Aflevering 3 Boxing Stars op donderdag 12 april 2018 om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

11/04/2018

Aflevering 3 Boxing Stars op donderdag 12 april 2018 om 20.35 bij VTM

vtm.JPGIn de derde aflevering van Boxing Stars, op donderdag 12 april, nemen vier zwaargewichten de bokshandschoen op. Bij de vrouwen kruipen Eline De Munck en Hilde De Baerdemaeker de boksring in. Bij de mannen vechten krachtpatsers Bill Barberis en Hans Van Alphen. Wie worden de tegenstanders van Marie Verhulst en Kamal Kharmach in de finale van de zwaargewichten?

BILL BARBERIS vs. HANS VAN ALPHEN

Bill Barberis: “Het gaat volgens mij heel pittig worden tegen Hans. Ik denk dat ik een beetje de underdog ga zijn tegenover zo’n conditie en zo’n spieren. Pas als ik in de ring ga staan, begint het voor mij en wil ik echt winnen.”

In deze aflevering nemen twee reuzen van venten en leeftijdsgenoten het tegen elkaar op: de 36-jarige Bill Barberis en Hans Van Alphen. Er rust een zware last op de brede schouders van Bill. Hij is immers de enige deelnemer van Boxing Stars die ook bij de eerste editie van het programma bij CAZ in de ring stond. Na zijn nederlaag zette Bill zijn bokstrainingen verder. Hij krijgt nu een herkansing tegen ex-olympiër Hans Van Alphen. Zijn vriendin en grootste supporter Tanya is de drijvende kracht achter Bill en ze gelooft in zijn kunnen: “Hij is er tijdens de voorbereiding vol voor gegaan. Ik ben benieuwd naar zijn progressie.”

Hans Van Alphen: “In atletiek heb ik altijd alles zelf onder controle en nu is dat niet zo, dus dat is echt iets totaal nieuw voor mij. Ik ben van nature heel kalm, maar ik denk wel dat ik hard kan slaan.”

Hans zette, onder andere door zijn schitterende vierde plaats op de Olympische Spelen in Londen, tienkamp op de kaart in België. Nu gaat hij voor een gouden medaille tegen Bill. Kim, de echtgenote van Hans duimt alvast voor een goede afloop: “Hij is eigenlijk vrij rustig van aard, dus ik hoop dat hij hier het beest in zichzelf kan loslaten en dat we eens een heel andere kant van hem gaan zien.” Tijdens de opnames van de kamp liep het wel even mis. Bij een verkeerde beweging schoot de schouder van Hans uit de kom.

HILDE DE BAERDEMAEKER vs. ELINE DE MUNCK

Hilde De Baerdemaeker: “Ik heb voor mezelf beslist: dat boksen, ik ga dat gewoon doen. Het is genoeg met sociaal wenselijk gedrag, ik ga Eline proberen pijn doen en er gewoon voor gaan.”

De 39-jarige actrice Hilde De Baerdemaeker zal in de ring moeten uithalen naar Eline De Munck. Hilde is de grootste onder de vrouwelijke boksers. Letterlijk dan toch, maar of dat ook voldoende is om Eline uit haar lood te slaan is nog maar de vraag. Hildes broer is onder de indruk van haar deelname aan Boxing Stars: “Ik was geschrokken, want Hilde is normaal geen vechter.”

Eline De Munck: “Het is niet gewoon slaan op iemand. Je moet niet met je hart boksen, maar echt met je verstand.”

De 30-jarige actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw Eline De Munck is van alle markten thuis. Ook op sportief vlak moet ze voor niemand onderdoen. Zo liep ze in het verleden o.a. al de marathon van New York. ‘The beast from Beveren’ gaat vol voor winst, dat weet ook haar vriend Six: “Als Eline zich ergens in vastbijt, gaat ze er 100% voor. Hilde is de komende drie rondes geen vriendin.”

Volgende week, op donderdag 19 april, geven Astrid Coppens, Stéphanie De Roover, Andy Peelman en Oscar Willems het beste van zichzelf.

20:38 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: boxing stars, vtm, vtm boxing stars |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.