Showbizzkanaal : Archieven

27/06/2016

Nieuwe single voor LOUIS FLION "TOVERIJ"

TOVERIJ, single TOVERIJ, LOUIS FLION, Na Louis Flion's eerdere singles "In De Zomer" en "Zeg Mij Liefje" wordt "Toverij" z'n derde single waarmee hij tevens de zomer in gaat. Opnieuw een uptempo song die deze keer gepaard gaat met zomerse dancebeats. Louis schreef trouwens zelf de tekst voor "Toverij". Hij is ondertussen 18 geworden en behaalde tevens z'n rijbewijs, sinds kort kan hij dus zelf naar z'n optredens rijden.

Deze zomer staat Louis trouwens 10x op het podium van "Feest op de Dijk" met collega's Yvann, Lindsay, Swoop en De Romeo's en zal hij z'n nieuwe nummer ongetwijfeld met veel plezier toevoegen aan z'n setlist.

 

18:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: toverij, single toverij, louis flion |  Facebook | |  Print |

Talent der Lage Landen / Kids'Talent 2016

talent.JPGZesde editie “Talent der Lage Landen” wordt uitgebreid met eerste editie van “Kids’Talent”

Inschrijvingen "Talent der Lage Landen 2016" lopen nog volop maar zijn nu al een succes.

De finale van “Talent der Lage Landen 2015” was nog maar net achter de rug en bij AMusEd regende het al aanvragen om in te schrijven voor de zesde editie. De kwartfinales worden ook in 2016 in België én Nederland georganiseerd. 

Voor de zesde maal op rij organiseert AMusEd de zangwedstrijd “Talent der Lage Landen”.  Jong en minder-jong  talent uit Vlaanderen en Nederland stuurt momenteel massaal een demo in, in de hoop geselecteerd te worden voor deze wedstrijd. Het prijzenpakket is immers niet niks : een eigen song, digitaal uitgebracht, een professionele fotoshoot, coaching...

Naar jaarlijkse gewoonte gaan de kwartfinales door in Antwerpen, Mechelen en Blankenberge. Dit jaar komt daar ook Rotterdam bij.

Na veel vragen wordt er dit jaar ook een editie ingericht voor “mini-talentjes” van 8 – 13 jaar. De organisatoren willen ook hier de focus leggen op het goed begeleiden van de deelnemers. De kinderen krijgen voor elke liveshow een workshop stemcoaching en podiumprésence zodat ze goed voorbereid het podium opgaan. De winnaar of winnares van de eerste “Kids’Talent” mag ook optreden in de finale van “Talent der Lage Landen”.

Beide wedstrijden staan open voor Pop - Poprock - Jazz - Musical - Kleinkunst en klassieke muziek.

Geïnteresseerde zangers en zangeressen kunnen nog inschrijven  via www.amused.be.

Wil je ook kans maken op dit prijzenpakket en HET "Talent der Lage Landen" of “Kids’Talent” van 2016 worden ? Schrijf je dan razendsnel in via www.amused.be .

18:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: talent der lage landen, kids'talent 2016 |  Facebook | |  Print |

26/06/2016

Robert Abigail on tour met zijn 'Academy'-studenten

Robert Abigail, Academy, In april lanceerde dj/producer Robert Abigail zijn 'Robert Abigail Academy', een concept waarin talentvolle jeugd persoonlijk begeleidt wordt, de kans krijgt zich te ontwikkelen en op een leuke, maar gestructureerde manier kennis kan maken met heel het dj/producer gebeuren. Uit meer dan 1000 inzendingen werden eind april 6 kandidaten gekozen voor het 'final selection' event in Media Markt Wilrijk, waar deze 6 op 7 mei elk een live set moesten spelen. Op basis daarvan werden dj's '13 amps' (Amber Broos – 13 jaar), 'Partycapture' (Arthur Van Schandevijl - 15 jaar) en het duo 'Double Dazzle' (Jenten Lefever & Thomas De Keyzer - 19 jaar) gekozen als eerste studenten van de 'Robert Abigail Academy'. Zij krijgen ieder een jaar lang begeleiding in de studio, workshops digitaal, vinyl en productie, (social)mediatraining, guest mix(es) in de podcasts/radioprogramma's van Robert Abigail én mogen zich al meteen opmaken voor live sets aan de zijde van de succesvolle dj/producer, want vanaf nu zijn ze samen te boeken voor een heuse 'Robert Abigail Academy On Tour'! Info & aanvragen via info@topdjs.be

"Mijn studenten zijn er absoluut klaar voor! Zowel mijn management als ik waren enorm onder de indruk van hun live sets in Media Markt Wilrijk en dus zijn we meteen, in overleg met hen en hun ouders, beginnen sleutelen aan een leuke formule om aan te bieden aan de organisatoren. De beste leerschool voor een dj is nog altijd gewoon zoveel mogelijk live sets gaan spelen, je skills daar te verfijnen en leren van de reacties van het publiek. Met deze 'Robert Abigail Academy On Tour' willen we hen die kans geven én bieden we natuurlijk een fantastisch programma aan, met 4 uur lang dj sets van de talenten en mezelf aan een héél interessante prijs", aldus een enthousiaste Robert Abigail.

Info & aanvragen via info@topdjs.be

13:09 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziek | Tags: robert abigail, academy |  Facebook | |  Print |

Warre Borgmans is De Vlaamse GVR

warre_borghmans.JPGDe stem van De GVR, die gespeeld wordt door acteur Mark Rylance in de verfilming van Steven Spielberg, zal verzorgd worden door Warre Borgmans. ‘De GVR’ is gebaseerd op het wereldbekende boek van auteur Roald Dahl. De andere stemmencast bestaat uit Lotte Heuten, Charlotte Leysen, Ivan Pecnik, Sven de Ridder, Anne Mie Gils en Jenne Decleir.

De Vlaamse trailer kunt u hier bekijken. 

 

In de film ‘De GVR’ ontmoeten we Sofie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus (GVR). Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die De GVR pesten. De verfilming van het wereldberoemde boek van Roald Dahl is in handen van niemand minder dan Steven Spielberg, waarvoor hij terug samenwerkte met E.T. scenariste Melissa Mathison, die vorig jaar overleed.

De GVR is vanaf 20 juli te bewonderen in de Belgische bioscopen.

 

12:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: warre borgmans, vlaamse gvr, gvr, film gvr |  Facebook | |  Print |

Sam & Heidi in de ochtend, Maarten & Dorothee in de avondspits bij Qmusic

Qmusic, radio Qmusic, Sam & Heidi, Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen vormen vanaf eind augustus – bij de start van het nieuwe radioseizoen – het nieuwe ochtendduo van Qmusic. Sam en Heidi presenteerden afgelopen jaar het spitsblok tussen 16.00 en 19.00. Hun plaats wordt ingenomen door Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe, het huidig ochtendduo. Sam & Heidi en Maarten & Dorothee wisselen dus van plaats.

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “Een radioprogramma vertrekt vanuit de persoonlijkheid van de radiomaker. Sam & Heidi maken vandaag in de avondspits een actuagedreven programma, dat goed zijn ding zal doen in de ochtend. En de muzikale energie die uitgaat van Maarten & Dorothee is zeer geschikt voor de avondspits, als mensen zich na een werkdag weer willen opladen. We zijn ervan overtuigd dat we met deze wissel onze twee sterke duo’s op de beste plaats zetten.”

Sam & Heidi in de ochtend

 

Sam: “Waar we voorheen de Q-luisteraars doorheen de avondspits loodsten, gaan Heidi en ik dat nu in de ochtend doen. Samen de ochtendfiles trotseren en er voor zorgen dat de luisteraars helemaal mee zijn met wat er rondom ons gebeurt. Onze wekker zal vanaf augustus iets vroeger staan, maar we kijken er zo hard naar uit om samen met de luisteraars aan de dag te beginnen.”

Maarten & Dorothee in de avondspits

 

Maarten: “Samen radio maken is het mooiste wat er is. Tijdens de avondspits kan je mensen met muziek terug energie geven na een lange werkdag. En daar hebben Dorothee en ik enorm veel goesting in.”

De twee duo’s presenteren volgende week voor de laatste keer in de huidige programmatie. Op vrijdag 1 juli staat er De Foute 128 op het programma, waarbij Maarten en Dorothee een hele dag lang de luisteraars opwarmen voor De Foute Party ’s avonds. Op zaterdag 2 juli gaan de deuren opnieuw open van het Q-Beach House in Oostende. Qmusic start dan ook met een aangepaste zomerprogrammatie.

De verdere invulling van de programmatie voor het nieuwe radioseizoen wordt later gecommuniceerd.

 

12:28 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Radio | Tags: qmusic, radio qmusic, sam & heidi |  Facebook | |  Print |