Showbizzkanaal : Archieven

22/02/2017

Film "Allemaal Familie" in première

DSC_0154.JPGDinsdag ging "Allemaal Familie" in première. "Allemaal Familie" is een nieuwe Vlaamse film en het filmdebuut van "Biker Boys"-regisseur Dries Vos.

Het leven lacht Bob (Bob de Moor) en Greta (Gilda De Bal) toe. Hun zonen (Steve Geerts) en Carl (Bill Barberis) zijn succesvol en hun schoondochter Billie (Nathalie Meskens) heeft net een bestseller geschreven. Maar dan loopt plots alles mis. Bob en Greta beseffen dat geluk soms maar een momentopname is… "Allemaal Familie" is grappig, emotioneel én romantisch tegelijk.

De film komt op woensdag 22 februari in de zalen.

00:00 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: allemaal familie, film allemaal familie |  Facebook | |  Print |

21/02/2017

Nieuwbakken Schlagerfestival-reporter Maarten Cox verwelkomt 500.000ste bezoeker

1.JPGMet een prachtige ruiker bloemen werd Viviane Van Roosendael dinsdagvoormiddag in de Hasseltse raadzaal verwelkomd door schepen van evenementen Gerald Corthouts. Op Valentijn bestelde de dame uit Lier 9 tickets voor Het Schlagerfestival 2017, dat opnieuw plaatsvindt in de Ethias Arena, tijdens het laatste weekend van maart en ‪op zaterdag 1 april. “Een paar dagen geleden werd ik gebeld door de organisatie, die mij vertelde dat ik het 500.000ste kaartje heb gekocht. Voor onze kliek is het festival één van dé hoogtepunten van het jaar.” Samen met de viering, stelde Het Schlagerfestival ook Maarten Cox voor. De zanger, presentator (MENT, Radio 2 Limburg, RTV) gaat vanaf deze week aan de slag als Schlagerfestival-reporter. “Opwarming is belangrijk, zeker voor het feest dat Het Schlagerfestival is. Daarom ga ik filmpjes maken van mijn backstage-belevenissen. Op die manier wil ik ervoor zorgen dat iedereen in de juiste stemming straks z’n opwachting maakt aan de deuren van de Ethias Arena.” Deze en komende weken verschijnen Maartens filmpjes via de (social) media. Als je zelf Het Schlagerfestival wil meemaken, bestel je best nu je tickets op www.hetschlagerfestival.be

Wat moet Viviane Van Roosendael gedacht hebben toen ze op 14 februari haar Schlagerfestivaltickets bestelde voor 8 vriendinnen en zichzelf? Zou ze geweten hebben dat zij het 500.000ste ticket bestelde? “Absoluut niet, maar het zegt wel hoe populair Het Schlagerfestival is. Maar ik begrijp dat maar al te goed. Eén keer per jaar alle remmen los. Genieten van fijne artiesten op een groot podium, een liveband en knappe belichting, met veel sfeer en ambiance. Wij komen in groep met de bus, waardoor we veilig en plezant kunnen feesten.”

Grootste

In zijn speech onderstreepte Hasselts schepen Corthouts nog maar eens het belang van het festival voor de stad, de provincie en de regio. “Het Schlagerfestival is het grootste in zijn soort. We zijn blij dat er zoveel mensen de weg vinden naar Hasselt. Uit alle hoeken van Vlaanderen, maar ook uit de rest van Europa komen de mensen. Velen van hen maken er een uitstap van. Dat zien we aan de dagjestoeristen én de logementen, en voelen we aan de gezellige drukte die er op de festivaldagen heerst in onze binnenstad.”

Ook present in Hasselt: Maarten Cox. De zanger/presentator heeft er sinds deze week een extra job bij, als kersverse Schlagerfestival-reporter. “Backstage rondlopen achter de coulissen van de showbizz, is op mijn lijf geschreven. Mijn collega-artiesten weten dat ik verschrikkelijk nieuwsgierig ben. Ik ga de komende weken uitzoeken hoe zij zich voorbereiden op het festival, waardoor ze vier keer het beste van zichzelf kunnen geven op het podium. Samen met mijn cameraman maak ik gebruik van mijn backstage-badge die toegang geeft op plaatsen waar er normaal geen publiek mag komen. Als je kijkt naar onze filmpjes, dan zie je de unieke beleving achter de schermen.”

Het Schlagerfestival 2017 vindt plaats ‪op vrijdag 24, ‪zaterdag 25, ‪zondag 26 en ‪zaterdag 1 april, in de Ethias Arena in Hasselt. Kürt Rogiers verzorgt de presentatie en er zijn optredens van Johan Verminnen, De Romeo's, Sasha & Davy, The Lynn Sisters, Matthias Lens, Lindsay, Yves Segers, Willy Sommers, Jo Vally, Laura Lynn en Umberto Tozzi.

Tickets kan je bestellen op www.hetschlagerfestival.be

Clouseau30: Clouseau viert 30 jaar op unieke, intieme wijze!

Clouseau30, 30 jaar clouseau, We schrijven 1987. Clouseau brengt met 'Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste "serieuze” optreden, namelijk de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan een van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.

Na een moeizame start ('Brandweer’ was geen instant succes) volgt de grote doorbraak in 1989, dankzij singles als 'Anne’ en 'Daar Gaat Ze’. Debuutplaat 'Hoezo’ verschijnt, Nederland gaat voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome, en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters. "Clouseaumania” is een feit.

Sindsdien bleef Clouseau keihard aan de weg timmeren, met als gevolg meer dan 100 Sportpaleis-shows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

Vandaag, 30 jaar na 'Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. Om dat in de verf te zetten plant Clouseau in het najaar van 2017 en in januari 2018 een intieme, verrassende theatertournee die overal in Vlaanderen, en ook in Nederland, halt houdt. De beste manier om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs.

Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar concerten in een kleinere bezetting: met slechts twee extra muzikanten op de scène zal het elke keer ook muzikaal een zéér uniek optreden met vele verrassende versies van bekende hits worden. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door zullen Koen & Kris Wauters anekdotes en weetjes delen met hun publiek.

Zin om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring?

Alle data en ticketinfo van de Clouseau30 - theatertournee vind je op www.clouseau30.be en hieronder.
 
04.10.2017
 
Cultuurcentrum Zwaneberg, Heist-op-den-Berg
Avant première
Verkoop via: zwaneberg.be
 
05.10.2017
 
Cultuurcentrum Zwaneberg, Heist-op-den-Berg
Avant première
Verkoop via: zwaneberg.be
 
07.10.2017
 
Plopsa, De Panne
Première
Verkoop via plopsatheater.be
 
12.10.2017
 
C-Mine, Genk
Verkoop via: c-mine.be
 
14.10.2017
 
Concertgebouw, Brugge
Verkoop via concertevents.be
 
15.10.2017
 
Cultuurcentrum, Beringen
Verkoop via ccberingen.be
 
19.10.2017
 
CC De Factorij, Zaventem
Verkoop via ccdefactorij.be
 
20.10.2017
 
CC De Meent, Beersel
Verkoop via demeent.be
 
26.10.2017
 
Schouwburg Kortrijk, Kortrijk
Verkoop via ticketmatic.com
 
12.11.2017
 
Parkstad Limburg Theater, Heerlen
Verkoop via Plt.nl
 
18.11.2017
 
TivoliVredenburg, Utrecht
Verkoop via TivoliVredenburg.nl
 
25.11.2017
 
CC De Werf, Aalst
Verkoop via: ccdewerf.be
 
02.12.2017
 
Het Perron, Ieper
Verkoop via: acci.be
 
09.12.2017
 
Capitole, Gent
Verkoop via capitolegent.be
 
08.01.2018
 
Stadsschouwburg, Leuven
Verkoop via: 30cc.be
 
09.01.2018
 
Stadsschouwburg, Leuven
Verkoop via: 30cc.be
 
11.01.2018
 
CC Ter Dilft, Bornem
Verkoop via terdilft.be
 
13.01.2018
 
Cultureel Centrum De Velinx, Tongeren
Verkoop via: develinx.be
 
15.01.2018
 
Cultuurcentrum, Hasselt
Verkoop via ccha.be
 
16.01.2018
 
Cultuurcentrum, Hasselt
Verkoop via ccha.be
 
18.01.2018
 
Cultuurcentrum De Spil, Roeselare
Verkoop via despil.be
 
20.01.2018
 
CC Asse, Asse
Verkoop via: ccasse.be
 
25.01.2018
 
Stadsschouwburg, Sint-Niklaas
Verkoop via: ccsint-niklaas.be
 
27.01.2018
 
Kursaal, Oostende
Verkoop via concertevents.be
 
28.01.2018
 
CC Maasmechelen, Maasmechelen
Verkoop via ticketmatic.com
 
02.02.2018
 
Cultuurcentrum, Lier
Verkoop via lierscultuurcentrum.be
 
03.02.2018
 
De Posthoorn, Hamont-Achel
Verkoop via hamont-achel.be
 
07.02.2018
 
De Roma, Antwerpen
Verkoop via deroma.be
 
08.02.2018
 
De Roma, Antwerpen
Verkoop via deroma.be
 
25.02.2018
 
Chassé Theater, Breda
Verkoop via chasse.nl
 
01.03.2018
 
Muziekgebouw, Eindhoven
Verkoop via muziekgebouweindhoven.nl

11:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: clouseau30, 30 jaar clouseau |  Facebook | |  Print |

Tweede seizoen van Into the Badlands op 20 maart 2017 van start op AMC

tv.JPGAMC maakt de premièredatum van het erg gewaardeerde martial arts drama “Into the Badlands” bekend. Vanaf maandag 20 maart zal hoofdrolspeler Daniel Wu (Warcraft: The Beginning) 10 episodes lang martial arts & action-fans in de ban houden.

Ook werden de eerste foto’s vrijgegeven van seizoen twee, waardoor die fans wereldwijd al gaan speculeren over de verhaallijn, het drama en de gevechtsscènes.

In seizoen 2 van “Into the Badlands” zijn Sunny en M.K. ver van elkaar gescheiden en allebei op onwaarschijnlijke plaatsen opgesloten.  Terwijl M.K. moeite heeft om zijn krachten onder controle te houden, is Sunny vastbesloten om te blijven vechten tot hij terug naar de Badlands kan om zijn familie te vinden of al proberende te sterven.  Clipper en Colt worden tijdens hun tocht bijgestaan door mysterieuze nieuwe bondgenoten die wel eens door allesbehalve zuivere motivaties gedreven zouden kunnen zijn.  Intussen blijft The Widow macht consolideren tegen de andere Baronnen, terwijl een mysterieuze donkere dreiging zich voorbereidt op wraak tegen hen allemaal.  Er worden allianties gevormd, vriendschappen verraden, en tegen het einde van het seizoen zal het leven van Sunny en M.K. voor altijd veranderd zijn, met verschrikkelijke gevolgen. 

“Into the Badlands” is een productie van cineasten/uitvoerend producenten/schrijvers Alfred Gough en Miles Millar, geregisseerd door de Oscar®-genomineerde regisseurs Stacey Sher en Michael Shamberg, David Dobkin, gevechtsdirecteur Stephen Fung en Daniel Wu.  Hoofdrolspelers in de serie zijn Wu (Tai Chi Zero) als Sunny, Marton Csokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) als Quinn, Aramis Knight (The Dark Knight Rises) als M.K., Oliver Stark (“Luther”) als Ryder, Emily Beecham (28 Weeks Later) als The Widow, Orla Brady (“Dr. Who,” “Fringe”) als Lydia, Sarah Bolger (“Once Upon a Time,” “The Tudors”) als Jade, Ally Ioannides (“Parenthood”) als Tilda, Madeleine Mantock (Edge of Tomorrow) als Veil, Stephen Lang (Avatar, Don’t Breathe) als Waldo en Nick Frost als Bajie (Shaun of the Dead).

AMC in België

AMC kan worden bekeken (enkel met Nederlandstalige ondertitels) via Telenet, Proximus TV en SFR.

11:32 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: into the badlands, amc |  Facebook | |  Print |

Just Like Me! in voorprogramma van Tini's 'Got me started" tournee!

tini.jpgOp 3 mei 2017 treedt niet alleen Martina ‘TINI’ Stoessel met haar ‘Got me started’ solo tournee op in Paleis 12 (Brussels Expo) maar krijgen fans ook een spetterend optreden te zien van JUST LIKE ME! Sander Hanna (Max), Femke Meines (Liz), Shalisa van der Laan (Nina), Ridder van Kooten (Finn), Birgit Swinnen (Zoë) en Jefferson Yaw Frempong-Manson (Tommy), de talenten van de populaire Disney Channel serie, verzorgen namelijk het voorprogramma van de wereldster met hun nieuwe en gekende hits. Hoe de JUST LIKE ME! acteurs dit te horen kregen, zie je hier. Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

JUST LIKE ME!

Just Like Me! is een komedieserie boordevol muziek, humor, vriendschap en plezier. Op 15 mei 2017 start seizoen 2 en zien we hoe de hoofdpersonages verder aan hun droom bouwen om succesvolle vloggers te worden. Al snel ontdekken ze dat er kapers op de kust zijn en ontmoeten ze enkele nieuwe vloggers die samen het populaire kanaal ‘CoolTV’ runnen. Met muziek als rode draad doorheen de populaire jongerenserie, geven de talenten van JUST LIKE ME! op 3 mei alvast een voorsmaakje van hun nieuwe album dat later dit jaar gereleased wordt alsook van hun gekende hits.

TINI ‘Got me started’

Deze TINI tournee is Martina Stoessels eerste solo tournee en volgt op haar succesvolle wereldtournee van vorig jaar, haar hoofdrol in de speelfilm “TINI: het nieuwe leven van Violetta“ en de release van haar debuutalbum Tini dit jaar. De tv-serie Violetta, nog steeds te zien op Disney Channel, vertelt het verhaal van een meisje dat is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. Voor deze nieuwe solo tournee, zal de Argentijnse superster de muziek brengen van haar debuutalbum, liedjes uit de filmsoundtrack en de grootste hits uit de Disney Channel serie VIOLETTA.


Het nieuwe seizoen van JUST LIKE ME! start op maandag 15 mei en zal elke schooldag te zien zijn op Disney Channel. Meer weten? Ga naar www.disneychannel.be/JustLikeMe

Tickets voor de ‘Got me started’ tour van TINI zijn te koop via Ticketmaster.

11:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: tini's 'got me started, just like me! |  Facebook | |  Print |