Laura Lynn verrast met country ambiance in nieuwe single 'Ik trek het me niet aan' : Showbizzkanaal

02/04/2018

Laura Lynn verrast met country ambiance in nieuwe single 'Ik trek het me niet aan'

laura_lynn.jpgLaura Lynn was de voorbije weken achter de schermen druk aan het werk aan een nieuw album dat in de zomer zal verschijnen. Onze schlagerkoningin zal verrassend uit de hoek komen met een ‘country’ getint album met veel ambiance en een hoge feel good factor.

De eerste single is daar alvast een mooi voorbeeld van. ‘Ik trek het me niet aan' is een uiterst aanstekelijk nummer, waarbij je niet kan blijven stilzitten. Producer Steve Willaert vond de perfecte match tussen ambiance en country, want een Fiddle and Steel gitaar is nooit ver weg.

“Verwacht van mij niet dat ik voortaan met een cowboyhoed ga rondlopen”, lacht Laura. “Mijn liedjes zullen country geïnspireerd zijn en heel wat country elementen bevatten, maar mijn album zal wel Laura Lynn blijven. De liedjes die we aan het opnemen zijn, zijn alvast heel aanstekelijk en perfect om een feestje mee te bouwen.”

BIj de single hoort een hele vrolijke video met line dancers, maar ook met een nietsvermoedende buurman, die oog in oog komt te staan met Laura. “Buurman, wat ziet u nu?”  Wel de beelden spreken voor zich…

Bekijk hier alvast de teaser van de videoclip: https://youtu.be/X-ejjkHU6GU

12:49 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Singles | Tags: ik trek het me niet aan, single ik trek het me niet aan, laura lynn |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.