Showbizzkanaal : Archieven

26/02/2017

René, Gerard en Jeroen in galop richting concertreeks in De Toppers: wild west, thuis best

toppers_in_concert_2017.jpgOver enkele maanden barst in de Amsterdam ArenA het jaarlijkse spektakel van De Toppers weer los. De concerten in mei hebben dit jaar het thema Wild west, thuis best meegekregen. Voor de vele duizenden bezoekers (allemaal stoere cowboys en sexy cowgirls) belooft dit een belevenis te worden in ’s werelds grootste Party Saloon. De kijker kan vooraf alle voorbereidingen van René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom volgen. Jan Smit, gisteravond aangekondigd als de vierde Topper, gaat warmdraaien in het Toppers-circus en ook gasten André Hazes Jr., Grant & Forsyth en The Voice of Holland-winnares Pleun komen de feestvreugde vergroten. In het nieuwe SBS6-programma De Toppers: wild west, thuis best krijgt men vanaf vrijdag 24 maart al het voorwerk, de teambuilding en het onderlinge plezier mee.

Straks is het in de Amsterdam ArenA meezingen met de wildste wereldhits en het allerbeste van eigen bodem tijdens de Wild west, thuis best-editie van De Toppers in Concert. Maar de weg is nog lang voordat het publiek, gekleed volgens de dresscode glitter country rood, in het stadion kan plaatsnemen. Eerst gaan René, Gerard en Jeroen samen op wintersport om alle neuzen richting het Wilde Westen te krijgen. Hierna volgen de brainstorms, repetities en alles wat er gezamenlijk ontstaat. De heren worden echter ook afzonderlijk gevolgd. Hoe leven zij individueel toe naar de drukstbezochte concertreeks van het jaar? De Toppers: wild west, thuis best telt 10 afleveringen, zodat de serie letterlijk pas stopt als het in de ArenA begint (vrijdag 26 mei).

Uitzending: wekelijks vanaf vrijdag 24 maart 20.30 – 21.30 uur

20:16 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de toppers, toppers in concert 2017 |  Facebook | |  Print |

New signing bij Universal | Milo Meskens

universal.JPGMilo Meskens, laureaat van De Nieuwe Lichting 2015, kwam begin 2016 met debuutsingle ‘Here With Me’. Wat daarop volgde was een onvervalst succesverhaal: Studio Brussel bombardeerde de track tot Hotshot en een kleine maand later stond ‘Here With Me’ op nummer 1 in De Afrekening. Ook MNM en Q-Music sprongen op de kar en over heel Vlaanderen werd Milo’s eerste single een onverdeeld succes. Het nummer werd opgepikt in Nederland en over de rest van de wereld, en haalde airplay op meer dan 15 radio’s, verspreid over 10 verschillende landen!

Na het succes van ‘Here With Me’ focuste Milo zich het voorbije jaar met producer Jo Francken (Admiral Freebee, An Pierlé, Milow, en vele anderen) achter de schermen op nieuw materiaal.

Milo Meskens’ debuutsingle en eerste samenwerking met Universal komt er al over enkele weken aan. Hou zeker zijn social media-kanalen in de gaten voor meer nieuws!

20:14 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: milo meskens, universal |  Facebook | |  Print |

Ontmoet je favoriete vloggers op de Belgian Tube Days - 5 maart 2017, Waagnatie, Antwerpen

Op de laatste dag van de krokusvakantie, hoef je niet achter je computer naar je de vlogs van je favoriete YouTubers te kijken. Je kan de sterren gewoon in het écht ontmoeten, op de Belgian Tube Days.

Want op zondag 5 maart komen de allergrootste YouTubers van België en Nederland naar Waagnatie in Antwerpen, voor de Belgian Tube Days. Gio zal samen met UnaGize, Kastiop, Joey Craig en Olex deze editie van de Belgian Tube Days headlinen. En ook de grootste Nederlandse vlogger zal er zijn: Joey Craig. Samen zijn ze goed voor meer dan één miljoen YouTubekijkers. Ben jij ook zo benieuwd of Gio in het écht even hilarisch als tijdens de filmpjes die hij maakt? En is de make-up van Pauline van Lifestyle Spot in het echt ook zó on point?

Naast meet & greets met de 24 aanwezige YouTubers, zijn er ook beauty & lifestyle workshops, gamingstandjes, lekkere foodkraampjes en nog veel meer aanwezig zijn. Op het podium zullen de YouTubers het tegen elkaar opnemen en verschillende challenges aangaan, terwijl acteur Amir Motaffaf samen met robot Pepper (zie persbericht in bijlage) de boel aan elkaar praat.

Tickets koop je via www.belgiantubedays.com en kosten 15 euro.

Praktisch
Datum: zondag 5 maart 2017 van 11u tot 19u
Locatie: Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

20:11 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: belgian tube days, belgian tube days 2017 |  Facebook | |  Print |

Beleef een schitterende krokusvakantie in de Plopsa-parken

plopsa.jpgDe Plopsa-parken maken zich klaar om hun bezoekers een onvergetelijk carnavalsfeest te bezorgen. Tijdens de krokusvakantie genieten jong en oud van spetterende liveshows en feestelijke animatie.

