Showbizzkanaal : Archieven

29/05/2017

Vlamingen Brecht & Cedric winnen Peking Express 2017

pekingexpress_2017.JPGNa een race van 3.750 km doorheen Vietnam, Laos en Cambodja zijn de winnaars van Peking Express bekend. Brecht en Cedric, Gentenaren en beste vrienden, kwamen op zondag 28 mei als eerste over de streep in het wereldberoemde tempelcomplex van Angkor Wat in Cambodja. Het duo verzilvert hun 5 amuletten - 4 ter waarde van 2.500 euro en 1 ter waarde van 5.000 euro - en wint 15.000 euro.

“Peking Express is een avontuur dat ik nooit meer ga vergeten. Ik ben super dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken”, vertelt Brecht opgelucht nadat ze als eersten Sean Dhondt en Rik Van De Westelaken op de eindbestemming vinden. “De tegenstand was ongelooflijk sterk en dat maakt de overwinning nog zoveel beter. Als ik het zou mogen overdoen, zou ik het altijd samen met Brecht doen en altijd op dezelfde manier”, voegt Cedric eraan toe.

Nederlanders Siham en Hicham zaten de beste vrienden op de hielen, maar moesten uiteindelijk de duimen leggen na een spannende eindsprint. De zeer gedreven en ijzersterke broer en zus stonden bijna heel de race aan kop en werden al snel de favoriet voor de eindoverwinning. Tijdens de proeven sleepten ze in totaal 4 amuletten - 3 ter waarde van 2.500 euro en 1 ter waarde van 5.000 euro - in de wacht en laten zo 12.500 euro liggen.

De andere West-Vlaamse finalisten Laura en Ann-Sophie vielen onderweg af na de eerste opdracht. “Het is jammer, maar we zijn wel heel blij dat we het zover geschopt hebben en dat we zoveel mooie momenten hebben meegemaakt. We gaan met opgeheven hoofd en een gelukkig gevoel naar huis.” De West-Vlamingen lopen 1 amulet van 2.500 euro mis.

In de finale moesten de duo’s van de stad Stung Treng naar Siem Reap racen, de stad waar de tempels van Angkor Wat te vinden zijn. Onderweg konden de duo’s nog extra amuletten verdienen ter waarde van 2.500 en twee speciale gouden amuletten van 5.000 euro met verschillende opdrachten. Zowel Brecht en Cedric als Hicham en Siham wonnen elk zo’n gouden amulet.

Met deze finale zit het Peking Express-avontuur er op. 8 weken lang liftten 3 Vlaamse en 3 Nederlandse duo’s met slechts 1 euro per dag door de straten van Zuidoost-Azië. Ook Dan Karaty, Min Hee Bervoets, Ella Leyers en Victor Reinier deden mee aan het legendarische avontuur. Als extra passagiers regelden ze letterlijk alles voor de afvallers die een tweede kans kregen.

20:22 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: peking express 2017, winnaars peking express 2017 |  Facebook | |  Print |

28/05/2017

Jonas Van Geel en Ben Segers starten met opnames nieuwe film ‘Bad Trip’

film.jpgHet Belgisch productiehuis Marmalade start in Antwerpen met de filmopnames van ‘Bad Trip’, een komedie geregisseerd door Dries Vos (‘Biker Boys’, ‘Patrouille Linkeroever’, ‘Allemaal Familie’, ‘De Dag’, etc.). Jef Hoogmartens (‘Amateurs’ en ‘Patrouille Linkeroever’) schreef het script. De hoofdrollen zijn weggelegd voor een Vlaamse topcast met onder meer Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Ben Segers en Gene Bervoets. De distributie van de film ligt in handen van Entertainment One.

“Bad Trip gaat over vier ontzettend sympathieke losers die door een speling van het lot gedwongen worden om binnen één week tijd een gigantische hoeveelheid cocaïne te verkopen,” vertelt producent Yoshi Aesaert, CEO Marmalade, “Verwacht je maar aan een over-de-top co(ke)medie dus. Bad Trip wordt een film waarbij je zin krijgt om onderuit te zakken en luidop te lachen,” aldus Aesaert.  

‘Bad Trip’:

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim (Jonas Van Geel), Kris (Tom Audenaert), Sebastiaan (Ben Segers) en René (Gene Bervoets) onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen schel kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Deze waanzinnige opdracht zal hen dwingen om steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een angstwekkende en tegelijkertijd hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia plaatst.

‘Bad Trip’ wordt in het najaar van 2017 in de Belgische bioscopen verwacht.

12:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: jonas van geel, ben segers, film bad trip |  Facebook | |  Print |

THAKE THAT | 'Wonderland' live from London

thake_that.JPGNaar aanleiding van de release van hun achtste studioalbum 'Wonderland', nodigt Take That je uit om hun langverwachte en spectaculaire concert live bij te wonen in jouw Kinepolis bioscoop op vrijdag 9 juni!

Op deze avond krijgt het bioscooppubliek eenmalig de kans om hun sensationele show vanop de eerste rij en in alle intensiteit & comfort mee te maken. Dit wordt de allereerste keer dat Gary, Mark en Howard in "the round" van de Londense O2 arena zullen optreden en hun fans zo een unieke, niet te evenaren bioscoopervaring zullen bezorgen.

Een muur van water, enorme hologrammen, circusartiesten, luchtacrobaten, een op maat gemaakte vliegende machine en gigantische vuurballen smukten ooit al hun podiumacts op en het Wonderland Live concert wordt niet minder spectaculair. Bereid je alvast voor!

12:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: wonderland, thake that |  Facebook | |  Print |

Bijna 4000 bezoekers op zonovergoten THUISDAG 2017 in Wachtebeke

thuisdag2017.JPGLiefst 3850 fans waren zaterdag op de THUISdag van Eén op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke in Oost-Vlaanderen. Het is duidelijk dat THUIS niet alleen elke dag veel televisiekijkers boeit en voor heel wat gespreksstof zorgt bij jong en oud, maar dat die vele kijkers er vandaag ook graag bij waren op deze tropische THUISdag. In totaal werden 5600 foto's gemaakt en dat is een nieuw record. In de namiddag kregen mensen extra gratis water. De THUISdag is ondanks de hitte zonder problemen en in een zeer gemoedelijke sfeer verlopen. Voor de vele enthousiaste THUISfans was dit een echte topdag: ze poseerden met hun favoriete acteur of actrice, genoten van de verschillende THUISworkshops en de bijzondere optredens tijdens het FRENSfestival waarbij acteurs Mathias Vergels (Lowie), Frank van Erum (Renzo) en Geert Hunaerts (Peter) ook hun muzikale talenten onthulden. En ook de exclusieve première van de twee volgende THUIS-afleveringen werd bijzonder gesmaakt.

12:18 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: thuisdag 2017, thuis, domein puyenbroeck |  Facebook | |  Print |

Jani eindigt in stijl en ontdekt de wereld van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen

jani.JPGHoewel Jani in zijn jonge jaren heel wat dansvloeren onveilig maakte, heeft hij er nooit aan gedacht om ballet te dansen. Hij huivert bij de gedachte zichzelf in een tutu te moeten hijsen, maar hij was altijd al gefascineerd door de elegantie en souplesse van de artiesten en de verhalen achter de coulissen.

Nu het Koninklijk Ballet van Vlaanderen haar grootste productie ooit voorbereidt, ziet Jani een uitgelezen kans om deze wondere wereld van binnenuit te verkennen. Een wereld die hij nooit zal kunnen begrijpen zonder zelf eens op het podium te staan. Maar kan Jani zichzelf omtoveren tot een echte balletdanser? En slaagt de ambitieuze voorstelling van het Ballet van Vlaanderen erin het publiek te betoveren? Iedereen loopt op de tippen van zijn tenen in Jani gaat naar het ballet.

De laatste aflevering van Jani gaat... - morgen om 20u35 op VIER.

12:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: koninklijk ballet van vlaanderen, jani |  Facebook | |  Print |