Voorlaatste aflevering van Blind Getrouwd op maandag 2 april om 20.35 bij VTM : Showbizzkanaal

29/03/2018

Voorlaatste aflevering van Blind Getrouwd op maandag 2 april om 20.35 bij VTM

vtm.JPGWie wil getrouwd blijven, wie wil scheiden? Met gemiddeld 1.330.740 kijkers (live+7) tot op heden, goed voor een marktaandeel van 48,9% (VVA 18-54), is het duidelijk dat Vlaanderen staat te popelen om te weten wat de koppels beslist hebben, vijf weken na de start van het Blind Getrouwd-experiment.

Toon en Frie, Lieve en Aljosja, Wendy en Damiano en Tim en Esther brengen hun laatste avond van het avontuur elk in hun eigen woning door, zodat ze zich in alle rust kunnen voorbereiden op de belangrijke beslissing die ze moeten nemen.

Is er voldoende basis voor Lieve en Aljosja om samen aan een amoureuze toekomst te werken? Toon en Frie liepen een vlekkeloos parcours, maar is dat voldoende? Blijven Damiano en Wendy goede vrienden, of is er toch iets meer gegroeid ondertussen? En hangen Tim en Esther binnenkort hun gepersonaliseerde huisnummer dat Tim al liet maken, tegen de gevel van een nieuwe woonst?

20:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: blind getrouwd, vtm, vtm blind getrouwd |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.