Showbizzkanaal : Archieven

24/04/2018

Foto's: Ode aan Hazes 2018 in Antwerpse Lotto Arena

DSC_6240.JPGFans van André Hazes konden zich zondag uitleven in de Antwerpse Lotto Arena. Samen met een liveband brachten Dana Winner, Isabelle A, Hazes-vertolker Luc Caals, Xander de Buisonjé (Volumia!) en Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer de grootste hits van Hazes. Foto's: http://goo.gl/iyp2Kd

Meer dan 45.000 mensen namen 14 jaar geleden in de Amsterdam ArenA afscheid van André Hazes. Zijn pakkende afscheidsceremonie werd rechtstreeks uitgezonden, goed voor ruim 6 miljoen kijkers, waarvan meer dan 1 miljoen Vlamingen. Jaren na zijn dood blijft André immens populair in de Lage Landen en zijn Hazes-klassiekers als "Zij gelooft in mij", "Een beetje verliefd", "Kleine jongen", "Bloed, zweet en tranen" en "De vlieger" uitgegroeid tot collectief muzikaal erfgoed.

20:44 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Fotospecial | Tags: ode aan hazes 2018, luc caals, michiel de meyer, isabelle a, xander de buisonjé |  Facebook | |  Print |

Laatste verbouwingsfase op Grenslandhallensite in Hasselt

Op de Grenslandhallensite heeft de nv Antwerps Sportpaleis de laatste verbouwingsfase gestart van zijn bij de overname in januari 2012 vooropgestelde investeringsprogramma. De omvorming van Esplanade en Hexagoon, oudste delen van de Grenslandhallen, naar een nieuwe expo- en eventruimte vormt het sluitstuk van een totale investering van ruim 14 miljoen euro, waarbij eerder al 8,5 miljoen euro naar de Ethias Arena en 4 miljoen euro naar het Ethias Theater gingen.

De huidige Esplanade (1.700 m²), met daaromheen de Hexagoon (2.000 m²) en aansluitend een foyer (500 m²), was door haar verouderde structuur en ‘look’ en haar vorm amper nog in trek bij organisatoren. Omdat sinds het najaar van 2017 Jumpsquare op permanente basis de voormalige Studio succesvol invult, was bovendien de nood ontstaan aan extra ruimte voor kleinere beurzen, congressen en bedrijfsfeesten op de Grenslandhallensite.

“Om aan de nieuwe noden van event- en beursorganisatoren te voldoen, drong een verregaande aanpassing en modernisering van de Esplanade en de Hexagoon zich op. In samenwerking met abv+architecten en aannemingsbedrijf Mathieu Gijbels passen we nu het centrale gedeelte van de Grenslandhallen aan naar een nieuwe en polyvalent te gebruiken blackbox”, legt uitbater Jan Van Esbroeck van de nv Antwerps Sportpaleis/Sportpaleis Group uit.

“De typerende glazen piramide op het dak ruimt plaats voor een veel lichtere en energievoordelige orthogonale dakstructuur die zal rusten op de bestaande funderingen. Ook de structuur van de rondom gelegen Hexagoon wordt mee opgehangen aan deze nieuwe dakstructuur. De vrije hoogte van de zaal verhoogt van 3m80 naar 6m50 en het merendeel van de 21 kleinere en storende kolommen in de ruimte verdwijnt. Zo wordt één grote en flexibel in te delen open ruimte gecreëerd”, verduidelijkt Erik Andries van abv+architecten.

“De vzw Grenslandhallen en Sportpaleis Group bekostigen elk 50% van de verbouwingswerken, die geraamd zijn op 1,5 miljoen euro”, licht Tom Vandeput, voorzitter van de vzw Grenslandhallen, toe. “Het gedeelte van de vzw Grenslandhallen wordt vanaf 2020 afgeschreven via de 650.000 euro die de vzw en de Stad Hasselt jaarlijks samen van de Sportpaleis Group ontvangen.”

