Extra voorstellingen "Stuk Ongeluk" op 28 april en 5 mei 2018 : Showbizzkanaal

27/03/2018

Extra voorstellingen "Stuk Ongeluk" op 28 april en 5 mei 2018

Sven De Ridder, De Komedie Compagnie, Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, dirk van vooren, De repetities van "Stuk Ongeluk" o.l.v. regisseur Stany Crets met acteurs Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder zijn volop bezig.

Producent THEATERTAINMENT mag nu al twee extra voorstellingen aankondigen van deze spraakmakende komedie in opdracht van het theatergezelschap De Komedie Compagnie. Vorige week werd de kaap van 9000 verkochte tickets gehaald en het publiek heeft er duidelijk zin in. Om volop op de vraag in te gaan zijn er twee extra voorstellingen gepland: op zaterdag 28 april en op zaterdag 5 mei, telkens om 15u15 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

De Komedie Compagnie bewerkte "The Play", waarin een bende toneelamateurs, onder leiding van een duivel-doet-al regisseur, een thriller speelt waarbij werkelijk alles verkeerd gaat. Het stuk gaat alle kanten op behalve de goede en het decor overleeft de voorstelling niet. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus! De kans zit er dus dik in dat je na afloop naar spoed moet om de breuk te behandelen die je jezelf hebt gelachen...

"STUK ONGELUK" vanaf 20 april 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie.
Auteur: Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields
Tekstvertaling: Owen Shumacher
Regie: Stany Crets
Met: Sven De Ridder, Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, en Dirk Van Vooren.

Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro:min)

De commentaren zijn gesloten.