dvd : Showbizzkanaal

18/07/2017

Haal de magie van "Beauty and the Beast" binnenkort in huis!

Beauty and the Beast, magie, Beschikbaar via EST vanaf 22 juli, op VOD vanaf 2 augustus en op DVD, Blu-ray™ en Blu-ray™ 3D vanaf 23 augustus. 

De Disneyklassieker “Beauty and the Beast” vertelt één van de meest geliefde verhalen aller tijden. Het iconische verhaal en de bekende personages komen tot leven in een spectaculaire live-action adaptatie van de animatiefilm. ‘Beauty and the Beast” vertelt het fantastische verhaal van Belle, een intelligente, mooie en onafhankelijke jonge vrouw die gevangen wordt genomen door een Beest in zijn kasteel. Belle trotseert haar angsten & wordt zo bevriend met het betoverde personeel van het kasteel en ontdekt zo langzaamaan dat achter het angstaanjagende uiterlijk van het Beest een echte Prins verschuilt met een hart van goud...

In deze film ontdek je: Emma Watson als Belle; Dan Stevens als het Beest; Luke Evans als Monsieur Gaston, de knappe, maar oppervlakkige dorpsbewoner die Belle voor zich wil winnen; Kevin Kline als Maurice, Belle’s vader; Josh Gad als LeFou, Gaston’s rechterhand; Ewan McGregor als Lumière, de kandelaar; Stanley Tucci als Maestro Cadenza, de klavecimbel; Audra McDonald als Mevrouw Gardrobe; Gugu Mbatha-Raw als Plumeau; Hattie Morahan als de verleidster; en Nathan Mack als Barstje, het theekopje; met Ian McKellen als Pendule, de klok; en Emma Thompson als de theekop, Mevrouw Tuit.

‘Beauty and the Beast’ is geregisseerd door Bill Condon en gebaseerd op de animatiefilm van 1991. De screenplay werd geschreven door Stephen Chbosky en Evan Spilitopoulos. Geproduceerd door Mandeville Films’ David Hoberman, p.g.a. en Todd Lieberman, p.g.a. met Jeffrey Silver. Thomas Schumacher en Don Hahn zijn de uitvoerende producenten.

Alan Menken, tweevoudige winnaar van de Academy Awards® schreef de soundtrack met nieuwe opnames van de orginele liedjes die herwerkt werden door Menken en Howard Ashman. Ook zijn er drie nieuwe liedjes geschreven door Menken en Tim Rice.

21:52 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: beauty and the beast, magie |  Facebook | |  Print |

24/04/2017

De allereerste film van Ghost Rockers is nu uit op DVD!

dvd.jpgGhost Rockers - Voor Altijd?, de succesvolle eerste bioscoopfilm van Ghost Rockers, bekend van de Ketnet-reeks, kan je nu opnieuw en opnieuw en opnieuw bekijken op DVD!

Ghost Rockers - Voor Altijd?

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’, en nog belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar…. Er zijn kapers op de kust, die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers. Want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds… en dat zou wel eens het eind van de Ghost Rockers kunnen betekenen.

Mila, Jonas, Charlie, Alex & Jimmy gaan vanaf 10 september opnieuw op toer door heel Vlaanderen.

Laat je onderdompelen in een show vol spanning, avontuur en geheimen, en zing samen met de Ghost Rockers  mee met hun allergrootste hits.

Tickets & info: www.studio100.com/shows

19:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: ghost rockers, film ghost rockers, dvd ghost rockers |  Facebook | |  Print |

04/04/2017

Rogue One beschikbaar op DVD, Blu- ray en 3D Blu-ray vanaf 21 april

dvd.jpgBeschikbaar op DVD, Blu-Ray™ en 3D Blu-Ray™ en op aanvraag bij Telenet en Proximus vanaf 21 april - Op iTunes, Google Play en Microsoft Store vanaf 15 april.

Lucasfilm komt met een episch avontuur – Rogue One: A Star Wars Story. In een roerige tijd vol conflicten begint een groep rebellen aan een wanhopige missie. Onder leiding van Jyn Erso, een dappere voortvluchtige, en Cassian Andor, een rebellerende spion, proberen zij de plannen te stelen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen van het oppermachtige Keizerrijk.

22:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: dvd, blu- ray, rogue one |  Facebook | |  Print |

29/03/2017

Vaiana beschikbaar op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray

Vaiana, Walt Disney Studios, Walt Disney Studios presenteert Vaiana, een animatiefilm over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen om de eeuwenoude tradities van haar voorouders te herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreus ontmoet Vaiana een halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt Vaiana iets waar zij altijd naar heeft gezocht: haar identiteit. Beschikbaar op DVD, Blu-Ray™, 3D Blu-Ray™ en op aanvraag bij Telenet en Proximus vanaf 5 april - op iTunes, Google Play en Microsoft Store vanaf 1 april. 

07:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: vaiana, walt disney studios |  Facebook | |  Print |

16/03/2017

Signeersessies dvd DE PREMIER

de_premier.JPGNa bijna 450.000 bezoekers in de bioscoop, is vanaf 17 maart de DVD van DE PREMIER te koop.  Ter gelegenheid hiervan worden signeersessies gehouden.

op zaterdag 18 maart met regisseur Erik Van Looy en Charlotte Vandermeersch:

12u30-13u30 in MediaMarkt Hasselt

15u00-16u00 in Fnac Wijnegem

17u00-18u00 in MediaMarkt Wilrijk

op zaterdag 25 maart met regisseur Erik Van Looy:

12u00-13u00 in MediaMarkt Roeselare

14u30-15u30 in MediaMarkt Oostakker

17u00-18u00 in MediaMarkt Schoten

20:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray, Evenementen | Tags: signeersessies, dvdde premier, de premier |  Facebook | |  Print |

12/03/2017

50 jaar Palingsound – Nu uit op DVD en dubbel CD!

sound.JPGPalingsound (een term bedacht door Willem van Kooten, vroeger bekend als radio DJ Joost den Draaijer) is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland!

Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick en Simon, de term is algemeen bekend en hele generaties groeiden op met de harmonieuze muziek afkomstig uit het Volendamse vissersdorp.

De onuitputtelijke bron van Volendamse ‘klassieke’ popmuziek vormt de basis voor de theatershow “50 jaar Palingsound”, die de MON AMOUR BAND al 3 seizoenen in alle theaters van Nederland speelt. Het is een reis door de tijd die voert vanaf de jaren zestig tot het heden.

Met prachtige liedjes, fraaie, sfeervolle beelden op de achtergrond en de mooie verhalen die worden verteld door hoofdpersonen als Piet Veerman en Arnold Mühren en door de MON AMOUR BAND zelf.

In theater Geert Teis te Stadskanaal is op 14 januari 2017 de hele theatershow vastgelegd en deze is nu als DVD en als dubbel CD verkrijgbaar! Zowel de DVD als de dubbel CD zijn voorzien van een rijk geïllustreerd boekje en zijn hiermee nu al een collectors items.

Op de DVD/CD zijn legendarische nummers terug te vinden van The Cats, George Baker, Maribelle, Piet Veerman, Next-One en natuurlijk BZN. Denk b.v. aan “Mooi Volendam”, “One Way Wind”, “Sailin’ Home”, “Una Paloma Blanca” en “Mon Amour”

Maar ook minder bekende namen als Jen Rog, Alles, Maddog, Left Side en de muziek van recente Volendammer artiesten zoals Jan Smit, Nick en Simon en de 3-J’s zijn vertegenwoordigd met liedjes als “Confusion in my mind”, “Vrienden voor het leven”, “Mijn Dorp” en “De Soldaat”!

De DVD en dubbel CD worden uitgebracht door platenmaatschappij Red Bullet.

10:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, DVD/Blu-ray | Tags: 50 jaar palingsound, the cats, bz, jan smit, nick & simon |  Facebook | |  Print |

14/11/2016

Better Call Saul: seizoen twee - Beschikbaar op Blu-ray™ en DVD vanaf 16 november 2016

dvd.JPGTrek je beste pak en meest kleurrijke das aan want “Slippin’ Jimmy” is vanaf 16 november terug in het tweede seizoen van BETTER CALL SAUL op DVD en Blu-ray™. 

Deze alom geprezen prequel van de Emmy® award-winnende popculture serie “Breaking Bad”, gaat verder in op de metamorfose van Jimmy McGill. Hij transformeert verder van een onbenullig, sjoemelend advocaatje naar legendarisch strafpleiter Saul Goodman. Seizoen twee start met Jimmy die alles op alles zet om zijn ontluikende romance met Kim niet te verpesten. Maar hoe lang kan “Slippin’ Jimmy” op het rechte pad blijven als zijn idealistische broer Chuck hem blijft bemoederen en Mike, de corrupte politieagent, steeds dieper verzeild raakt in het kartel?

Ook het tweede seizoen van “Better Call Saul” is volgestouwd met “Breaking Bad”-toppers zoals Bob Odenkirk als Jimmy McGill, Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut en Michael McKean als Chuck McGill. Deze AMC dramaserie, geproduceerd door Sony Pictures Television, werd gecreëerd door Vince Gilligan & Peter Gould en executive producers Mark Johnson, Melissa Bernstein en Thomas Schnauz. De cast werd vervolledigd met Rhea Seehorn (“Franklin & Bash”), Patrick Fabian (“The Last Exorcism”) en Michael Mando (“Orphan Black”).

Better Call Saul’s tweede seizoen werd genomineerd voor maar liefst dan zeven Emmy® Awards, waaronder die voor “Beste dramaserie”, “Beste mannelijke hoofdrol in een dramaserie” (Bob Odinkirk) en “Beste mannelijke bijrol in een dramaserie” ( Jonathan Banks).

De driedelige DVD en Blu-rayTM box van BETTER CALL SAUL: SEIZOEN TWEE bevat alle afleveringen en heel wat bonusmateriaal. Zo zijn er uitgebreide commentaren van cast en crew, bloopers, de eerste lezing van het script voor “Switch” en exclusieve beelden van een nooit eerder uitgegeven versie van “Settling the score” – een muziekstuk speciaal gecomponeerd voor de “klick” aflevering – én van “Building The Shot”, een briljante single shot camera move uit de “Fifi” aflevering.

Samenvatting

Voordat hij Saul werd, was hij de nietsbeduidende sjoemelende advocaat Jimmy McGill (Golden Globe® genomineerde Bob Odenkirk). In seizoen twee zet Jimmy alles op alles voor zijn ontluikende romance met Kim (Rhea Seehorn). Hoelang kan "Slippin' Jimmy" op het rechte pad blijven, terwijl zijn ernstige broer Chuck (Michael McKean) steeds op hem let en fixer Mike (Jonathan Banks) in het web van een sinister kartel wordt getrokken?

Blu-ray™ en DVD extra’s bevatten:

Commentaren bij de tien afleveringen
Bloopers
De eerste lezing van “Switch”
Featurettes“Settling the Score”: Original Music gecomponeerd door Dave Porter
“Building the Shot”

Blu-ray™ Exclusive extra’s bevatten:

 Bonus fragmenten“Jimmy and Kim: A Complicated Relationship”: Rhea Seehorn en Bob Odenkirk bespreken hoe Jimmy & Kim’s ongebruikelijke relatie geëvolueerd is sinds het begin van de serie.
“The Takedown”: de deconstructie van een vechtscène tussen Mike en enkele inbrekers in “Bali Ha’i”
“In Conversation: Jonathan Banks & Mark Margolis,”: een gesprek tussen Jonathan “Mike” Banks en Mark ‘Hector’ Margolis waarin ze het ontstaan van hun befaamde carrières bespreken.
“Constructing Davis & Main,”: Een blik achter de schermen van de nieuwe set, geleid door Production Designer Anthony T. Fanning en Set Decorator Elaine O’Donnell.
“Landing FIFI”: Zie hoe het team erin geslaagd is de laatste luchtwaardige B-29 Superfortress tot in Albuquerque te krijgen.
“HSC: Beaches 'n' Peaches”
Reclamespots“Davis & Main Mesothelioma”
“Who Stole My Nest Egg?!”
“Davis & Main Sandpiper”
“Your [sic] the Greatest!”

BETTER CALL SAUL: SEIZOEN TWEE (2016) bevat 10 afleveringen van 46 minuten en kreeg een beoordeling van 8,8/10 (imdb.com)

13:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: better call saul, dvd better call saul |  Facebook | |  Print |

NOW YOU SEE ME 2 op DVD/BR vanaf 30 november 2016

video.JPG’s Werelds meest beroemde illusionisten zijn terug! Eén jaar nadat ze de FBI hebben bedrogen en het publiek verblufte met hun ‘Robin Hood’- uitvoeringen, maken ‘The Four Horsemen’ een onvrijwillige terugkeer. Walter Mabry, een jong wondertalent in de informaticawereld, dwingt de groep een quasi onmogelijke slag te slaan. Voor de illusionisten is er maar een oplossing: ze moeten een nog indrukwekkendere truc ontwikkelen dan voorheen om hun naam te herstellen en het brein achter dit alles te ontmaskeren.