De verbouwing zal begin september voltooid zijn, zodat bij de start van het nieuwe seizoen de eerste activiteiten in de nieuwe infrastructuur plaats kunnen vinden. De nieuwe Esplanade krijgt samen met de aanpalende Hal 4, Plaza en Passage de naam Expo Hasselt (www.expohasselt.be), om zo een duidelijker onderscheid te maken met de Grenslandhallensite, het Ethias Theater en de Ethias Arena. Expo Hasselt zal de kleinere beurzen en events herbergen. De Sportpaleis Group gelooft, na de ingebruikname van de vernieuwde en modulair inzetbare Esplanade en door het aantrekken van nieuwe beursinitiatieven, heel sterk in een groei richting 150.000 beurs-, congres- en bedrijfsfeestbezoekers per seizoen. Of ruim 60% meer dan het bezoekersaantal dat in 2015-2016 werd opgetekend.

20:39 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten, Evenementen | Tags: grenslandhallensite, hasselt |  Facebook | |  Print |

Afterwork Festival en Replay Festival openen dit weekend het nieuwe festivalseizoen!

after_work.JPGIn het Herentalse Netepark wordt momenteel alles in gereedheid gebracht voor ‘Afterwork Festival', het grootste afterwork event van België dat vrijdagavond plaatsvindt én het Replay Festival, dat zaterdagmiddag op hetzelfde terrein de deuren opent. “Beide events zitten duidelijk in de lift. Opnieuw is het aantal deelnemende bedrijven gestegen, waardoor we nu al meer bezoekers noteren voor onze Afterwork dan de voorbije jaren. Met dank aan Jong Voka Kempen en een rits toonaangevende, regionale bedrijfsambassadeurs die ons festival een warm hart toedragen. Het was de voorbije dagen mooi weer en dat hebben we positief gevoeld in de stijgende ticketverkoop voor ons Replay Festival. Liefst is het komend weekend droog en zonnig, maar valt er toch regen uit de lucht, dan staan onze bezoekers op beide festivaldagen kurkdroog, waardoor ze in perfecte omstandigheden de dj-sets en optredens kunnen meepakken van o.a DJ Ward en DJ Jan Vervloet (Afterwork), Kenn Colt, Nore en Pure, Coone, Lowriderz, Jebroer en onze blikvanger Boef. Hij brengt uiteraard zijn YouTube nummer één-hit ‘Soufiane’ mee naar ons festivalpodium. Zowel voor Replay Afterwork (www.afterworkfestival) als het Replay Festival (www.replayfestival.be) kan je online tickets bestellen of gewoon aan de kassa tijdens de festivaldagen”, zegt festivalwoordvoerder Jelte Lambaerts.

Komend weekend is het iets minder stil in De Kempen en wordt de buitenlucht gevuld met de beats vanop het Afterwork Festival, gespeeld door o.a. DJ Ward, DJ Jan Vervloet en Q-music-dj’s Dorothee Vegas en Like Maarten. “Business en pleasure gecombineerd op een festivalterrein, een unieke combinatie die aanstekelijk werkt en aanslaat. Wie te gast was op ons Afterwork gebeuren, komt terug en brengt nieuwe collega’s mee, waardoor we blijven groeien en het grootste Afterwork event van België blijven”, zegt Jelte. O.a. Afval Alternatief, Heylen Vastgoed, Mercedes-Benz Groep VDH, Plantrent en nog een reeks regionale bedrijven nemen vrijdag deel. “We leven online, zijn vergroeid met onze smartphone, maar netwerken is hipper dan ooit, zeker als je het kan doen op een festivalterrein, omgeven met bijpassende food en drinks. Het is de ideale plaats om je bedrijf voor te stellen aan een interessant publiek, wat op korte en lange termijn nieuwe business oplevert”, klinkt het bij de participerende bedrijven. “Je kan er vrijdag nog bij als je snel de laatste tickets bestelt, online via www.afterworkfestival.be of je koopt ze vrijdag aan de kassa”, klinkt het bij de organisatie.

Op zaterdag krijg je nog meer muziek te horen in het Netepark, tijdens het Replay Festival. Het festival opent officieel het nieuwe festivalseizoen en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een internationaal gebeuren. Naast de Belgische bezoekers, zijn er ook heel wat Nederlanders, Fransen, Duitsers en Spanjaarden present. Op de drie volwaardig overdekte stages wordt het uitkijken naar o.a. Kenn Colt, Nore en Pure, Coone, Yolotanker, Lowriderz, Jebroer én de populaire rapper Boef. In ons land herkanst hij op het festival, nadat hij vorig jaar onder vuur kwam te liggen wegens diverse uitspraken en nadat hij begin dit jaar zijn optreden in een Belgische discotheek moest onderbreken wegens technische problemen. Dat laatste is op het Replay Festival uitgesloten, want de organisatie staat ook op productioneel gebied erg hoog aangeschreven. Online bestel je nu op www.replayfestival.be de laatste tickets of je koopt ze zaterdag aan de kassa.

Het Replay Festival vindt plaats op zaterdag 28 april 2018 in het Netepark in Herentals. Tickets en info: www.replayfestival.be/tickets of bij Club Human op de Herentalse Grote Markt.

20:23 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Muziekfestivals | Tags: afterwork festival, replay festival |  Facebook | |  Print |

20/04/2018

Foto's: "Stilte, we draaien!" in première

Stilte, we draaien!, Bruno Van Heystraeten, Loes Van den Heuvel, Ben Rottiers, Moora Vander Veken, Ann Pira, Brecht Callewaert, Erik Goris, Hans Ligtvoet, Donderdag ging in Antwerpen "Stilte, we draaien!" in première. Heel wat bekende BV's zakten af naar het Fakkeltheater om hun collega's te steunen. Bekijk hier het fotoverslag!

Een filmploeg is neergestreken in het theater voor het draaien van een langspeelfilm. Vandaag nemen ze de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden. 

Tijdens de opnames zullen we ontdekken dat de productieleider niet te vertrouwen is, dat de regisseur verliefd is op de jonge actrice, dat de eeuwige tweede plansrol er alles aan doet om zijn carrière een boost te geven en dat de regie-assistent de boel probeert te redden terwijl hij van zijn eigen film droomt met de jonge actrice in de hoofdrol. En zo veel meer...! Van de schrijver van 'Thee met honing of met citroen?' is dit een nieuwe wervelende komedie, vol smakelijke situaties in een razend tempo en met ontelbare, onverwachte gags.

Auteur: Patrick Haudecoeur en Gérald Sibleyras Vertaling en regie: Bruno Van Heystraeten Cast : Loes Van den Heuvel, Ben Rottiers, Moora Vander Veken, Ann Pira, Brecht Callewaert, Erik Goris en Hans Ligtvoet.

"Stilte, we draaien!" is nog te zien tot 13 mei in het Fakkeltheater te Antwerpen. Info & tickets: www.loge10.be

16/04/2018

Kevin De Bruyne viert landstitel met gezin in Plopsaland De Panne

kevin.jpgGisterenavond behaalde Manchester City, de ploeg van Rode Duivel Kevin De Bruyne, de landstitel in de Premier League. Vandaag kwam Kevin met zijn gezin naar Plopsaland De Panne om die titel te vieren.

Slechts één dagje na het behalen van de titel was Kevin De Bruyne vandaag aanwezig in Plopsaland De Panne. In aanwezigheid van zijn vrouw Michèle en zoontje Mason genoten ze van de fantastische Bumba Show, de vele spannende attracties en van elkaar. Kevin's mini-me Mason ging zelfs op de foto met zijn favoriete Studio 100-figuur. Natuurlijk maakte De Bruyne maar al te graag van de gelegenheid gebruik om met z'n fans op de foto te gaan.

19:54 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Pretparken | Tags: kevin de bruyne, plopsaland de panne |  Facebook | |  Print |

Nick & Simon presenteren en zingen in Sing It bij SBS6!

nick_simon.JPGSing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega’s. Namelijk met een speciaal geschreven lied! Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan mag dat uiteraard, maar ze mogen dit ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of aan een andere favoriete artiest. Sing It! is vanaf zondag 22 april te zien bij SBS6.

Iedere aflevering bestaat uit een mix van kleine en grote verhalen. Voor elke muzikale boodschap geldt dat alles op alles wordt gezet om tot een zo mooi mogelijke uitvoering van het lied te komen. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven. Op locatie wordt de persoon voor wie dit lied bedoeld is op een bijzondere manier met dit unieke optreden overvallen. In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in Sing It! boodschappen over op de ‘ouderwetse’ manier: van mens tot mens.

In de eerste aflevering gaan Nick en Simon onder andere langs bij Serena, die haar stiefvader een bijzondere vraag stelt in een lied. Verder hebben de zangers de populaire rapper Ronnie Flex weten te strikken. Samen geven zij een speciaal verrassingsoptreden namens de docenten van een middelbare school in Rijswijk.

Sing It! wordt geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 22 april 21.30 – 22.30 uur.

19:47 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: nick & simon, sing it |  Facebook | |  Print |

Musicalspektakel ZOO of Life sluit af met lach en traan

zoo_of_life.JPGGraag zien, veel passie en de kracht van magie … daar draaide het musicalspektakel ZOO of Life helemaal om. Meer dan 36.000 toeschouwers kwamen in de Koningin Elisabethzaal genieten. Uitverkocht! Maar het waren vooral de 713 vrijwilligers en 14 professionals die dit bijzondere community-project tot een hartverwarmend succes maakten. En precies daarom zongen, dansten, acteerden, naaiden, knutselden, begeleidden en kookten ze maandenlang samen voor één ZOO of Life. Die herinnering koesteren we voor altijd.

Zondag 15 april eindigde de laatste voorstelling in een spetterend afscheidsfeest voor de vrijwilligers en profs. Wat een ontlading na deze boeiende maar ook vermoeiende paasvakantie met maar liefst 23 voorstellingen! Er werd gelachen, gezongen, geknuffeld en er vloeiden tranen, veel tranen. Tranen van blijdschap. Er zijn dan ook vriendschappen voor het leven gesmeed. Ja, dit gemeenschapsproject waarmee ZOO of Life mensen verbindt en dichter bij elkaar brengt, is een ongezien succes. Het jubileumjaar van 175 jaar ZOO Antwerpen is met bravoure en op gepaste wijze ingezet.

19:40 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Theater | Tags: zoo of life, musical zoo of life |  Facebook | |  Print |

Vlaamse coproductie Nos batailles naar Semaine de la Critique

Nos batailles, de tweede speelfilm van de Brusselse filmmaker Guillaume Senez, is geselecteerd voor de Semaine de la Critique, de oudste nevensectie van het Festival van Cannes. Vlaams coproducent is Bart Van Langendonck (Rundskop), met Isabelle Truc van Iota Production als hoofdproducent. Vorige week raakte al bekend dat Lukas Dhonts speelfilmdebuut Girl in wereldpremière gaat in het officiële Un Certain Regard-programma van het Festival van Cannes.

Nos batailles vertelt het aangrijpende verhaal van een man die vecht tegen onrechtvaardigheid op het werk. Wanneer zijn vrouw het huis verlaat en niet meer terugkeert moet hij noodgedwongen ook thuis zijn verantwoordelijkheid nemen en de zorg voor zijn kinderen opnemen. De hoofdrollen in Nos batailles worden gespeeld door Romain Dury, Laure Calamy, Lucie Debay, Basile Grunberger en Léna Girard Voss.

Nos batailles is een productie van Iota Production, in coproductie met het Franse Les Films Pelléas en het Brusselse Savage Film. Be For Films vertegenwoordigt de film internationaal en Cinéart verdeelt de film in de Benelux.

Als Vlaamse coproductie kreeg Nos batailles productiesteun in het kader van de samenwerkingsovereenkomst van het VAF/Filmfonds met het Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel van de Franse Gemeenschap van België. Ook de vorige film van Guillaume Senez, Keeper, die in 2015 in wereldpremière ging op het Festival van Locarno, kwam tot stand met steun van het VAF/Filmfonds van Vlaams Minister van Cultuur Sven Gatz.

19:36 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: nos batailles, semaine de la critique |  Facebook | |  Print |

Woensdag gaat ‘The Last Game’ in première in Kinepolis Hasselt

The Last Game, film The Last Game, kinepolis antwerpen, Drie jaar werkten regisseurs Sinan Tabanli, Ilhan Akgül en mederegisseur Kurt Cammon aan de opnames en financiering van hun eerste langspeelfilm ‘The Last Game’. De veelbelovende, controversiële misdaad-drama is gebaseerd op waargebeurde feiten uit de jaren 80. In Turkije werden toen door de staat (onofficieel) een 40-tal patriotten aka ‘Grijze Wolven’ gerekruteerd en naar Europa gestuurd om te strijden tegen de erkende Armeense terreurgroep ‘ASALA’. Deze ‘Grijze Wolven’ opereerden in een netwerk Parijs-Luik-Rotterdam en werden na het succesvol volbrengen van hun missie, door de Turkse staat aan hun lot overgelaten. Door hun speciale vaardigheden en kennis, werden vele van deze “gedumpte” patriotten verleid door de misdaad. ‘The Last Game’ vertelt het gewelddadige verhaal van één van deze ‘Grijze Wolven’, die spijt krijgt van zijn criminele activiteiten en daaraan gepaarde gruweldaden, en besluit om soortgelijke misdadigers en bendes, in zijn eigen kennissenkring, uit te roeien. ‘The Last Game’ werd voor 90 % in België gedraaid (Genk, Oostende, Maasmechelen, Brussel, Luik…) en strikte o.a. de Turkse steracteur Ali Sürmeli, beter bekend als Zaza Dayi, het opmerkelijke personage dat hij neerzet in de populaire Turkse serie ‘Kurtlar Vadisi’. Dé grote ster wordt echter de 63-jarige Recep Yagizoglu uit Heusden-Zolder. Deze ex-bodybuilder en gepensioneerd mijnwerker werd letterlijk van de straat geplukt, maar wordt nu al een grote toekomst als acteur voorspeld. ‘The Last Game’ gaat woensdagavond 18 april in avant-wereldpremière in Kinepolis Hasselt. Vanaf 20 april is ‘The Last Game’ te zien in 150 bioscoopzalen in Turkije en vanaf 25 april kan het grote publiek hem ook in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luik gaan ontdekken.

Na enkele succesvolle kortfilms, wagen regisseurs Sinan Tabanli, Ilhan Akgül en mederegisseur Kurt Cammon zich met ‘The Last Game / Dernier Jeu’ aan hun eerste en meteen internationale langspeelfilm.

Voor Kurt Cammon was ‘The Last Game’ een spannend avontuur. Vier jaar geleden kon de filmmaker enkel terugvallen op zijn zes maanden durende filmopleiding. “Tien jaar geleden besloot ik mijn job als proces-operator op te geven en de Syntra-opleiding ‘realisator van videoproducties’ te volgen. Niet veel later groeide, samen met mederegisseurs en producers Ilhan Akgül en Sinan Tabanli, het idee om een eigen langspeelfilm te maken. De film startte als een hobbyproject en is doorheen de jaren organisch gegroeid tot een professionele langspeelfilm. De crew en acteurs werden steeds beter en professioneler. Dan geloof je in iets grootser”, vertelt de filmmaker.

Op eigen houtje zo’n ambitieuze film in elkaar boksen staat gelijk aan moedig ondernemerschap. Het is een parcours van vallen en opstaan. “De eerste investeringen in de film hebben we gefinancierd met een persoonlijke lening”, vertelt Cammon. “Gelukkig kon onze eigen productiefirma Leyal Film gaandeweg het productieproces rekenen op steun van co-producenten Stad Genk, het Vlaams Audiovisueel Fonds, Wallimage en financiering via Tax Shelter.”

Cast met ‘Turkse Robert De Niro’ en van straat geplukte 63-jarige ex-bodybuilder/-mijnwerker

Voor de cast van ‘The Last Game’ deden de regisseurs een beroep op zowel niet-geschoolde als professionele acteurs, waaronder de bekende Turkse acteur Ali Sürmeli. “Ze noemen hem de Turkse Robert De Niro”, zegt Cammon die zelf een Belg van Turkse origine is. “Ali is vooral bekend als ‘Zaza Dayi ‘, door zijn rol in de populaire Turkse serie 'Kurtlar vadisi', maar dé ster van deze film wordt Recep Yagizoglu uit Heusden-Zolder. Deze ex-bodybuilder en gepensioneerde mijnwerker spreekt vloeiend 5 talen en hebben we op z’n 60ste letterlijk van de straat geplukt. In Turkije zijn ze verkocht en wordt hem een grote toekomst voorspeld. Een natuurtalent, net als Ilhan Akgül, die 15 jaar geleden verhuisde van Istanbul naar Genk en die naast een rol als acteur, ook als scenarist en regisseur betrokken is bij de film.”

De Turkse taal en cast in de film zijn niet toevallig gekozen. Cammon: “De Turkse filmindustrie is één van de grootsten wereldwijd en dat biedt heel wat mogelijkheden. Denk maar aan de uitgebreide Turkse gemeenschappen die in Europa wonen. In ieder land is er een publiek waarnaar je je film kan distribueren. Je vindt de Turkse taal overal, maar ik wil wel benadrukken dat deze film niet enkel voor een Turks publiek gemaakt werd.”

Naast het filmtechnische, is de grootste sterkte van ‘The Last Game’ het waargebeurde verhaal van de film. “Het verhaal van de ‘Grijze Wolven’ die moedig streden tegen de Armeense terreurgroep ‘ASALA’, is één van de meest omstreden en controversiële verhalen uit de jaren tachtig. De ‘Grijze Wolven’ opereerden voornamelijk in de driehoek ‘Parijs-Luik-Rotterdam’ en nadat ze hun missie volbrachten, werden ze door de Turkse staat overgelaten aan hun lot. Het is daar waar ‘The Last Game’ op inspeelt. Een misdaad-drama met een politieke achtergrond”, zegt Kurt Cammon.

SYNOPSIS ‘The Last Game’

Meftun Taylan, een ex-Grijze Wolf die in de jaren '80 door Turkije naar Europa gezonden werd om te strijden tegen de Armeense terreurgroep ASALA, kampt nu met spijtgevoelens over zijn criminele activiteiten en gruweldaden na de operaties voor het vaderland. Dromend van een zuiver geweten, ziet Meftun het als zijn taak om soortgelijke misdadigers en bendes uit te roeien. Hij kiest de doelwitten uit zijn eigen kennissenkring en roept de hulp in van Cerkez, een koelbloedige hitman, die hij laat overbrengen vanuit een Turkse gevangenis. De operaties worden één voor één met succes afgesloten. In plaats van een moreel evenwicht te vinden, verliest Meftun zichzelf helemaal. Hierna volgt een laatste taak voor Cerkez om zijn vrijheid af te kopen. Meftun laat de toekomst van Cerkez en zichzelf over aan het lot. Een speciale interpretatie van het lot weliswaar...

Nu woensdagavond 18 april gaat ‘The Last Game’, in aanwezigheid van de regisseurs, de cast, en bekende gasten, in officiële avant-wereldpremière, in de Hasseltse bioscoop Kinepolis. Vanaf 20 april verschijnt de film in 150 bioscoopzalen in Turkije én vanaf 25 april kan je de film ook ontdekken in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Luik.

19:34 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Film/Documentaire | Tags: the last game, film the last game, kinepolis antwerpen |  Facebook | |  Print |

Ketnet-wrapper Sien Wynants verwelkomt dochtertje Yoko

baby.JPGGisteren liet Ketnet-wrapper Sien Wynants weten dat Yoko geboren is. De kersverse ouders laten weten dat alles goed gaat en dat ze nu vooral genieten van de tijd samen met hun pasgeboren dochtertje.

“Eindelijk is ze er! We hebben hier enorm hard naar uitgekeken en zijn ontzettend gelukkig. Mama, papa en Yoko stellen het heel goed”, aldus Sien Wynants.

Sien geniet nu van haar moederschapsrust en zal dus even van het scherm verdwijnen. Tegen de zomer zal ze opnieuw te zien zijn op Ketnet en trekt ze er opnieuw op uit met de KetnetBand.

19:26 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: sien wynants, yoko |  Facebook | |  Print |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende