Showbizzkanaal : Archieven

26/09/2017

Life Swap: Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen wisselen van leven

vtm.JPG“We werken nu al twee jaar heel intensief samen, dus we kennen elkaar op professioneel vlak al erg goed. Om elkaar ook op privévlak beter te leren kennen, gaan we een zot experiment doen dat ons leven letterlijk en figuurlijk helemaal overhoop zal gooien”, vertelden Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen op de radio. Van woensdag 27 september tot en met dinsdag 3 oktober 2017 wisselt het ochtendduo daarom één week lang van leven. Zo gaan ze 24/7 in elkaars huis wonen, ruilen ze van partner en nemen ze elkaars goede en slechte gewoontes, hobby’s en andere dagelijkse activiteiten volledig over. Luisteraars kunnen het hele avontuur volgen bij Qmusic tijdens de ochtendshow, op Qmusic.be en via de social kanalen van Sam en Heidi. 

Sam De Bruyn: “Dit experiment is ongelooflijk spannend, crazy en stressy tegelijkertijd, want we gaan echt volledig uit onze comfortzone stappen. Ik heb er wel heel veel zin in, al zal het wel even pijn doen om mijn autosleutels af te geven (lacht).”

Heidi Van Tielen: “Sam en ik zijn al enkele jaren goede collega’s, maar ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de luisteraars de komende week nog wel wat nieuwtjes of kleine kantjes kan ontdekken! Schrik heb ik niet, al hoop ik wel dat mijn kat het overleeft (lacht).”

Iedereen heeft wel een collega met wie hij heel goed samenwerkt, maar van wie hij eigenlijk niet weet hoe zijn leven er buiten de werkuren uitziet. Sam en Heidi presenteren dan wel de ochtendshow samen, maar leiden daarnaast elk hun eigen leven. Zo houdt Heidi van shoppen en heeft ze een heel nauwe band met haar familie, terwijl Sam vooral afspreekt met vrienden en in zijn vrije tijd bezig is met auto’s en reizen voor zijn blog. Samen met hun ‘nieuwe’ familie en vriendengroep ontdekken ze hoe het is om in de ander zijn schoenen te staan.

11:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: life swap, sam de bruyn, heidi van tielen |  Facebook | |  Print |

‘Robby Rensenbrink schilderde op het veld, alles was mooi aan zijn spel’

boek.jpgSamen met Johan Cruijff behoort Rob Rensenbrink ongetwijfeld tot de sierlijkste voetballers die de Lage Landen ooit gekend hebben. Ook in België behaalde Rensenbrink grote triomfen, zoals twee landstitels, vijf Belgische bekers, twee keer de Europa Cup voor bekerwinnaars en in 1976 veroverde hij De Gouden Schoen als beste speler van het Belgische voetbal. Aan de vooravond van de veertigste verjaardag van Rensenbrinks beroemdste bal op de paal tijdens de WK-finale van 1978 verschijnt nu de biografie van deze legendarische voetballer.

Jan Mulder

Ter ere van Rob Rensenbrinks 70e verjaardag verschijnt op maandag 2 oktober het boek Rob Rensenbrink – Het slangenmens  In deze biografie, geschreven door Bert Nederlof, kijkt Rensenbrink terug op zijn prachtige carrière met oud-collega’s als Paul Van Himst, Henk Houwaart, Willem van Hanegem en Jan Boskamp.

Het voorwoord is geschreven door Jan Mulder.

Rob Rensenbrink - Het slangenmens
Bert Nederlof
Uitgeverij Edicola
978 94 92500595
€ 19,95 - 288 pag.
Verschijnt op 2 oktober

11:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Boeken/Strips | Tags: robby rensenbrink, boek robby rensenbrink, anderlecht, rensenbrinks, voetbal |  Facebook | |  Print |

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Vanaf 9 oktober elke maandag om 20.35 bij VTM

Hoe Zal Ik Het Zeggen?, vtm, vtm Hoe Zal Ik Het Zeggen?, Hoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe zeg je je puberzoon dat hij veilig moet vrijen? Hoe bedank je als 35-jarige je mama omdat elk weekend jouw was doet? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren.

10:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: hoe zal ik het zeggen?, vtm, vtm hoe zal ik het zeggen? |  Facebook | |  Print |

The Greatest Switch : 10de verjaardag met 24 uur de beste classics

The Greatest Switch, beste classics, The Greatest Switch party is terug! Een hele nacht feest op de beste dance classics met o.a. M.I.K.E., Goose DJ’s, Goldfox en Jan Van Biesen. Kies nu al jouw favorieten voor The Greatest Switch op stubru.be en feest mee op The Greatest Switch Party, zaterdag 14 oktober in Vooruit, Gent.

Eindelijk is het weer zover.  Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober telt ‘The Greatest Switch’ op Studio Brussel af naar dé beste dance classic. Naar aanleiding van de 10e editie doen ze dat dit jaar 24u lang. Nadat je helemaal in de juiste mood bent gebracht, kan je ’s avonds afzakken naar de Vooruit waar je het feest in levende lijve en met een heleboel gelijkgezinden kan verderzetten tot in de vroege uurtjes.

Studio Brussels populaire radioshow ‘The Greatest Switch’ blijft voor velen dé vaste afspraak voor een wekelijkse trip doorheen de rijke geschiedenis van de elektronische muziek. Eén keer per jaar verzamelt Studio Brussel de favoriete dance classics van de luisteraars via top 3’s. Dit jaar wordt het resultaat daarvan voor het eerst een volledig etmaal uitgezonden. The Greatest Switch start op vrijdagavond 13 oktober en eindigt op zaterdagavond 14 oktober, met een spetterende afterparty in de Gentse Vooruit.

Vorig jaar stootte onze eigen Push, Underworld van de troon met ‘Universal Nation’ en het mag dan ook niet verwonderen dat hij dit jaar op de affiche van de party preikt. Verder hebben we ook de nummer 4 uit de lijst van vorig jaar als headliner, zij het dan in hun dj-gedaante met Goose. En ook de nummer 6 is aanwezig met Jones & Stephenson Live die zeker het winnende nummer ‘The First Rebirth’ zullen brengen. Daarmee staan twee Bonzai acts op de affiche zodat ook het 25 jarig bestaan van dit legendarische label op deze party in de verf wordt gezet.

Geen ‘Greatest Switch’ party zonder de bezielers en programmamakers uiteraard dus tekenen ook presentator Jeroen Delodder en gangmaker Jan van Biesen present achter de decks. Last but not least, Goldfox, gekend om zijn uitgebreide platencollectie en kennis van België’s extensieve elektronische geschiedenis.

Ben jij een fan van elektronische muziek? Mis de party dan niet en vergeet niet om op jouw favoriete dance classics in The Greatest Switch te stemmen via stubru.be!

Line up:

Goose DJ’s

M.I.K.E. / Push

Jones & Stephenson Live

Jan Van Biesen

Jeroen Delodder

Goldfox

Doors:

Open from 23h till 06h

Tickets:

Presale: 14 euro - Doors 18 euro

Presale @     FNAC , Brooklyn  &  Ghent: Vooruit

Online : www.nightlifepresale.be/switch

10:44 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: the greatest switch, beste classics |  Facebook | |  Print |

Vermassen op dinsdag 26 september 2017 om 21.45 bij VTM

vtm.JPGDinsdag getuigt Jef Vermassen over wat hij zelf de zwartste dag in zijn loopbaan noemt: de veroordeling van Rosie Verstraete in de zogenaamde Beerputmoord in 1996. Rosie werd ervan beschuldigd dat ze haar echtgenoot vermoord had en liet verdwijnen in een beerput in de stal, maar bewijsmateriaal is nooit gevolgd. Toch kreeg de landbouwersvrouw 20 jaar. Niet voor moord, maar voor doodslag. Vermassen was zo ontgoocheld in de uitspraak van de volksjury dat hij acht jaren lang zijn assisentoga aan de haak hing.

EEN STOFZUIGER ZUIGT ALLE TWIJFELS WEG 

Sporen van een misdaad of het ontbreken ervan waren in de zogenaamde Beerputmoord van groot belang, en ook in de andere zaken waarop Jef Vermassen in deze aflevering terugblikt, was fysiek bewijsmateriaal heel belangrijk. Zo kreeg hij in de zaak van de ontvoering van Anthony De Clerck één van de vermeende medeplichtigen vrij met een stofzuiger. Vermassen kon aantonen dat door het gebruiken van een stofzuiger van de recherche mogelijk een verdacht poeder was terecht gekomen in de kofferruimte van de verdachte. Dat poeder was het enige bewijsmateriaal dat hem aan de ontvoering linkte. En zo kon de verdachte uiteindelijk vrijuit gaan. 

DNA EN GSM MAKEN ONDERZOEK NAAR SPOREN MAKKELIJKER 

Samen met collega strafpleiters, journalisten, onderzoeksrechters en forensische experten blikt Jef Vermassen ook terug op de evolutie van het onderzoek naar sporen. Vroeger kwam een agent ter plekke, keek hij wat rond en ondervroeg hij getuigen en alibi’s, nu strijkt een heel team van topdeskundigen toe op de plek van de misdaad. DNA, telefonie, data en zoveel andere nieuwe technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen brengen ons steeds sneller en dichter bij de waarheid. Zo bewees één enkel haartje dat Ronald Janssen  naast de moord op Kevin Paulus en Shana Appeltans ook de dood van Annick Van Uytsel op zijn geweten heeft. Ook de wetsdokter en de ouders van Annick getuigen over de loop van het onderzoek, een zoektocht naar de speld in de hooiberg.   

10:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vermassen, vtm, vtm vermassen |  Facebook | |  Print |