Plopsa Indoor Hasselt

Kaatje-fans en hun familie gaan tijdens de krokusvakantie volledig uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpark maakt zich op voor een nieuwe editie van het succesvolle Ketnet Jr. Carnaval, dat plaatsvindt tijdens de weekends van 25 & 26 februari en 4 & 5 maart. Kaatje, Kamiel en Viktor zetten het park helemaal op z’n kop met hun knotsgekke fratsen tijdens de Kaatje Festival Show. Na de show dansen alle Ploppertjes in hun favoriete carnavalsoutfit tussen een schitterende confettiregen en kunnen ze zich uitleven op meer dan 25 attracties.

Tijdens de weekdagen van de krokusvakantie, van 27 februari tot en met 3 maart, barst het feest helemaal los in Plopsa Indoor Hasselt tijdens Bumba Carnaval onder leiding van de Circusdirecteur. Bezoekers kunnen samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu en Kiwi op de foto en genieten van een knotsgekke Bumba Magico Show. Na de show neemt Bumba alle Plopsa-fans mee naar het Dorpsplein voor een feestelijke Bumba Polonaise tussen een kleurrijke confettiregen, de ideale afsluiter van een onvergetelijk carnavalsfeest.

Mayaland Indoor

Mayaland Indoor viert carnaval! Het indoorpark gelegen in Plopsaland De Panne is afzonderlijk open tijdens de volledige krokusvakantie en ontvangt Kabouter Klus die er de boel op stelten zet. Bezoekers genieten er van zijn knotsgekke Carnavalshow in het Plopsa Theater waarin hij al zijn bekendste liedjes zingt en dansjes toont. Bovendien krijgen alle Plopsa-fans de kans om hem in levenden lijve te ontmoeten tijdens dagelijkse meet & greets.

Naast het aangepaste carnavalsprogramma kunnen bezoekers ook steeds genieten van maar liefst 10 magische attracties in het indoorpark.

Plopsaqua De Panne

Ook Plopsaqua De Panne maakt zich klaar voor een feestelijk carnavalsfeest. Het park is in 2017 alle dagen open, waardoor men ook in de krokusvakantie naar hartenlust kan genieten van uren waterpret. De adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Combideal: Bij aankoop van een regulier ticket voor Plopsaqua De Panne aan €19,99 geniet men nu van GRATIS toegang op dezelfde dag tot Mayaland Indoor in De Panne t.w.v. €9,99. Een hele dag waterplezier en indoorpret met exclusieve liveshow van Kabouter Klus voor de prijs van één!

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.be.

20:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: plopsa-parken, plopsa |  Facebook | |  Print |

Reizen Waes slow: adembenemende en ongeziene beelden uit Reizen Waes

één.JPGTom Waes en zijn avonturen in Reizen Waes lokken elke zondagavond meer dan 1,5 miljoen kijkers naar Eén. Ook dit seizoen is Tom daar weer duizenden kilometers voor onderweg geweest. En dat betekent dat er ook veel materiaal is dat uiteindelijk niet in de reeks is beland.

Op zondag 5 maart trakteert Eén zijn kijkers daarom op een bijzondere extra. Naast de gebruikelijke uitzending van Reizen Waes op zondagavond, kunnen ze Tom ook eerder op de dag aan het werk zien. Van 11.00 tot  13.00 uur is er een eenmalige uitzending van Reizen Waes slow. 

Ruw beeldmateriaal, ook vanuit de lucht

Reizen Waes slow bevat twee uur beeldmateriaal, gefilmd vanuit de auto, de boot of het vliegtuig waar Tom mee onderweg is. Ruwe en unieke beelden, gegoten in een minimale montage. Nieuw dit jaar in Reizen Waes slow zijn de indrukwekkende luchtbeelden. Tom en zijn ploeg hadden dit seizoen voor het eerst een dronecamera bij waarmee ze langs heel wat speciale en afgelegen plekken konden vliegen. En ook dat extra materiaal krijgen de kijkers nu uitgebreid te zien.

Reis mee met Tom

Van de verlaten stranden van Sierra Leone, over de besneeuwde bergen in Georgië tot de gevaarlijke straten van Caracas in Venezuela. De twee uur durende montage, waarin zo weinig mogelijk is ingegrepen, toont nog duidelijker hoe een land er echt uitziet. Met af en toe ook een beeld van Tom, die ook gewoon onderweg is.

Op de achtergrond hoor je Toms soundtrack; muziek die bij de bestemmingen past en ook te vinden zal zijn op Spotify: de Reizen Waes slow-soundtrack.

Reizen Waes slow is een andere kijkervaring. Ideaal om op zondagmiddag vanuit de luie zetel weg te dromen over verre landen.

Reizen Waes slow: zondag 5 maart om 11.00 uur op Eén

20:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: reizen waes slow, reizen waes |  Facebook | |  Print |