boeken : Showbizzkanaal

26/09/2017

‘Robby Rensenbrink schilderde op het veld, alles was mooi aan zijn spel’

boek.jpgSamen met Johan Cruijff behoort Rob Rensenbrink ongetwijfeld tot de sierlijkste voetballers die de Lage Landen ooit gekend hebben. Ook in België behaalde Rensenbrink grote triomfen, zoals twee landstitels, vijf Belgische bekers, twee keer de Europa Cup voor bekerwinnaars en in 1976 veroverde hij De Gouden Schoen als beste speler van het Belgische voetbal. Aan de vooravond van de veertigste verjaardag van Rensenbrinks beroemdste bal op de paal tijdens de WK-finale van 1978 verschijnt nu de biografie van deze legendarische voetballer.

Jan Mulder

Ter ere van Rob Rensenbrinks 70e verjaardag verschijnt op maandag 2 oktober het boek Rob Rensenbrink – Het slangenmens  In deze biografie, geschreven door Bert Nederlof, kijkt Rensenbrink terug op zijn prachtige carrière met oud-collega’s als Paul Van Himst, Henk Houwaart, Willem van Hanegem en Jan Boskamp.

Het voorwoord is geschreven door Jan Mulder.

Rob Rensenbrink - Het slangenmens
Bert Nederlof
Uitgeverij Edicola
978 94 92500595
€ 19,95 - 288 pag.
Verschijnt op 2 oktober

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: robby rensenbrink, boek robby rensenbrink, anderlecht, rensenbrinks, voetbal |  Facebook | |  Print |

20/09/2017

Nieuw boek Nathalie Meskens : Plan Boost

plan_bost.JPGInhoudelijk :

Enkelemaandengeledendoken de eerstefoto’s op van eenstralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto’skwamenook de vragen. Eénvraagblijftzeelke dag opnieuwhoren: ‘wat is je geheim?’. Hoe kreegzeeendergelijkemetamorfosevoorelkaar in combinatie met haardrukkeleven van optredens, eenzaakrunnen, langedraai- dagen en eensociaalnetwerkonderhouden? In ‘Plan Boost’ geeftzehaar ‘geheim’ prijs.Zevertelt hoe zeresoluutkoosvooreenlevensstijl die haargezondheidvooropplaatst. Eenlevensstijl die draaitomvoeding die je energiegeeft, fysiekénmentaal. Maar bovenal: omlekkereten. In haarnieuwekookboekdeeltze de recepten die haarlevenveranderden. Geen plan B, maar een plan Boost.

“Met eten bezig zijn is al lang een passie en dus is het maken van een kookboek één groot feest. Het is zoals elk project, dat ik met liefde doe, een heerlijk avontuur. Ik kan dan ook niet kan wachten om dit te delen met de buitenwereld.”Nathalie Meskens

Een foodie is Nathalie altijd al geweest. En nu ookeen foodie met eenmissie: tonen hoe je op eenfantastischlek- kereéneenvoudigemanier je stukkenbeter in je velkandoenvoelen! Zeschreefeerder twee Thaisekookboeken, ‘So good, not normal’ en ‘Too good, not normal’.

Vermeldingonderaanartikel:

 “Plan Boost”is verschenenbijBorgerhoff&Lamberigts en kost  24,99 euro.  Voormeerinfo: http://www.borgerhoff-lamberigts.be

Verschijningsdatum: mid oktober 2017

Technischekenmerken:

Titel: Plan Boost

Auteur: Nathalie Meskens

Formaat: 190 x 245 mm - hardcover

Aantalpagina's:  176

Prijs: 24,99 euro

21:21 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: nathalie meskens, plan boost, boek plan boost |  Facebook | |  Print |

05/09/2017

Wills Kracht: Graphic Novel voor Borstkankermaand oktober

wills_kracht.JPGAutobiografische graphic novel over borstkanker

Op 3 oktober, in de borstkankermaand, zal de autobiografische graphic novel Wills kracht verschijnen.

Scenarist en illustrator Willem Ritstier vertelt zijn persoonlijke verhaal in grafische en kleurrijke stijl, zonder zwaarmoedig te worden.

Willem Ritstier (1959) is scenarist en illustrator. Zijn strips verschenen onder andere in EPPO, Robbedoes, Kuifje, Suske & Wiske weekblad, Strip Glossy, AD, Telegraaf, Kidsweek. Wills kracht is zijn eerste graphic novel. In februari 2017 ontving hij de Stripschapprijs voor zijn gehele oeuvre.

Willem Ritstier | Wills kracht
9789021408927 | € 19,99
170 x 240 mm | paperback

11:57 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: kaker, oktober |  Facebook | |  Print |

21/08/2017

Jeroen Meus inspireert de lezer met 101 nooit eerder gepubliceerde recepten in 'Dagelijkse kost 2'

Dagelijkse kost 2, Jeroen Meus, Dagelijkse Kost: op maandag 28 augustus opnieuw op televisie én in de boekhandel!

"Eten kan voor mij nooit een hype zijn. Daar voel ik me te nederig voor. Hoe is het mogelijk dat we van de essentie van ons bestaan een trend durven maken? Of claimen het allemaal te weten? Hoe meer ik leer, hoe meer ik weet dat ik nog veel moet leren. Eten moet vooral gekoesterd worden en niet geclaimd.

Gerechten zeggen veel over wie we zijn. Worst met rodekool of een lekkere stoverij, dat zijn wíj toch gewoon?" -

Uit: Voorwoord Dagelijkse kost 2, Jeroen Meus
Elke dag weer inspireert Jeroen Meus honderdduizenden mensen met zijn Dagelijkse kost- gerechten. Gerechten zonder franjes, voorbij elke trend of hype. Simpelweg lekker. Bereid met gezond verstand. Deze rode draad loopt ook doorheen zijn nieuwe boek Dagelijkse kost 2, dat verschijnt op 28 augustus.

Vanavond had mijn vrouw een heerlijke zomerse stoemp gemaakt. Met alleen groenten. De pot was leeg. Morgen gaat de andijvie eraan. In witte saus, met een kotelet en puree. Ik maak een vulkaan en giet de braadjus in de krater. Een feestmaaltijd die tegelijkertijd een nieuwe herinnering plant in dat kleine hoofdje van mijn zoon. Dat is eten voor mij, echt eten. Zonder franjes maar met mijn gezond verstand.

Voor Dagelijkse kost 2 brengt Jeroen Meus 101 nooit eerder gepubliceerde recepten samen in een prachtig vormgegeven boek, afgewisseld met karakteristieke foto's van Thomas Sweertvaegher en zijn eigen filosofie over voeding, koken en bij uitbreiding het leven. Echte klassiekers, verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades en snelle pasta's: stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie.

Dagelijkse kost 2
Jeroen Meus
Verschijnt op 28 augustus 2017
ISBN 978 90 223 3423 2
€ 24.99

19:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: dagelijkse kost 2, jeroen meus |  Facebook | |  Print |

Kirsten Janssens brengt kinderboek uit.

kirsten_jansen.JPGKirsten Janssens en haar beste vriendin Inge Sourbron wonen beiden in het dorpje Diepenbeek, dichtbij Hasselt, gelegen in het mooie groene Belgische Limburg.

Kirsten las elke avond het boek ‘The Secret’ voor aan haar dochtertje Helena, maar omdat het soms wat moeilijk te begrijpen was voor een zesjarige, vroeg Helena aan haar mama Kirsten: "Mams, ik wil de kracht van de liefde ook leren. Kan jij dit voor mij schrijven mama?" En zonder ook maar een seconde te twijfelen, begon Kirsten dit aan haar dochter en de wereld te schenken. Zo is het kinderboek Mi &Mo ontstaan.

Samenvatting ‘HET KLEINE GEHEIN VAN MI & MO'

Alles wat wij zien en voelen is de magie van liefde, de kracht van het universum. Dat willen Mi & Mo het kleine meisje met de krulletjes, Hélena, vertellen.

Zij hebben het verlangen gevoeld en gehoord en willen Hélena meenemen naar hun mooie liefdevolle planeet, heel ver weg van onze planeet Aarde. Daar staat haar een magisch avontuur te wachten.Hélena zal ontdekken hoe liefde echt werkt! Ze ontmoet vele andere wezentjes, onder meer de glimmies. Diegenen die willen, kunnen meegaan met Hélena naar een betoverende planeet vol met leuke verrassingen. Zijn jullie klaar voor een avontuur vol liefde?

Uitgeverij: Boekscout
Aantal pagina’s: 62
Prijs: € 16,99

Bestel het boek via onderstaande link: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=7837

07:08 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: kirsten janssens, kinderboek kirsten janssens, hélena |  Facebook | |  Print |

08/08/2017

Kosmos Uitgevers verwerft rechten nieuwe boek Hillary Clinton

Kosmos Uitgevers, boek Hillary Clinton, Kosmos Uitgevers heeft via Sebes & Bisseling de rechten verworven voor het nieuwe boek van Hillary Clinton. In What Happened (dat in de VS bij Simon & Schuster zal verschijnen) onthult Clinton voor het eerst wat ze dacht en voelde tijdens een van de meest controversiële en onvoorspelbare presidentsverkiezingen in de geschiedenis.

‘In het verleden had ik vaak het gevoel dat ik voorzichtig moest zijn in het openbaar. Alsof ik moest koorddansen zonder vangnet. Dat gevoel laat ik nu compleet varen. Ik zal alles vertellen,’ zegt Clinton in de al vrijgegeven introductie van het boek.

In What happened zal ze voor het eerst openhartig zijn over hoe het was om het op te nemen tegen Donald Trump, welke fouten ze maakte, hoe ze het onverwachte en schokkende verlies verwerkte en hoe ze de kracht vond om vervolgens weer overeind te krabbelen. Met humor vertelt Clinton wat ervoor nodig was om na de nederlaag weer met beide benen op de grond te staan en wat deze ervaring haar over het leven heeft geleerd. Ze laat zien welke uitdaging je hebt om als sterke vrouw midden in de publiciteit te staan en deelt hoe ze omging met alle kritiek die ze kreeg.

De interesse voor de memoir was groot, maar Kosmos Uitgevers kon het in een pre-empt van de markt wegkapen. Hans Koenen, acquirerend redacteur bij Kosmos Uitgevers: ‘Toen we hoorden dat het boek een memoir zou worden waarin ze terugkijkt op de verloren verkiezingen, hebben we meteen een pre-empt neergelegd. We zijn vereerd dat we deze titel aan ons portfolio mogen toevoegen en kijken ernaar uit om samen met de boekhandel hier een groot succes van te maken.’

De Nederlandstalige editie zal op 3 oktober 2017 verkrijgbaar zijn bij Kosmos Uitgevers.

20:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: kosmos uitgevers, boek hillary clinton |  Facebook | |  Print |

19/07/2017

Video: Bobby Prins in autobiografie "Van de Prins geen Kwaad"

DSC_0129.JPGZanger Bobby Prins stelde vanmiddag zijn autobiografie "Van de Prins geen Kwaad" voor op zijn verjaardagsconcert in Blankenberge, de koning van het Vlaamse volkslied viert vandaag zijn 70ste verjaardag. Jef Troonbeeckx, de man die als Bobby Prins met de evergreen "Sancta Maria" en klassiekers als "Te Jong", "Toe kom in mijn armen" en "Ik zit in een cafeetje" bijna vijf decennia geleden Vlaanderen en Nederland inpalmde, maakt ons voor zijn zeventigste verjaardag graag deelgenoot van zijn levensverhaal.

In zijn autobiografie, Van de Prins geen Kwaad, vertelt hij openhartig en oprecht over zijn eeuwig-en-één-dag durende passie voor de muziek, en over hoe zijn tomeloze ambitie om altijd in alles de beste te willen zijn hem in de klauwen van de pillenduivel dreef en zo dertig jaar van zijn anders prinsheerlijke leven in de waagschaal stelde.

Authentiek en getalenteerd, groothartig en sociaal, naïef en toch eigenwijs, rebels en soms zelfs destructief, het typeert hem allemaal. Meer dan eens slaagt hij er in als een feniks op te rijzen uit de assen van zijn vaak zelf ontketende ondergang. De zoetgevooisde volkse Kempenzoon is duidelijk beste maatjes met een alerte engelbewaarder die het oog van de naald telkens groot genoeg hield.

Terwijl de media hem in de loop der jaren de koude schouder gaven, maakt de onvoorwaardelijke steun van zijn fans, die als een dankbare rode draad doorheen zijn leven en carrière loopt, dat Bobby Prins nog lang geen vergane glorie is.

Waar Jefs geheugen hem in de steek laat, worden de herinneringen in dit boek aangevuld door enkele bevoorrechte getuigen, en met het levendige en ontroerend eerlijke relaas van zijn vier kinderen.

Je kan het boek vinden in de boekhandel of online bestellen via oa www.bobby-prins.be.

 

18/07/2017

14 augustus 2017 verschijnt bij Xander uitgevers de biografie van Maria Callas

maria_calles.JPGDeze biografie brengt Callasbriljant tot leven: van haar transformatie van mollig, pijnlijk verlegen meisje tot de prachtige, gevierde sopraan en het innerlijke conflict met haar larger-than-life-imago. Die innerlijke strijd is het middelpunt van haar leven.

Met behulp van een schat aan eerder niet gepubliceerd materiaal en tal van interviews documenteert Huffingtonde eindeloze conflicten tussen Callasen haar moeder, haar diep emotionele relatie met haar stem, de geleidelijke ondergang van haar eerste huwelijk, de gepassioneerde liefdesrelatie met Aristoteles Onassis, haar pijn en vernedering toen hij haar verliet en haar geheime abortus. Het resultaat is een ontroerend portret van een grootse artieste.

Maria Callasbiografie| AriannaHuffington| ISBN 9789401607377| Paperback | €19,99

20:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: maria callas, xander uitgevers |  Facebook | |  Print |

20/06/2017

Lignavita en Hanne Troonbeeckx brengen samen kookboek uit

hanne.JPG‘Geniet Je Slank’ is vanaf vandaag verkrijgbaar

Met het boek ‘Geniet Je Slank’ wil Lignavita, de Limburgse afslankspecialist, zijn creatieve recepten delen met iedereen die een gezond leven leidt of wil gaan leiden. Niemand minder dan mediafiguur Hanne Troonbeeckx werkte mee aan het kookboek en gaf haar persoonlijke tips en tricks. 

“Geniet je slank! Dat is de boodschap die ik met dit boek wil meegeven. Want laat ons eerlijk zijn, wie gaat er nu graag op dieet?” Aan het woord is BV Hanne Troonbeeckx, die vandaag samen met Lignavita het kookboek met de toepasselijke naam ‘Geniet Je Slank’ uitbrengt. “Ik ben dagelijks bezig met mijn lijn. Op twee manieren. Enerzijds om ze slank te houden. Maar ook om te genieten van het leven en ik heb het dan vooral over mijn sociale en culinaire leven.”

Creatieve recepten
In dit boek vind je inspiratie, praktische tips en creatieve recepten die je ondersteunen bij of op weg helpen naar een gezonde eet- en leefstijl. En dit aan de hand van lekkere ontbijtjes, snelle maaltijden voor lunch of diner, verrassende tussendoortjes én tongstrelende desserts. De rode draad doorheen deze recepten? Lignavita-producten, natuurlijk!

Het boek kan vanaf vandaag via de Lignavita-website of -coaches worden besteld.

Prijs: € 14,95

21:01 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: lignavita, hanne troonbeeckx, geniet je slank |  Facebook | |  Print |

19/06/2017

Menopower van Martine Prenen al drie maanden lang in boekentop-10!

Martine Prenen, Menopower, ‘Menopower. Energiek en vol kracht door de menopauze’ van Martine Prenen staat ondertussen al drie maanden lang onafgebroken in de boekentop-10 van de Standaard Boekhandel én is al aan zijn zesde druk toe. Het boek was meteen na zijn release een bestseller.

Niet alleen Martine Prenen, maar duizenden Vlaamse vrouwen geven hiermee aan dat de menopauze niet iets negatiefs is, maar net een nieuwe levensperiode met héél véél nieuwe opportuniteiten. Zeg dus niet langer menopauze, maar wel menopower!

Wie dacht dat de menopauze iets is voor hysterische vrouwen met rode hoofden, appelflauwtes en mood swings, heeft het dus mis. Martine Prenen neemt je in haar boek Menopower mee op haar zoektocht naar wat de menopauze nu écht met je lichaam doet en toont aan dat geen enkele vrouw bang hoeft te zijn voor die hormonen-rollercoaster. Met een heleboel praktische tips, de juiste info en adviezen van experts en artsen kunnen alle vrouwen aan de slag om energiek en vol kracht de menopauze te doorkomen én er zelfs een super positieve periode of nieuwe start van te maken.

“Als je de menopower met al z’n voortekenen voelt kriebelen, weet dan dit: het is niet eng, het is natuurlijk. Go with the flow. Want ja, ook ik heb na een moeilijke periode ontdekt dat er nog zovéél te beleven is na je vijftigste. Ik voel echt de energie en de positieve vibe van de menopower, dat ik niet anders kan dan dit te delen”, aldus Martine.

“Menopower. Energiek en vol kracht door de menopauze” is verschenen bij Lannoo en kost 24,99 euro.

Voor meer info: www.lannoo.be

20:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: martine prenen, menopower |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende