Showbizzkanaal : Archieven

29/08/2016

Al met 9000 op Houden Van Griffelrock 2016

art Herman, Marc Dex, Houden van Griffelrock, affiche Houden van Griffelrock 2016, De Melando's, lissa lewis, Houden van Griffelrock op dinsdagmiddag 27 september

O p dinsdagnamiddag 27 september vindt de nieuwe editie plaats van Houden Van Griffelrock, om 14.30u in het Antwerpse Sportpaleis .

De Provincie Antwerpen en Nekka vzw hebben samen een absolute topaffiche samengesteld en dankzij de steun van de Provincie kan de inkomprijs opnieuw gehouden worden op slechts 9,00 euro !

Al 9000 mensen kochten ondertussen een kaartje .

U kan er ook bij zijn.

Alle info vindt u op www.houdenvangriffelrock.be of op 03/248.63.43 .

80 jaar Vader Abraham

Het is een grote eer dat Houden Van Griffelrock de verjaardag mag vieren van Vader Abrahem . 80 jaar is Pierre Kartner geworden , maar artistiek is hij nog altijd een absolute smaakmaker.

We ku nnen deze verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan en dus mag Vader Abraham de namiddag muzikaal afsluiten als hoofdartiest .

40 jaar Mieke mét nieuwe CD

In het kielzog van Vader Abraham vieren wij de 40ste muzikale carrière-verjaardag van Mieke . Zij heeft voor ons op Houden Van Griffelrock twee extra verrassingen in petto : een duet met Luc Van Meeuwen en de aankondiging en voorstelling van een gloednieuwe CD .

Om naar uit te kijken !!

Nog één keer Nicole en Hugo

Voor het podium van Houden Van Griffelrock maken Nicole en Hugo graag nog een uitzondering en dus zullen zij nog éénmaal hun mooiste liedjes vertolken. We zijn ervan overtuigd dat dit opnieuw een hele mooie kers op de taart zal worden.

Maar ook Bart Herman, Marc Dex, Melando's , Lissa Lewis en Nijghse vrouwen

Ook alle andere artiesten zijn absolute toppers : Bart Herman, Marc Dex, De Melando's en Lissa lewis en de vier dames die het kwartet van de Nijghse vrouwen uitmaken : Astrid Nijgh , Amaryllis Temmerman, Riet Muylaert en Sabien Tiels.

Houden Van Griffelrock 2017 belooft dus e en heerlijk muzikaal feest te zullen worden.

Gabriel Rios brengt zwoele vibes op Night of the Proms 2016

proms2016.JPGDe Puerto Ricaans-Belgische zanger Gabriel Ríos maakt de line-up van Night of the Proms 2016 compleet. Eerder werden ook Chaka Khan, Natasha Bedingfield en Tom Chaplin, de leadzanger van Keane, aan de affiche toegevoegd. De ticketverkoop voor de shows van Night of the Proms in Antwerpen en Hasselt (5 - 12 november) is al gestart.

Met zijn eerste album Ghostboy en de daarvan afkomstige hitsingle Broad Daylight werd de Puerto-Ricaans-Belgische Gabriel Ríos in 2004 in een klap bekend bij het grote publiek. Optredens op diverse festivals als Rock Werchter, Pukkelpop, Lowlands en Pinkpop volgden snel. De afgelopen periode woonde de zanger 3 jaar in New York waar hij het even wat rustiger aandeed en werkte aan een nieuw album. Hier ontstond het idee om een jaar lang iedere derde maandag van de maand een single op te nemen en te delen met publiek. In 2014 heeft hij al deze singles samengebracht op het album This Marauder’s Midnight met daarop o.a. de single Gold, waarmee hij in België en Noorwegen hoog in de hitlijsten eindigde en zelfs de MIA won voor hit van het jaar.

Vanaf zaterdag 5 november staat het Antwerps Sportpaleis in het teken van Night of the Proms. Op 12 november trekt het muziekspektakel naar de Ethias Arena Hasselt voor de eerste show ooit op Limburgse bodem. Op de shows van Night of the Proms zal Rios enkele van zijn nummers in speciaal daarvoor geschreven symfonische arrangementen brengen. Nadien reist hij mee met Night of the Proms naar Nederland voor de concertreeks in Ahoy Rotterdam.