De ‘magische’ acteurs Daniel Radcliffe (vertolking van Harry Potter) en Jay Chou (tovenaar ster van de Chinese en Taiwanese TV) vervoegen in dit tweede deel de wereldberoemde illusionisten. Ook Lizzy Caplan doet haar intrede bij deze prestigieuze cast met o.a. Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Michael Caine en Morgan Freeman.

Regisseur: Jon. M. Chu (‘Step up 4’, ‘Step up 2’, ‘G.I. Joe Conspiration’)

Cast: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, Michael Caine, Jay Chou

Vanaf 30 november zal NOW YOU SEE ME 2 verkrijgbaar zijn op DVD, Blu Ray, DVD Box 1+2, BluRay Box 1+2.

Specificaties
Genre: actie/avontuur/komedie
Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands/Engels
Duurtijd film: 124 min.
Duurtijd Bonus: 54 min (DVD) en 88min. (Blu Ray)

Bonus DVD
Audiocommentaar van regisseur Jon M. Chu
The Art of the Ensemble
You can’t look away
Bringing magic to life
Trailer
+ Blu-Ray Exclusives! : The Horsemen return, On-set diary

09:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: now you see me 2 |  Facebook | |  Print |

04/09/2016

Legendarische K3 show nu op DVD!

k3_show.JPGGoed nieuws voor alle K3-liefhebbers! De DVD van de afscheidstour van Karen, Kristel en Josje is vanaf 2 september beschikbaar! Je krijgt er meteen alle afleveringen van WIJ ZIJN K3! DE DROOM GAAT VERDER bij, de reality-reeks die uitgezonden is op VTM & SBS.

Onvergetelijk zijn ze, de laatste staande shows van Karen, Kristel en Josje in mei 2016 in de Lotto Arena in Antwerpen. Herbeleef dit mooie afscheid nu dankzij deze DVD!

De extra DVD bevat alle afleveringen van WIJ ZIJN K3! DE DROOM GAAT VERDER, de reality-reeks die uitgezonden is op VTM & SBS: Hoe is het om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Vlaanderen en Nederland? Kersverse K3'tjes Hanne, Marthe en Klaasje nemen je op sleeptouw in hun nieuwe leven als K3. De repetities, de fotoshoots, de shows, de plotse bekendheid, de fans, de familie, de vriendschap, de toekomst... Wij zijn K3 !

Nu verkrijgbaar via www.studio100.com

Nieuwe CD en shows!
Op 10 november komt K3 met een gloednieuwe dubbel-cd ‘Ushuaia’ met 12 nieuwe en 12 ‘best of K3 hits’ (uiteraard met andere nummers dan bij 10.000 LUCHTBALLONNEN, de vorige CD!). Na het ongeziene succes van hun allereerste tour, staan Hanne, Marthe en Klaasje ook te popelen om vanaf januari weer op tournee te gaan doorheen Vlaanderen en Nederland. Uiteraard zullen ze heel veel nieuwe liedjes en oude K3 hits brengen, zoals 10.000 luchtballonnen, Jodelee, MaMaSé!, Heyah mama, Alle kleuren en Oyalélé! Deze swingende show voor jong en oud mag je niet missen!

12:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: k3 show, lotto arena, nieuwe cd k3 |  Facebook | |  Print |

31/08/2016

Angry Birds: De Film - Beschikbaar op Blu-ray, dvd en digital download op 21/09/2016

dvd.JPGVanaf 21 september komt de populaire nieuwe Angry Birds film uit op Blu-ray, dvd en digital download.

Deze film kwam op nummer één binnen in de VS en 50 andere landen, en is gebaseerd op de meest gedownloade app allertijden (bijna 3,5 miljard downloads). ANGRY BIRDS: DE FILM neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red, hyperactieve en supersnelle Chuck, en de opvliegende Bomb altijd al buitenbeentjes. Maar wanneer er vreemde groene varkens op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen. Met een CinemaScore “A” (door kijkers onder de 25 jaar) en met nóg meer van je favoriete, dolle vogels is dit een van de meest winstgevende films allertijden gebaseerd op een videospel.

Beschikbaar op iTunes vanaf 11/9.
Beschikbaar op Blu-ray, dvd en digital download. 
Alex Agnew, William Boeva, Stijn Cole, Sven De Ridder, Dominique Van Malder, Ivan Pecnik en Tiny Bertels spelen de hoofdrol in de kaskraker.

Vol met bonusmateriaal, inclusief verwijderde scènes,“Dans met de Vogels en de Varkens” en de nieuwe kortfilm “De Vroege Vogel Vangt de Worm”

Maak er een feestje van met de populaire animatiefilm ANGRY BIRDS: DE FILM van Sony Pictures Home Entertainment. De film kwam op nummer één binnen in de VS en 50 andere landen, en is gebaseerd op de meest gedownloade app allertijden (bijna 3,5 miljard downloads). ANGRY BIRDS: DE FILM neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red, hyperactieve en supersnelle Chuck, en de opvliegende Bomb altijd al buitenbeentjes. Maar wanneer er vreemde groene varkens op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen. Met een CinemaScore “A” (door kijkers onder de 25 jaar) en met nóg meer van je favoriete, dolle vogels is dit een van de meest winstgevende films allertijden gebaseerd op een videospel. 

De Vlaamse stemmencast bestaat onder andere uit: Alex Agnew (stand-up comedian) als varkenskoning Leonard, William Boeva (stand-up comedian) als varkenshulpje Ross, Ivan Pecnik (Zone Stad, Tegen de Sterren Op) als Mighty Eagle, Sven De Ridder (Beste Kijkers, Cordon en De Bunker) als de snelle Chuck, Stijn Cole (Scheire en De Schepping) als ‘angry bird’ Red, Dominique Van Malder (The Broken Circle Breakdown, Ben) als Bomb en Tiny Bertels (Salamander, Loslopend Wild) als Mathilda.

Het bonusmateriaal van ANGRY BIRDS: DE FILM op Blu-ray, dvd en Digitaal bevat enkele bonus scènes zoals de Blake Shelton videoclip “Friends”, Symfonie Modus (optie om de film af te spelen met enkel achtergrondmuziek), een fotogalerij (tekeningen en schetsen van de vogels, biggen en omgevingen uit de film) en “Maak Muziek!” met componist Heitor Pereira.

De exclusieve content voor Blu-ray en Digitaal bestaat uit de nieuwe kortfilm “De Vroege Vogel Vangt de Worm”, verwijderde scènes en een serie geestige kortfilms met de kuikens. Er zijn ook nog vijf andere extra’s zoals “Dans met de Vogels en de Varkens” (waar fans de dans van de film kunnen leren), “Handige Vogels” (waar kijkers kunnen leren hoe zij zelf een toren van biggen maken) en drie extra’s waarbij fans kennis kunnen maken met de vogels, biggen en kuikens.

Samenvatting:

In de geanimeerde komedie ANGRY BIRDS: DE FILM zullen we er eindelijk achter komen waarom de vogels nou zo boos zijn. De film neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige, vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red, hyperactieve en supersnelle Chuck, en de opvliegende Bomb altijd al buitenbeentjes geweest. Maar wanneer er vreemde groene varkens op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen.

De Columbia Pictures/Rovio Animatie film is geregisseerd door Fergal Reilly en Clay Kaytis en gebaseerd op een scenario van Jon Vitti. ANGRY BIRDS: DE FILM is geproduceerd door John Cohen en Catherine Winder en de uitvoerende producenten zijn Mikael Hed en David Maisel.

Blu-ray, dvd & Digitale extra’s bevatten:

Bonus Scene: “Chuck’s Redding”
Symphonie Modus
“Maak Muziek!” met Componist Heitor Pereira
Videoclip met muziek van Blake Shelton
Fotogalerij
Meer op ToonsTV

Blu-ray & Digitale exclusieve extra’s bevatten:

Vier schattige kortfilmpjes, inclusief “De Vroege Vogel Vangt de Worm”
Verwijderde Scènes
“Handige Vogels - Hoe Je Je Eigen Varkenstoren Kan Bouwen”
“Dans met de Vogels en Varkens” – Leer de line-dance uit de film
Ontmoet de kuikentjes 
En nog meer Angry Birds plezier!

ANGRY BIRDS: DE FILM heeft een speeltijd van ongeveer 97 minuten en kreeg een beoordeling van 4/5 sterren (cinenews.be).

21:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in DVD/Blu-ray | Tags: angry birds: de film |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende