Showbizzkanaal : Archieven

29/07/2016

Foto's: "Dirty Dancing, The Classic Story" in première

DSC_0256.JPGAfgelopen dinsdag vond de grote première van Dirty Dancing plaats in Kursaal Oostende. Op de première heel wat schoon volk. Bekijk hier het fotoverslag!

Kursaal Oostende brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen in het Nederlands en Frans via projectie.

Zing mee met de monsterhits Hungry Eyes, Do You Love Me en het adembenemende Time of My Life (Acadamy Award winner Best Song). Een soundtrack die iedereen kan meezingen. Dansen is niet verboden!

Dirty Dancing is een tijdloos verhaal over het jonge meisje Frances “Baby” Houseman dat tegen haar zin mee moet op vakantie met haar ouders. Ze raakt verveeld en trekt al snel op met de lokale jonge werknemers in het resort. Zij nemen haar mee in de bijzondere wereld van een leven vol dans en plezier. Daar ontmoet ze ook de charismatische en sexy dansinstructeur Johnny Castle die haar de tijd van haar leven bezorgt. De hele film wordt omgezet in een swingende musical waarbij de songs en de bijhorende choreografie centraal staan.

Nog tot 7 augustus in Kursaal Oostende.

Info & tickets: www.dirtydancingbelgie.be

12:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: dirty dancing, oostende, musical dirty dancing |  Facebook | |  Print |

Vive la Frans, vanaf zaterdag 27 augustus 2016 om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

frans_bauer.JPGFrans en Dorus Bauer keren vanaf zaterdag 27 augustus terug voor een nieuw seizoen van Vive la Frans. De broers gaan op zoek naar andere culturen, muziekstijlen en levenswijsheden. Dit keer steken ze het kanaal over naar Engeland, Schotland, Ierland en Noord Ierland. Frans en Dorus komen op de mooiste plekken waar ze kennis maken met bijzondere mensen. Van een bezoekje aan een chique hoedenmaker in Londen tot een ontmoeting met een dwergenfluisteraar in Ierland. Frans wordt wederom verrast door de culturele rijkdom die eigenlijk zo dichtbij huis te vinden is. En natuurlijk weet hij met zijn ontwapenende enthousiasme en oprechte verwondering zowel de lokale bevolking als de kijker thuis voor zich te winnen.

Brighton
In de eerste aflevering van Vive la Frans komen Frans en Dorus met de auto aan in het zuiden van Engeland. Het links rijden valt de broers niet mee en daarom hebben ze een spoedcursus links rijden geboekt. Die les gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. De eerste bestemming is de beroemdste badplaats van Engeland, Brighton. Ze ontmoeten hier Telly, een Nederlander die samen met zijn vrouw een B&B runt, en de broers een rondleiding door de stad geeft. Frans en Dorus verbazen zich over de architectuur. Met name The Royal Pavillion, een merkwaardige mix van de Efteling en een Indiaas paleis, kan op veel commentaar van de broers rekenen. Voordat Frans en Dorus hun reis voortzetten naar hun volgende bestemming brengen ze eerst nog een bezoek aan de paardenraces van Brighton.

In de overige afleveringen reizen Frans en Dorus onder andere naar Londen, Oxford, Liverpool, Glasgow en Dublin.

11:02 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vive la frans, frans bauer |  Facebook | |  Print |

Video: Zanger Christoff acteert in "H.I.T."

DSC_0131.JPGDe populaire zanger Christoff maakt nu ook zijn debuut als acteur in de Vlaamse film "H.I.T.", de eerste langspeelfilm met De Romeo’s. Woensdag vonden de allereerste opnames plaats in Hoogstraten. De regie is in handen van Matthias Temmermans (o.a. "Plop En Het Vioolavontuur", "K3 En De Kattenprins", "Mega Mindy vs Rox"). Release in de bioscopen is voorzien voor het voorjaar van 2017.

Beelden: www.youtube.com/watch?v=4rTrHBzM4PQ&feature=youtu.be

10:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: "h.i.t.", de romeo's, kfd, christoff |  Facebook | |  Print |

Raf Van Puymbroeck vertegenwoordigt België op Mr. Gay Europe 2016

DSC_0158.JPG2 maanden geleden werd de 22-jarige docent sport en bewegen Raf Van Puymbroeck o.a. door Vlaams Minister-President Geert Bourgeois verkozen tot Mister Gay Belgium 2016, maar vanaf vandaag (vrijdag 29 juli) krijgt hij de kans om ook te strijden voor de titel van Mr. Gay Europe. De Europese-verkiezingen zullen dit jaar doorgaan in Zweden en Noorwegen.

De organisatoren gaan alvast op zoek naar een mondige LGBTI ambassadeur. De kandidaten zullen onderworpen worden aan heel wat proeven en treden tijdens enkele workshops en congressen met elkaar, journalisten en politici in debat.

Het MGE-event start met de Stockholm Pride en eindigt tijdens een televisieshow op 5 augustus in Noorwegen.

Raf zet met zijn deelname het thema ‘sport en diversiteit’ op de agenda, want ook Internationaal is er nog veel werk aan de algemene acceptatie van LGBTI atleten en topsporters. Binnen het diversiteitsluik wil hij verder de focus leggen op LGBT vluchtelingen en een verbeterde en geëvolueerde transgenderwetgeving.

 

10:48 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Miss | Tags: raf van puymbroeck, mr. gay europe 2016 |  Facebook | |  Print |

Muzikale battle in Is er Wifi in Tahiti?: Ian Thomas, Jo Vally en Gene Thomas

vtm.JPGVan maandag 1 augustus tot donderdag 4 augustus 2016 om 20.30 bij VTM

De maand augustus wordt in de Wifi-studio meteen goed ingezet met muzikaal bekend Vlaanderen. Ian Thomas, Jo Vally, Gene Thomas, Laura Tesoro, Willy Sommers en Sergio spelen de pannen van het dak om hun team naar de overwinning te leiden en hun teamlid een zonnige reis cadeau te doen.

AFLEVERING 17 OP MAANDAG 1 AUGUSTUS 2016 OM 20.35

Vandaag nemen Miquel Roose uit Lichtervelde en Annelies Bruynooghe uit Ieper het tegen elkaar op. Miquel heeft Dominicaanse roots en is een grote tennisfan. Hij wil dan ook niets liever dan de vier grote grandslamtoernooien afschuimen. Hopelijk slaat hij de bal niet mis met het trio Christoff, Wendy Van Wanten en Jan Verheyen. Annelies heeft jaren in het buitenland gewoond om er te werken als animatrice in verschillende hotels. Nu zou ze graag zelf eens de animatie gaan uittesten. Kürt Rogiers, Showbizz Bart en Steven Goegebeur bieden haar een helpende hand. Wie wint deze West-Vlaamse derby?

AFLEVERING 18 OP DINSDAG 2 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

 

Dorien De Coessemaecker uit Leuven is leerkracht, maar gaat daarnaast ook door het leven als eerste eredame Miss Présence 2016. Ze gooit al haar vrouwelijke charmes in de strijd en kan rekenen op de onvoorwaardelijke steun van Peter Van Asbroeck, Olga Leyers en Sven De Ridder. Thomas Tielemans uit Lier studeert dan weer voor leerkracht en wil zijn medekandidate maar wat graag een lesje leren. Ex-voetballer Wesley Sonck, voormalig wereldkampioen veldrijden Niels Albert en de immer enthousiaste dansdiva Min Hee Bervoets helpen hem en zijn gebrand op een overwinning.

AFLEVERING 19 OP WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

 

Een muzikale battle dit keer in Is Er Wifi in Tahiti?. Voor Lotte Marnef uit Aartselaar is muziek een passie. Samen met haar groepje ‘Sing For Smiles’ treedt ze op in ziekenhuizen voor zieke kinderen. Daarnaast reist ze ongelooflijk graag en dat komt natuurlijk van pas. Ian Thomas, Jo Vally en Gene Thomas zijn haar backing vocals. Maar ook bewakingsagent Flederic Vande Velde uit Herzele valt niet uit de toon. Zijn team bestaat uit Laura Tesoro, Willy Sommers en Sergio, die al eens graag aan een (vuile?) onderbroek snuffelt.

AFLEVERING 20 OP DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2016 OM 20.30

 

Bart Bervoets uit Heusden-Zolder en Nanne Pluijm uit Brecht sluiten de Wifi-week af. Bart geeft les in het buitengewoon lager onderwijs en heeft naar eigen zeggen heel wat vrije tijd. Een reisje is dus meer dan welgekomen om die tijd nuttig te besteden. Al moet hij daarvoor wel eerst voorbij studente journalistiek Nanne proberen te geraken. Zoals de traditie het voorschrijft krijgen de kandidaten de steun van drie bekende compagnons. Véronique De Kock, Ivan Pecnik en Hilde De Baerdemaeker voegen zich bij team Bart. Sven De Ridder, Aagje Van Walleghem en Rob Vanoudenhoven scharen zich achter Nanne.

 

10:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: muzikale battle in is er wifi in tahiti? |  Facebook | |  Print |