evenementen : Showbizzkanaal

26/06/2017

Yale 3D World Magic & Fun opende zijn deuren

oostende.pngZaterdag 24 juni openden Johan Vande Lanotte en Herman Verbruggen onder het toeziend oog van tal van aanwezigen de interactieve zomerexpo 3D World Magic & Fun. Beide heren poseerden met plezier in de leukste 3D decors en testten de nieuwste 3D technologieën uit, tot grote vreugde van het aanwezige publiek. Het Kursaal is nog tot en met 3 september de place to be voor hilarische selfies en familiefoto’s. De 3D World expo is voor gezinnen werkelijk een schot in de roos. In deze expo moet alles wat anders niet mag: aanraken, poseren, foto’s maken en vooral heel hard luidop lachen!

Veel nieuwigheden

3D-technologie is een ruim begrip en is nog steeds in volle ontwikkeling. Dit jaar gaat de nieuwe AU-IM (AugmentedReality) over een zoo en is meteen een première voor de Belgische markt. Ook VR (Virtual Reality) komt aan bod, net als het fenomeen ‘mapping’: hier zitten de bezoekers aan een tafel op restaurant en genieten ze van een virtuele maaltijd met animatie op en rond hun bord. Voor de eerste keer wordt ook een 3D-kort lm gebracht, net als een fotobooth met green key. De bezoekers kunnen plaatsnemen in een gocart en worden gelinkt aan een grappige achtergrondfoto die als souvenir kan worden meegenomen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

24 juni tot en met 3 september 2017

alle dagen geopend van van 11:00 tot 18:00 (laatste bezoek start om 17:00)

Waar?

Kursaal Oostende

Tickets

Gratis: < 4j

9 euro: 4 – 12j

10,50 euro: senioren (65+) en studenten (met studentenkaart, max. 25j)

12,50 euro: 18+

gezinnen (vanaf 3pers.): 2 euro korting p.p.

groepen (vanaf 10 pers.): op aanvraag, bellen 0475/69.02.74

Website: http://www.3DWorldBelgium.be

19:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: yale 3d world magic & fun, oostende |  Facebook | |  Print |

25/06/2017

Vanaf zondag, gratis zomeren op 'Feest op het Plein'

feest_op_het_plein.jpegTijd voor ontspanning en die begint zondagnamiddag om 17.00 uur op de Grote Markt van Wetteren met de eerste 'Feest op het Plein'. Gastheren De Romeo’s spelen met hun liveband hun grootste hits, aangevuld met een massa meezingers en klassiekers. Het worden opnieuw verrassende concerten, want het trio brengt per voorstelling drie gastartiesten mee. “We zeggen nog niet wie we hebben gestrikt, behalve dat het mensen zijn met een straffe stem of een enorme staat van dienst, die moeiteloos hun blik met hits kunnen opentrekken, waardoor iedereen zich geweldig gaat amuseren. Wij ook, want voor ons is dit echt genieten, zeker met het mooie weer dat we de voorbije dagen in overvloed hebben gekregen. Voor De Romeo’s is 'Feest op het Plein' altijd een beetje thuiskomen. Wij zijn alle drie weliswaar op een andere plek opgegroeid, maar wel allen onder de kerktoren, tussen de mensen. Wij zijn op ons sterkste als de mensen ons tijdens onze optredens omringen, meedoen, zich amuseren. Wij krijgen op het podium een geweldige boost als we zien dat de mensen zich amuseren. Ja, een adrenalinestoot en een geweldige kick. Ik kan het niet beter omschrijven”, zegt Romeo Chris Van Tongelen. De eerste 'Feest op het Plein' vindt plaats nu zondag 25 juni, om 17.00 uur op de Grote Markt van Wetteren. Naast de optredens van De Romeo’s en hun verrassende gastartiesten, kan het publiek er ook nog leuke prijzen winnen. De 'Feest op het Plein'-karavaan trekt op 1 juli naar Zwevegem, op 2 juli naar Tienen, 16 juli staan ze in Deinze en op 14 augustus wordt het feestje afgesloten in Kalmthout. Alle optredens zijn gratis.

Meer info over deze Benelive evenementen kan je vinden op www.feestophetplein.eu

10:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: feest op het plein, feest op het plein 2017 |  Facebook | |  Print |

3e show #Throwback Thursday in het Sportpladijs aangekondigd!

studio100.JPGDe ticketverkoop voor #Throwback Thursday in het Sportpladijs blijft hard gaan! De eerste show was in een mum van tijd uitverkocht. Deze ochtend om 9u00 gingen de laatste beschikbare tickets voor de 2e show in verkoop en in minder dan 5 minuten was ook die helemaal uitverkocht. Daarom hebben Ketnet en Studio 100 beslist om nog een extra show aan te kondigen op maandag 4 december 2017. Tickets voor de show zijn vanaf nu te koop.

Als de derde show ook volledig uitverkocht is wordt er opnieuw een wachtlijst aangelegd. Mensen die geen tickets kunnen bemachtigen kunnen zich dan ook best op deze wachtlijst registreren.

Het evenement #Throwback Thursday in het Sportpladijs is een co-productie van Ketnet en Studio 100 naar aanleiding van 20 jaar Ketnet.

Info & tickets via www.throwback.be

10:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: throwback thursday, studio 100, ketnet |  Facebook | |  Print |

19/06/2017

Voor de 7de maal op rij organiseert AMusEd de zangwedstrijd “Talent der Lage Landen” en “Kids’Talent”

Voor de 7de maal op rij organiseert AMusEd de zangwedstrijd “Talent der Lage Landen”. De kids-editie “Kids’Talent” wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd.

Na de sluiting van Theater aan de Stroom zaten de organisatoren met de handen in het haar, het theater was immers de voornaamste locatie van deze wedstrijden. “Wij zijn heel blij dat we dit jaar – en hopelijk ook de volgende jaren – terecht kunnen in het Fakkeltheater”, aldus Tinne De Groot, zaakvoerder van AMusEd. Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot eind juni.

Sinds 2011 is “Talent der Lage Landen” niet meer weg te denken uit de reeks met Vlaamse zang-wedstrijden. Elk jaar schrijven enkele honderden kandidaten zich in om hieraan deel te nemen. Vorig jaar werd er voor het eerst een kids-editie georganiseerd en ook deze formule schijnt aan te slagen. Jong en minder-jong  talent uit Vlaanderen en Nederland stuurt momenteel massaal een demo in, in de hoop geselecteerd te worden voor deze wedstrijd. Het prijzenpakket is immers niet niks : een song die wordt opgenomen in een professionele opnamestudio, coaching, een fotoshoot, een eigen website ...Beide wedstrijden staan open voor Pop - Poprock - Jazz - Musical - Kleinkunst en klassieke muziek.

Vorig jaar hing er even een donderwolk boven de wedstrijd. In de zomervakantie kregen de organisatoren te horen dat “Theater aan de Stroom”, de belangrijkste locatie van de wedstrijd, noodgedwongen de deuren moest sluiten. De wedstrijd werd toen tijdelijk ondergebracht in CC.Ter Schelde, eveneens op de Antwerpse Linkeroever.

Dit jaar werd er gezocht naar een zaal waar alle rondes zouden kunnen doorgaan, wat niet evident bleek te zijn. Na wat puzzelen met mogelijke data werd er gekozen voor het Fakkeltheater. Alle rondes gaan door in de Zwarte zaal, de halve finale en de finale van “Talent der Lage Landen” gaan door in de Rode zaal.

Kandidaat-deelnemers kunnen nog tot 30 juni inschrijven via www.amused.be

Tickets: www.fakkeltheater.be

LIVESHOWS 2017

Talent der Lage Landen 2017

-          14 augustus: kwartfinale 1

-          17 augustus: kwartfinale 2

-          19 augustus: kwartfinale 3

-          23 augustus: halve finale

-          30 augustus: finale

Telkens om 20.15 uur

Kids’Talent 2017

-          16 augustus: kwartfinale 1

-          18 augustus: kwartfinale 2

-          20 augustus: halve finale

-          25 augustus: finale

Telkens om 19 uur

20:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: talent der lage landen, amused |  Facebook | |  Print |

13/06/2017

Aanstormend talent TOM WEEDAEGE maakt affiche SchlagerNacht 2017 compleet!

tom_weedaege.JPGOp zaterdag 24 juni barst De Zoerla in Westerlo compleet uit zijn voegen . Die avond treden heel wat artiesten op tijdens De SchlagerNacht 2017. Twee weken voor het evenement pakt de organisatie uit met een opmerkelijke nieuwe naam, Tom Weedaege!

Sammy: ‘Als organisator is het steeds wikken en wegen om een affiche te kunnen samenstellen die klopt aan variatie én toch een rode draad doorheen de avond is. Naast kleppers als Yves Segers, Steve Tielens en Johan Veugelers willen we heel graag nog één naam toevoegen aan ons overvol programma.’

Het oog viel meteen op het nieuw aanstormend talent Tom Weedaege.

Sammy: ‘Heel toevallig zag ik Tom voorbijkomen op Ment en ik was verkocht. Dit zou wel eens de nieuwe wind in de Vlaamse showbizz kunnen worden: een frisse, jonge verschijning die accordeon een hip imago wil aanmeten. Dat zijn clip heel vaak voorbijkomt bij Ment is een teken aan de wand. Die jongen zal ongetwijfeld nog op grote podia staan, maar wij zijn alvast de eerste die hem strikken.’

Tom zelf is bijzonder blij met alles wat hem nu overkomt.

Tom Weedaege: ‘Het loopt inderdaad lekker. Waar ik vorig jaar alleen maar kon van dromen ben ik nu stap voor stap aan het beleven. Een eerste single, Radio2 die me uitnodigde voor een babbel op de radio en de single draait, mijn clip die dagelijks op Ment te zien is, en binnenkort mijn eerste Schlagernacht. Ik hoop dat ze in Westerlo goed verzekerd zijn, want ik blaas het dak van de tent!’

Tickets voor De SchlagerNacht zijn verkrijgbaar via https://www.ticketshark.be/store/deschlagernacht

19:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: tom weedaege, johan veugelers, yves segers, steve tielens, schlagernacht 2017 |  Facebook | |  Print |

08/06/2017

Vlaanderen Zingt 2017: 42 steden en gemeenten zingen deze zomer

vlaanderen_zingt2017.JPGSamen zingen: het doet iets met een mens.
Het zorgt voor verbondenheid in tijden dat we die best kunnen gebruiken.

In het samen zingen is Vlaanderen echt wel uniek.
Deze zomer zal er in maar liefst 42 steden en gemeenten door de inwoners gezongen worden. Bij Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal: het publiek is de ster van de avond en zingt onder begeleiding een hele reeks bekende liedjes. Het is dus geen karaoke, het gaat steeds om samenzang. Ter plaatse krijgt iedereen een gratis zangkrantje met alle liedjesteksten zodat je niks hoeft te missen en het meezingen vlot verloopt.

Het programma is erg gevarieerd en bestaat grotendeels uit klassiekers uit het collectief geheugen. Het zijn populaire songs in alle talen: van Urbanus tot Marco Borsato, van Willy Sommers tot Gorki en van The Beatles tot André Hazes. Prachtige ballades, toffe meezingers, dansbare hits, polonaisenummers…. Alles wat meezingbaar is, kan aan bod komen, want zingen is een feest!

