Showbizzkanaal : Archieven

23/08/2017

Ontdek de nieuwe poster van de feestelijke kortfilm Olaf's Frozen Avontuur!

frozen_kortfilm.jpgWalt Disney Animation Studios (WDAS) en Pixar Animation Studios slaan deze kerstvakantie de handen in elkaar voor de nieuwe kortfilm “Olaf’s Frozen Avontuur”. De kortfilm zal de opener zijn van de nieuwe Disney•Pixar creatie “Coco”, die vanaf 29 november 2017 te zien is in alle Belgische filmzalen.

De 21-minutenlange kortfilm herenigt de vaste cast en personages op het witte doek voor een nieuw, hartverwarmend avontuur. Olaf gaat op missie om de allermooiste kersttradities te verzamelen voor Anna, Elsa en Kristoff. De film neemt het publiek mee op een muzikale reis door Arendelle en bevat maar liefst vier nieuwe liedjes.

De kortfilm speelt voor "Coco", de nieuwe creatie van Disney•Pixar, en is te zien in de Belgische bioscopen vanaf 29 november 2017.

HET VERHAAL
Het is de allereerste kerstvakantie sinds de poorten van Arendelle weer geopend zijn. Anna en Elsa organiseren een groot feest voor alle inwoners van Arendelle. Het feest is helaas voor korte duur; plots vertrekken alle genodigden huiswaarts om Kerstmis door te brengen bij hun familie. De zussen zien hoe alle families Kerst vieren op hun unieke manier en dat elke familie een eigen traditie heeft...behalve zij. Dus, besluit Olaf op avontuur te gaan en het hele koninkrijk af te speuren. Hij gaat op zoek naar de allerleukste tradities, zodat hij met zijn vrienden een onvergetelijke Kerst beleeft.

REGISSEUR
Geregisseerd door Emmy Award winnaars en filmmakers Kevin Deters en Stevie Wermers-Skelton (“Prep & Landing”).

PRODUCER
Geproduceerd door Oscarwinnaar Roy Conli (“Big Hero 6”). De nieuwe liedjes zijn geschreven door Elyssa Samsel en Kate Anderson (“Between the Lines”).  

URL: https://www.youtube.com/watch?v=B5u4PUhFzs8

19:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire |  Facebook | |  Print |

BNP Paribas Fortis FILM DAYS 2017: Feesteditie met tal van straffe avant-premières

film_days2017.pngDe BNP Paribas Fortis FILM DAYS komen dichterbij! Dit filmfeest vindt dit jaar plaats op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 september in de deelnemende bioscopen (filmdays.be). Filmliefhebbers kunnen er terecht om topfilms in alle genres aan een uitzonderlijke korting te beleven.

De succesformule van de BNP Paribas Fortis Film Days: gedurende 4 dagen zijn alle films aan de helft van de prijs en dit voor iedereen, of u nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet. Naast de reeds geprogrammeerde films, kan u ook een hele reeks avant-premières bijwonen.

American Assassin is een actiethriller van Michael Cuesta. Dylan O’Brien, bekend van o.a. The Maze Runner, speelt Mitch Rapp, een jonge CIA-agent die belust is op wraak. Mitch is helemaal kapot van de dood van zijn vriendin, die omkwam tijdens een terroristische aanval. Hij wordt onder de vleugels genomen van een veteraan uit de Koude Oorlog (Michael Keaton), die hem onderwerpt aan een strenge training. Dit stelt hem in staat om de gevaarlijkste vijanden van de natie achterna te jagen.

Good Time is een misdaadfilm van de broers Safdie die zijn internationale première op het het filmfestival van Cannes kreeg. Twilight - acteur Robert Pattinson speelt op overtuigende wijze de rol van Connie, een jonge man zonder toekomst, die zijn broer meesleurt in een bankoverval die verkeerd afloopt. Ook Jennifer Jason Leigh speelt mee.

The Only Living Boy in New York van Marc Webb is dan weer een ontroerende drama komedie met o.a. Jeff Bridges, Kate Beckinsale en Pierce Brosnan. Wanneer de net afgestudeerde rijkeluiszoon Thomas de buitenechtelijke relatie van zijn vader ontdekt, is hij eerst vastbesloten om zijn ouders samen te houden maar langzaamaan raakt hij zelf meer en meer geïntrigeerd door de sensuele vrouw.

The Glass Castle is gebaseerd op het autobiografische boek van schrijfster en journaliste Jeannette Walls. Met een excentrieke moeder en een dronkaard als vader beleefde Jeannette haar kindertijd in armoede. Het disfunctionele gezin leidde een rondtrekkend bestaan, steeds op de vlucht voor schuldeisers. Met Brie Larson, Woody Harrelson en Naomi Watts in de hoofdrollen.

In de Franse komedie Le sens de la fête van Olivier Nakache en Eric Toledano, het duo dat ook verantwoordelijk is voor het onvergetelijke Intouchables, dreigt het perfecte trouwfeest op een totale ramp uit te draaien. Jean-Pierre Bacri speelt geweldig zijn rol van perfectionistische knorrepot. Ook de personages van Jean-Paul Rouve en Gilles Lellouche zijn hilarisch. Fun verzekerd!

En aangezien de BNP Paribas Fortis Film Days de Belgische filmwereld een warm hart toedraagt, worden er ook Belgische films voorgesteld in avant-première. In de Vlaamse film Alleen Eline moet de jonge fysiotherapeute Eline zorgen voor de 6-jarige Joy, die een tragisch auto-ongeluk heeft gehad. Eline beseft al snel dat de vader van haar jonge patiënte de sleutel tot het herstel van het meisje in handen heeft. In haar vastberadenheid Joy te helpen, zoekt ze toenadering tot de mysterieuze zakenman, wat uitdraait op een relatie die schommelt tussen conflict, humor en romantiek. Alleen Eline is het aangrijpende debuut van Hugo Van Laere met in de cast o.a. Line Pillet, Yannick De Coster, Joren Seldeslachts en Marleen Merckx.

Laissez bronzer les cadavres is een Frans-Belgische film noir van het koppel Hélène Cattet en Bruno Forzani. In het zuiden van Frankrijk arriveert Rhino met zijn bende … en 250 kg gestolen goud. Het paradijselijke en rustige oord is de ideale schuilplaats, tot er ongenodigde gasten arriveren. In deze gitzwarte detective krijg je sterke vertolkingen van Elina Löwensohn, Stéphane Ferrara, Hervé Sogne en ook Bernie Bonvoisin, leadzanger van de heavy metalband Trust. Aangezien dit Belgische films zijn staat er van beide films ook een Cinevox Happening op het programma, een speciale voorstelling in aanwezigheid van de cast:

Cinevox Happening Laissez bronzer les cadavres - 25/09 – Kinepolis Gent
Cinevox Happening Alleen Eline – 26/9 – Kinepolis Antwerpen

De films in avant-première en alle deelnemende bioscopen zijn terug te vinden op onze site
www.filmdays.be

19:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Filmfestivals | Tags: bnp paribas fortis film days 2017 |  Facebook | |  Print |

Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert' bekend

er_was_eens.JPGDeep Bridge heeft de cast bekend gemaakt van de hilarische véél-in-één sprookjesmusical ‘Er was eens… Het sprookjesconcert’. De vier prinsessen Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester worden neergezet door Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden. Walter Baele wordt koning, Liv Van Aelst koningin. En Thomas Van Goethem is de prins.

Nordin de Moor, die vorige jaar nog een fantastische Charlie Chaplin neerzetten wordt de stiefbroer van Assepoester. Charlotte Campion is de stiefzus. Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers vervolledigen als de doldwaze Titus en Fien de uitgebreide cast van dit maffe topspektakel dat op 31 maart in de Lotto Arena te zien zal zijn.

De Lotto Arena wordt op de eerste zaterdag van de Paasvakantie omgetoverd tot een sprookjeswereld, waarin kinderen worden behandeld als echte prinsen en prinsessen. ‘Er was eens… Het sprookjesconcert’ wordt een jaarlijks terugkerend evenement. Voor velen zal dit het eerste bezoek zijn aan een grote concert-arena en we halen dan ook alles uit die kast om die eerste ervaring onvergetelijk te maken.

Een uur voor aanvang kunnen bezoekers al terecht op het Sprookjesplein, waar ze worden ontvangen door lakeien, begroet door verschillende karakters uit de sprookjeswereld en vermaakt
 met verschillende activiteiten.
Tijdens het concert maken de bezoekers kennis met de sprookjesprinsessen die met een toch wel bijzonder probleem worden geconfronteerd: waar zijn immers al die prinsen en jonkmannen? Het verhaal wordt ondersteund door vrolijke liedjes, raadsels en opdrachten waarbij de kinderen een belangrijke rol spelen.

SPEELDATA
Zaterdag 31 maart 2018
Lotto Arena, Antwerpen
Tickets en info

Jason Derulo komt met '777 World Tour' op 2 maart 2018 naar Lotto Arena

Jason Derulo, concert Jason Derulo, De Amerikaanse hitmachine van oa. "Trumpets”, "Get ugly” en "Wiggle” werkt momenteel aan een nieuw album en kondigt daarop vooruitlopend een nieuwe wereldtournee aan. Op 2 maart 2018 staat Jason Derulo in de Lotto Arena in Antwerpen.

De ticketverkoop start deze vrijdag 25 augustus om 10u via www.greenhousetalent.com.

Swalla scoort in hitlijsten
Met "Swalla” heeft Jason Derulo momenteel weer een megahit te pakken. Dit laatste wapenfeit waarvoor hij samenwerkte met Nicki Minaj en Ty Dolla Sign staat ondertussen al 18 weken in de Belgische charts en heeft al meer dan 385 miljoen plays op Spotify.

Geboren showman
De laatste keer dat Jason Derulo in België te zien was, dateert van februari 2016. De Amerikaan zette toen in Vorst Nationaal een zeer overtuigende show neer, met uitstekende zang, strakke dansmoves en veel visueel geweld.

Jason Derulo was amper zestien toen hij zijn eerste nummers schreef voor grote namen als Lil Wayne, Pitbull, Diddy en Sean Kingston en viert in september 2017 ook nog altijd maar zijn 28e verjaardag. In 2009 koos hij voor zijn eigen carrière. Met singles als "In my head”, "Ridin’ Solo” en "It girl” wist hij al vroeg de weg naar het sterrendom te vinden. Enkele jaren later heeft de superster wereldwijd 50 miljoen singles verkocht, meer dan 3,9 miljard views op YouTube en bijna 25 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

Lotto Arena, Antwerpen
Tickets: € 64 | 44 (incl. servicekosten)
Verkoop vanaf vrijdag om 10 uur via www.teleticketservice.com

19:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: jason derulo, concert jason derulo |  Facebook | |  Print |

Avondvullende show in teken van Alzheimer: Onvergetelijke herinneringen bij SBS6

SBS6, Alzheimer, show, De dierbare momenten uit het leven van mensen met dementie staan centraal in het SBS6-programma Onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met Alzheimer Nederland ontvangen Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol in een sfeervolle studio mensen met dementie en hun familieleden. Samen blikken zij terug. De herinneringen gaan hand-in-hand met verrassingen die de memoires opnieuw tot leven brengen. Van een bijzondere uitvoering van ‘hun’ liedje tot het samenbrengen van mensen die in het verleden een belangrijke rol hebben gespeeld. De kijker leert de mens achter de patiënt kennen middels indringende portretten. Van mensen die grote dromen hadden na hun pensioen, die soms nog midden in een bloeiend werk- en gezinsleven zaten, of die hun oude dag wel anders hadden voorgesteld. Onvergetelijke herinneringen is op zaterdag 21 oktober te zien bij SBS6.

Naast de reportages en optredens praten Irene en Jeroen met professoren en wetenschappers over de urgentie om juist nú met elkaar de schouders te zetten onder dementieonderzoek. Hoe kunnen we deze ontwrichtende hersenziekte stoppen? Welke vooroordelen leven er over dementie en waarom is onderzoek zo verschrikkelijk hard nodig? Verschillende bekende Nederlanders die de ziekte van dichtbij hebben meegemaakt tonen hun betrokkenheid. Tegelijkertijd wordt er geschakeld met Kees Tol, die vanaf het callcenter het laatste nieuws geeft over het aantal donateurs.

Stop dementie
Dementie is momenteel doodsoorzaak nummer 1 in Nederland (bron: CBS). Deze volksziekte ontwricht het leven van iedereen die ermee te maken heeft. Mensen met dementie verliezen niet alleen elkaar, maar ook zichzelf. Het is de missie van Alzheimer Nederland om dementie te voorkomen of genezen. En dat kan, dementieonderzoek komt dichter- en dichterbij de oplossingen. Maar dan moeten we nú in actie komen, met de hoop dat er in de toekomst geen nieuwe patiënten meer bij komen

Uitzending: SBS6, zaterdag 21 oktober, 20.30 en 22.30 uur.

19:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sbs6, alzheimer, show |  Facebook | |  Print |