Showbizzkanaal : Archieven

28/06/2016

4de SINGLE voor John Terra uit "John Terra Zingt Neil Diamond" // IK HEB JE LIEF

john_terra.jpgJohn Terra timmerde het voorbije jaar aan een comeback om U tegen te zeggen. De zanger heeft z’n grote bewondering voor de Amerikaanse singer-songwriter Neil Diamond nooit onder stoelen of banken gestoken, hij droomde al geruime tijd om ooit aan de slag te kunnen gaan met het werk van Neil. De sterke refreinen, de eenvoudige begeleiding, het stevige koorwerk en de close-harmony samenzang is wat John vooral aanspreekt in zijn nummers.

Tot op vandaag verschenen er 3 singles uit het album 'John Terra Zingt Neil Diamond' dat eind maart van dit jaar verscheen. 'Neem Me Mee', 'Ik Moet Wel Geloven' en 'Welkom Rosie' werden allemaal radiohits. Na een jarenlange afwezigheid op het podium deed het John enorm veel deugd dat het publiek hem en z'n muziek meteen weer omarmde”

Als zomersingle werd gekozen voor “Ik heb je lief” Op één van Neil Diamond’s eerste LP’s staan 3 liedjes die in dezelfde stijl liggen : “Cherry, Cherry”, "Thank the Lord for the night time“ en “You got to me”.

“De mondharmonica op “You got to me” heeft me uiteindelijk over de streep getrokken om dit nummer een plaats te geven op mijn CD. Eenvoudige ritmesectie met bepalende gitaren en koor stralen zo’n pure energie uit dat het een van mijn favorietjes is geworden op deze CD”, aldus John.“Ik vond mijn goede vriend Patrick Riguelle bereid om zijn mondharmonica meesterlijk te gebruiken en een andere vriend, Geert Vanloffelt van De Geest schreef een pittige Nederlandstalige bewerking op het origineel. De tekst gaat over een snelle en veeleisende wereld, waarin we in een dagelijks vastgeroest patroon zitten maar met vaak te weinig tijd voor onze geliefden… Het overstijgt mijn droom dat Vlaamse Sterren/CNR me de kans gaf om deze productie te kunnen verwezenlijken”, aldus John, “Ik ben enorm trots op het resultaat dat we hebben bereikt, ik had het niet mooier kunnen dromen.”

19:37 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: john terra zingt neil diamond, ik heb je lief, john terra |  Facebook | |  Print |

Harry Potter: The Exhibition gaat donderdag van start

harry_potter.JPGActeurs James en Oliver Phelps uit de Harry Potter films vieren mee de première van de tentoonstelling in Brussels Expo

Aanstaande donderdag, 30 juni 2016, kunnen de Belgische Harry Potter fans eindelijk binnen stappen in de wereld van de befaamde tovenaar als Harry Potter: The Exhibition haar deuren opent in Paleis 2 van Brussels Expo. Acteurs James en Oliver Phelps, die Fred en George Weasley speelden in de Harry Potter films, komen met hun magische geestigheid en charme de grote opening in Brussel mee vieren.
 
Sinds de expo van start ging in Chicago waren er al meer dan 3,5 miljoen bezoekers in Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokyo, Paris en Shanghai. Tickets voor de expo in Brussels Expo zijn beschikbaar via www.expoharrypotter.be.
 
Global Experience Specialists (GES) creëerde de 1.400 m2 grote belevingsexpo in samenwerking met Warner Bros. Consumer Products. Bezoekers wandelen op de expo door sensationele decors gerealiseerd op basis van de echte Harry Potter filmsets en zijn getuige van het vakmanschap dat schuilt achter de authentieke kostuums, rekwisieten en magische wezens uit de films. Fire-Starter, Brussels Expo en Encore B realiseren samen dit uniek project in Brussel.
 
“Het is telkens weer fantastisch om Harry Potter fans in hun eigen land te ontmoeten. We reisden al naar heel veel steden met Harry Potter: The Exhibition en de fans ontmoeten is altijd puur genieten,” zei James Phelps. “Brussel is zo’n mooie stad en we zien ernaar uit om de Belgische fans te ontmoeten tussen al die fantastische kostuums, rekwisieten en wezens,” voegde Oliver Phelps toe.
 
“De respons van de Belgische fans sinds de lancering in januari is overweldigend. Het is duidelijk dat Harry Potter: The Exhibition gedragen wordt door een grote groep enthousiaste fans. Ik ben uitermate blij en trots om deel uit te maken van het team dat deze expo naar Brussel brengt,” zegt Manu Braff van MB Presents. “Het is een eer om samen te werken met Brussels Expo en GES om zo’n geliefd merk naar Brussel te brengen. Ik ben verheugd dat we de Belgische fans de kans kunnen geven om Harry Potter: The Exhibition te beleven,” voegt Pascal Bernardin van Encore B toe.
 
“We vinden het super om Harry Potter: The Exhibition naar Brussel te brengen,” zei Eddie Newquist, chief creative officer voor GES. “We hopen dat iedereen de kans zal krijgen om meegesleept te worden in de magie van deze expo en zo hun eigen favoriete momenten uit de films opnieuw te beleven. Een bezoek aan Harry Potter: The Exhibition is fantastisch voor iedereen die ervan houdt om te zien hoe inspirerende verhalen en blockbuster films realiteit worden.”
 
Van zodra de gasten aankomen op Harry Potter: The Exhibition worden ze ondergedompeld in de wereld van Harry Potter. Na een gepaste verwelkoming van de gasten wordt een aantal uitverkorenen zelfs door de sorteerhoed in hun gepaste Zweinstein™ afdeling geplaatst. Daarna starten de bezoekers hun reis langs verschillende favoriete scènes uit de Harry Potter films. De expo bevat decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor™ toren, klaslokalen zoals Toverdranken en Kruidenkunde en het Verboden Bos. Alle ruimtes zijn gevuld met duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en wezens die gebruikt werden in de iconische filmreeks.

Naast de prachtige decors en displays zijn er ook diverse interactieve elementen. In de Zwerkbal™ zone kunnen bezoekers een slurk gooien. In Kruidenkunde kunnen de aspirant tovenaars hun eigen Mandragora trekken en in Hagrids hut kunnen ze plaats nemen in zijn gigantische zetel.
 
De expositie zal slechts voor een beperkte tijd in Brussel te bezoeken zijn. Tickets zijn ingedeeld volgens bezoekuur en de laatste bezoekers worden anderhalf uur voor sluitingstijd toegelaten. Op 30 juni opent de expo, die elke dag zal open zijn. Tickets zijn te koop via www.expoharrypotter.be.
 
Een exclusieve audiotour is afzonderlijk beschikbaar, met extra commentaar door de producenten en de ontwerpers van de kostuums, decors en wezens.
 
Praktische informatie
Harry Potter: The Exhibition
Paleis 2, Brussels Expo
Beperkte run, vanaf 30 juni 2016
 
Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 10:00 – 19:00 – laatste toegang om 17:30
Weekend en vakantiedagen: 10:00 – 20:00 – laatste toegang om 18:30
Extra voordelig voor volwassenen op dinsdag!
Nocturnes: elke eerste vrijdag van de maand: open tot 22:00 – laatste toegang om 20:30
 
Ticketprijzen*
Volwassenen: 19,90 euro
Volwassenen op dinsdag: 16,90 euro
Kinderen (4-14): 14,90 euro
Senioren (> 65) en studenten: 17,90 euro
Family Pass (2 volwassenen & 2 kinderen): 65 euro
Groepstarieven (vanaf 10 deelnemers, online registratie noodzakelijk): 16,90 euro pp 
Scholen: 12,50 euro per leerling (online registratie noodzakelijk)
 
* exclusief online ticketingkosten
 
Audioguides afzonderlijk beschikbaar.

18:58 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Evenementen | Tags: harry potter: the exhibition, brussel |  Facebook | |  Print |

CASTINGOPROEP - De bende van Jan de Lichte

film.JPGBegin oktober 2016 starten de opnames van ‘De bende van Jan de Lichte’, een tiendelige avonturenreeks gebaseerd op de historische roman van Louis Paul Boon.

De serie wordt gecoproduceerd door VTM, Proximus en Menuet.

Vlaanderen, 18de eeuw. Het volk wordt onderdrukt door een buitenlandse bezetter en uitgebuit door de lokale adel en burgerij. Struikrover Jan de Lichte en zijn kompanen hebben als outlaws niets te verliezen en ze vormen een beruchte en gevreesde roversbende. Ze overvallen postkoetsen en kastelen en delen de buit met de armsten, wat hen al snel populair maakt.  Jan wordt een ware volksheld.

Jan de Lichte wordt gespeeld door Matteo Simoni, zijn rechterhand door Stef Aerts.

Regisseurs zijn Robin Pront (d’Ardennen), Pieter Van Hees (Waste Land, Chaussée D’Amour) en Maarten Moerkerke (Deadline 14/10, Coppers).

Voor deze serie zoeken we stoere jongens tussen 12 en 16 jaar en stoere meisjes tussen 10 en 13 jaar die deel willen uitmaken van Jan de Lichte zijn bende. Het gaat hierbij o.a. om een aantal belangrijke rollen.

Droom je ervan te schitteren op de televisie?

Schrijf je dan voor 15 juli in op www.bvj.inthepicture.eu

De castings vinden plaats eind juli en begin augustus. 

18:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Gezocht/Audities | Tags: de bende van jan de lichte, casting, casting de bende van jan de lichte |  Facebook | |  Print |

MICHA MARAH gaat in duo met rapper FATIH // NIEUWE SINGLE 'Ik Droom Jou In Kleur'

micha_mara.JPGHet hoe en waarom van deze niet-voor de hand-liggende-samenwerking tussen Micha & Fatih …

Micha broedde al een tijdje op een song waarin ze de tegenstellingen in het beleven van de liefde wilde verwoorden. Vooral het contradictorische van verliefdheid en liefde was voor haar een bron van inspiratie.

Niet iedereen beleeft de liefde op dezelfde manier, afkomst, tijdstip in het leven, ervaringen goed/slecht, alles heeft zijn invloed op de liefde…

Vooral in hiphop vergroot men die verschillen uit en dat is wat ze wou….

Maar hoe pak je dit aan zodat alles geloofwaardig blijft…
En kijk, toeval bestaat niet: op een gewone ochtend is Fatih te gast bij Jan Hautekiet waarin hij de programmering van diverse festivals hekelt omdat ze té weinig programmeren volgens het échte straatbeeld: de multiculturele samenleving… Fatih houdt een vurig pleidooi om eens goed rond te kijken naar hoe de wereld anno 2016 eruit ziet, en na te denken over wat het toekomstbeeld zal gaan worden…. Zodat dit ook in muziek gereflecteerd wordt.

Zijn pleidooi maakt een geweldige indruk op Micha en ze besluit om met hem contact op te nemen en hem haar tekst voor te leggen die ze reeds klaar heeft.
Fatih zag de mogelijkheden om er zijn (rauwe) kijk op te geven zoals hij het beleefde in zijn leven.

IK DROOM JOU IN KLEUR
Is het resultaat van een fijne samenwerking waarin twee werelden, twee genres, twee artiesten en twee generaties elkaar vinden…. Maar met een enorm respect voor elkaars waarden…

FATIH
De liefde voor muziek was er al van jongs af aan. Nog voor hij het woord cassettedeck deftig kon uitspreken, zat Fatih te experimenteren met een oude radio in zijn kamer. Rond 10-11 jaar kreeg hij voor het eerst iets te horen dat anders was dan voordien, het klonk nieuw en toch vertrouwd in de oren. Het was ‘Enter The Wu-Tang’ (36 Chambers), wat Fatih betreft nog steeds het beste en meest invloedrijke hiphopalbum ooit gemaakt. Hiphop was al snel de liefde van zijn leven.

Fatih: “Mijn muziek is als een vorm van zelftherapie, ik schrijf al sinds ik letters kan vormen. Ik heb altijd ‘trauma’s’ van mij afgeschreven, maar niet enkel persoonlijke problemen verwerk ik via deze weg. Zo zijn er vele zaken in de wereld, muziekwereld incluis waar ik niet mee akkoord ben en ik zal niet rusten tot ik mijn ei kwijt ben!”

Zijn debuut, ‘Contradictio in Terminis’ is uitgekomen in juni 2010. Op dit album laat Fatih dan ook verschillende facetten van zijn persoonlijkheid aan het woord. Deze maken hem tot wat hij is, een Contradictio in Terminis, half Turk, half Belg, de socioloog, de straatjongen, de MC, de moslim, de vriend, de vijand… Een wandelende tegenstelling die zijn stem laat horen.

