Sterren NL Special: Rob de Nijs, donderdag 22 maart om 16.15 uur bij AVROTROS op NPO 1 : Showbizzkanaal

20/03/2018

Sterren NL Special: Rob de Nijs, donderdag 22 maart om 16.15 uur bij AVROTROS op NPO 1

rob_de_nijs.JPGRob de Nijs is al vele jaren een van de bekendste gezichten uit de Nederlandse muziekwereld. Still going strong vierde de zanger afgelopen januari zijn 75e verjaardag in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. In de Sterren NL Special: Rob de Nijs vertelt hij openhartig over zijn succesvolle carrière, zijn persoonlijke leven en vol trots over zijn nieuwe muziek.

Het interview met Rob de Nijs wordt afgewisseld met optredens van zijn jubileumconcert in januari dit jaar in Het Concertgebouw. De plek waar hij als 19-jarige een talentenjacht won en sindsdien niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziek. Zijn rijke oeuvre komt voorbij, maar zeker ook zijn veelzijdige nieuwe muziek, waaronder een duet met Daniel Lohues.

De Nijs vertelt over de samenwerking met zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk, die nieuw leven is in geblazen voor zijn nieuwe album. “Belinda heeft een goed gevoel voor taal. Haar teksten zijn altijd spot-on.” Ook praat hij openhartig over zijn kinderen, zoals zijn autistische zoon Yoshi, waar hij ook een nummer over zingt tijdens het concert. “Mijn voornaamste rol in het leven is vader zijn, niet zanger”.

06:29 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Televisie | Tags: rob de nijs, sterren nl special: rob de nijs |  Facebook | |  Print |

De commentaren zijn gesloten.