdheid, omdat ik vaak lange reizen heb voor dj-sets in België en daarbuiten, anderzijds is er die enorme fierheid en zolang haar gezondheid het toelaat, komt ze kijken en luisteren naar mijn dj-sets, en dat vind ik geweldig. Voor haar zijn dat unieke momenten. Afgelopen nieuwjaar was ze te gast in Genk toen ik er draaide op de Champagneparty. Deze zomer gaat ze speciaal op vakantie naar Oostende en komt ze kijken als ik draai op de Nacht van Oostende, en zaterdag staat ze tussen het publiek mee te genieten op I love the 90’s in een bomvolle Ethias Arena. De gemiddelde leeftijd van onze partybezoekers zaterdag is 20 à 25 jaar, maar ons bomma bewijst dat er ook plek is voor, uiteraard de dertigers en veertigers, maar ook de tachtig-plussers. Iedereen die goesting heeft om te komen dansen op de muziek van de jaren negentig is zaterdag van harte welkom op I love the 90’s. Snelle beslissers bestellen de laatste tickets online op www.ilovethe90s.be”

I love the 90’s vindt zaterdag 7 april 2018 plaats in de Hasseltse Ethias Arena, met o.a. Aqua, Right Said Fred, Chesney Hawkes en DJ Ward.

De laatste tickets bestel je nu online op www.ilovethe90s.be

20:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: i love the 90’s |  Facebook | |  Print |

29/03/2018

Breezers doen een comeback op I love the 90’s!

I love the 90’s, I love the 90’s 2018, Alarm voor de Breezer-fans, want het zeemzoete drankje met slecht 4 % alcohol maakt op 7 april 2018 zijn comeback in de Hasseltse Ethias, tijdens de 11de editie van I love the 90’s – The party. “Ja, het is een stunt van formaat dat we op de grootste 90’s party van Europa, dankzij de samenwerking met Bacardi Martini, de populaire Breezers uit de jaren negentig kunnen aanbieden aan ons publiek. Orange, Lime en Watermelon zijn de populaire smaken die onze bezoekers kunnen ontdekken of opnieuw herontdekken. In de jaren negentig dronk je Breezers als je uitging, en de Breezer-cultuur was zo populair dat er tien jaar geleden nog 30 miljoen liter werd verkochten van het likeurhoudende drankje. Na de Buffalo’s, Tamagothi’s en Pokémons, vieren we de terugkeer van de Breezers op onze party en als je ze met mate drinkt, blijft het zoete, 4 % alcoholhoudende drankje de ganse party smaken”, zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

Tijdens of tussen de optredens van o.a. Right Said Fred, DJ Pat Krimson, Chesney Hawkes, Cherry Moon Trax, DJ Ward of headliner Aqua, kunnen er op I love the 90’s Breezers besteld worden aan de toog. In ons land is het de eerste keer dat een concertorganisatie op zo’n grote schaal Breezer aanbiedt aan het publiek.

I Love the 90’s – The party vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 in de Ethias Arena, Hasselt, met optredens van o.a. Right Said Fred, Chesney Hawkes, DJ Ward, DJ Paul Elstak, Cherry Moon Trax, DJ Ward, DJ Pat Krimson en headliner Aqua. De allerlaatste tickets bestel je nu op www.ilovethe90s.be

20:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: i love the 90’s, i love the 90’s 2018 |  Facebook | |  Print |

Baba Yega komt naar Waasland Shopping Center

Waasland Shopping Center, Baba Yega, Ter promotie van hun pas uitgekomen film komt de bijzonder populaire dansgroep ‘Baba Yega’ komende zaterdag om 10u naar Waasland Shopping Center voor een signeer- en selfie-sessie.

De groep vergaarde hun bekendheid door het winnen van ‘Belgium’s Got Talent’ in 2016 en weet overal waar ze komen volk op de been te krijgen.

