Showbizzkanaal : Archieven

29/07/2016

Pink Floyd ‘The Early Years 1965-1972’ komt uit op 11 november

The Early Years 1965-1972, Pink Floyd, Op 11 november 2016 brengt Pink Floyd de verzamelbox ‘The Early Years 1965-1972’ uit. Daarvoor hebben ze hun oude archieven uitgeplozen op zoek naar onuitgebrachte beelden van aan het begin van hun carrière. Het is een ongeziene verzameling geworden van 27 deluxe cd’s inclusief 7 individuele verpakkingen in boekvorm.

 De volledige box bevat tv-opnames, BBC live sessies, onuitgebrachte singles en demomateriaal van meer dan 12 uur en 33 minuten (in totaal meer dan 130 tracks) verder heb je meer dan 15u videogenot. Daarnaast vind je er meer dan 20 onuitgebrachte songs op inclusief 7u onuitgebrachte live audio met meer dan 5u concertbeelden. Je kan er ook de onuitgebrachte singles van 1976’s ‘Vegetable Man’ en ‘In The Beechwoods’ die opnieuw zijn geremixt voor release.

‘The Early Years 1965-1972’ geeft de verzamelaars de kans om de volledige evolutie van de band te horen. Je bent als het ware getuige van hun culturele revolutie dankzij hun vroegere opnames en studiosessies tot de jaren net voor de lancering van hun album ‘The Dark Side Of The Moon’, één van hun best verkochte albums aller tijden.

Met de singles ‘Arnold Layne’ en de 20-minuten lange single ‘Echoes’ neemt Pink Floyd je mee in hun ontdekking van psychedelische progressieve rock. Je krijgt een nooit eerder beeld van hoe het verhaal rond Pink Floyd tot stand kwam. Dat verhaal start met de ontmoeting tussen Roger Waters, Richard Wright, Nick Mason en Syd Barrett die elkaar leerden kennen aan de universiteit: ‘London’s Regent Street Polytechnic’.

Op de verzamelbox vind je unieke live concerten. Zo zijn er ook verschillende passages van Pink Floyd in België in zijn vroegere jaren zoals een optreden in Kasterlee in 1968.

- Onuitgebrachte demo’s, tv-optredens en livebeelden uit de ‘Pink Floyd’ archieven
- 6 volumes plus bonus 'EXCLUSIVE ‘Extras’ boxen met meer dan 27 disc's
- Meer dan 20 onuitgebrachte songs inclusief 1967’s ‘Vegetable Man’ en ‘In the Beechwoods’
- Geremixte en vernieuwde versies van de muziek ‘Zabriskie Point’
- 7 uur van onuitgebrachte live-audio
- 15 uur en 35 minuten videomateriaal inclusief concertoptredens, interviews en 3 feature films

10:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's, DVD/Blu-ray | Tags: the early years 1965-1972, pink floyd |  Facebook | |  Print |

L'OR ESPRESSO en Nederlands Film Festival partners in goud

L'OR ESPRESSO, Nederlands Film Festival, Het Nederlands Film Festival (NFF) en het koffiemerk L’OR ESPRESSO hebben in elkaar een gouden partner gevonden. Het NFF is trots om L’OR ESPRESSO als haar nieuwe hoofdsponsor te verwelkomen. De partners gaan een samenwerking aan voor minimaal twee jaar.

“Het Nederlands Film Festival is natuurlijk bekend van de uitreiking van de Gouden Kalveren. Met ons merk L’OR ESPRESSO, waarbij L’OR staat voor goud en dus voor eersteklas koffiebonen die voldoen aan de gouden L’OR ESPRESSO standaard, hebben we dan ook een perfecte match met het NFF”, vertelt John Brands, general manager retail van Jacobs Douwe Egberts Nederland. “Wij kijken erg uit naar onze samenwerking en bieden de festivalbezoekers graag een rijke koffie-ervaring.”

Willemien van Aalst, directeur van het NFF, voegt toe: “L’OR ESPRESSO past als kwalitatief hoogstaand koffiemerk perfect bij het Nederlands Film Festival. Wij kijken zeer uit naar dit gouden partnership.”

Tijdens het festival kunnen bezoekers van het NFF in de L'OR Lounge in het Festivalhart, te vinden in het Oude Postkantoor op de Neude, ontspannen. L'OR ESPRESSO adopteert daarnaast onder andere de NFF Filmboulevard, waar de handafdrukken van Gouden Kalf-winnaars vereeuwigd zijn in de Gouden Tegels. Ook uit het gouden partnership tussen L’OR ESPRESSO en NFF zich in de feestelijke slotavond: het L’OR Gouden Kalveren Gala.

