Showbizzkanaal : Archieven

20/02/2017

'Één keer teveel', de nieuwe single van Marco Kimsen

Één keer teveel, Marco Kimsen, Moest u de eerdere promomailing om welke reden dan ook gemist hebben, stellen wij deze single graag nog eens voor aan u!

Marco Kimsen heeft deze oude hit van "STELLA" nieuw leven ingeblazen.
Het resultaat is een gezellig lied waar lekker op kan gedanst worden!

Dit getuige ook de vele, positieve reacties, radio- en TV playlists (België en Nederland) en hoge hitparadenoteringen bij meerdere zenders. Het nummer werd in de tachtiger jaren geschreven door Jacques Herb en Jenny Klaver. Het nummer "Eén keer teveel" betekende voor de auteurs, artiesten en producers een startpunt van een heel succesvolle carrière in de Nederlandstalige muziek.

Marco Kimsen had vele optredens in binnen- en buitenland o.a met zijn Elvis act en is nu onder de bezielende leiding van producer Fonny De Wulf (Flikken, Windkracht10) en Riny Schreijenberg (ontdekker Frans Bauer) deze vernieuwende weg ingeslagen.

Release in België en Nederland: 18/1

De nieuwe website van Marco Kimsen al gezien?! www.marcokimsen.be

De clip van Marco Kimsen nieuwste single kan je hier bekijken.

'Één keer teveel', de nieuwe single van Marco Kimsen, is verkrijgbaar op iTunes en kan te beluisteren op Spotify!

16:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: Één keer teveel, marco kimsen |  Facebook | |  Print |

Operaconcert A Night at the Opera vanaf eind maart terug in Nederland

De Staatsopera van Tatarstan gaat vanaf vrijdag 29 maart terug op tournee met A Night at the Opera. Hiermee biedt producent DommelGraaf– ondertussen traditiegetrouw – gelegenheid om een avond te genieten van ’s werelds mooiste operamelodieën. Tijdens deze avond vol hoogtepunten uit de opera worden gerenommeerde koorwerken gebracht en zingen internationale topsolisten de mooiste aria’s, duetten en cantates. De operaconcerten van A Night at the Opera zijn tot en met 2 april 2017 te zien in Apeldoorn, Cuijk, Uden, Eindhoven en Den Helder.

Operaconcerten, ook wel gala’s genoemd, waren tot voor kort in Nederland een onbekend verschijnsel. Inmiddels heeft de Staatsopera van Tatarstan daar verandering in weten te brengen, men heeft zelfs navolging gekregen van verschillende Nederlandse operahuizen. En dat is niet zomaar. Het gala A Night at the Opera is het uitgelezen moment om kennis te maken met opera, ervaren zangers te laten excelleren in de stukken die voor hun stem geschreven lijken te zijn én een uitstekend podium voor aanstormend talent.

De Staatsopera van Tatarstan komt al ruim twintig jaar naar Nederland met kwalitatief hoogstaande producties. Met groot orkest, koor en internationale topsolisten hebben zij met de traditionele ensceneringen van de opera’s de harten van vele Nederlandse operaliefhebbers veroverd.

Voor meer informatie en kaarten kan men terecht op www.opera-klassiekers.nl.

16:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: operaconcert a night at the opera, a night at the opera, nederland |  Facebook | |  Print |

19/02/2017

‘Van Jou’ heet het de nieuwe single van Ida de Nijs

ida_nijs.JPGHeel even leek het stil te worden na het succes van het eerste album van deze zangeres. Ze was er vorig jaar zo maar opeens met het album ‘Tussen Amsterdam en Brussel’. 

17 mooie Nederlandstalige nummers met een nieuw arrangement, waarop grootheden als Bert Embrechts, Marty Townsend en Erik Vlasblom meespeelden.

Waarom ze dat deden?  “Omdat ze haar een geweldige zangeres en een bijzonder aardig mens vinden”, zegt Frank van Bogaert, eigenaar van ACE studio in Aartselaar.

Stil heeft ze echter niet gezeten. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het volgende album. En weer vinden diezelfde muzikanten, die normaal Dana Winner of Boudewijn de Groot begeleiden of zoals Bert Embrechts, in de Laatste Showband spelen, de weg naar de ACE studio om voor Ida de Nijs nieuwe nummers in te spelen. Werkelijk nieuwe niet eerder uitgegeven nummers ook deze keer. Omdat o.a. Maarten Peters en Kees Koek zich aanboden om liedjes voor haar te schrijven.

Er zijn inmiddels ook beroemde Belgische artiesten die haar vragen iets samen te doen. Er komen dus nog een aantal verrassingen dit jaar, vertelt ze. Zelf wil ze graag het theater in met een live orkest. Dus wie weet. Haar nieuwe album komt uit in het voorjaar. Tijd is geen issue, vindt ze. Kwaliteit wel.

Ida zoekt zelf de liedjes die bij haar passen. En vraagt ook zelf de muzikanten die ze graag wil om haar te begeleiden.

‘Van jou’ begint met de serene tonen van de vleugel van Erik Vlasblom naast de akoestische gitaar van Marty Townsend.  Ida is een fan van de strakke ritmes van drummer Marcus Weymaere. Hij, bassist Bert Embrechts en ook Rony Verbiest, die acccordeon speelde in haar laatste single  “Amsterdam”, kwamen meespelen op ‘Van Jou’.

En juist Rony geeft dat nostalgische Franse tintje aan het eind van dit prachtige gezongen nummer dat geschreven is door Patrick Bruel.

23:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: ida de nijs, van jou |  Facebook | |  Print |

Album De Stoempers - Te Gek

stompers.jpgAfgelopen maandag vierde dit vrolijke viertal in avant-première de geboorte van hun eerste album "Te Gek" in hun thuisbasis, 'Schlagercafé De Kroon' en daarvoor zakten tal van collega's maar al te graag af naar Poederlee.

'De Stoempers' zagen ongeveer 2 jaar geleden het levenslicht en bestaan uit Annelies Winten (ex-The Sunsets), Johan Veugelers (ex-The Sunsets) en Ive Rénaarts en Kurt Crabbé die al jarenlang solo meedraaiden in het Vlaamse muzieklandschap. Voor hun eerste single 'Kom En Sluit Maar Aan' werkten ze toevallig voor het eerst samen en die samenwerking smaakte naar meer want al gauw besloot dit viertal om voortaan samen door het muzikale leven te gaan.

We zijn vandaag 2 jaar en heel wat singles later... en Vlaanderen zingt ondertussen hun vrolijke deuntjes uit volle borst mee. 'Kom En Sluit Maar Aan', 'Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen', 'We Geven Gas', 'Tsjakkiediekkie Boem Boem' en '30,40,50 Jaar', alle reeds verschenen singles zijn sinds vandaag verzameld op 1 uniek debuutalbum 'Te Gek'. Uiteraard ontbreekt ook de nieuwe single 'Je Bent Te Gek' niet en De Stoempers vervolledigden hun eerste album met nog meer ambiancehits zoals 'Hela Ho!', 'Ik Wil Maar Kijken', 'De Kurk', 'Ons Stamcafé', etc...

De Stoempers staan garant voor ambiance en feest van de bovenste plank en maken tegenwoordig ieder Vlaams podium onveilig met hun pretentieloze en felgesmaakte mix van covers en eigen nummers, opgesmukt met leuke accordeon-melodietjes!

Het debuutalbum 'Te Gek' is vanaf vandaag te koop in de winkel en kan digitaal ook worden teruggevonden op iTunes en de courante streamingplatforms.

22:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's | Tags: de stoempers, te gek, album de stoempers |  Facebook | |  Print |

Nieuw management voor TONY SERVI

DSC_5372-2.jpgNa enkele jaren iets minder actief geweest te zijn in de showbusiness waait er nu terug een frisse wind vanuit zanger Tony Servi.

Tony Servi koos ervoor om vanaf heden zijn artistieke  belangen te laten behartigen door Karl Faes. Met dit nieuwe  management kiest Tony ook resoluut om als all-round crooner zanger zijn carriére verder uit te bouwen.

Momenteel wordt er volop aan een nieuwe Full CD gewerkt die als visitekaartje zal dienen voor een komende theatertour in 2018

Quote Tony Servi:

Met Karl Faes als manager kies ik voor een man die zéér vertrouwd is met de muziekbusiness.  Ik ken hem reeds vele jaren, hij toerde oa.wereldwijd met Helmut Lotti en heeft goede voeling met het muziek genre dat ik graag vertolk.

Quote Karl Faes:

Het ogenblik dat Tony mij vroeg om zijn management te doen heb ik onmiddellijk toegezegd. Tony beschikt over een prachtig stemgeluid en heeft een grote liefde voor het vak. Ik beschouw het als een eer om deze artiest mee naar de benelux podia te mogen begeleiden. Het komende jaar wordt absoluut een topjaar voor hem met de opname van een Full Cd en de voorbereidingen van een theatertournee met live orkest.

Tony Servi kan Live on tape geboekt worden alsook met eigen muzikanten. Met zijn nieuw crooner programma en zijn charmante stem zal hij menig publiek in de ban kunnen brengen en iedereen kunnen laten genieten van hemelse melodiën.

22:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: tony servi, zanger tony servi |  Facebook | |  Print |