De signeersessie wordt gehouden in samenwerking met Telenet en zal dan ook voor de shop plaatsvinden.

20:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: waasland shopping center, baba yega |  Facebook | |  Print |

Gene Thomas: “Ik hou van de koers, ook al ken ik niks van wielrennen!”

gene_thomas.jpgMet de E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen en komend weekend De Ronde van Vlaanderen, zijn het hoogdagen voor de wielerliefhebbers. Zanger Gene Thomas houdt ook van de koers. “Maar ik ga voor de sfeer en de ambiance eromheen, want zelf ken ik niks van wielrennen. Ik heb nog gevoetbald en ik fiets af en toe als recreant. Toch vind ik het heerlijk om aan de meet rond te lopen en na afloop van de wedstrijd de mensen te trakteren op een concert. Sport en muziek, da’s pure chemie.”

Vrijdag was het drummen en kon je over de koppen lopen aan de aankomstlijn van de E3 Harelbeke. Net als de voorbije jaren lokte de wielerwedstrijd een massa kijklustigen naar West-Vlaanderen. Ook zanger Gene Thomas was uitgenodigd door de organisatoren om er na afloop van de koers te zingen met de live band. “Ik vind de sfeer en ambiance die er hangt bij de aankomst geweldig. Mensen kijken vol spanning uit naar de renner die als eerste over de meet bolt en zijn handen in de lucht steekt als winnaar. Vrijdag was het een Hollander (Niki Terpstra won dit jaar E3 Harelbeke), maar hij rijdt voor een Belgische ploeg Quick Step. Da’s ook het enige wat ik zelf van de koers ken, maar ik vind dat niet erg. Ik ben graag op de koers, tussen de mensen en zeker als ik na afloop mag spelen. Na de inspanningen en het supporteren, kunnen de mensen zich ontspannen op onze muziek, alhoewel ik merk dat het koerspubliek na afloop nog veel adrenaline heeft. Ik moet niet veel moeite doen om ze mee te krijgen. Iedereen is er voor zijn plezier. Dat zie je als je op het podium staat en dat ervaar je aan het applaus dat je krijgt en de waardering. Sport en muziek, da’s een mooie match. Voor mij mag het alle dagen koers zijn”, zegt Gene Thomas.

Wie Gene aan het werk wil zien, kan zijn agenda terugvinden op zijn website, www.genethomas.be

Dit voorjaar is Gene Thomas on the road met zijn Vlaanderen Boven Band. Alle info en bookingen vind je op http://www.philippedraps.be/artiesten/vlaanderen-boven-ba...

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen, Muziek | Tags: gene thomas, gent-wevelgem, dwars door vlaanderen |  Facebook | |  Print |

28/03/2018

Lindsay en Laura Lynn zijn de eerste namen voor Het Schlagerfestival 2019

Laura Lynn, Lindsay, Het Schlagerfestival 2019, Het eerste Schlagerfestival-weekend in de Hasseltse Ethias Arena zit erop. Tijd voor de organisatoren om de eerste artiesten bekend te maken voor Het Schlagerfestival 2019 en dat zijn meteen twee vrouwelijke kleppers: Laura Lynn en Lindsay. De twee leading ladies van de Vlaamse showbizz sprokkelden een mooie verzameling gouden en platina albums bij elkaar en zijn op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 te gast op Het Schlagerfestival 2019. Bij elke show zijn er opnieuw dansplaatsen op de binnenruimte tussen podium en catwalk. Op vrijdag en zondag zijn er zitplaatsen voor de catwalk. Zaterdag worden dat staanplaatsen. Vanaf nu kunnen er tickets besteld worden. www.hetschlagerfestival.be of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min). Wie voor eind april bestelt, geniet van een exclusieve vroegboekkorting.

20:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: laura lynn, lindsay, het schlagerfestival 2019 |  Facebook | |  Print |

Game of Thrones' Isaac Hempstead-Wright komt naar FACTS!

gent_facts.JPGBran Stark vervolledigt de line-up van FACTS Spring 2018

Koning Winter heeft het land verlaten, maar het spel der koningen kan gewoon verdergaan op FACTS met onze nieuwe gast: Isaac Hempstead-Wright – alias Brandon Stark van Game of Thrones.

Hoewel hij met heel wat talent geacteerd heeft in de Britse horrorfilm The Awakening, kunnen we veilig stellen dat de échte grote doorbraak van Isaac Hempstead-Wright er kwam met de HBO-hitserie Game of Thrones. Hempstead-Wright was slechts 12 jaar toen hij in seizoen 1 ten tonele kwam als Brandon Stark, maar zijn vaardigheden zorgden er al vanaf de allereerste aflevering voor dat menig kijker Bran Stark in het hart sloot. 

En nu, zeven jaar later, kijken we nog steeds uit naar hoe het hem zal vergaan in diezelfde serie, om maar te zwijgen van wat seizoen 8 ons in zijn geheel zal brengen in 2019.

Naast Game of Thrones kan je Isaac Hempstead-Wright ook zien schitteren in de crime thriller Closed Circuit en in de animatiefilm The Boxtrolls, waarin hij de stem van ‘Eggs’ verzorgt.

Isaac Hempstead-Wright is te gast op FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april, in Flanders Expo, Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

06:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: isaac hempstead-wright, facts 2018, facts isaac hempstead-wright |  Facebook | |  Print |

Cherry Moon Trax op I love the 90’s 2018

muziek.JPGNa Dimtri Vegas & Like Mike, Regi en Lost Frequencies, dropt Tomorrowland de 90’s-sensatie Cherry Moon Trax deze zomer op de MainStage. Voor de Cherry Moon Trax-dj’s Yves Deruyter en DJ Ghost in Boom spelen, staan ze op 7 april 2018 exclusief op het I Love the 90’s-podium in de Hasseltse Ethias Arena. Wie dat ‘House of House’-feestje wil meemaken, kan nu de allerlaatste tickets bestellen, via www.ilovethe90s.be

Op 1 februari 1991 opende de legendarische Cherry Moon discotheek in Lokeren zijn deuren. House was razend populair, waardoor de Cherry Moon verzamelalbums én het epische ‘The House of House’ aansloegen bij het brede publiek. “Voor wie erbij was, waren het onvergetelijke tijden, maar het strafste is dat House-muziek de voorbije 25 jaar een publieke verjonging heeft gekregen. De YouTube-generatie ontdekte Cherry Moon Trax. Dat zien we als wij spelen. Vooraan staat de jeugd en wat verder de mensen die ons doorheen de jaren zijn blijven volgen”, zegt DJ Yves Deruyter, die samen met DJ Ghost invulling geeft aan de Cherry Moon Trax.

I love the 90’s

“I love the 90’s heeft Cherry Moon Trax een boost gegeven. Een paar jaar geleden waren we al eens te gast in de Hasseltse Ethias Arena en we stonden ook al op het I love the 90’s-podium op Tomorrowland. Nu hebben de organisatoren gevraagd of we in Boom op de MainStage willen spelen. We konden het bijna zelf niet geloven, maar in juli is het zover en daar zij we uiteraard heel fier op, want het is de eerste keer dat het Retro House-genre zo’n forum krijgt. Voor het zover is, spelen we 7 april terug op de grootste 90’s-party van Europa, I love the 90’s. En ik zweer je dat het een vet feestje wordt”, zegt DJ Ghost.

De laatste tickets voor I love the 90’s, op zaterdag 7 april 2018 in de Hasseltse Ethias Arena, met Cherry Moon Trax, Aqua, Right Said Fred, DJ Paul Elstak, e.v.a., bestel je nu op www.ilovethe90s.be

06:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: cherry moon trax, i love the 90’s 2018 |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende