Showbizzkanaal : Archieven

18/07/2016

Foto's: "80th Celebration" in première

DSC_0694.JPGVrijdag was er de première van de zomerrevue "80th Celebration" in Het Witte Paard te Blankenberge. Heel wat BV's waren present. Bekijk hier het fotoverslag! 

Rob De Nijs, Nederlands meest bekende zanger van onder andere Malle Babbe, Zondag, Banger Hart en Het Werd Zomer zal volgende zomer schitteren in 80th Celebration. Sandrine, die reeds drie maal het publiek verblufte met haar vocale kwaliteiten is ook weer van de partij in Blankenberge om de 80ste verjaardag te vieren van Het Witte Paard.De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Nog tot en met maandag 5 september 2016 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met twee internationale verrassingsacts. Glitter en glamour verzekerd !

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De vaginamonologen …) maakt voor de achtste maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, Bowling Balls …) zal als medegastheer zijn allround kunnen etaleren in 80th Celebration. Het is zijn vierde opeenvolgende deelname. Op Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…), Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver…) en Laura Seys kunnen we gelukkig ook opnieuw rekenen. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4 …) mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zal voor de zevende maal op rij mee het spektakel verzorgen.

De regie van de revue is in handen van een nieuwe regisseur Jos Dom, onder andere gewerkt voor Zone Stad, Spoed en de musical Peter Pan. Hij staat gekend om theater met dat tikkeltje meer. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Nathalie de Bruyn (Kickx N Moves) gaat voor de eerste maal de uitdaging van de choreografie van het showballet aan. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be
of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

 


10:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: 80th celebration, première 80th celebration, witte paard, blankenberge |  Facebook | |  Print |

Finn en Jake veroveren het strand van Blankenberge!

cn_tv.JPGHet mooie weer is in aantocht en dat is ook voor Finn en Jake uit Tijd voor Avontuur het sein om de start van de zomer te vieren! Ter gelegenheid van de zomerspecial van deze prettig gestoorde animatiereeks, die vandaag van start gaat op Cartoon Network, verscheen op het strand van Blankenberge een prachtige strandtekening van de twee helden uit het geliefde programma!

De tekening is maar liefst 40 meter hoog en 60 meter breed. Via deze video kunt u kijken hoe deze klus geklaard werd. 

De zomerspecial 'Grote Helden met Tijd voor Avontuur' is het zonnigste programma van deze zomer, waarin de grootste helden uit Tijd voor Avontuur stuk voor stuk de revue passeren. Elke week staat er een personage in de spotlights, waaronder prinses Bubbelien, Jake, Finn, de IJskoning en BMO.

De zomerspecial is vanaf 18 juli elke weekdag om 15u05 te zien op Cartoon Network.

10:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: blankenberge, cartoon network |  Facebook | |  Print |

3D World Magic & Fun in Oostende

event.JPGYale 3D World Magic & Fun is hét niet te missen zomerevent aan de kust voor iedereen die zin heeft in een hilarische, unieke en interactieve (gezins)uitstap in 3D. Je acteert er in een 50-tal geschilderde, verrassende en veelal hilarische decors terwijl je vrienden en/familie onvergetelijke foto’s nemen die nog lang gekoesterd zullen worden.

Leuker dan ooit in Oostende

Er zijn tijdens deze zomereditie diverse nieuwe accenten: de Belgische première van de 3D video Arctic Explorer wordt beslist dé zomerattractie aan de kust. Daarbij speel je als bezoeker mee in een kortfilm waarin je een aantal fantastische dieren ontmoet. Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe, grappige sculpturen, vele geluiden in de scènes en een tiental attributen om te gebruiken in de decors. Bovendien komen natuurlijk ook de succesformules terug, zoals o.a. de grote hoekdecors.

Diverse BV’s komen deze zomer een bezoekje brengen aan dit evenement om samen met jou op de foto te gaan, hou alvast de website in het oog!

PRAKTISCHE DETAILS

Wanneer?

16 juli tot en met 28 augustus 2016, van 11 tot 18u

Waar?

Oostende (zeedijk Mariakerke)

Tickets

Gratis: < 4j

6 euro: 4 – 11j

8 euro: senioren (vanaf 60 jaar), jongeren vanaf 12j en studenten (met studentenkaart, max. 25j)

10 euro: 18+

groepen (vanaf 15 pers.): kinderen 6-11j: 2,5 euro pp

groepen (vanaf 15 pers.): 12+: 7 euro pp

Info: www.3DWorldBelgium.be

 

 

09:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: 3d world magic & fun, oostende |  Facebook | |  Print |

FREDDY DAVIS: the best of

freedy_davis.JPGOp het splinternieuwe album ‘Het Beste Van Freddy Davis’ staan 18 liedjes waaronder uiteraard zijn drie recente hits ‘Bella Belinda’,  ‘Neem mij nog eens in je armen’ en ‘Ons dorp’.

Een brede waaier van liedjes in diverse genres maken van dit nieuwe album een topper voor al wie houdt van het Vlaamse repertoire.

Ook is er een mooie afwisseling van covers en oudere opnames plus splinternieuw repertoire dat speciaal voor dit album werd opgenomen.

Zo kan je Freddy ook horen in een hymne over zijn dorp ‘Zepperen’. Heel leuk is ook de uitsmijter van de cd die in het dialect is gezongen en gaat over Sint-Truiden met als titel: ‘Sèn Truin Begot, Ich Haan van Oech’.

Ondertussen groeit en bloeit zijn fanclub en staat zijn agenda bomvol met optredens over het ganse Vlaamse land.

Het nieuwe album wordt uitgegeven en verdeeld door D & V en is ook beschikbaar voor streaming en download via alle belangrijke internet-portals.

09:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in CD's |  Facebook | |  Print |

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Myths and Magic

event.JPGLiefhebbers van fantasy, spits de oren! In het weekend van 3 en 4 september wordt het innig mooie landgoed bij kasteel Leeuwergem in Zottegem omgetoverd tot een historische fantasywereld: Myths and Magic! Dit tweedaags festival staat volledig in het teken van fantasy en de middeleeuwen. Liefhebbers van fantasy en geschiedenis kunnen er terecht voor tal van activiteiten zoals bordgames, LARP, diverse stands en natuurlijk heel wat optredens. Absolute blikvanger op de affiche is het wereldberoemde OMNIA. Na bijna 10 jaar is de groep, die met Paganfolk een vorm van oerKeltische muziek brengt, nog eens in België te zien, wat ongetwijfeld voor een memorabel optreden zal zorgen.

De prachtige kasteeltuinen vormen het decor voor een festival vol muziek, entertainment, markt, ambachten, workshops en niet te vergeten: heerlijke catering. Op zaterdag is het festival geopend van 10u tot 24u, de markt sluit om 21u. Zondag is het festival open van 10u tot 20u, de markt sluit dan om 18u. Na het sluiten van de markt kan iedereen uiteraard nog steeds rond het hoofdpodium terecht voor de rest van het programma.

Myths and Magic wordt georganiseerd door Vana Events BV, de organisatie achter het grootste fantasy evenement van Nederland: Castlefest. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op www.mythsandmagic.be

09:31 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: myths and magic |  Facebook | |  Print |