Eigenlijk zingen we allemaal wel eens graag maar doen we het veel te weinig. Samen zingen geeft je een gelukkig gevoel, het is ontspannend én het vergroot de verbondenheid tussen mensen.
Een avondje samen zingen is dan ook een bijzonder leuke ervaring (ook al vind je van jezelf dat je er maar een beperkt talent voor hebt).

Dit alles maakt van Vlaanderen Zingt de grootste (en plezantste!) zomertour van het land. Je kan deze zomer komen meezingen op volgende plaatsen:

24 juni Kinrooi
24 juni Lanaken
25 juni Bocholt*
30 juni Zemst
1 juli Kortenaken
1 juli Steenhuffel
2 juli Kapelle-Op-den-Bos
2 juli Kontich
7 juli Ronse
8 juli Waregem
8 juli Steenokkerzeel
8 juli Izegem
8 juli Maasmechelen*
9 juli Wenduine
9 juli Meise
10 juli Knokke-Heist
10 juli Kortrijk
11 juli Mechelen
14 juli Willebroek
15 juli Gent
20 juli Dendermonde
21 juli Brussel
21 juli Brugge
28 juli Westende
29 juli Deinze
29 juli Leuven
30 juli Nieuwpoort
4 aug Blankenberge
5 aug Bornem
6 aug Antwerpen
11 aug Schoten
13 aug Houthalen-Helchteren*
15 aug Nieuwpoort
19 aug Ieper
19 aug Overijse
19 aug Sint-Idesbald
24 aug Kapellen
25 aug Ekeren
27 aug Vossem
27 aug Overpelt
9 sept Lokeren
29 sept Merksem

Meer info vind je op www.vlaanderenzingt.be

07:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: vlaanderen zingt 2017 |  Facebook | |  Print |

Niemand minder dan Axel Daeseleire en Michiel Devlieger in de jury van de Aspe Award 2017!

Aspe Award 2017, Axel Daeseleire, Michiel Devlieger, Voor de derde keer op rij gaat Pieter Aspe op zoek naar ongepubliceerd krimitalent

In het voorjaar van 2015 kondigden Pieter Aspe en Aspe NV de eerste editie van de Aspe Award aan: een kortverhalenwedstrijd voor ongepublicieerd krimitalent. De oogst van de eerste editie loste meteen alle verwachtingen in: Koen Strobbe publiceerde als een van de eindlaureaten in het voorjaar van 2016 zijn debuut Kruis en munt, dat lovend werd onthaald en intussen ook bekroond met de Fred Braeckman Debuutprijs. Dit voorjaar resulteerde hun kennismaking in een niet onopgemekte samenwerking: Blankenberge blues, een boek waarvan de filmrechten al werden verkocht nog voor dat het boek was verschenen. Als kers op de taart kwam het boek vanuit het niets binnen op de eerste plaats in de boeken top 10.

 ‘Weet je zeker dat hij er niet is vanavond?’ 

De formule van de Apse Award is nog steeds ongewijzigd: 1.700 woorden (exact het aantal woorden dat Pieter Aspe neerpent per dag), enkel de eerste zin staat vast. Voor deze derde editie is de eerste zin ‘Weet je zeker dat hij er niet is vanavond?’ , de eerste zin van De butlerknop, de 40ste thriller rond commissaris Van In die verschijnt in september 2017.

Jury

Naar goede gewoonte omringt Pieter Aspe zich met een jury die niet alleen weet uit welke componenten een goed misdaadverhaal bestaat, maar ook vanuit de eigen achtergrond de inzendingen met een frisse blik kan beoordelen. Voor deze editie tekenen alvast Axel Daeseleire en Michiel Devlieger present. De awards zullen worden uitgereikt tijdens een gala-avond eind september, waar ook de 40ste Van In feestelijk zal worden voorgesteld. In de prijzenpot: € 1.500 voor de eerste laureaat, de backlist van Pieter Aspe voor de tweede laureaat en een jaar lang gratis Omer voor de derde laureaat. Nieuw dit jaar is dat er ook een publieksprijs zal worden uitgereikt. Alle winnende kortverhalen worden gepubliceerd in een boekje dat dit najaar via de retail- en horecapartners van Omer zal worden verdeeld.

Praktisch

Inzendingen verlopen via www.wpg.be/aspeaward
Deadline: 1 augustus 2017
Bekendmaking shortlist: 21 augustus 2017

06:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: aspe award 2017, axel daeseleire, michiel devlieger |  Facebook | |  Print |

05/06/2017

Kursaal Oostende brengt magisch sprookje op ijs

kursaal_oostende.JPGKursaal Oostende pakt in de kerstperiode van 2017 uit met het magische verhaal van Alice in Wonderland op ijs. Het belooft een unieke familievoorstelling te worden met internationale kunstschaatsers. Burgemeester Johan Vande Lanotte is alvast enthousiast: 'Kursaal Oostende staat er ondertussen om bekend om elke zomer een internationale musical naar de Stad aan Zee te halen. We willen nu met het Kursaal ook in de winterperiode zorgen voor een totaalspektakel. Ik ben dan ook fier dat we met deze 'Alice in Wonderland' op een mooie en kwalitatieve manier het winteraanbod in Oostende kunnen vervolledigen.' Bovendien is deze voorstelling uniek in België. Zo wordt de scène omgetoverd tot een feeërieke ijspiste met projecties op en rond het ijs. De shows vinden plaats op 27 en 28 december 2017. De ticketverkoop start op 31 mei om 10.00 uur. 

Het verhaal
Iedereen kent de magische avonturen van Alice in Wonderland. Het verhaal werd al in 1865 geschreven door Lewis Carroll en werd gedurende 150 jaar in verschillende vormen uitgevoerd. Van theatervoorstellingen tot speel- en tekenfilms. Het verhaal blijft ook vandaag een populaire klassieker onder de sprookjes. 

Schaatspiste en projecties 
In Kursaal Oostende wordt het sprookje op een unieke manier gebracht. Het podium zal voor Alice in Wonderland omgetoverd worden in een schaatspiste waarop professionele kunstschaatsers gaan schitteren op meeslepende muziek. Grote videoprojecties rond en op het ijs zorgen voor de extra magische sfeer in de zaal.

De productie
Het gaat om een Russische productie waarbij top kunstschaatsers zorgen voor een adembenemend spektakel. Het verhaal wordt in het Nederlands gebracht en er wordt geschaatst onder begeleiding van Engelse muziek.
 
Wonder Seats
Elk ticket, ongeacht de categorie, kan men upgraden met het “Wonder Seats” arrangement voor een meerprijs van 20 euro. Met dit arrangement legt het Kursaal groot en klein extra in de watten voor de voorstelling en tijdens de pauze. Vooraf kan men een uur uitgebreid genieten van een buffet vol zoete lekkernijen (taartjes, pannenkoeken, ijsjes,...), chocolademelk, koffie, thee,... Tijdens de pauze een verfrissend drankje. Als extraatje krijgt iedereen een zakje snoep en een leuk aandenken mee naar huis.

Vroegboekkorting
Tot en met 30 juni kunnen tickets goedkoper aangekocht worden met de Early Bird korting. Volwassenen genieten in die periode een korting van 10%.  Kinderen tot 13 jaar kunnen altijd genieten van 25% korting. 
 
Praktisch
De shows vinden plaats op 27 en 28 december 2017 in Kursaal Oostende telkens om 16 uur. Tickets zijn nu al te koop via www.kursaaloostende.be, 070 660 601 of in de Box Office van Toerisme Oostende. De ticketprijzen variëren van 23 tot 43 euro.

21:27 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: kursaal oostende, ijs |  Facebook | |  Print |

19/05/2017

André Hazes komt zijn album ‘Wijzer’ voorstellen in Kortrijk

truck.JPGSamen investeren en innoveren, dat doen muziekmaatschappij Universal Music en communicatie- en marketingbureau Upstars met THE POP-UP TRUCK .“Hij is multifunctioneel, 12 meter lang, 3 meter breed en voorzien van een salon, toog, kookplaten, koelkast, opbergvakken en promotieborden. Bedrijven, maar ook particulieren en privé-initiatieven, kunnen hem huren en langs buiten kan hij helemaal gewrapt worden à la tête du client”, zegt Upstars-ceo Pieter Ramboer. “Wij zijn constant op zoek naar nieuwe, leuke, opvallende manieren om de muziek van onze artiesten tot bij de consument te brengen. Door middel van THE POP-UP TRUCK kunnen we de social media band die de fans vaak met de artiest hebben versterken met een ‘real life’ beleving!”, zegt commercieel en business development directeur Eric Gadet namens Universal Music. Nu zaterdag 20 mei rijdt THE POP-UP TRUCK een eerste keer uit. Vanaf 14.00 uur staat hij op de parking van Ring Shopping Kortrijk, waar André Hazes zijn nieuwe cd ‘Wijzer’ exclusief komt signeren. Als je meer info wil over THE POP-UP TRUCK, of als je hem zelf wil reserveren, dan surf je best naar www.thepopuptruck.be Vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken, zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten.

Als achtergrondinformatie gaan we even terug in de tijd, naar december 2014. Upstars en Muziekpunt.be openden twee pop-up stores in Ring Shopping Kortrijk en Waasland Shopping. Meer dan 30 artiesten kwamen optreden, sommigen gingen aan de slag als gelegenheidsverkopers. In volle eindejaarsdagen gingen er een massa cd’s, dvds’s en geschenkartikelen over de toonbank. De pop-up stores waren publicitair en commercieel een weergaloos succes, mede en dankzij ook de inspanningen van Universal Music. Voor Pieter Ramboer ligt dit verhaal mee aan de basis van THE POP-UP TRUCK. “Ook al leven we in een digitale wereld, waarin online sales een steeds groter deel van de koek opeisen, het menselijke contact blijft voor velen primeren. Wij bieden met THE POP-UP TRUCK de mogelijkheid om letterlijk naar je klanten, publiek, werknemers, vrienden,…toe te gaan. De laagdrempeligheid start vanaf het moment dat de wielen van THE POP-UP TRUCK bollen en hij de baan opgaat. Zodra hij stilstaat opent hij de deuren van een multifunctionele oppervlakte, die gebruikt kan worden voor diverse activiteiten. Iedereen die op zoek is naar een compleet ingerichte, polyvalente, verplaatsbare ruimte, kan er gebruik van maken. Hij is op maat gemaakt, beschikbaar voor ieders budget en inzetbaar voor publieke en B2B-events.”

“In eerste instantie investeren wij mee in THE POP-UP TRUCK om onze artiesten en releases te ondersteunen. Of het nu de Dorpsstraat, de Kerkstraat of de Nieuwstraat is, een schlager-, rock- of dance-festival, dat maakt niet uit, want dankzij THE POP-UP TRUCK kunnen wij snel en efficiënt contact maken met ons publiek. Ontmoetingen, foto’s, selfies met onze artiesten, tot het verkopen van fysiek product. Voor ons is het realiteit en dankzij dit verhaal kunnen we snel en eenvoudig schakelen, waardoor we onmiddellijk het juiste publiek bereiken”, zegt Eric Gadet namens mede-investeerder Universal Music.

Meer info over THE POP-UP TRUCK kan je vinden op www.thepopuptruck.be of op de Facebookpagina. Nu zaterdag 20 mei kan het publiek kennismaken met THE POP-UP TRUCK. Vanaf 14.00 uur staat hij de parking van Ring Shopping Kortrijk, waar André Hazes z’n nieuwe cd ‘Wijzer’ komt voorstellen en signeren. Het gaat om een exclusieve, enige signeersessie die André doet in Vlaanderen voor z’n nieuwe cd. Fans mogen deze afspraak niet missen.

10:10 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen |  Facebook | |  Print |

17/05/2017

THE BIG SLIDE op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017 in Oostende

oostende.JPGTHE BIG SLIDE strijkt voor de eerste keer neer in de ‘Koningin der Badsteden’ op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli.

Na Antwerpen en Rotterdam is het de beurt aan Oostende om The Big Slide te ontvangen. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli wordt de leukste en langste waterglijbaan van het land uitgerold op het strand van de populaire badstad. Acht meter hoog en 150 meter lang, dat is anderhalf voetbalveld glijplezier voor jong én oud. Een gezellig zomerterras en optredens van DJ’s zorgen voor de nodige animatie voor de deelnemers en hun supporters.

Glijplezier tussen zee en dijk 

Voor de eerste editie in Oostende wordt de waterglijbaan opgebouwd op het strand aan de Koning Boudewijnpromenade, ter hoogte van de Surfclub Oostende.  Deze unieke locatie maakt het event nog spectaculairder. Bovenop de glijbaan hebben de deelnemers immer een uniek uitzicht over de koninklijke gaanderijen en het Thermae Palace enerzijds en het strand en de Noordzee anderzijds. Net als op de edities in Rotterdam en Antwerpen vorig jaar, wordt er een gigantische stelling gebouwd van acht meter hoog en 150 meter lang. Op de stelling wordt vervolgens een rubberen laag gelegd met daarop 2 glijbanen waarop constant water wordt gepompt. Er komen twee aparte banen. Eentje voor families en kinderen en eentje voor de snelle glijders The Big Slide afgaan mag je enkel op een zwemband, opblaasbare krokodil  of een andere crazy ‘inflatable’ onder het motto ‘hoe gekker hoe liever’. Alleen zo glij je veilig én snel van de Slide. (Foto’s van de editie in Rotterdam 2016 in bijlage)

“We zijn bijzonder blij dat we The Big Slide naar Oostende kunnen halen” verduidelijkt Arne Deblauwe, Schepen van oa. Jeugd en Sport. “Oostende is het hele jaar door een populaire bestemming, maar het weekend van 21 juli steekt er traditioneel bovenuit als één van de drukste weekends van onze badstad. Dat weekend verwelkomen we duizenden bezoekers uit zowel binnen – als buitenland. We organiseren het hele jaar door tal van culturele en sportieve evenementen voor jong én oud en zetten zwaar in op een zeer gevarieerd aanbod. Een evenement als The Big Slide past dan ook perfect binnen deze visie”.

Korting met de ENTREEpas

Met ENTREE wil de stad Oostende al haar jonge inwoners van 16 tot en met 25 jaar laten genieten van het bruisende vrijetijdsleven. The Big Slide maakt hier vanzelfsprekend deel van uit. Iedere ENTREEpashouder geniet dan ook van 2 euro korting bij de aankoop van een ticket voor The Big Slide Oostende.

Hoe werkt het?

Je koopt vooraf je ticket via www.thebigslide.be. Een kaartje kost € 9,99,- en geeft je een uur lang onbeperkt glijplezier. ENTREEpashouders, kinderen en groepen vanaf 10 personen betalen € 7,99,-
Je kiest een tijdslot op vrijdag, zaterdag of zondag, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Je komt je een half uurtje voor je tijdslot aanmelden aan de balie.
Uiteraard kan je ook de dag zelf aansluiten op voorwaarde natuurlijk dat het event niet uitverkocht is.

De organisatie voorziet lockers waar je je spullen veilig in kan achterlaten. Je kan je luchtmatras of zwembad ter plaatse oppompen en mocht je de jouwe vergeten zijn, dan kan je er ook eentje kopen.

Bekijk alvast hier de aftermovie van de meest recente The Big Slide: https://vimeo.com/179299118

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.thebigslide.be

18:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: the big slide, oostende |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende