concerten : Showbizzkanaal

12/02/2018

Britney Spears brengt rapper Pitbull mee als support act naar Sportpaleis

britney_spears.JPGOp 15 augustus 2018 zal Britney onder het motto '…. Baby One More Time’ probleemloos het Antwerpse Sportpaleis inpakken en na afloop trots 'Oops - I Did It Again’ opperen. 

Dit weekend kondigde ze aan dat Grammy-winnaar Pitbull haar zal vergezellen als support act in Antwerpen. Hij maakte al wereldhits met oa.  Jennifer Lopez (On the floor), Christina Aguilera (Feel this moment) en Enrique Iglesias (I like it).

'Britney: Piece of Me’ is een afspiegeling van haar spetterende Las Vegas-shows, die ze 250 keer opvoerde tussen december 2013 en december 2017. Haar residentie in Las Vegas was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.

Met klassiekers als "Womanizer”, "Baby One More Time”, "Oops - I Did it Again”, "Toxic” en "I’m a Slave 4 You” zal ze 15 augustus letterlijk en figuurlijk in een onvergetelijke feestdag omtoveren.

15.08.2018 Sportpaleis, Antwerpen
Verkoop via: teleticketservice.be | FNAC

20:05 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: britney spears, rapper pitbull |  Facebook | |  Print |

09/02/2018

"Tour De Frans": Frans Bauer komt naar Vlaanderen!

frans_bauer.jpgGoed nieuws voor de vele Vlaamse fans van Frans Bauer. De ook bij ons uiterst populaire zanger geeft dit voorjaar 4 grote theaterconcerten in Vlaanderen die de naam ‘Tour de Frans” meekregen.

Een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits.

De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaret voorstelling niet zou misstaan.  In deze net te missen fonkelnieuwe live voorstelling wordt Frans begeleidt door de Hollandse showband en de dames van The Dance Company.

Maar Frans heeft nog meer nieuws voor zijn fans. Op 2 maart komt het langverwachte nieuwe album van Frans, ‘Levenslied’, uit  Een cd vol met gezellige liedjes die uit het leven gegrepen zijn. “Hiermee ga ik terug naar mijn muzikale roots”, zegt Frans.  ‘Levenslied’ is een album dat 100% Frans Bauer uitstraalt. Warm, gezellig en dacht bij de mensen.

30 april 2018 - 20u00 - Kursaal Oostende

1 mei 2018 - 15u00 - Kursaal Oostende

3 juni 2018 - 15u00 - Stadsschouwburg Antwerpen

16 juni 2018 - 20u00 - Ethias Theater Hasselt

22:04 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, Concerten, Muziek | Tags: tour de frans, frans bauer |  Facebook | |  Print |

29/01/2018

Lindsay als gastartieste op het Sportpaleis-concert van Jan Smit

lindsay.JPGGeflankeerd door haar broer Christoff, vroeg ‪Jan Smit aan Lindsay of ze geen zin had om ook te gast te zijn op zijn eerste ‘Jan & Alleman’ Sportpaleis-concert, dat plaatsvindt ‪op zaterdag 10 maart. “Lindsay, ik weet dat je momenteel je handen vol hebt met het zorgen voor jullie dochter Lisa-Marie. Officieel ben jij in maart nog met zwangerschapsverlof, maar ik zou het echt heel fijn vinden mocht jij ook mijn gaste willen zijn in Antwerpen. Zie jij dat zitten?”, vroeg Jan in een leuke videoboodschap die de voorbije dagen viraal ging en veelvuldig werd gedeeld op social media. Lindsay hoefde er niet lang over na te denken, want ‪zondagmiddag kwam de bevestiging in een positieve videoboodschap die door de fans van beide artiesten gretig werd gedeeld op Facebook.

“Met Lindsay hebben we de laatste gastartieste toegevoegd aan de line-up. Met Christoff, André Hazes, Steracteur Sterartiest-revelatie ‪Ianthe Tavernier, ‪De Romeo’s én K3, hebben we een mooie mix van gasten die in het Sportpaleis 20 jaar ‪Jan Smit vieren in Vlaanderen. Het wordt een uniek jubileum-concert, waarbij alle gasten na afloop een unieke ‪Jan Smit-verzamelaar mee naar huis krijgen. Doordat de vraag naar concertkaartjes zo groot is, hebben we bij het uittekenen van de productie daar rekening mee gehouden en zijn we erin geslaagd om extra tickets beschikbaar te maken. Snelle beslissers kunnen die kaartjes bestellen, maar het is echt een kwestie van meteen te reageren, want als ook deze kaarten weg zijn, is het feestje uitverkocht. Wie houdt van een volksfeest en wie ‪Jan Smit wil zien schitteren met zijn liveband en verrassende gastartiesten in het Antwerps Sportpaleis, mag het ‘Jan & Alleman’-concert vooral niet missen”, klinkt het bij concertorganisator House of Entertainment.

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van ‪Jan Smit, ‪op zaterdag 10 maart 2018 in het Antwerps Sportpaleis, met gastartiesten Christoff, André Hazes, ‪Ianthe Tavernier, Lindsay, ‪De Romeo’s en K3, bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

20:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jan smit, lindsay, sportpaleis |  Facebook | |  Print |

26/01/2018

Extra concert van Elvis Costello op 2 juli 2018 in OLT Rivierenhof

Elvis Costello, OLT Rivierenhof, Iconische popheld Elvis Costello komt voor het eerst naar OLT Rivierenhof met zijn vaste begeleidingsband The Imposters. 

Door de enorme vraag naar tickets voor het concert op dinsdag 3 juli, komt er een extra concert op maandag 2 juli. De ticketverkoop voor het extra concert is meteen gestart via www.oltrivierenhof.be

Vorig jaar gaf de wereldster nog twee glorieuze soloconcerten vol kippenvelmomenten in De Roma, die afgeladen vol zaten.

De concerten van Costello zijn steeds energiek en catchy. Maar het is bovenal zijn stem, dat unieke timbre, die straffe uithalen waar hij zijn publiek keer op keer mee raakt.

Tickets voor beide concerten zijn te koop via www.oltrivierenhof.be.

21:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: elvis costello, olt rivierenhof |  Facebook | |  Print |

24/01/2018

Britney Spears komt op 15 augustus 2018 naar Sportpaleis Antwerpen!

britney_spears.JPGOp 15 augustus 2018 komt Britney Spears voor een exclusieve Benelux-show naar België. Ze zal onder het motto '…. Baby One More Time’ probleemloos het Antwerpse Sportpaleis inpakken en na afloop trots 'Oops - I Did It Again’ opperen. De 'Princess of Pop’ zal er haar grootste hits presenteren in een wervelend optreden.

'Britney: Piece of Me’ is een afspiegeling van haar spetterende Las Vegas-shows, die ze 250 keer opvoerde tussen december 2013 en december 2017. Haar residentie in Las Vegas was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.

Op haar zesendertigste kan het popicoon een indrukwekkend palmares voorleggen: negen reguliere albums (waarvan 7 platinum), zeven compilaties, 42 singles en een handvol duetten (onder andere met Rihanna, will.i.am en Giorgio Moroder). Tot op de dag van vandaag is 'Oops - I Did it Again’ één van de snelst verkopende albums ooit.

Haar optredens zijn een streling voor het oog en een lust voor uw ledematen die schaamteloos zullen meebewegen op de vele aanstekelijke en verslavende grooves van Britney.

Met klassiekers als "Womanizer”, "Piece of Me”, "Baby One More Time”, "Oops - I Did it Again”, "Toxic”, "Everytime”, "Gimme More”, "I’m a Slave 4 You” en "Till The World Ends” zal ze 15 augustus letterlijk en figuurlijk in een onvergetelijke feestdag omtoveren en talloze fans naar de zevende hemel voeren.

De voorverkoop start op vrijdag 26 januari om 10u via www.greenhousetalent.be.

20:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: britney spears, concert britney spears antwerpen |  Facebook | |  Print |

Rocky Horror Show in rechte lijn naar Lotto Arena

rocky_horror_show.JPGVoor de cast van de 'Rocky Horror Show' is het nu in één rechte lijn naar de Lotto Arena.

In november vorig jaar werd het publiek in De Shop in Antwerpen een maand lang meegezogen in de bekendste cultmusical aller tijden. Na afloop had het publiek er duidelijk nog niet genoeg van. En kwam er vanuit Deep Bridge gehoor op de 'WE WANT MORE!' van zowel publiek àls cast.

Bij Deep Bridge zijn we niet vies om eens iets 'outside the box' te doen. En daarom wordt de Lotto Arena aanstaande zaterdag het nieuwe speelterrein van Dr. Frank-N-Furter en zijn gestoorde Transylvanians. De cast wordt voor deze nét-iets-grotere locatie opgepimpt met extra namen. Jesse Wynans, Eva Scheffers, Gill Requiére en Tommy Gryson vervoegen het ensemble. Jervin Weckx vervangt Pieter Casteleyn.

Misschien nog even het (flinterdunne) verhaal?
Seutenkoppel Janet 'Slet!' Weiss en Brad 'Asshole!' Major komen na autopech terecht bij de manipulatieve travestiet-wetenschapper Dr. Frank-N-Furter, zijn bedenkelijke supercreatie Rocky, de mysterieuze bediende Riff Raff, wacko's Magenta en Columbia, de rivaliserende Dr. Scott en een ziekelijke bende Transylvanians.

Tickets zijn nog te verkrijgen via www.deepbridge.be. Eén ding is zeker, het belooft alvast het zotste musicalfeest ooit te worden op zaterdag 27 januari in een bomvolle Lotto Arena!

19:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten |  Facebook | |  Print |

Elton John komt naar Sportpaleis Antwerpen!

elton_john.JPGSinds zaterdag prijkt de boodschap "The Road begins .... Take the journey on january 24th” op de officiële sociale media-kanalen van Sir Elton John. De aankondiging kreeg zelfs een persoonlijke hashtag (#EltonEvent) mee.

Hoe Elton zijn laatste grote wereldtournee zal aankondigen, is bij het schrijven van deze tekst nog een zorgvuldig bewaard geheim. Het enige wat wij kunnen verklappen is dat Elton John & band binnenkort aan zijn afscheidstournee "Farewell Yellow Brick Road" begint die op 23 mei 2019 halt houdt in het Antwerpse Sportpaleis. Volg de persconferentie hier: XXX

"It’s time to come off the road so I can fully embrace the next important chapter of my life.” - Elton John

De laatste jaren wisselde Elton John zijn internationale "Wonderful Crazy Night Tour” af met "The Million Dollar Piano”, zijn residentie in Ceasars Palace, Las Vegas. Eind vorig jaar verscheen "Diamonds”, een ultiem overzicht van zijn werk met tekstschrijver Bernie Taupin.

Wie dacht dat Elton zich -samen met zijn platina platen, ontelbare prijzen en onderscheidingen- zou terugtrekken op een onbewoond eiland, had het mis voor. Hij plant om zich na de tour meer op zijn kinderen te concentreren, maar wil eerst in stijl afscheid nemen van het tourleven en zijn publiek.

"Performing live fuels me and I’m ecstatic and humbled to continue to play to audiences across the globe,” said Elton. "I plan to bring the passion and creativity that has entertained my fans for decades to my final tour.”

Vijftig jaar na zijn debuut zullen Elton en zijn indrukwekkende band live terugblikken op zijn rijkgevulde carrière. Hij zal zijn fans trakteren op klassiekers als 'Your Song’, 'Daniel’, 'Circle Of Life’, 'Tiny Dancer’, 'Don’t Let The Sun Go Down On Me’, 'Rocket Man’, 'Benny and the Jets’ en 'Crocodile Rock’.  Onder de gloed van de spots zal de flamboyante zanger/pianist datgene doen waarvoor hij geboren is: zijn geliefde publiek in extase brengen.

