Showbizzkanaal : Archieven

27/08/2016

Meest succesvolle magic show op Broadway naar Nederland

De indrukwekkende show ‘The Illusionists’ komt naar Nederland. De zeven beste illusionisten ter wereld zullen volgend jaar in januari exclusief in de Heineken Music Hall te zien zijn. In meer dan 200 steden in 25 landen werd het publiek weggeblazen door de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze verbluffende show. De zeven beste illusionisten staan nu voor het eerst samen op één podium. Zij beheersen het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie van David Copperfield, dit gecombineerd met de modernste technieken op het gebied van decors en kostuums. Geen wonder dat ‘The Illusionists’ wereldwijd alle records breekt en dat miljoenen mensen dit verbluffende totaalspektakel reeds bijwoonden.

De zeven illusionisten bestaan uit de zeer ervaren Portugees Luis de Matos, de Amerikaan Krendle die meer dan 1.200 shows in twaalf jaar tijd heeft opgevoerd, de Aziatische Yu Ho Jin, de Australiër Raymond Crow (hij won diverse internationale awards), de Fransman Enzo die de finale van France got Talent behaalde nadat hij een helikopter op het podium liet verschijnen, het duo The Clairvoyants die vorig jaar het wereldkampioenschap Mentalisme wisten te winnen, de Amerikaanse wapenspecialist Ben Blaque die zowel in America als Britain Got Talent het publiek en jury wist te verbazen en de Brit James More, die op Youtube met meer dan 80 miljoen hits een van de meest bekeken illusionistenfilmpjes heeft.

Miljoenen mensen, van Australië tot aan Amerika, hebben de show van deze zeven giganten gezien en bleven verbluft achter. ‘Je moet het zien en dan nog is het niet te geloven,’ laat de producent weten. ‘We hebben het over de zeven beste illusionisten ter wereld. Zij brengen het publiek in extase door hun ongelooflijk snelle illusies, vliegacts, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs en levensgevaarlijke messenacts. Het is een show die zijn weerga niet kent.’

De zeven illusionisten zijn inmiddels over de gehele wereld ongekend populair en krijgen fantastische recensies. The New York Times noemde de show een hightech magic extravagant, The Times uit Londen sprak over spectaculaire hersenkrakers en andere recensenten vergeleken de show met Houdini, maar dan keer zeven.

Deze indrukwekkende illusionistenshow, de meest succesvolle magic show ooit op Broadway, is van 11 tot en met 15 januari exclusief te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Voor tickets en info kijk op www.theillusionists.nl

22:20 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: broadway, broadway nederland |  Facebook | |  Print |

26/08/2016

Chaplin naar Nederland, Peter Pan strijkt neer in Antwerpen

peter_pan.JPGNiet enkel in België wordt reikhalzend uitgekeken naar de door Music Hall herwerkte versie van 'Chaplin, de Musical', ook in het buitenland zijn de verwachtingen hooggespannen. De Belgische musicalproducent verkreeg de exclusieve rechten om deze prestigieuze Broadway-productie nationaal én internationaal te gaan produceren en exploiteren, en de interesse is dermate groot dat 'Chaplin, de Musical' al voor de start van de voorstellingen verzekerd is van een eerste buitenlands avontuur. Na de eerder aangekondigde reeks previews in december 2016 in Capitole Gent, zal 'Chaplin, de Musical' van 23 december 2016 tot en met 3 januari 2017 te zien zijn in het Amsterdamse RAI-theater. De speeldata tijdens die periode in Antwerpen worden verplaatst naar het laatste weekend van de kerstvakantie, van 6 tot en met 8 januari. In het voorjaar van 2017 keert 'Chaplin, de Musical’ vervolgens terug naar Vlaanderen voor de officiële wereldpremière. Er staan voorstellingen in Antwerpen en Gent gepland.

De speeldata voor 'Chaplin, de Musical' van 22 tot en met 30 december 2016 in Antwerpen komen te vervallen, maar niet getreurd, want de uiterst succesvolle en internationaal gelauwerde voorstelling 'Peter Pan, The Never Ending Story', strijkt in de eindejaarsperiode ter vervanging neer in Stadsschouwburg Antwerpen, voor een korte en éénmalige reeks van voorstellingen. 'Peter Pan, The Never Ending Story' werd gecreëerd in 2012 en wist toen in België meer dan 170.000 bezoekers te bekoren. Daarna speelde de show succesvol in de grootste steden van de UK, in Dubai, Singapore, Taipei en Doha. Momenteel staat de show in Abu Dhabi. In Singapore werd de arena-versie aangepast naar een theaterversie en het is die versie die in december in Antwerpen te zien zal zijn. Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een exclusieve 3D-registratie van de voorstellingen plaatsvinden. Na de passage in Antwerpen verhuist 'Peter Pan, The Never Ending Story' naar Zuid-Korea. Info over de cast die in Antwerpen op de planken zal staan volgt later.

Tickets & info 'Chaplin, de Musical' en 'Peter Pan, The Never Ending Story': www.musichall.be

07:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: chaplin, musichall, antwerpen, peter pan, the never ending story, capitole gent |  Facebook | |  Print |

2 Meisjes op het Strand - Aflevering 2 op vrijdag 26 augustus 2016 om 20.30 bij VTM

vtm.JPGGemiddeld 560.000 muziekliefhebbers stemden vorige week af op 2 Meisjes op het Strand. De eerste aflevering was goed voor een marktaandeel van 29,5% (VVA 18-54, live +5). Op vrijdag 26 augustus 2016 wordt opnieuw een serieuze portie zon, muziek én girlpower afgevuurd op de kijker. De tweede uitzending van 2 Meisjes op het Strand wordt immers gehost door Nathalie Meskens en Natalia, twee straffe madammen die elkaar door en door kennen. “Wij twee samen op het podium, dat wordt de beste uitzending van allemaal”, weet Natalia.

Nathalie belooft dit keer zichzelf te zijn, en Natalia niet te imiteren. Al volgen de schaterlachbuien elkaar op tijdens de rit richting kust. In de backstage nestelen de twee zich naast hun muzikale gasten voor gezellige babbels, schotelen ze hen een paar zomerse dilemma’s voor én weten ze zelfs een primeur rond 2 Fabiola te ontrafelen. Vast staat dat de ladies ook zelf zingen. Ondertussen maken ze het publiek warm voor deze optredens:

Laura Tesoro – What’s The Pressure
Belle Perez – Latino Medley
Laura Lynn – Het Is Een Nacht
2 Fabiola – She’s After My Piano
Christoff – Sweet Caroline
Paul Michiels – Slow Down
Nathalie Meskens – I Heard It Through The Grapevine
2 Fabiola – Life You Up
Belle Perez – Papaoutai
Natalia – Anyone Out There/Gangsta’s Paradise
Paul Michiels – Females
Stan Van Samang – Een Ster

 

In de tweede uitzending van 2 Meisjes op het Strand onthult Margriet Hermans ook waarom Het Is Een Nacht haar ultieme zomerhit is, bekent Christoff hoe veel paar schoenen, jassen en broeken hij in zijn koffer bewaart en vertelt Jill Peeters welke herinnering Paul Michiels van Soulsister bij haar oproept. Belle Perez maakt bovendien live muziek vanuit een strandkabine, busker Jan trekt de straat op met Laura Lynn en acteur Bert Verbeke brengt een ode aan Nathalie Meskens.

 

06:59 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: 2 meisjes op het strand, vtm, vtm 2 meisjes op het strand |  Facebook | |  Print |

Lieven Van Gils trapt Van Gils & gasten af met de Belgische medaillewinnaars van Olympische Spelen 2016

Lieven Van Gils, Olympische Spelen 2016, rio, Lieven Van Gils kan amper wachten om de deuren van zijn studio van Van Gils & gasten weer open te zetten voor nieuwe gasten. Hij trapt het nieuwe seizoen op spectaculaire wijze af samen met de Belgische Olympische medaillewinnaars van 2016. 

Onder andere gouden Nafi Thiam en zilveren Pieter Timmers blikken met Lieven terug op Rio. Ontdek hieronder alles over de speciale uitzending van maandag 29 augustus en over de rest van het seizoen van Van Gils & gasten.

Van Gils & gasten: vanaf 29 augustus elke maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur op Eén.
Rio in de studio

Voor het eerst in jaren ging Lieven niet als sportjournalist naar de Olympische Spelen. Maar als Lieven niet naar de Olympische Spelen gaat, dan komen de Spelen naar hem.

Voor zijn eerste, extra lange, uitzending op maandag 29 augustus nodigde hij onze medaillewinnaars uit. Gouden zevenkampster Nafi Thiam, wielrenner Greg Van Avermaeten zilveren zwemmer Pieter Timmers zijn zeker paraat. Komen ook langs: Loick Luypaert enEmmanuel Stockbroeckx van de Red Lions, en bronzen judoka Dirk Van Tichelt. Lieven blikt samen met hen terug op de afgelopen Olympische Spelen en op hun medaillewinst. Ook Stephanie Scheirlynck, de diëtiste van onder andere Nafi Thiam en Greg Van Avermaet, komt langs in de studio.

Speciale gouden medaille voor 4x100 meter
Naast de medailles die we deze zomer wonnen, kreeg België nog een speciale gouden plak: die voor de 4x100 meter die Kim Gevaert, Élodie Ouédraogo, Olivia Borlée en Hanna Mariën op de Olympische Spelen in 2012 liepen. Ook zij verdienen een medailleceremonie en dus neemtVan Gils & gasten het heft in eigen handen. Lieven blikt met Kim Gevaert en Élodie Ouédraogo terug op hun prestatie in Londen.

Muzikale gasten
Tijdens de vakantie werd de studio van Van Gils & gasten vernieuwd. Er is nu meer plaats om de muzikale gasten nog beter te ontvangen. Lady Linn krijgt de eer om het nieuwe podium in te wijden: zij verzorgt samen met haar band de Magnificent Seven al de muzikale overgangen. 

Straffe verhalen uit Congo en een vooruitblik naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen
Naast de medaillewinnaars op maandag ontvangt Lieven ook dinsdag en woensdag een heleboel interessante gasten. Anthony Caere, de piloot van  Flying Doctors: Virunga, komt langs met straffe verhalen uit Congo. Seksuologe Goedele Liekens praat over het nut van een 3D-print van de clitoris. Barbara Sarafian stelt Spencer Bogaert – de nieuwe Matthias Schoenaerts – voor. En we hebben het over de Amerikaanse presidentsverkiezingen met Tom Van de Wegheen oud-ambassadeur Howard Gutman.

Van Gils & gasten: vanaf 29 augustus elke maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur op Eén.

06:55 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: lieven van gils, olympische spelen 2016, rio |  Facebook | |  Print |

Music Hall serveert heerlijke voorproefjes op de Cultuurmarkt van Vlaanderen!

musichall.JPGOp zondag 28 augustus wordt in Antwerpen met de 21ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, het feestelijke startschot van het nieuwe cultuurseizoen gegeven. Op dit gratis cultuurfeest met reuzegrote infomarkt en live optredens, presenteren 170 organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma. Music Hall palmt komende zondag de Handschoenmarkt in en serveert er aan de voet van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal heerlijke voorproefjes op enkele van de absolute speerpunten van het nieuwe seizoen. Zo kan je tussen 11u. en 18u. al even komen kennismaken en/of meezingen met de cast van 'Evita', 'Rapunzel' en 'Chaplin', je laten verbazen door 'The Illusionists', of simpelweg genieten van een verbluffende dansact van choreografe Isabelle Beernaert. Kom nu zondag dus zeker langs op de Handschoenmarkt - pal tussen de Grote Markt en de Groenplaats - en laat het nieuwe seizoen van Music Hall je smaken!

Voor het volledige programma van zondag, surf naar www.musichall.be

Tijdelijke Cultuurmarktkorting van 15% op alle producties!!

Naar aanleiding van de Cultuurmarkt van Vlaanderen, pakt Music Hall ook uit met een tijdelijke korting van 15% op tickets voor alle producties van het Music Hall-seizoen '16/'17! Surf naar www.musichall.be voor het volledige aanbod en geniet vanaf vandaag tot en met zondag 28 augustus van deze mooie korting!

06:51 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen, Theater | Tags: music hall, cultuurmarkt van vlaanderen, antwerpen |  Facebook | |  Print |