evenementen : Showbizzkanaal

17/03/2018

Dragon Ball Symphonic Adventure voor het eerst in België

dragon.JPGEen concert dat je meeneemt in de wereld van de reeksen Dragon Ball en Dragon Ball Z, volledig gesynchroniseerd met hoge definitie videobeelden en licht- en klankeffecten. Een droom voor elke game fanaat!

Overlook Events, Toei Animation en MB Productions presenteren trots het officiële Dragon Ball en Dragon Ball Z symphonische concert in Brussel! Akira TORIYAMA’s werk werd een wereldwijde sensatie met meer dan 270 miljoen exemplaren van de strips, wat het tot de tweede meest verkochte manga ter wereld maakte. Dragon Ball is een cultureel massafenomeen: animatiereeksen, tal van films, videogames en andere producten werden erop gebaseerd. In Dragon Ball Symphonic Adventure komt de hele saga van Dragon Ball en Dragon Ball Z aan bod. Een groot symphonisch orkest brengt de legendarische muziek van Shunsuke KIKUCHI, gesynchroniseerd met HD beelden op een groot scherm en speciale klankeffecten uit de reeks. Het is een unieke herbeleving van het meest bekende avontuur van Son Goku, vechtend tegen zijn onvergetelijke vijanden zoals Pilaf-Sama, het Red Ribbon Army, de Saiyans, Cell, Frieza en Buu! Cultsongs worden bovendien gebracht door de oorspronkelijke zanger van de Dragon Ball reeks, Hiroki TAKAHASHI: de ouverture Makafushigi Adventure!, Cha-La Head-Cha-La en We Gotta Power, en de mythische songs Mezase Tenkaichi, Dragon Ball Densetsu en Unmei no Hi ~ Tamashii VS Tamashi!

Praktische info
DRAGON BALL SYMPHONIC ADVENTURE
30 OKTOBER 2018 - PALEIS 12, BRUSSELS EXPO
 
Tickets zijn vanaf nu te koop via www.ticketmaster.be, 070 660 601 en bij Fnac.

20:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: dragon ball symphonic adventure |  Facebook | |  Print |

08/03/2018

FACTS brengt ‘Beauty’ EN ‘The Beast’ naar Gent!

FACTS, FACTS 2018, the beast, flanders expo, Actrice Emilie de Ravin en 's werelds grootste springkasteel op FACTS Spring 2018!

De nieuwste aanwinsten voor het totaalspektakel van FACTS Spring 2018 zijn bekend: actrice Emilie de Ravin en het grootste springkasteel ter wereld!

EMILIE DE RAVIN
Allereerst hebben we Emilie de Ravin, de actrice die gestalte geeft aan Disney-prinses Belle in de ABC-serie Once Upon a Time. Deze ‘Beauty’ walst zich een weg naar Gent voor fotoshoots, signeersessies en panels. Emilie de Ravin staat eveneens bekend als Claire Littleton in Lost, als Tess Harding in Roswell, als Brenda Carter in The Hills Have Eyes (2006) en deed mee aan heel wat andere films en series. 

Emilie de Ravin zal aanwezig zijn op zaterdag 7 en zondag 8 april in Flanders Expo, Gent.

THE BEAST 2.0
Als volgende attractie hebben we ‘The Beast’, het grootste opblaasbare obstakelparcours – oftewel: springkasteel - ter wereld! Met zijn 272 meter, 6.000 kilogram en twee miljoen liter lucht, is dit monster zowel schrikwekkend als opwindend.  In 2017 mocht FACTS The Beast al eens huisvesten en dat was een immens succes. Duizenden fans en cosplayers trachtten het monster te overwinnen. In april 2018 keert het blijkbaar terug met hernieuwde Hydra-krachten. Nadat zijn kop eraf gekapt werd, groeiden er twee hoofden terug en zaten we plots met twee beesten.

Met andere woorden: The Beast is in twee gesplitst, om zo nog meer mensen een kans te geven dit magnifieke creatuur te verslaan tijdens het FACTS-weekend.

TICKETS & INFO
Fans die de Beauty willen ontmoeten en/of The Beast-uitdaging willen aangaan, begeven zich het best naar FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april in Flanders Expo, Gent. 

Tickets: www.facts.be/tickets

17:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: facts, facts 2018, the beast, flanders expo |  Facebook | |  Print |

06/03/2018

InterClassics Brussel brengt eerbetoon aan Expo 58

’60 Years World Expo / Cars of 58’ is het hoofdthema van de vierde editie van InterClassics Brussels dat zal plaatsvinden van 16 tot en met 18 november 2018 in Brussels Expo Zestig jaar geleden vond de wereldtentoonstelling plaats op de Heizel in Brussel onder de naam ‘Expo 58’. Het is zonder twijfel een van de belangrijkste evenementen in de naoorlogse geschiedenis van België. De door Koning Boudewijn geopende tentoonstelling werd door 42 miljoen mensen bezocht. Het belangrijkste exponent van Expo 58 is ongetwijfeld het Atomium; negen gigantische bollen die samen een 165 miljard keer uitvergroot ijzerkristal uitbeelden. Nu zestig jaar later kijken wij tijdens InterClassics Brussels terug naar deze Expo 58 en vieren we dit jubileum met een bijzondere expositie. Er zal een unieke verzameling van auto’s uit het jaar 1958 gepresenteerd worden, in samenwerking met de Belgische Federatievoor Oude Voertuigen (BFOV).

70 years Porsche 356
Naast het hoofdthema zal er aandacht besteed worden aan ’70 years Porsche 356’. Snel, puur en vol emotie en beleving: Porsche is al 70 jaar synoniem voor sportwagens van het hoogste niveau. Het merk is gebouwd op het levenswerk van Professor Ferdinand Porsche, dat werd voorgezet door zijn zoon Ferry. De eerste Porsche werd op 8 juni 1948 geregistreerd: de 356 ‘Nr. 1’ Roadster die werd gebouwd door Ferry Porsche. Porsche gebruikte voor de productie veel onderdelen van Volkswagen, zoals de luchtgekoelde boxermotor. De mechanische onderdelen, inclusief de motor, de schokdemper en het chassis, werden gebouwd door Volkswagen. De Porsche 356 was tot 1965 in productie. In totaal werden er tussen 1948 en 1965 76.313 exemplaren van de Porsche 356 gebouwd. Tijdens InterClassics Brussels 2018 wordt er een uitzonderlijke collectie van de Porsche 356 gepresenteerd.

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 november 2018 in paleis 5, 6, 7 en 9 van Brussels Expo. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. Entreekaarten zijn online met korting te koop: Online prijs volwassenen € 12,50 t.o.v. dagkassa prijs volwassenen € 15,00. Kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie over de beurs is te vinden op de vernieuwde website www.interclassics.be.

19:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: interclassics brussel, expo 58 |  Facebook | |  Print |

Zanger Marc Dex krijgt Golden Lifetime Award

awards.JPGDe Laureaten van de 14e editie van de "Golden Lifetime Awards 2018" zijn bekend ! In aanwezigheid van heel wat Nederlandstalige artiesten, collega’s, tekstschrijvers, componisten, muziekmakers en theaterbureaus, burgemeester André Peeters en het Schepencollege van de Stad Aarschot, zullen "de Oscars van het Nederlandstalige lied" opnieuw worden uitgereikt. Zanger Marc Dex zal op woensdag 9 mei, in Gasthuiskapel in Aarschot, de Golden Lifetime Award in ontvangst mogen nemen. Truus krijgt de carrièreprijs, en er is een postuum eerbetoon aan Ron Davis. Info & tickets: info@goldelifetimeawards.be of 016/44 50 49

19:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: marc dex, aarschot, golden lifetime award, golden lifetime award 2018 |  Facebook | |  Print |

04/03/2018

Fanbal van Sammy Baker op 21 april 2018 in Zichem

fanbal.JPGSammy Baker geeft op 21 april zijn jaarlijks fanbal. Het wordt een spetterende avond met optredens van Luc Van Meeuwen, Guy Neve, Phil Kevin, Yves & Beritta Ambidance, Chris B, Danny Davis, Jordy fransis. De presentatie is in handen van Ron Van Praag. Het feest wordt gehouden bij Zaal De Hemmekes Ernest-Claesstraat 34C in 3271 Zichem. De deuren gaan open om 18.00 uur en de show begint om 19.00 uur. Tickets kosten € 16. Video: http://www.youtube.com/watch?v=wI0UjtBpILQ

03/03/2018

Het loopt storm voor jubileumconcert Jan Smit in Antwerps Sportpaleis!

jan_smit.jpgVoor zanger Jan Smit wordt zaterdag 10 maart een nieuwe mijlpaal in zijn rijk gevulde carrière want die dag staat hij voor het eerst, met zijn live band in het Antwerpse Sportpaleis om er zijn 20-jaar carrière te vieren in Vlaanderen. “Als kind droomde ik er al van om één keer te kunnen optreden in de bekendste concertzaal van Vlaanderen. Bryan Adams, Robbie Williams, Adèle en zo kan ik nog een tijdje doorgaan met ronkende namen op te sommen die allemaal hebben gespeeld in het Sportpaleis en binnenkort, op 10 maart is het mijn beurt. Het eerste ticket kreeg ik van Sven Nys die mij ermee verraste tijdens een uitverkocht concert in de Hasseltse Ethias Arena. Je hoopt dat je fans en je publiek er net als jij zin in hebben, maar dat er nu al meer dan 12.000 tickets verkocht zijn voor het ‘Jan & Alleman’ Sportpaleis-concert overtreft alles. Hier kon ik alleen maar van dromen en dan moet het volksfeest nog beginnen. Mijn bandje is er klaar voor, ik ben er klaar voor en ook de gastartiesten K3, André Hazes, Ianthe Tavernier, Christoff, De Romeo’s én Lindsay hebben er ongelofelijk veel zin in. Voor Lindsay wordt het bijzonder want het is haar eerste officiële optreden na haar zwangerschapsverlof en dat vind ik helemaal geweldig”, zegt Jan Smit enthousiast.

Concertorganisator House of Entertainment laat weten dat de laatste kaarten te koop zijn. “De productie was uitgetekend op 10.000 tickets. We hebben de marge wat verruimd, zitten nu aan 12.000. Er zijn nog tickets te koop, goede plaatsen maar dan moet je snel handelen en beslissen voor het is uitverkocht”, zegt Kris Bloemen.

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van Jan Smit, op zaterdag 10 maart om 20.00 uur in het Antwerps Sportpaleis kan je reserven op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Het concert is een organisatie van House of Entertainment.

Boef herkanst op 28 april 2018 als headliner op het Replay Festival

boef.jpgNa zijn veelbesproken, kortstondige passage in ons land het voorbije weekend, maakt de populaire rapper Boef (‘Habiba’) op zaterdag 28 april zijn opwachting als headliner op het Herentalse Replay Festival. “Wie Boef kent, weet dat hij een perfectionist is. Hij doet alleen maar optredens in optimale omstandigheden, omdat hij vindt dat zijn fans recht hebben op een topperformance. Zaterdagavond liet de techniek hem in de steek, waardoor hij zijn terugkeer op de Belgische podia, na zijn vrouwonvriendelijke uitspraken, maar daarvoor heeft hij zich inmiddels uitvoerig geëxcuseerd, moest uitstellen. Iedereen maakt fouten, maar je moet ook de kans krijgen om ze op te lossen en die kans krijgt Boef op 28 april op het Replay Festival”, zegt festivalwoordvoerder Jelte.

Naast headliner Boef, strikte het Replay Festival ook Jebroer, MC Mota ft James Marvel, Kenn Colt, DJ Yolotanker en Lowriderz voor de mainstage (De Serre), Franky Kloeck (Ravebos), Coone en Mark with a K (Hardzone), Nora en Pure en Yves Deruyter (Clubunit) e.v.a. . Het Replay Festival opent het festivalseizoen en vindt plaats op zaterdag 28 april in het Herentalse Netepark. Snelle beslissers bestellen de laatste tickets op www.replayfestival.be/tickets