Eerder werd al bekendgemaakt dat soulzangeres Chaka Khan, Tom Chaplin (de leadzanger van Keane), de Britse Natasha Beddingfield en het strijktrio Time For Three hun opwachting maken op de 32e editie van Night of the Proms. Vaste waarden John Miles en presentator Kobe Ilsen zijn ook opnieuw van de partij. De artiesten worden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento, Electric

Band, het koor Fine Fleur en backing vocals The Pretty Vanillas, onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Night of the Proms 2016, in het Antwerps Sportpaleis op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november om 20.30 uur, in Ethias Arena Hasselt op zaterdag 12 november om 20.30 uur. Kaarten van 26 tot 49,50 euro. Bestellen via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit NL: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) of www.notp.com. Groepstarieven en groepsboekingen (+20 personen) via 03 400 60 44 of groepen@sportpaleisgroep.be.

06:50 Gepost door www.showbizzkanaal.be |  Facebook | |  Print |

Het verhaal van Kathleen Aerts, morgen 29 augustus 2016 om 21.30 in Kroost bij Vier

vier.JPGVrijdag bracht Kathleen Aerts haar eerste Zuid-Afrikaanse single - Die Roos- uit. Het is een breekbare versie van het origineel geworden. Programmamaker Eric Goens reisde voor Kroost naar Paarl, bij Kaapstad. Naar het nieuwe thuis van Kathleen Aerts, haar man Steven en hun twee zoontjes, Jay en Lewis. Maar ook de nieuwe thuis van Maria, de moeder van Kathleen. Kroost is erbij wanneer Kathleen de eerste opnames van haar nieuwe single maakt en haar eerste optredens voor een Zuid-Afrikaans publiek geeft. Ze heeft geen waanzinnige ambities zo ver van huis, maar de focus is er wel. De soundmixshow maakte decennia geleden het podiumbeest in haar wakker en sinds die dag is ze niet meer gestopt met zingen. Kleine zalen werden grote zalen. Kathleen werd K3…en elf jaar later weer Kathleen. Dochter van Maria. Begin 2005 overlijdt de vader van Kathleen. Haar moeder komt de klap nooit te boven. Wat eerst een depressie lijkt wordt een paar jaren later een keiharde diagnose. Haar moeder lijdt aan jong-dementie. “Mijn mama is ontgeest. Het is een gruwelijke ziekte. Ik wil haar enkel nog mooie momenten geven.”

 

06:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: het verhaal van kathleen aerts, kroost, vier |  Facebook | |  Print |

28/08/2016

Foto's: VIP-opening Beauty and Lifestyle Academy

DSC_0015.JPGVanavond opende Lesley-Ann Poppe samen met haar partner Kevin Kevin Lebreton, de Beauty Academy aan de Meir in Antwerpen. In de Beauty and Lifestyle Academy waren heel wat bekende gezichtjes aanwezig bij de VIP-opening. Bekijk hier het fotoverslag! 

De Beauty and Lifestyle Academy is een opleidingscentrum gespecialiseerd in de Beauty en Lifestyle sector. Het opleidingsaanbod bestaat uit gevarieerde, intensieve en uiterst praktijkgerichte groepscursussen, die allen leiden tot een diploma conform de nieuwste beroepswetgevingen. De cursussen zijn specifiek ontwikkeld om studenten de hoogste slagingskansen te bieden op de arbeidsmarkt. Met de diploma’s kan je onmiddellijk starten als zelfstandige in hoofd-of bijberoep of als werknemer in een bestaand schoonheidsinstituut of wellnesscentrum. Wil je een professionele opleiding Make Up Artist volgen? Schrijf je dan in voor een van de opleidingen aan de Beauty Academy.

Info: www.beautyacademy.be

Oma 'Bond' 007 gaat kookstrijd aan in Komen Eten bij Vier

komen_eten.JPGDeze week laten vier nieuwe kandidaten zien wat ze in huis en fornuis hebben. De muzikale Nico uit Leest en de handige Willem uit Hoogstraten trekken beiden de kaart van de sympathie, voor hen is meedoen immers belangrijker dan winnen. De dames smijten zich echter wel volop in de strijd. Terwijl Tatjana uit Wetteren haar ukelele omruilt voor het aanrecht, bewijst de 75-jarige Lieve uit Laarne dat op koken geen leeftijd staat. Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50 bij Vier. 

Tatjana uit Wetteren
Maandag 29 augustus
Spring-in-‘t-veld Tatjana is 26 en ze woont al een jaar of vier in haar Wetters appartementje. Werken doet ze in een speelgoedzaak, en die job is haar op het lijf geschreven. De sfeer is optimaal, de collega’s zijn top en speelgoed uittesten is een van de plezantste bezigheden die de jongedame zich kan inbeelden. Muziek is Tatjana’s grootste uitlaatklep. Ze zingt niet alleen zelfgeschreven nummers, maar ze begeleidt zichzelf ook op de ukelele. Tatjana hoopt dat er minstens één kritisch iemand aan haar tafel komt aanschuiven straks, want ze wil graag eens goed discussiëren. Borden dresseren is niet haar sterkste kant, maar toch zal Tatjana er alles aan doen om deze week winnend af te sluiten. Zo leent ze speciaal voor dit Komen Eten-avontuur stoffen servetten en een degelijk servies bij een vriendin. Hoe de avond verloopt, mogen we nog niet verklappen, maar het dessert van Tatjana is letterlijk en figuurlijk om duimen en vingers bij af te lekken.

Lieve uit Laarne
Dinsdag 30 augustus
Lieve uit Laarne telt al 75 lentes, maar volgens haar kleinzoon Jan is ze de jongste 75-jarige die een mens zich kan voorstellen. Hij schreef een emotionele brief om zijn oma voor Komen Eten in te schrijven. Lieve heeft vier kleinzonen en die brengt ze graag de liefde voor lekker eten en drinken bij. Samen trekken ze naar alle sterrenrestaurants die ons landje rijk is. Met al die culinaire bagage doet Lieve uiteraard mee aan Komen Eten om te winnen. Ze woont in een knus appartementje en houdt enorm van stijl en etiquette. Wanneer Lieve niet binnen zit, trekt ze erop uit in haar wagen met gepersonaliseerde nummerplaat OMA-007. Als voorgerecht serveert deze krasse zeventiger asperges, als hoofdgerecht een melklammetje en als nagerecht ananas à la Suzette. Benieuwd of Lieve de jeugd een poepje kan laten ruiken.

Nico uit Leest
Woensdag 31 augustus
Nico (36) uit Leest weet zelf ook wel dat hij niet de allerbeste kok is, en mikt daarom vooral op goeie punten voor sfeer en gezelligheid. Hij wil de toffe peer in het gezelschap zijn, die zorgt voor een fijne ambiance. Zo heeft Nico een ouderwetse muntenschuiver in zijn woonkamer staan en zijn gasten krijgen elk tien jetons om hun kans te wagen. Verder duwt hij zijn gasten een muziekinstrument in de handen en zingen ze samen Vrolijke Vrienden, want dat zijn Nico, Lieve, Tatjana en Willem intussen. Aan koken besteedt Nico niet zo veel aandacht. Zijn voorgerecht is paté, zijn nagerecht is kaas en zijn hoofdgerecht komt klaargemaakt uit de winkel. Toch maakt Nico veel lawaai in de keuken… Als dat maar goed komt!

Willem uit Meerle
Donderdag 1 september
Willem (62) is een vrolijke Nederlander die zijn tenten sinds vijf jaar in Meerle bij Hoogstraten heeft opgeslagen. Hij is het prototype van de handige Harry: hij houdt ervan te knutselen en dingen te creëren. Voor Komen Eten maakt hij bijvoorbeeld van een oude klok een fonkelnieuwe menukaart. Willem wil deze wedstrijd niet per se winnen, maar hij wil zijn medekandidaten wel laten proeven hoe moeilijk het is om hem te verslaan. Willem maakt er een erezaak van om elke avond een driegangenmenu op tafel te toveren, en daarvoor gebruikt hij principieel geen zout. Wanneer hij voor zijn nagerecht enkele koekjes te weinig heeft, tovert hij er snel nog enkele tevoorschijn in een speciale goochelact.

10:06 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: komen eten, 007, james bond, vier, vier komen eten |  Facebook | |  Print |