Showbizzkanaal : Archieven

21/02/2017

Jan Smit 4e Topper formatie Toppers in Concert

jan_smit.JPGToppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben bekend gemaakt dat JAN SMIT toe zal treden tot de succesformatie. ‘Dit jaar zal hij al ‘gedoopt’ worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee.’, aldus de Toppers.

De komende maanden maken we ons op voor de 13e ArenA editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’. De ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie op VRIJDAG 26 & ZATERDAG 27 MEI 2017. Stoere cowboys, sexy cowgirls, saloon girls en indianen in ’s werelds grootste Party Saloon. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs’ en het allerbeste van eigen bodem. Naast onze nieuwe Topper JAN SMIT zullen o.a. ANDRE HAZES, de formatie GRANT&FORSYTH en The Voice of Holland winnares PLEUN het Toppers feest mee komen vieren. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD.

TOPPERS WEKELIJKS OP TV BIJ SBS6

Op weg naar de ArenA kunnen we volop genieten bij SBS6 van de Toppers. Op donderdag 23 februari en 2 maart, 21.30 uur kijken we met René, Gerard en Jeroen terug op ‘12,5 JAAR DE TOPPERS’ en halen we herinneringen op met memorabele beelden en interviews. Op zaterdag 11 & 18 maart, 23.00 uur kunnen we genieten en meezingen met een registratie van de ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ editie van het afgelopen jaar. Van vrijdag 24 maart t/m 26 mei, 20.30 uur volgen we in een wekelijkse soap de verrichtingen van de Toppers bij hun voorbereidingen op de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie van dit jaar.

KAARTVERKOOP IS GESTART

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl of 0900-0088 (0.45ct/pm).

De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!

11:24 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten, Evenementen, Televisie | Tags: jan smit, toppers in concert, toppers in concert 2017 |  Facebook | |  Print |

20/02/2017

Peter Van den Berge voor de eerste keer in The Sky is the Limit

Peter Van den Berge, The Sky is the Limit, Maak kennis met Peter Van den Berge, de ondernemer die een imperium uitbouwde in medische software en zijn bedrijf later verkocht aan een Duitse multinational. Zijn vrouw Faith is de dochter van een Ugandese minister en gaf haar job bij de Verenigde Naties voor hem op. Te midden van de chaos van een groot gezin, wonen Peter en Faith in een excentriek kasteel te Beveren waar de tijd wel lijkt stil te staan. Lijkt. Want de agenda van een succesvol zakenman én manager van vijf kinderen zit dan ook stampvol. Vandaag op het programma: lusters poetsen en een hectische fotoshoot.  

Philip Cracco heeft de afgelopen weken zitten broeden op een nieuw project met zijn vissen, want hij droomt er immers al jaren van om zijn kois bovengronds te zien zwemmen vanuit zijn living. Eindelijk is het zover: zelfs voor zijn vissen is the sky nu the limit. En wanneer Philip een bezoekje brengt aan zijn moeder, blijkt het dat het geen haar scheelde of hij was kunstschilder geworden in plaats van ondernemer.

​The Sky is the Limit, morgen om 20u35 op VIER.

16:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: peter van den berge, the sky is the limit |  Facebook | |  Print |

Film RINTJE in primeur op Anima festival en Het Jeugdfilmfestival 2017

rintje.jpgJekino brengt de animatiefilm RINTJE uit in de bioscoop op 24 mei. Deze compilatiefilm werd samengesteld door Jekino uit de serie van Beast Animation (regisseurs Steven De Beul en Ben Tesseur), die op Ketnet te zien was.

RINTJE is tijdens de krokusvakantie reeds in primeur te ontdekken op Anima Festival (Brussel) en Het Jeugdfilmfestival (Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Gent).

Er staat heel wat gepland rond RINTJE op het Anima festival. Naast de vertoning op dinsdag 28 februari in aanwezigheid van de regisseurs, kan je de animatiepoppen uit RINTJE komen bewonderen in Flagey, in de vitrine van het café.

Zaterdag 25 februari komt actrice Ini Massez voorlezen uit de Rintje-boeken van schrijver en illustrator Sieb Posthuma in Muntpunt. Massez sprak de stem in van de moeder van Rintje. Het voorleesmoment wordt gevolgd door een knutselsessie, waarin kinderen creatief aan de slag kunnen gaan met de personages uit de film.

Ook tijdens Het Jeugdfilmfestival kan je genieten van vertoningen in aanwezigheid van de regisseurs. Verder kunnen kinderen tussen 4 en 6 jaar een masterclass Rintje volgen, onder leiding van Anna Heuninck (setdresser van de film), waarin ze o.a. een animatiefilm leren maken.

RINTJE

Release: 24 mei in de bioscoop

Synopsis:

Rintje is een ondeugend hondje dat samen met z’n vriendjes Tobias en Henriëtte al spelend de wereld ontdekt. Rintje gaat buiten spelen in de storm, hanteert de kappersschaar en helpt bij de boodschappen. Samen met z’n vrienden organiseert hij zelfs een circusvoorstelling. En op school staat hij met alle hondjes in de rij om een prikje te krijgen. Rintjes mama en oma staan altijd klaar om hun kleine rakker uit de nood te helpen.