IK DROOM JOU IN KLEUR
MICHA MARAH feat. FATIH
Muziek: Bob Dylan
Ned. Tekst: Micha Marah
Rap Tekst: Fatih

18:41 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: ik droom jou in kleur, micha marah |  Facebook | |  Print |

Eén | Vind je lief: Bieke Ilegems zoekt de ware liefde voor 15 singles

bieke_illegems.JPGTerugblik eerste seizoen vanaf dinsdag 12 juli, nieuw seizoen vanaf 18 juli

Hoe gaat het met de vijf koppeltjes die uit het eerste seizoen van Vind je lief voortgekomen zijn? Bieke Ilegems zoekt hen op in aanloop naar het tweede seizoen van dit zomerse reality-programma. Of hun relatie heeft standgehouden, komt de kijker te weten in drie kick-off afleveringen vanaf dinsdag 12 juli.

Vanaf maandag 18 juli verdiept Bieke zich dan opnieuw in de wereld van singles, daten en relaties en volgt ze vijftien nieuwe singles in hun zoektocht naar de ware liefde. 

Vind je lief: kick-off op 12, 13 en 14 juli om 21.15 uur
Vind je lief: vanaf 18 juli telkens van maandag tot en met donderdag om 21.15 uur
Vind je lief helpt
Er zijn in Vlaanderen nog altijd 850.000 singles, een aantal om van te duizelen. En uit de jongste bevolkingsprognose blijkt dat het aantal vrijgezellen tegen 2030 zal oplopen tot 955.000.
De liefde kan dus nog altijd een duwtje in de rug gebruiken, en daarom nodigde Eén in de loop van mei opnieuw honderden singles uit die tijdens een startevenement met elkaar konden kennismaken.

Vijftien van hen worden in het nieuwe seizoen van Vind je lief gevolgd in hun zoektocht naar een partner.

Elke week drie singles
Elke week zoomt Vind je lief in op drie singles: de hoofdfiguren in het verhaal van die week. Zij gaan elk drie keer op date.

Dag 1: de singles ontmoeten iemand die werd uitgekozen door een team van relatie-experten, onder leiding van seksuologe en relatiedeskundige Rika Ponnet.

Dag 2: op de tweede dag daten ze met iemand die ze zelf hebben gekozen op het evenement, vakkundig begeleid door hun eigen hormonen.

Dag 3: Op dag drie kiezen de familie, vrienden, collega’s of misschien zelfs een ex iemand voor hen uit.
Wie past het best bij hen? De singles zoeken het uit tijdens de Vind je lief-relatietesten. 

De relatietesten als date
De dates in Vind je lief zijn relatietesten: interessante spelopdrachten, geïnspireerd op het echte leven, waarbij de potentiële koppels moeten samenwerken en elkaar zo beter leren kennen. 

Samen klussen, voor de kinderen zorgen, discussies aangaan, smaken overeenstemmen… kortom: het achterste van je tong laten zien. Niet alleen aan de hand van wat je zegt, maar ook aan de hand van wat je doet.
Een relatietest is altijd gebaseerd op herkenbare en vaak stresserende situaties voor wie ervaring heeft met relaties. De kunst is om elkaar op die momenten nog altijd leuk te vinden en elkaar aan te vullen. Heel wat minder evident dan op een romantische date waar je je makkelijk van je beste kant kan laten zien.

Zijn ze complementair? Kunnen ze blijven lachen onder stress? Steunen ze elkaar? Maken ze indruk op elkaar? Of sluimert er ergernis? In de relatietests  stellen de vrijgezellen hun relatie op de proef, nog voor ze begonnen is.

Na elke relatietest beslissen de singles onafhankelijk van elkaar of ze hun date willen verder zetten. Met andere woorden: zien ze bij mekaar potentieel voor een eventuele relatie?
Het eindspel

In de laatste aflevering van elke week nodigen de drie ‘hoofdsingles’ hun favoriete date opnieuw uit, voor het eindspel.  

Deze keer geen relatietest, maar een echte game mét inzet: het koppel dat deze opdracht wint, mag samen op reis. Een unieke gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. En wie weet is dat het begin van iets moois.

De singles
Pieter (30) – Meerhout (afkomstig uit Limburg)
Bediende bij een energieleverancier
Pieter heeft faalangst. Hij durft niet op een vrouw afstappen en hoopt dankzij Vind Je Lief het duwtje te krijgen dat hij nodig heeft. Omdat hij er jonger uitziet dan hij is, heeft hij het moeilijk om een vrouw van zijn eigen leeftijd te vinden die samen met hem een stabiele relatie wil opbouwen.

Een tip voor de dames: zeg hem nooit dat hij een ‘knuffelbeer’ is, want dat vindt hij niet meteen een compliment.

Nancy (46) – Schoten
Onthaalbediende op een notariaat
Nancy maakt een moeilijke periode door na haar scheiding en de dood van haar beide ouders. Ze heeft een hechte band met haar 17-jarige dochter en ze hoopt en gelooft dat er nog een liefdevolle partner voor haar te vinden is. Maar de man die haar wil veroveren zal er wel in moeten slagen om de muur die ze de laatste jaren rond zich heeft gebouwd te slopen.

Danny (57)- Antwerpen
Brandweerman
De sportieve, volkse Danny staat aan de vooravond van zijn pensioen. Hij is gek op het leven en plant nog vele verre reizen, het liefst van al met een vrouw aan zijn zijde. Maar die vrouw zal moeten beseffen dat Danny erg gesteld is op zijn vrijheid en een hekel heeft aan jaloezie. Hij heeft het hart op de tong wat zowel kan charmeren als bruuskeren. 

Frédéric (27) – Sint-Niklaas
Elektromechanicien
Frédéric is een vrolijke jongeman die met humor door het leven wandelt. Maar een vrouw aan zijn zijde zou de wandeling nog veel aangenamer maken.

Hij hoopt een impulsieve, sprankelende jongedame te vinden die eerst nog mee op avontuur wil om zich daarna met hem te settelen. Kunnen lachen met zijn flauwe grapjes is een vereiste.

Wim (47) - Belsele
Ondernemer in de ijssector
Wim is een succesvolle, maar bescheiden ondernemer die stevig in zijn schoenen staat en weet wat hij wil. Daarnaast heeft hij ook een erg zacht en gevoelig kantje. Zijn 19-jarige dochter is de parel in zijn leven. Het liefst van al zou hij graag nog een tweede kind hebben. Daarvoor is hij op zoek naar een mooie dame tussen 30 en 40 jaar oud, die dat traject met hem wil afleggen.

Joris (31) – Opglabbeek
Leerkracht secundair onderwijs
Joris is een hippe leerkracht Frans en Latijn die op mannen valt. Zijn droomprins is even sportief als hijzelf, romantisch en vooral niet vrouwelijk. Joris verlangt naar een vaste en stabiele relatie en hoopt een man te vinden die naar hetzelfde op zoek is. Aangezien hij niet vertoeft in het uitgaansleven, zet hij zijn amoureuze zinnen op Vind je lief.

Gregory (23) – Lokeren
Vertegenwoordiger
Gregory is de benjamin maar ondanks zijn leeftijd wil deze ambitieuze jongeman snel aan een gezinsleven beginnen. De vrouw die hij daarvoor zoekt heeft een flinke dosis pit en ambitie en besteedt net als Gregory aandacht aan haar uiterlijk. Goed overeenkomen met de familie is voor Gregory een must.

Liesbeth (37) – Hasselt
Business analist bij VDAB
Na een relatie van meer dan 12 jaar durfde Liesbeth zich lange tijd niet openstellen voor de mannen, maar nu is ze helemaal klaar voor een nieuwe relatie. In die zoektocht vertrouwt ze vooral op haar buikgevoel. Ze wil een trouwe partner die net als zij een gezonde levensstijl belangrijk vindt.

Lars (40) – Everberg
Communicatieverantwoordelijke
Lars is een succesvol manager die drie jaar geleden zijn relatie van 20 jaar zag stuklopen. Na een moeilijke aanpassingsperiode zit hij nu weer helemaal goed in zijn vel en is hij klaar voor een nieuwe relatie. Hij zoekt een intelligente vrouw die vooruit wil. Zijn twee dochters van 8 en 11 jaar zitten wel mee in de package-deal.

Geert (29) - Temse
Makelaar in bedrijfsvastgoed
Geert is een extraverte man met een fijn gevoel voor humor. Hij is een professionele verkoper, maar slaagt er tot op heden niet in om de belangrijkste deal van zijn leven te sluiten. Zijn vorige relaties liepen telkens na een aantal maanden op de klippen.

Deuces (33) - Geel
Verpleegkundige
Deuces werd op haar 22ste mama van een dochter. Haar toenmalige relatie hield niet lang meer stand en sindsdien heeft ze geen betekenisvolle relatie meer gehad. Deuces wordt nooit verliefd en houdt geïnteresseerde mannen op een afstand uit angst om gekwetst te worden. Het feit dat andere mensen haar gaan matchen ziet zij als een kans om op een andere manier naar mannen te kijken.

Ivan (47) – Houthulst
Schipper
Ivan leidt geen evident leven. Als schipper is hij telkens drie weken op zee en vervolgens drie weken thuis. Hij zoekt een vrouw die hiermee om kan, want in het verleden bleek dit altijd een breekpunt. Vandaar ook dat voor Ivan eerlijkheid en vertrouwen de twee belangrijkste eigenschappen zijn van een potentiële partner.

Aline (28) – Sint-Niklaas
Orthopedagoge
Aline heeft een zwaar jaar achter de rug. Haar relatie van negen jaar werd vorig jaar door haar partner beëindigd twee maanden voor haar huwelijk. Nu ze goed en wel bekomen is van die schok, merkt Aline dat ze het daten helemaal is verleerd. Ze ziet Vind je lief als de doorstart van haar liefdesleven.

Jan (35) – Dilbeek
Sales en Marketing manager
Jan heeft de laatste jaren veel tijd besteed aan de renovatie van zijn huis, maar is daardoor de liefde uit het oog verloren. Na lange jaren vol verbouwingen, merkt Jan dat zijn vrienden allemaal gesetteld zijn. Hij hoopt een lieve vrouw te vinden die net als hijzelf een vurige kinderwens heeft.

Gert (44)- Edegem
Onderzoeker in de medische beeldverwerking
Gert is een astrofysicus die oplossingen bedenkt waar anderen ze niet meer zien. Het initiatief om mee te doen aan Vind je lief kwam wel van zijn elfjarige dochter. Als wetenschapper is Gert vooral benieuwd naar de dame die hem zal worden aangereikt door het team van relatie-experten.

De relatie-experten
Rika Ponnet  is seksuologe en relatiebemiddelaar van relatiebureau Duet en is er ook dit seizoen weer bij.

Rika begeleidt al meer dan 20 jaar singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. En haar relatiekantoor Duet groeide de voorbije jaren uit tot één van de grootste in België.
Rika wordt bijgestaan door Jasmien Peeters, contextueel relatietherapeut, en door Sam Geuens, klinisch seksuoloog en psychotherapeut.
Rika en haar team nemen 'de matchmaking' voor hun rekening. Aan de hand van uitgebreide profileringen en intake-gesprekken leren ze de singles kennen.

De singles worden gescreend door de experten om hen een zo goed mogelijke match te kunnen aanbieden.

Daarnaast geeft Rika ook toelichting bij het gedrag van de geportretteerde singles tijdens hun ontmoetingen met potentiële partners. En dat is soms confronterend, maar altijd verrijkend.

Bieke Ilegems
Vind je lief wordt in goede banen geleid door Bieke Ilegems. Bieke is een luisterend oor voor de singles. Soms moet ze een trooster zijn, maar meestal is ze een enthousiaste aanporder en sfeermaker. Ze loodst de singles en hun dates ook door het avontuur en de spelopdrachten.

Bieke stelt de singles de vragen die er toe doen, die hen inzicht geven in zichzelf en in de andere. En vooral: ze kent geen taboes.

Hoe gaat het met de koppels uit het eerste seizoen?

In de aanloop naar het nieuwe seizoen dat start vanaf 18 juli, blikt Vind je lief in drie afleveringen terug op de deelnemers van vorig seizoen. Vijf koppeltjes werden gevormd dankzij het programma. Bieke zoekt hen op en komt te weten of hun relatie heeft standgehouden.

Kick-off Vind je lief: vanaf dinsdag 12 juli om 21.15 uur
Vind je lief, vanaf 18 juli: van maandag tot en met donderdag om 21.15 uur

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén. 

18:35 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: vind je lief, eén, singles |  Facebook | |  Print |