De voorverkoop voor dit uniek concert op 23 mei 2019 start op vrijdag 9 februari 2018 via www.greenhousetalent.be.

19:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: elton john, sportpaleis antwerpen |  Facebook | |  Print |

19/01/2018

Razendpopulaire (Meisje)Djamila komt op 16 mei 2018 naar Antwerpen

muziek.jpgDjamila is een Nederlandse vlogger, zangeres en filmactrice en werd razendpopulair toen ze op 15-jarige leeftijd met haar YouTube-kanaal 'MeisjeDjamila’ begon. Op haar kanaal uploadt ze tot vier keer per week video's over vreemd snoep, reizen, make-up en gestoorde challenges. Ze is ondertussen de bekendste vrouwelijke YouTuber van Nederland met maar liefst 835.000 abonnees en ruim 337 miljoen views op haar kanaal.

Ook hier bij ons is ze enorm populair. Ketnet nomineerde haar voor "Het Gala van de Gouden K's" in de categorie "YouTube-ster van het jaar". Op zaterdag 3 februari weten we of ze haar nominatie kan verzilveren.

In 2017 maakte ze haar debuut als filmactrice in de Nederlandse film "Misfit” en bracht ze haar eerste album 'Girl’ uit. Ze besloot haar muziekcarrière verder te lanceren door een flitsende videoclip voor de single 'Brickwall' online te zetten. De single stond meteen op nummer 1 in de Nederlandse iTunes-charts. Op Spotify haalt de single momenteel al meer dan 1 miljoen streams. 

Op 16 mei komt ze met de "We're all misfits”-tour haar album live voorstellen in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf zaterdag om 10u via www.greenhousetalent.be.

21:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: djamila, concert djamila |  Facebook | |  Print |

18/01/2018

Gers Pardoel intiem en ‘bijzonder’ in het theater

Gers Pardoel, concert Gers Pardoel, De Nederlandse rapper Gers Pardoel duikt - na zijn arenaconcerten dit voorjaar - in november het theater in. Hij neemt het publiek mee voor een boeiende en intieme muzikale trip op vrijdag 9 november in Capitole Gent, zaterdag 10 november in Ethias Theater Hasselt en zaterdag 17 november in Stadsschouwburg Antwerpen.

Gers Pardoel is sinds zijn deelname aan Liefde voor Muziek in het voorjaar van 2017 alomtegenwoordig in Vlaanderen. Eind vorig jaar zetelde hij als jurylid in het programma Steracteur Sterartiest. Zaterdag 17 en zondag 18 maart vult hij twee keer de Lotto Arena met een soloconcert en zaterdag 19 mei deelt hij in diezelfde zaal de affiche met andere Nederlandstalige rappers tijdens RAP NL.

Intiemer worden zijn concerten die hij dit najaar brengt in de Vlaamse theaters. Bij zijn vorige theatertour wist hij volle zalen te lokken en waren de reacties unaniem lovend. In november neemt Gers in o.a. Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Stadsschouwburg Antwerpen het publiek mee voor een boeiend avontuur met zijn nieuwe show ‘Bijzonder’. Hij vertelt leuke anekdotes en straffe verhalen over de totstandkoming van zijn grote hits en vertolkt naast zijn bekende werk ook andere pareltjes die net niet de radio haalden. "Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken voel ik mij dichter bij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal”, klinkt het bij Gers.

GERS EN Z’N HITS

Gers Pardoel werd eind 2009, begin 2010 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Daarna scoorde hij ook bij ons hoog met de singles ‘Ik neem je mee’ (2011), ‘Bagagedrager’ (2012, met Sef) en ‘Louise’ (2014), in de Ultratop telkens goed voor een top 10-notering, en zijn albums ‘Deze wereld is van jou’ (2011) en ‘De toekomst is van ons’ (2014).