De avonturen van Rintje, gebaseerd op de boeken van Sieb Posthuma, zijn heel herkenbaar en begrijpelijk voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Ze spelen zich af in prachtige handgemaakte decors, die aan de verhalen een gezellige, huiselijke sfeer verlenen.

Bekend van Ketnet, met de stemmen van Jelle en Clara Cleymans, Jonas Geirnaert, Sien Eggers, Barbara Sarafian, Ivan Pecnik en Ini Massez.

 9 verhalen: Oma's ei / Auto / Kapper Rintje / Oppassen / Circus Rintje / Stormschoenen / Prikje / Ik zie, ik zie / Verjaardag

Productie van A Private View en Lemming Film

Regie: Steven De Beul en Ben Tesseur

Sets, props en animatie door Beast Animation

Nederlands gesproken

Duur: 43 min.

www.jekino.be/rintje

Alloo Bij Goedele Liekens, dinsdag 21 februari 2017 om 21.55 bij VTM

Alloo Bij Goedele Liekens, alloo, Hier is ze al een tijdje niet meer op het scherm, maar in Engeland en Nederland is Goedele Liekens hot. Daar maakt ze televisieprogramma’s voor een miljoenenpubliek. En maar weinig mensen in de Vlaamse media kennen haar zo goed als Luk Alloo. Hij werkte jaren met haar samen aan verschillende programma’s. Hun goede band levert nu een ander portret op van een ‘andere’ Goedele.

Meer dan 30 jaar geleden studeerde Goedele aan de Vrije Universiteit van Brussel. Ze wordt er terug geconfronteerd met Ingrid, een oud kotgenote. “We hadden nog geen telefoon in die tijd, de jongens stonden aan de voordeur te bellen om toch maar een date met Goedele te versieren”, bekent Ingrid. “Ik viel vroeger nogal op rare mannen”, lacht Goedele.

In 1986 werd ze Miss België, daarover zegt ze: “Een amateurfotograaf heeft samen met mijn zus achter mijn rug een foto ingestuurd. En toen ik werd uitgenodigd heb ik voor dat avontuur gekozen. Ik had nooit gedacht dat ik dat kon winnen tussen al die bloedmooie meisjes. Ik was zeker fysiek de mooiste niet. Ze hebben mij gekozen voor mijn vlotte babbel, denk ik.”

Op haar verjaardagsfeestje komt Goedele spelenderwijs de ambities van haar dochter Celeste te weten. Als Luk Alloo haar vraagt wat ze wil studeren, zegt ze prompt Psychologie. “Dat wist ik zelfs niet! Dat ik dat vandaag te weten moet komen”, reageert Goedele speels.

In het gezelschap van haar andere dochter Merel reist Goedele naar Irak om er in het kader van haar werk als ambassadrice bij de Verenigde Naties opvangkampen te bezoeken. Een gevaarlijke missie. “In het Women Survivor Center heerst een noodsituatie. Hier worden meisjes opgevangen die werden gekidnapt, uitgehuwelijkt of verkracht. En abortus is hier verboden. Ik vind het belangrijk dat mijn dochter dit ziet.”

16:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: alloo bij goedele liekens, alloo |  Facebook | |  Print |

Twee extra voorstellingen van hitmusical Cats op 5 en 17 april 2017

cats.jpgSchitterend nieuws voor musicalminnend Vlaanderen. De organisatoren kondigen de allerlaatste twee extra voorstellingen aan voor de hitmusical CATS in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. "We zijn enthousiast over de sensationele ticketverkoop. Vlaanderen heeft duidelijk zin in deze voorstelling", getuigt Veerle Hoppenbrouwers van Arrano die samen met Frank Van Paridon van Proud to Present de hitmusical naar Antwerpen heeft gehaald. "We waarderen het enorm dat de productie en cast van CATS nog twee extra shows kunnen inplannen in hun drukke speelschema tijdens het Paasverlof. Dankzij hen kunnen de fans van CATS ook nog genieten van deze hitmusical op woensdag 5 april om 14u30 of op Paasmaandag 17 april, meteen de allerlaatste voorstelling, om 19u30. Nu zijn er in het lange Paasweekend elke dag twee shows." CATS gaat in première op 29 maart 2017 in de gloednieuw verbouwde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Adres
Koningin Elisabethzaal, Koningin Astridplein 20, 2018 Antwerpen

Speelperiode
29 maart 2017 t/m 17 april 2017
Dinsdag t/m zaterdag om 20u00, zondag 19u30
Matineevoorstelling op zaterdag, zondag en paasmaandag om 14u30
Ook middagshows op woensdag 5 april, woensdag 12 en woensdag 17 april om 14u30
Laatste show: maandag 17 april om 19u30

Extra voorstelling op woensdag 5 april om 14u30 en op Paasmaandag 17 april om 19u30.

Toegangsprijzen
Vanaf € 29,95 (incl. reserveringskosten)

Info & tickets: www.cats.be

16:25 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: koningin elisabethzaal, koningin elisabethzaal antwerpen, cats, musical cats, cats antwerpen |  Facebook | |  Print |