Showbizzkanaal : Archieven

22/11/2016

Bekijk de gloednieuwe Cars​ 3 teaser trailer

cars.JPGHET VERHAAL

Letterlijk en figuurlijk voorbijgestoken door de nieuwe generatie van ultrasnelle bolides, bezint de beroemde Bliksem McQueen (met de stem van Owen Wilson in de VO) zich over zijn favoriete sport al dromend over zijn mentor Doc Hudson. Om terug naar de top te geraken, moet de nr 95 zich opnieuw heruitvinden. En daarvoor krijgt Bliksem McQueen deze keer de waardevolle hulp van de enthousiaste (vrouwelijke) monteur Cruz Ramirez.

Gerealiseerd door Brian Fee – de storyboarder van de eerste twee films en geproduceerd door Kevin Reher (A Bug's Life, de kortfilm La Luna), zal CARS 3 de cinemazalen binnen racen op 12 juli 2017.

WEETJES
Cars kreeg naast een Golden Globe en Annie award voor beste animatiefilm ook een Oscar nominatie voor beste tekenfilm en beste soundtrack. Voor de titelsong, Our Town, kreeg Randy Newman een Grammy en een Annie award.
Cars 2 werd genomineerd voor de Golden Globe voor beste animatiefilm.
Cars (2006) et Cars 2 (2011) genereerden samen een internationale box-office van meer dan 1 miljard dollar.

Vanaf dit moment zal alles veranderen... Bekijk de gloednieuwe Cars​ 3 teaser trailer - vanaf 12 juli 2017 in de Belgische bioscopen.


19:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: cars​ 3, trailer cars​ 3 |  Facebook | |  Print |

Aflevering 2 van Helden van Hier: In de Lucht op woensdag 23 november 2016 om 21.15 bij VTM

In de Lucht, vtm, vtm In de Lucht, In de tweede aflevering van Helden van Hier: In de Lucht wordt opnieuw duidelijk waar het MUG-heli team allemaal toe in staat is. Spoedarts An moet dit keer namelijk uitrukken met de MUG-helikopter voor twee mannen die gekneld zitten in een bestelwagen, die op de E40 ter hoogte van afrit Aalter tegen een vrachtwagen is gereden. Om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers te geraken, zit er voor de heli niets anders op dan pal op de autosnelweg te landen, maar dat is geen sinecure: “Als je met de heli vertrekt naar een ongeval op de autosnelweg, weet je nooit wat je gaat aantreffen”, stelt piloot Danny.

Ook spoedarts Frida, één van de jongste leden van het team, moet zich haasten naar een kind dat White Spirit heeft gedronken. Het giftige product kan ernstige brandwonden veroorzaken en het gezin woont erg afgelegen. De helikopter is dan ook het aangewezen vervoersmiddel om snel ter plaatse te geraken.

Het team wordt ook opgeroepen voor een werkongeval op een bouwwerf. Een arbeider heeft enkele vingers verloren bij het gebruiken van een zaagmachine. “In zo’n geval is het belangrijk om de vingers op ijs naar het ziekenhuis te brengen om de kans op herstel zo groot mogelijk te maken”, vertelt spoedarts An.

Dokter Joris en verpleger Peter zetten dan weer alles op alles om een drenkeling te redden uit het water. De man reageert niet meer en het team moet meteen overgaan tot reanimatie.

 

19:17 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: in de lucht, vtm, vtm in de lucht |  Facebook | |  Print |

Mannequin Challenge in witte lingerie op de Eroticabeurs in Hasselt

Mannequin Challenge, hasselt, Eroticabeurs, Eroticabeurs hasselt, De organisatie wil op de Eroticabeurs in Hasselt zoveel mogelijk bezoekers motiveren om de Mannequin Challenge uit te voeren.

Natuurlijk zal deze challenge in stijl zijn van de beurs namelijk in witte lingerie!

“Een normale mannequin challenge kent iedereen” aldus organisatrice Nicole Martens, “ maar een challenge in volledig witte lingerie dat is ongezien”.

“Vrijdag 25 november kunnen zowel mannen als vrouwen in enkel witte lingerie gratis binnen op de beurs en met deze bezoekers gaan we deze unieke mannequin challenge tot uitvoer brengen.”

“We streamen live via facebook zodat bezoekers die er niet kunnen bij zijn dit spektakel kunnen meebeleven.”

Op zaterdag is er een Erotic Fantasy Night wat synoniem staat voor goede muziek, topless DJ in combinatie met strippers,stripteaseuses en vuurspuwers. Deze afterparty zal doorgaan in de Redlights club vanaf 23.00u tot 03.00u

Presentator van dienst is Maarten Cox, bekend van RTV.

De Eroticabeurs in Hasselt vindt plaats op 25,26 en 27 november 2016 in de Grenslandhallen te Hasselt.

18:43 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: mannequin challenge, hasselt, eroticabeurs, eroticabeurs hasselt |  Facebook | |  Print |

Repetities Razend de musical van start

musical.JPGIn Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse jeugd- en familiemusical ’Razend’, naar het veel geprezen boek van Carry Slee. ’Razend’ gaat op vrijdag 20 januari 2017 in première in schouwburg De Meerse in Hoofddorp en wordt geproduceerd door Homemade Producions. Met ’Razend’ presenteert Homemade Productions na ’Afblijven’ en ’Spijt’ haar derde Carry Slee-musical op rij.

De dag begon met het traditionele aansnijden van de taart. Bewerker en regisseur Dick van den Heuvel is trots op deze nieuwe voorstelling: "Razend is een verhaal met heel veel lagen. Kalverliefde... maar ook zwerfjongeren en huiselijk geweld. Dat zijn geen makkelijke thema's, maar we weten intussen: jongeren gaan dat niet uit de weg. Daarbij, door de opzwepende muziek van Jeroen Sleyfer en de toon die Carry Slee voor dat soort verhalen weet te treffen, zal het toch weer een uitdagende show worden."

Het verhaal

Sven wordt geslagen. Door zijn vader. En zijn moeder zegt er niks van. Zijn broertje Lennart wordt in alles voorgetrokken. Om aan die keiharde werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms. En daar speelt zijn grote liefde Roosmarijn altijd de hoofdrol in. Maar hoe zijn fantasie ook tekeer gaat… ooit moet de waarheid boven komen drijven.

Carry Slee schreef Razend in 2000. Het boek werd bekroond met de Prijs van de Kinderjury in 2001 en getipt door de Jonge Jury in 2002. In 2011 werd het boek verfilmd onder regie van Dave Schram. De theater versie van het gelauwerde boek gaat op 20 januari in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp en is daarna in meer dan 60 theaters in Nederland te zien. De cast bestaat uit Jochem Smit, Renée de Gruijl (o.a. Grease, Rent, Afblijven), Bart Sietsema (o.a. Loes en Marlie en Amandla Mandela!), Rose-Anne van Elswijk (o.a. Spijt), Martijn Noort en Ellis Broeksteeg (o.a. Spijt). Script en regie door Dick van den Heuvel, muziek van Jeroen Sleyfer en choreografie door Lisanne Schut. Voor meer informatie en de complete speellijst: www.razendmusical.nl.

 

18:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: razend de musical, musical razend |  Facebook | |  Print |

Linda’s Mannen is vanaf 29/11/2016 iedere dinsdag om 22.10 uur te zien bij BNN op NPO3

bnn.JPGRapper Lil’ Kleine, danser Timor Steffens, voetballer Ricardo Kishna en Youtuber Giel de Winter zijn de vier mannen die Linda Hakeboom het afgelopen jaar intensief heeft gevolgd. In haar nieuwe vierdelige docuserie Linda’s Mannen zien we Linda’s persoonlijke zoektocht naar de ware aard van deze succesvolle mannen met een rauw randje. Noem ze fout, noem ze meedogenloos, noem ze arrogant, één ding is zeker: Linda vindt ze fascinerend. Allemaal staan ze al op jonge leeftijd aan de top en zijn vastbesloten daar te blijven. Ze hebben veel geld, succes, status, dure auto’s, zijn veel op reis en scoren mooie vrouwen. Linda probeert grip te krijgen op hun leven achter de schermen. Linda’s Mannen is vanaf 29 november iedere dinsdag om 22.10 uur te zien bij BNN op NPO3.

Voor de eerste aflevering volgt Linda rapper Jorik Scholten, oftewel Lil’ Kleine. Zijn platen veranderen steevast in goud en tienermeisjes vallen bij bosjes voor zijn charmes. Zijn bravoure is bijna on-Nederlands. Linda: ‘Hij fascineert me mateloos. Er is zoveel over hem te doen... Knokpartijen, mediarelletjes, biergooi-incidenten. De storm aan kritiek die daarbij hoort lijkt hem in eerste instantie niet zoveel te doen. Maar is dat wel zo? Boeit hem dat écht allemaal helemaal niks? Dat wilde ik weten. Ik trek lange tijd met de mannen op. Met Lil’ Kleine ben ik bijvoorbeeld een jaar bezig geweest. Dan krijg je een heel andere band en zie je ze ook op momenten dat ze moe zijn, of in het geval van Lil’ Kleine: dat hij bij zijn oma toastjes met zalm eet en dus helemaal niet in die showbizz-modus zit’.

Verder duikt Linda in het leven van de 29-jarige danser en choreograaf Timor Steffens. Hij danste jarenlang met de grootste wereldsterren, zoals Michael Jackson en Madonna. Hoe is het hem gelukt om in krap tien jaar tijd tot de absolute wereldtop te horen? Linda volgt ook één van Nederlands grootste voetbaltalenten Ricardo Kishna. Hij speelde bij Ajax in het 1e totdat hij ruzie kreeg met trainer Frank de Boer, die hem uit de selectie zet. Maar Lazio Roma biedt hem daarna de transfer van zijn leven aan. Wordt hij een wereldster of gaat hij keihard op zijn bek? En tot slot leert Linda de 26-jarige keizer van het internet, Giel de Winter, kennen. Een paar jaar geleden werkte hij nog in de horeca en nu heeft hij met zijn StukTV het allergrootste Youtube kanaal van Nederland. Wat doet het met je als je van de ene op de andere dag een mega YouTube-ster bent en hoe ga je om met de enorme druk om aan de top te blijven?

Om zo dichtbij mogelijk te komen, filmt Linda zo’n beetje alles zelf. Ze prikt door alle glitter, glamour en showbizz heen en zien wij uiteindelijk een kant van hen die we nog nooit eerder zagen. Linda maakte eerder de veelbesproken docu's over Douwe Bob en Jett Rebel.

18:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: linda’s mannen, bnn, npo3 |  Facebook | |  Print |