Tweede show voor Ilse DeLange op 24 juni 2018 in Amsterdam : Showbizzkanaal

11/03/2018

Tweede show voor Ilse DeLange op 24 juni 2018 in Amsterdam

ilse_de_lange.JPGIlse DeLange treedt ook op zondag 24 juni op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, nadat het concert van een dag eerder in vijf minuten uitverkocht raakte. De zangeres viert hiermee het 20-jarig jubileum van World Of Hurt en speelt tijdens deze bijzondere concerten integraal haar debuutalbum. World Of Hurt, met daarop de hitsingles I’m Not So Tough, I’d Be Yours en World Of Hurt, betekende de doorbraak van Ilse DeLange en werd bekroond met 5 keer platina (500.000 exemplaren). De kaartverkoop is gestart.

Voor Ilse DeLange zijn de jubileumconcerten voor World Of Hurt in Koninklijk Theater Carré haar eerste solo-optredens sinds 2015. 'Voor mij worden dit een bijzondere avonden. Niet alleen sta ik sinds jaren weer met mijn eigen band op het podium, maar het is ook speciaal om alleen de nummers van World Of Hurt te spelen. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om dit dierbare album met iedereen te vieren.'

Twintig jaar durende carriere
Ilse DeLange bracht in 1998 haar eerste album World Of Hurt uit en legde daarmee de basis van haar inmiddels twintig jaar durende carrière. Voor het album ontving ze een Edison en een TMF Award. De zangeres bracht na haar debuutalbum nog zes albums uit en scoorde hits met nummers als The Great Escape, So Incredible, Miracle, Next To Me en Hurricane. Dit jaar verschijnt nieuwe solomuziek, is ze te zien als jurylid van het tv-programma The Voice Kids en speelt ze een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville. Daarnaast speelt Ilse DeLange haar enige festivalshow van het jaar tijdens het door haarzelf georganiseerde festival Tuckerville in Enschede.

Ticketinfo
Kaarten voor de extra show van Ilse DeLange op 24 juni 2018 kosten €50,90-67,40 (incl. servicekosten en theatertoeslag en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via www.ilsedelange.com. De kaartverkoop is meteen gestart.

Ilse DeLange
Zaterdag 23 juni (uitverkocht)
Zondag 24 juni
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets €50,90-67,40 (incl. servicekosten en theatertoeslag en excl. transactie- en/of verzendkosten) en verkrijgbaar via www.ilsedelange.com.

11:45 Gepost door www.showbizzkanaal.be in Concerten | Tags: ilse delange, amsterdam, concert ilse delange |  Facebook | |  Print |

Post een commentaar

NB: commentaren worden gemodereerd op deze weblog.