Showbizzkanaal : Archieven

27/09/2016

TEASER - Vlaamse familiefilm ISRA & HET MAGISCHE BOEK (release 09/11/2016)

ekino.JPGIn ISRA & HET MAGISCHE BOEK van regisseur R.Kan Albay komen sprookjes tot leven, dankzij o.a. Wim Opbrouck, Joke Devynck, Sven De Ridder, Jenne Decleir en de jonge debutante Isra Dela. Deze Vlaamse familiefilm is vanaf 9 november in de bioscoop te zien.

Bekijk nu de teaser van ISRA & HET MAGISCHE BOEK: https://youtu.be/eyWFuNNhU6Y

Synopsis

De negenjarige Isra komt tijdens een schooluitstap in de bibliotheek een wonderlijk boek op het spoor. Dit magische boek voert haar via allerlei omwegen naar Het Snoepkasteel. Daar zit een jongetje opgesloten tussen de taarten en het snoepgoed. Kan Isra hem redden uit de zoete klauwen van de boze Kasteeldame?

Regisseur: R.Kan Albay

Cast: Isra Dela, Wim Opbrouck, Joke Devynck, Sven De Ridder, Jenne Decleir, Rikkert Van Dijck, Sven Van der Linden, Valérie Deridder, R.Kan Albay

 

 

Vanavond in een nieuwe aflevering van De Rechtbank om 20u35 op VIER

vier.JPGIn Hasselt wordt een jongen vervolgd voor bezit en handel van drugs en hij zou bij zijn aanhouding een agent hebben verwond. Hij probeert de correctionele rechter ervan te overtuigen dat hij slechts een kleine speler in het grote drugscircuit is. In de correctionele rechtbank van Mechelen wordt een man beschuldigd van verboden wapendracht, huisvredebreuk en opzettelijke slagen en verwondingen. De beklaagde heeft al een hele resem feiten op zijn strafblad staan, maar hoopt zich toch nog zo goed mogelijk te kunnen verdedigen. Het Hof van Beroep in Antwerpen moet een arrest vellen over een man die terecht staat voor opzettelijke slagen en verwondingen. Volgens zijn advocaat is de man dronken in een gevecht terechtgekomen, maar heeft hij zijn tegenstander niet verwond. De beklaagde houdt voet bij stuk en blijft zijn onschuld uitschreeuwen.

 

08:15 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: de rechtbank, vier de rechtbank, vier |  Facebook | |  Print |

26/09/2016

Ingebroken in archiefruimte 't Is Gebeurd

vier.JPGGisteren werd er ingebroken in de gebouwen van VIER, meer bepaald in de archiefruimte van waaruit Thomas Huyghe en Marc Cambré hun programma ’t Is Gebeurd presenteren. De schade is groot en het is zeer de vraag of het programma morgen nog zal kunnen worden uitgezonden. “We zijn volop op zoek naar onbeschadigd beeldmateriaal en hopen dat we onze fans niet teleur moeten stellen”, aldus een aangedane Thomas.

Morgen, hopelijk, om 22u20 op VIER

20:33 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: 't is gebeurd, vier, vier 't is gebeurd |  Facebook | |  Print |

Foto's: "De 3 Grijzen" in première

DSC_0146.JPG"De 3 Grijzen", een theatershow rond het iconische tv-programma "De 3 Wijzen" waarmee Jacques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaersen en Kurt Van Eeghem in de jaren 90 het mooie weer maakten op de toenmalige BRT(N). De première vond dit weekend plaats in Antwerpen. Bekik hier de foto's! Beelden: www.youtube.com/watch?v=O7pLp6RRoOU

Het behoeft weinig historische duiding: "De 3 Wijzen" was in de jaren ‘90 dè wekelijkse topquiz van de toenmalige BRT(N). En nee, het was geen studio-programma. Integendeel, "De 3 Wijzen" reisden het Vlaamse land rond voor opname in culturele centra of Feestzaal. Welnu, zo’n onvergetelijk avondamusement komt vandaag opnieuw naar u toe.

Haar onverwoestbare cultstatus dankt "De 3 Wijzen" onmiskenbaar aan haar wisselende panel, met steeds weerkerende pieken voor Jacques Vermeire, Gerty Christoffels, Walter Grootaers en presentator Kurt Van Eeghem.

Want, zoals bij De Drie Musketiers zijn ook "De 3 Wijzen" met vier. Het is dit kwartet dat de draad weer opneemt voor een avond vrolijke nostalgie.

Info & tickets: www.jacquesvermeire.be/index.html/de-3-wijzen-kalender

25/09/2016

Astrid Bryan dit voorjaar terug bij VIJF

astrid_bryan.JPGIn het voorjaar van 2017 zal Astrid Bryan terug te zien zijn op VIJF in een gloednieuwe docusoap. Vier jaar na het laatste seizoen van Astrid in Wonderland, keert VIJF terug naar Hollywood voor het vervolgverhaal van de bekende Belgische in Los Angeles. Haar wonderland ziet er intussen helemaal anders uit, met als grootste lichtpunt haar grote liefde, Bram.

Hoe het leven van Astrid en Bram er nu uitziet, ontdek je volgend voorjaar bij VIJF.

20:07 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: astrid bryan, vijf, vijf astrid bryan, docureeks astrid bryan, hollywod |  Facebook | |  Print |