Het 36e Nederlands Film Festival vindt plaats van woensdag 21 t/m vrijdag 30 september 2016. De drie hoofdsponsors zijn de Volkskrant, NPO|VPRO en L’OR ESPRESSO.

Foto: Arnold Reyneveld

10:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: l'or espresso, nederlands film festival |  Facebook | |  Print |

Talent der Lage Landen nu ook voor kinderen

kids_talent.JPGDat België en Nederland veel zangtalent in huis hebben, blijkt uit de vele zangwedstrijden die steeds maar succesvoller worden.

Talent der Lage Landen begint in augustus aan zijn zesde editie en ook deze wedstrijd blijft elk jaar groeien.

Na veel aanvragen bieden de organisatoren van TdLL nu ook aan de "mini-talentjes" een podium aan : KIDS'TALENT - voor zangtalent van 8 - 13 jaar.

De selectie gebeurt - net zoals in TdLL - op basis van een filmpje of demo.

De geselecteerde kids krijgen voor elke liveshow een groepsworkshop podiumprésence en stemtechniek.

Ook tijdens Kids'Talent worden de kinderen beoordeeld en begeleid door een professionele jury en maken zij kans op een prijzenpakket om "U" tegen te zeggen zoals studio-opname, een professionele fotoshoot, coaching, ...

De uiteindelijke winnaar of winnares van Kids'Talent zal ook optreden tijdens de finale van "Talent der Lage Landen 2016".

Geïnteresseerde kinderen kunnen nog enkele dagen hun kandidatuur insturen via www.amused.be

De kwartfinales gaan door in Blankenberge en Antwerpen. De halve finale en finale in Antwerpen.

Kwartfinale

- 16 augustus : Corsendonk Duinse Polders Blankenberge

- 17 augustus : Theater aan de Stroom Antwerpen

Halve finale

- 19 augustus : Theater aan de Stroom Antwerpen

Finale

- 25 augustus : Theater aan de Stroom Antwerpen

Wil jij het eerste KIDS'TALENT worden ?

Schrijf je dan razendsnel in en want het aantal plaatsen is beperkt !

Inschrijven kan via www.amused.be

Info en tickets : info@amused.be

Ken je zangtalent van 14 - 99 jaar ? Zij kunnen nog enkele dagen inschrijven voor "Talent der Lage Landen" !

10:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: talent der lage landen |  Facebook | |  Print |

Cherry Pie - Nieuwe zomersingle Noa Neal

noa_neal.JPGOh my! Na maanden voorbereiding is Noa Neal terug uit Los Angeles met een gloednieuwe frisse ijzersterke song called ‘Cherry Pie'.

Noa Neal zal vandaag haar gloednieuwe single Cherry Pie releasen, net op tijd om het hoogtepunt van de zomer te vieren.

Cherry Pie, een verhaal over liefde, laat de vlinders in je buik los. Al lachend danst Noa doorheen de bijhorende videoclip en deze positieve vibes werken aanstekelijk. Oh My Oh My, stil zitten bij dit catchy refrein wordt een hele uitdaging

De internationale sound verklapt stiekem dat ze zich voor dit uptempo poppy nummer liet omringen door de besten in hun vak. En ze weet opnieuw te verrassen! Hopelijk kan deze song een plekje in jullie harten veroveren.

Kisses of Cherry Pie to you all

Ontdek Cherry Pie van Noa Neal op iTunes, Spotify, Deezer of AppleMusic

Music Video
https://www.youtube.com/watch?v=GE0rl_d06ok

10:30 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: noa neal, cherry pie, single cherry pie |  Facebook | |  Print |

Foto's: Filmsetbezoek H.I.T. | De Romeo's

DSC_0305.JPGOp woensdag 27 juli zijn de opnames gestart van H.I.T., de eerste langspeelfilm met De Romeo’s en heel wat andere bekende gezichten. Bekijk hier het fotoverslag! 

De regie is in handen van Matthias Temmermans (o.a. Plop En Het Vioolavontuur, K3 En De Kattenprins, Mega Mindy vs Rox). Release in de bioscopen is voorzien voor het voorjaar van 2017.

De film wordt een actiekomedie voor het hele gezin waarin Chris, Davy en Gunther als zichzelf te zien zullen zijn, maar dan net ietsje anders.

SYNOPSIS

Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de HIT-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo's ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

 

10:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: de romeo's, filmsetbezoek h.i.t, h.i.t., kfd, hoogstraten |  Facebook | |  Print |