Gers werd een graag geziene gast op menig zomerfestival en zijn succes daar bleef ook bij televisiemakers niet onopgemerkt. Zijn deelname aan het derde seizoen van het vtm-programma Liefde voor Muziek in het voorjaar van 2017 was een regelrecht schot in de roos.

NIEUW ALBUM

Tijdens Liefde voor Muziek maakte Gers o.a. indruk met ‘Zo bijzonder’, zijn van Nederlandse tekst voorziene versie van het tekstloze nummer ‘Million Voices’ van de Zweedse dj Otto Knows. Het nummer kreeg, samen met zijn populaire covers uit Liefde voor Muziek en een heleboel nieuwe nummers, waaronder ‘Ma Chérie’, een plaats op zijn eind 2017 uitgebrachte dubbel-cd ‘Voor m’n kids’. Op dit nieuwe album toont Gers met intieme, door hemzelf geschreven teksten een opvallend gevoelige kant van zichzelf.

GERS PARDOEL ‘Bijzonder’ – in Capitole Gent op vrijdag 9 november, Ethias Theater Hasselt op zaterdag 10 november en Stadsschouwburg Antwerpen op zaterdag 17 november, telkens om 20 uur. Kaarten: 29, 35 en 40,50 euro via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.), www.teleticketservice.com en www.capitolegent.be, www.ethias-theater.be en www.stadsschouwburgantwerpen.be.

20:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: gers pardoel, concert gers pardoel |  Facebook | |  Print |

Opening jubileumjaar 40-jaar Jo Vally

jo_vally.jpgZanger Jo Vally opende in aanwezigheid van meer dan tweehonderd aanwezigen, Burgemeester en Schepenen, en andere prominenten – in zijn gemeente waar hij Ere-Burger is – officieel het jubileumjaar “40 jaar Jo
Vally”.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie die doorging in het gemeentehuis te Meise – de gemeente waar Jo Vally Ere-Burger is - opende hij officieel zijn jubileumjaar. Samen met de Burgemeester, Jos Emmerechts, startte hij de ticketverkoop - door het ontknopen van een lint - voor het Concert “40 jaar Jo Vally”, pop-symfonisch, dat zal doorgaan in het Kursaal Oostende op 6 oktober 2018. Een eenmalig en uniek concert, dat zal gevolgd worden door een intiemere toer door Vlaanderen “Jo Vally unplugged” en dit in verschillende culturele centra. Het jubileumjaar zal afgesloten worden met een groots volksfeest, naar alle waarschijnlijkheid in de Oktoberhallen te
Wieze.

In het Kursaal Oostende zal er kunnen genoten worden van een GOLDEN VIP BOX, een unieke box met all-inclusive formule - walking dinner en receptie met champagne à volonté - een echt hebbeding! Maar eveneens zijn er andere formules mogelijk, en dit voor ieders budget, zodat het concert voor iedereen toegankelijk is en iedereen kan meegenieten!

Een Best-Of cd zal worden uitgebracht, in special edition! “Een overzicht van 40 jaar muziek met meer dan 300 titels, is natuurlijk onmogelijk om deze allemaal te verzamelen, daarom zou ik willen vragen aan alle trouwe fans en vrienden - die kennis hebben van mijn repertoire – of zij mijn Best-Of cd helpen samenstellen, zodat het een schitterend verzamel album zal zijn, met extra bonus nummers van de laatste nieuwe singles”.

Tijdens het jubileumjaar zal er een reis georganiseerd worden naar Cyprus waarop leuke activiteiten in het kader van de 40-jarige carrière zullen georganiseerd worden.

Nog andere fijne topics zullen tijdens het jubileumjaar worden aangesneden! Iedereen van harte welkom! Wees er snel bij en geniet van dit uniek, eenmalig en ongezien concert in het Kursaal Oostende op 6 oktober 2018!
Meer info - nu en nieuwtjes tijdens het jubileumjaar - op www.jo-vally.be

19:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten, Muziek | Tags: 40-jaar jo vally, jo vally, concert jo vally |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende