Gers Pardoel volgend jaar op 23 maart 2019 terug in de Lotto Arena : Showbizzkanaal

22/03/2018

Gers Pardoel volgend jaar op 23 maart 2019 terug in de Lotto Arena

Gers Pardoel, Lotto Arena, De Lotto Arena liep op 17 en 18 maart helemaal vol voor de eerste grote arenaconcerten van de Nederlandse rapper Gers Pardoel. Een vervolg kan niet uitblijven. Daarom komt Gers op zaterdag 23 maart 2019 terug naar de Lotto Arena. Kaarten zijn nu al te koop!

Zowel Gers zelf als zijn vele fans hadden er het voorbije weekend overduidelijk ontzettend veel zin in. Toen zijn komst naar de Lotto Arena was aangekondigd, verkocht dat concert op minder dan een maand volledig uit en werd meteen een tweede concert op de kalender toegevoegd. "Dit had ik echt niet verwacht. Dit overtreft werkelijk mijn dromen", reageerde een dankbare Gers, die beloofde om zoveel enthousiasme van zijn fans te zullen belonen met een zo tof mogelijk en spectaculair optreden. En Gers hield woord. Twee avonden na elkaar reeg hij zijn vele hits aaneen voor in totaal 13.500 fans. De gastartiesten JeBroer en Bart Peeters boden Gers tussenin de mogelijkheid om even op adem te komen. Twee vurige concerten werden het, al was het concert op zondagavond voor Gers net iets té verschroeiend toen hij bij de vuureffecten verbrand raakte. Maar vakman als hij is, zette hij het concert onverminderd en vol enthousiasme verder.

EERST INTIEM IN HET THEATER

Gers Pardoel duikt, na zijn concerten in de Lotto Arena, in november het theater in met zijn nieuwe show 'Bijzonder'. Hij neemt het publiek mee voor een boeiende en intieme muzikale trip op vrijdag 9 november in Capitole Gent, zaterdag 10 november in Ethias Theater Hasselt en zaterdag 17 november in Stadsschouwburg Antwerpen. Op 16 november brengt hij deze theatershow ook in de Ancienne Belgique. In een studiosetting zal hij leuke anekdotes en straffe verhalen vertellen over hoe zijn leven veranderde van keukenboer naar artiest en over de totstandkoming van zijn grote hits.

DAARNA WEER IN DE LOTTO ARENA

Volgend jaar, op zaterdag 23 maart, komt Gers terug naar de Lotto Arena en ook daar kijkt hij alweer reikhalzend naar uit. "Ik beloof dat we het nog gekker maken, met nog meer vuurwerk, maar ik ga niet in de buurt staan", liet hij zich maandagmorgen 19 maart ontvallen tijdens een gesprek met Peter Van de Veire op MNM.

Gers Pardoel werd in 2009 bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Heel snel werd hij ook in Vlaanderen een graag geziene gast op menig festival. De liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers in het voorjaar van 2017 deelnam aan het derde seizoen van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Hij verzamelde 10 noteringen in de Ultratop en met ‘Ik neem je mee’ stond hij zomaar eventjes 34 (!) weken in deze lijst van best verkopende artiesten in Vlaanderen. Ook met ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’ scoorde hij top 10-hits.

GERS PARDOEL in de Lotto Arena op zaterdag 23 maart 2019 om 20.00 uur. Kaarten: 25, 30, 35 en 40 euro via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be.

Gers Pardoel in de Lotto Arena is een organisatie van PSE-Belgium.

Foto: (c) Raia Maria-Laura

20:12 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: gers pardoel, lotto arena |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.