Showbizzkanaal : Archieven

24/08/2017

Twee keer per week nieuwe afleveringen van House Rules NL bij Net5

tv.JPGHet derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma House Rules NL wordt dit najaar twee keer per week prime time uitgezonden bij Net5. Vanaf 26 september elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur. In de nieuwe reeks verbouwen wederom vijf koppels elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. De stellen zijn onbekenden van elkaar en Daphne Bunskoek volgt hen in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.

In House Rules NL verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels ‘huisregels’ die ze achterlaten. Dit zijn do’s en don’ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons (Styliste & Creative Director) en Osiris Hertman (Architect & Designer).

Na het succes van seizoen 1 (8% marktaandeel in de doelgroep 20-54 jaar) en seizoen 2 (9,6%) komt Net5 binnenkort dus terug met een gloednieuw seizoen van House Rules NL. Dit keer met twee uitzenddagen per week; net zoals in Australië waar House Rules ook op meerdere dagen succesvol prime time wordt uitgezonden. House Rules wordt geproduceerd door Skyhigh TV. De distributeur van het format is Red Arrow International.

De vijf koppels:

· Team Rood: Lisanne (27) & Nigel (25) uit Haarlem
· Team Groen: Astrid (52) & Henk (53) uit Arnhem
· Team Geel: Charisa (31) & Jamie (27) uit Amsterdam
· Team Blauw: Larissa (26) & Zekai (34) uit Haarlem
· Team Paars: Dinie (41) & Paulien (34) uit Dieren

House Rules NL, vanaf 26 september elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij Net5. 

20:03 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: house rules nl, net5 |  Facebook | |  Print |

Music Hall opent seizoen met klassieke meesterwerken

Music Hall, Het Zwanenmeer, antwerpen, gent, hasselt, Op zondag 27 augustus wordt met de 22ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen in de historische Antwerpse binnenstad, het traditionele startschot gegeven voor het nieuwe cultuurseizoen. Aan de gezellige stand van Music Hall op de Groenplaats, kan u alvast kennismaken met het indrukwekkende aanbod van het Music Hall-seizoen '17/'18. Openen doet Music Hall alvast in stijl, met de klassieke parels 'Het Zwanenmeer' van Tchaikovsky en Puccini's beklijvende opera 'Turandot'.

Het Zwanenmeer

Meer dan een eeuw na zijn creatie, is ‘Het Zwanenmeer’ nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis, gesymboliseerd door de zwarte en witte zwanen, Odile en Odette. De dansers brengen de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette tot leven. Het Zwanenmeer, met de onvergetelijke muziek van Pyotr Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet. Dit meesterlijke stuk bevat alle rijke elementen van het romantische ballet uit de 19e eeuw en is een hoogtepunt van de klassieke dans zoals we die vandaag kennen.

21/09/17 - 20u - Capitole Gent
22/09/17 - 20u - Ethias Theater Hasselt
23/09/17 - 20u - Stadsschouwburg Antwerpen
24/09/17 - 15u - Stadsschouwburg Antwerpen

Meer info & tickets: www.musichall.be

19:56 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: music hall, het zwanenmeer, antwerpen, gent, hasselt |  Facebook | |  Print |

Irene Moors presenteert SBS6-show De perfecte vraag

sbs6.JPGIrene Moors presenteert het nieuwe programma De perfecte vraag, waarin drie kandidaten geen vragen hoeven te beantwoorden, maar ze zelf moeten stellen. Zij stellen hun zelfbedachte vragen aan een honderdkoppig publiek. Elk fout antwoord levert de kandidaat 1 punt op. Maar heeft meer dan de helft van het publiek het fout, dan is de vraag te moeilijk en worden er geen punten gewonnen. De kandidaat met de meeste punten neemt het in de finale op tegen de beste 20 van de 100 publieksspelers. Het is een keiharde strijd om de euro’s waarbij alles op het einde aankomt op het stellen van de perfecte vraag. De perfecte vraag is vanaf dinsdagavond 29 augustus om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Irene Moors: “Een perfecte vraag is niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. De perfecte vraag stel je als de helft van het publiek een vraag fout beantwoordt en de helft goed”.

Als de eerste kandidaat in de eerste ronde al zijn vragen heeft gesteld, is de score bekend en neemt hij plaats op de finalestoel. Hierna is de volgende kandidaat aan de beurt. Heeft hij meer punten, dan pikt hij de stoel in. De laatste kandidaat die op de finalestoel zit is de finalist en neemt het op tegen de 20 beste spelers uit het publiek. In de finale kan de kandidaat 50.000 euro bij elkaar spelen. Uiteindelijk staat de finalist oog in oog met nog maar twee tegenspelers, de allerbeste kandidaten uit het publiek, en stelt de allerlaatste vraag. De kandidaat laat een van de twee tegenspelers zijn antwoord onthullen. Pas nu moet de kandidaat beslissen: stoppen voor de helft van het geld of voor de jackpot gaan; het dubbele bedrag. De jackpot wordt alleen gewonnen als de vraag één goed en één fout antwoord heeft opgeleverd.

Weet de kandidaten de perfecte vragen te stellen aan de spelers die het meeste weten? En gaat de finalist uiteindelijke naar huis met het hoogst mogelijke bedrag van 100.000 euro?

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf dinsdag 29 augustus 21.30 – 22.30 uur.

06:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: irene moors, de perfecte vraag |  Facebook | |  Print |

Blind zonder beperkingen, donderdag 24 augustus 2017 om 22.20 in Telefacts Zomer

vtm_telefacts.JPGDe reportage van Telefacts Zomer op donderdag 24 augustus brengt het verhaal van de 20-jarige Amerikaanse Michelle Smith. Michelle is blind en heeft het syndroom van Asperger, maar dat houdt haar niet tegen om de wereld te ontdekken. Ze wil volop van het leven genieten, ook op seksueel vlak. Op het internet leert ze een jonge student kennen en samen met hem ontdekt ze de wereld van rollenspel en van SM. “Ik zie het als een avontuur. Het is geen mishandeling. Je onderwerpt je aan de ander. Je hebt zo veel vertrouwen in die persoon dat je je vrije wil opgeeft. Het is heel bevrijdend, een alternatieve levensstijl.” De reportage schetst de zoektocht van een jonge vrouw naar haar plek in de wereld.

06:53 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: telefacts zomer, vtm |  Facebook | |  Print |

23/08/2017

Extra concert De Strangers in De Roma

De Strangers, de roma, borgerhout, Op zondagmiddag 22 oktober a.s. organiseert Nekka vzw in samenwerking met De Roma een ode aan 65jaar De Strangers. De vraag naar tickets bleek enorm. Nog voor de promotie werd opgestart verkocht het concert al helemaal uit. In samenspraak met de vier Antwerpse wereldsterren en mede omdat de vraag naar tickets bleef aanhouden , werd besloten om diezelfde avond een extra concert in te lassen.

Aan deze ode werken volgende artiesten mee : Voice Male , Slongs Dievanongs, Jelle Cleymans, Halve Neuro, cabaretgroep BlafWaf en Mathieu & Guillaume. Presentatie is in handen van Marc Fransen (ATV) .

De begeleidingsband is de Rico Zoroh Band. De Strangers zelf zullen het concert telkens afsluiten.

Tickets voor dit extra concert zijn te bestellen op www.deroma.be of op 03/600.16.60

20:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: de strangers, de roma, borgerhout |  Facebook | |  Print |