Vandaag, op zijn 25ste verjaardag, kondigt het Replay Festival de komst aan van de controversiële, maar razend populaire rapper Boef, als festival-headliner voor de komende editie van 28 april. “Boef staat al een paar jaar op ons verlanglijstje, in de eerste plaats voor zijn muzikale kwaliteiten. Hij staat bekend om zijn punchlines die elkaar in duizelingwekkend tempo opvolgen. Hij slaagt erin om mensen te laten nadenken over wat hij zegt. Hij heeft een rijke woordenschat, staat voor geloofwaardigheid en wat hij doet als artiest, doet hij met grote overtuiging. Het is fenomenaal wat hij heeft bereikt sinds de start van zijn carrière twee jaar geleden: Hij bracht twee albums uit (‘Boef’ (2016) en ‘Slaaptekort’ (2017)), scoorde 10 gouden-singles (‘Weejoow’ (Lil’ Kleine), ‘Fetty Wop’, ‘Cocaïne’), platina singles (‘Salam’ (Soufiane Eddyani), ‘Slapend rijk’ (Sevn Alias), ‘Ik ga weg’ (Ali B) en ‘Lauw’) en een dubbel platina hitsingle ‘Habiba’. Boef staat aan de absolute top en is met zijn honderdduizenden volgers op de sociale media, één van de populairste en meest invloedrijke rappers van de Lage Landen. Hij kreeg binnen de 10 weken na de release van zijn album ‘Slaaptekort’ de Multi Award voor meer dan 100 miljoen streams, een cijfer dat hij ondertussen al ruim heeft overschreden. Op basis van zijn talent en populariteit, hoort Boef thuis op ons hoofdpodium ‘De Serre’ als headliner van ons festival. We beseffen dat hij controversieel is, maar hij heeft zich in de media én met zijn recentste song ‘Antwoord’, al herhaalde malen verontschuldigd voor zijn vrouwonvriendelijke uitspraken. Daar heeft hij spijt van en wie zijn wij om hem definitief te veroordelen? Wij geven hem graag een tweede kans op ons Replay Festival, omdat we weten dat hij ons én het publiek niet zal ontgoochelen, integendeel. In de beste omstandigheden zal iedereen kunnen meegenieten van zijn doortocht. Ons festival heeft 3 volwaardige overdekte stages”, zegt festivalwoordvoerder Jelte namens de organisatie.

Het Replay Festival vindt plaats op zaterdag 28 april in het Herentalse Netepark, met o.a. Boef, Jebroer, James Marvel ft MC Mota, Kenn Colt, Yolotanker, Nina Black, TND, MISSK8, Franky Kloeck, Coone, Nora en Pure, Yves Deruyter e.v.a. Tickets en info vind je op www.replayfestival.be

18:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: boef, replay festival, replay festival 2018 |  Facebook | |  Print |

01/03/2018

Gillian Anderson (Scully in The X-Files) voegt zich bij de line-up van FACTS Spring 2018!

facts2018.JPGThe truth is out there...Maar Gillian Anderson is gewoon hier op FACTS Spring 2018!

Deze grande dame van de sci-fi-scene is het best bekend als Dana Scully in The X-Files, de iconische FBI-agente die sinds 1993 de Aarde beschermt tegen gevaarlijke en onverklaarde paranormale fenomenen.

Het belang van Scully’s personage en The X-Files in zijn geheel kan niet genoeg benadrukt worden. Zo is er bijvoorbeeld The Scully Effect: bijna twee-derden (63%) van de Amerikaanse vrouwen die vandaag in de STEM-sector (science, technology, engineering and mathematics) werken, beweren dat Dana Scully voor hen een rolmodel was bij hun carrièrekeuze. Met andere woorden: als een van de eerste uitgesproken sterke vrouwen op het scherm, met al even duidelijke en gewaardeerde vaardigheden, inspireerde zij een hele generatie.

The X-Files en FACTS worden beide 25 dit jaar, dus dit wordt een extra speciale gelegenheid.

Je kan Gillian Anderson eveneens bewonderen in de films The Last King of Scotland en Johnny English Reborn en bovendien is ze nog steeds een prominente aanwezigheid op het kleine scherm, met belangrijke rollen in onder andere Hannibal, The Fall en American Gods.

In 2018 zal ze schitteren in de actiekomedie The Spy Who Dumped Me.

Gillian Anderson zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2018 op zaterdag 7 en zondag 8 april, in Flanders Expo Gent! Ze zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

20:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: gillian anderson, gent, facts spring 2018 |  Facebook | |  Print |

27/02/2018

Pascale Naessens geeft lezing over gezonde voeding in Aarschot

puur_genieten.JPGOp dinsdag 20 maart nodigen de bibliotheek van Aarschot en CC Het Gasthuis auteur Pascale Naessens uit voor een lezing over gezonde voeding. Tijdens deze lezing vertelt Naessens over de kracht van natuurlijke voeding en het effect ervan op ons lichaam.

Voeding vroeger en nu
Pascale Naessens schetst de hedendaagse problematiek rond voeding en plaatst die in een ruimere context. Hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten? Wat eten we nu? Zo bevat het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen veel snelle en geraffineerde koolhydraten.

Terug naar natuurlijke voeding
Natuurlijke voeding heeft weinig te maken met wilskracht en veel met inzicht. Leer de kracht kennen van natuurlijke voeding en intuïtief eten. Tijdens de lezing vertelt Pascale Naessens hoe je dat doet en welke effect natuurlijke voeding op ons lichaam heeft.

Deelnemen?
De lezing begint om 20 uur in de Theaterzaal van CC Het Gasthuis, (Gasthuisstraat 22). De kassa opent vanaf 19 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon en de betaling gebeurt ter plaatse. Graag vooraf inschrijven aan de balie van de bibliotheek, op het nummer 016 56 86 05 of via mail naar bibaarschot@bibliotheekaarschot.be. De plaatsen zijn beperkt!

20:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: pascale naessens, aarschot, cc het gasthuis |  Facebook | |  Print |

Het Schlagerfestival 2018 trakteert met Ingeborg, Willy Sommers, Sam Gooris en De Romeo’s!

Het Schlagerfestival 2018, Ingeborg, Willy Sommers, Sam Gooris, de romeo's, Het Schlagerfestival zit in de laatste rechte lijn naar haar 13de editie, die plaatsvindt op 23, 24, 25 en 31 maart 2018 in de Hasseltse Ethias Arena. De affiche ziet er weer veelbelovend uit, met Schlagerfestival-debutanten Umberto Tozzi, Cocojr. (The Dinky Toys), Ingeborg en Margriet Hermans, maar ook met De Romeo’s, Willy Sommers, Bart Kaëll, Swoop, Sam Gooris, Ryan Ricks, Christoff en gastheer/presentator Kürt Rogiers. “Het Schlagerfestival trakteert, omdat we dankbaar zijn voor 13 mooie edities en ons trouw publiek. De komende weken kan je meespelen via de vernieuwde website van het festival, om unieke momenten te beleven met Ingeborg, Willy Sommers, De Romeo’s of Sam Gooris. Wie tickets heeft gekocht of wie nog van plan is om de laatste kaartjes te kopen, kan meespelen. Alle info vind je op www.hetschlagerfestival.be”, klinkt het bij organisatoren Medialaan en PSE.

Stel je voor dat Willy Sommers voor jou iemand in de bloemetjes zet, of Ingeborg je persoonlijk ontvangt in haar centrum ‘De evolutie’, toelichting geeft bij Yoga, bewustzijn en dankbaarheid tijdens een exclusieve sessie. Of wat zou jij ervan vinden om een unieke avond te beleven met Sam Gooris, of De Romeo’s maar dan wel op een aparte manier? Met deze unieke belevenissen trakteert Het Schlagerfestival 2018. “Uit dankbaarheid en dankzij onze artiesten, kunnen wij onze Schlagerfestival-fans al een unieke beleving geven voor de start van ons festival. Wie tickets kocht voor het festival of wie de komende weken nog van plan is om de laatste kaartjes te kopen, maakt kans om één van de unieke ervaringen te winnen. Alle info over de wedstrijd vind je op onze vernieuwde website, www.hetschlagerfestival.be/trakteert. Nog voor de start van de 13de editie van Het Schlagerfestival, maak je kans op een unieke beleving. Zeker meedoen!”, zegt Flor Boey namens medeorganisator PSE Belgium.

Voor tickets en info over Het Schlagerfestival, surf naar www.hetschlagerfestival.be of bel 070/345.345 (Max. €0,30/Min) voor telefonische reservaties.

Het Schlagerfestival 2018 is een organisatie van Medialaan en PSE Belgium.

20:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: het schlagerfestival 2018, ingeborg, willy sommers, sam gooris, de romeo's |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende